Am primit un mesaj de la bunul meu prieten Tudor Darie

Am primit un mesaj de la bunul meu prieten (sper sa nu-l resupar!) Tudor Darie, cu un grafic incluzind date statistice pentru ultima luna, noiembrie, inteleg.

Tudor Darie spune ca ziua de 21 noiembrie a constituit un record de vizitatori unici pentru blogul www.pavlicenco.md

grafic.jpg

Loading Facebook Comments ...

40 Comments

Add a Comment
 1. Acest articol seamănă cu un fel de „Cer scuze, Tudor, am dat-o în bară cu articolul de mai înainte unde te făceam cu ou şi oţet!”

  nu prea înţeleg cum puteţi să aveţi aşa buni prieteni printre oamenii care sunt aşa de slabi cum aţi spus că este T.Darie?

 2. sinteti o doamna inteligenta si ma bucur ca incercati macar indirect sa va cereti scuze de la Teodor Darie. Ati gresit cu materialul cu critica. Oamenii care recunosc ca au gresit arata ca sint mai puternici. Vreau sa vad daca Darie va avea bunul simt sa aprecieze acest gest frumos al dumneavoastra.

 3. bunul meu prieten Tudor Darie??????????????????????????????
  nu va mai inteleg…

  si recordul acesta despre care spuneti in graphik urmare a ce este?

 4. Pentru Nors si Tudor Darie
  Draga Nors,
  Fara suparare, dar iti propun sa comentezi replica mea la postarea ta.
  „Acest articol seamana cu un fel de „Cer scuze, Tudor, am dat-o in bare cu articolul de mai inainte unde te faceam cu ou si cu otet!”
  1.Cred, ca V.Pavlicenco decide, daca Tudor Darie ii este un bun prieten. Eu cred ca calificativul „bunul meu amic” putea fi mai aproape in aceasta relatie. De ce?
  Pentru ca „prieteni” in cum inteleg eu pot fi acele persoane, pe care le cunosti foarte de mult, foarte bine, care simti, ca intr-un fel fac parte din viata ta si chind le este greu lor, te simti rau si tu.
  In cazul de fata, daca V.Pavlicenco il considera prieten bun, urma sa-i spuna parerea intr-o discutie privata si sa nu o publice pe blog.Din nou accentuiezi, ca aceasta este numai o parere a mea.Dar tinind cont, ca Tudor Darie si personal a adresat aceasta intrebare forumistilor pe blogul lui, nu vad nimic straniu in acest text.
  Nu am constatat in continutul textului „nici Oua si nici Otet”. A fost o sugestie foarte sincera asa cum crede V.Pavlicenco ca stau lucrurile. Pot fi si alte pareri si ele pot fi discutabile. Si nicidecum nu poate fi pusa in discutie persoana /in cazul de fata V.Pavlicenco/.
  2.”nu prea inteleg cum puteti sa aveti asa buni prieteni printre oamenii care sunt asa de slabi cum ati spus ca este T.Darie?”
  probabil DVS aveti alte criterii chind va alegeti prietenii: ii cautati/selectati/ pe cei, care sunt de „calibru” DVS /numai nu nu sunt sigura pe chit de oboectiva poate fi masura comparativa a DVS/.
  DVS cum va alegeti prietenii? Numai cei tari si mari, numai cei frumosi si bogati s.a.m.d. ?
  Cei saraci si slabi nu pot avea loc in relatii de prietenie cu persoane tip Pavlicenco?
  Eu spre exemplu tin foarte mult la relatiile de prietenie cu oamenii, care sunt cu adevarat mai slabi ca mine si stiu sigur, ca ei tin foarte mult si din suflet la mine. Anume pentru ei am intotdeauna mai mult de oferit, pentru ca ei au mai multe nevoi si eu le pot fi un mare ajutor. Sa va las fara replica mai constat odata, ca aceasta categorie de prieteni mi-o pastrezi ca pe ochii din cap din tinerete, chind toti eram tineri , aveam acelasi nivel de pregatire si munceam alatur. Ei si nici eu nu suntem profitori in sensul obisnuit al cuvintului. Dar profitam de amintirile, care ne leaga multi ani la rind. Profitam de intilnirile noastre placute.
  Cred, ca V.Pavlicenco are si ea ceva similar in felul ei de a-si alege prietenii si nu fiecare / in cazul de fata DVS/ poate intelege felul nostru de a-si alege prieteniim, pentru ca ei ii aleg dupa alte criterii.
  Si fiecare este in drept sa-si aleaga prietenii cum crede el.
  3. Si eu cred, ca Tudor este inca slab comparativ cu cei mai puternici, dar este mai puternic ca cei mai slabi ca el.
  Calificativul „slab” in cazul de fata este binevenit pentru Tudor. Tudor are de ghind sa se implice activ /avea si intentia sa dea pe mina echipei afacerea sa si asa am inteles, ca vrea sa devina politician de prestatie/ in politica. Acest domeniu este foarte DUR, nesigur, aproape fals, murdar nu prin destinatie, dar prin oamenii, care nimeresc acolo si relatiile lor de colaborare in fiecare zi.
  Credeti ca Tudor Darie este gata sa infrunte pe
  sefu/ spre exemplu Filat sau Ghimpu/ din primele zile, luni ? Eu cred ca nu. Sau DVS credeti, ca parerile lui Tudor intotdeauna vor fi indigoul parerilor sefilor lui? Eu cred ca nu. Credeti, ca Tudor are destula diplomatie pentru a ocoli colturile, care sunt dureroase daca te lovesti de ele ? Eu cred ca nu. Ce tine de diplomatie argumentezi: daca avea – nu intreba public ce sa faca cu politica/ cum intreaba domnisoarele ce crema este buna pentru riduri/.
  3. Sa vedem daca raspunde si ce raspunde Tudor la urmatoarele intrebari:
  – Tudor, o consideri pe V.Pavlicenco prietena a ta sau nu?
  – Tudor, te consideri destul de tare sa intri in politica, lasind afacerea pe mina echipei?
  – Tudor, ce doresti? Sa fii menajat pe placul tau sau sa fii „batut” inca chit esti tinar pentru a invata mai multe si mai repede ?
  4. nu este bine sa dai sfaturi, pentru ca cel de le cere le poate implimenta altfel dechit cel de sfatuieste , ci cum poate el. Si, daca nu reuseste il considera vinovat pe cel de l-a sfatuit. Daca Tudor va gresi in cazul dat , sa suporte consecintele de unul singur! Cei, care il menajeaza pe forum nu pot avea nici o treaba cu decizia Omului de a se lansa in politica.
  5.Tudore, Tineretea trece cu anii , Experienta vine cu anii. Dupa ce vine Experienta vin si Banii. Incearca sa gasesti momentul potrivit si sa nu gresesti in luare de decizii. In cazul de fata „Banii” inseamna si „Personalitatea”.

 5. Pentru Alexei, Roberta si Tudor Darie
  Rog sa cititi postarea mea de mai sus si sa comentati ce credeti despre cum vad eu lucrurile. Poate imi este de folos si invatatura. Sunt sigura , ca sunt altii, care ghindesc mai bine ca mine.

  Tudor, am omis o intrebare in textul de mai sus:
  -Crezi, ca Filat si Gimpu au aceleasi viziuni si scopuri politice ?

 6. Pentru Nors

  Nu am prezentat nici un fel de scuze lui Tudor Darie, pentru ca nu am pentru ce. Pentru ca am spus ce cred eu. in plus – la solicitare? Eu nu am dat in bara si nu am facut pe nimeni cu ou si cu otet. Tudor Darie ce este acum e una si ce vrea s afie miine – e alta, acolo el va juca dupa alte reguli. Problema e daca e pregatit pentru acele reguli, uneori murdare, sau nu?

  Spunind „bunul meu prieten” nu inseamna ca sint chiar prietena cu el. Sensul unei asemenea sintagme este ca e un bun cunoscut, ba chiar, pornind de la recentul context al discutiilor, include, pe undeva, si o mica doza de ironie. Mai consultati-va in sensul perceptiei sensului. Darie are toate sansele sa fie mai putin slab si el va cauta sa demonstreze.

 7. Pentru Alexei si Roberta

  Nu am prezentat nici un fel de scuze lui Tudor Darie, pentru ca nu am pentru ce. Pentru ca am spus ce cred eu. in plus – la solicitare? Eu nu am dat in bara si nu am facut pe nimeni cu ou si cu otet. Tudor Darie ce este acum e una si ce vrea sa fie miine – e alta, acolo el va juca dupa alte reguli. Problema e daca e pregatit pentru acele reguli, uneori murdare, sau nu?

  Spunind “bunul meu prieten” nu inseamna ca sint chiar prietena cu el. Sensul unei asemenea sintagme este ca e un bun cunoscut, ba chiar, pornind de la recentul context al discutiilor, include, pe undeva, si o mica doza de ironie. Mai consultati-va in sensul perceptiei sensului. Darie are toate sansele sa fie mai putin slab si el va cauta sa demonstreze.

  In privinta „si recordul acesta despre care spuneti in graphik urmare a ce este?” e vorba despre numarul de vizitatori unici care au intrat pe blog pe 21 noiembrie. dar daca ceva nu va este clar, intrati pe blogul lui Darie si rugati-l sa va explice mai clar.

 8. D-na Pavlicenco, intrarile unice sunt rezultatul Unimedia, pentru ca va ajutat sa fiti sub mina, accesand usor pagina Dvs., dar totodata si prin numarul prea sarac de stiri dat de aceeasi Unimedia, dat fiind secetea de stiri. Asa am devenit si eu vizitator unic al http://www.pavlicenco.md! De fapt, apreciez mai mult oamenii care „tac si fac” si nu stiu de ce o fac. Poate ca astept mai mult de la Dvs.?!

 9. Pentru Andrei

  Nu am inteles mesajul legat de „tac si fac”. Se vede ca nu cunosti nimic din cele scrise pe blogul meu in cele 135 pagini de pina acum. Iar eu nu o pot lua de fiece data d ela inceput. Am blogul din 1 iulie. Transparenta este o conditie sine qua non daca vrem sa avem decizii concrete. Pina la 1 iulie nu pare s ava fi obosit eu cu ceva, adica am tacut si am facut. Profesorul-academician Ion Borsevici a spus despre mine ca sint modesta pentru ca am facut atitea, dar nu le spun. Formulati ce asteptati de la mine.

 10. Vica, am să răspund punctual la întrebările tale:

  1. Cu Dna Pavlicenco am, în primul rând, o relaţie de prestator de servicii vs client. Astfel, AdCenter a elaborat blogul http://www.pavlicenco.md şi prestează şi servicii de publicitate de conţinut pe portalul de ştiri UNIMEDIA pentru promovarea PNL. Depunem efort ca serviciile prestate să fie cât mai calitative, iar clientul (PNL) să câştige în vizibilitate.

  2. la această întrebare o să răspuns în curând. Puţină răbdare!

  3. prefer să muncesc pentru a realiza obiectivele propuse, astfel încât să existe atât un beneficiu public din ceea ce fac, cât şi să am un venit, care să-mi acopere cheltuielile de bază şi să-mi permită să investesc pentru dezvoltarea afacerii.

  4. la întrebarea respectivă ar urma să răspundă persoanele vizate.

 11. D-na Vitalia, sa fi fost un adversar al Dvs. spuneam ca m-ati atacat cu raspunsul si nu a-ti prea manifestat modestie! 🙂 Desigur ca am idee despre ce este pe blogul Dvs. (chiar in gluma ma gindeam ca sunteti prea mult timp la calculator). Dar, fiind un mucitor de rind intr-un atelier de prelucrare a pietrei si nicidecum un adversar politic, ci mai degraba un alegator neapreciat, astept sa fiti realista si sa nu faceti pasi inapoi! Si eu poate as fi idealist, dar…
  Merci mult pentru comentariu la mesajul precedent si va rog nu pierdeti timpul pentru a raspunde. Totusi, eu si colegii mei suntem cu ochii pe Dvs.! Asa ca succes!

 12. Pentru Andrei

  La ce v-ar servi voua sa stati cu ochii pe mine, chiar nu inteleg?! Asa „trebuie” sau ce naiba?

 13. Daca se poatae si parea mea:
  1. Am o deosebita stima pt d-na Pavlicenco si mai nou pentru dl Darie( mai ales dupa ce am aflat ca a publicat ziarul Da…)
  2 Nu cred ca dl Darie are vreun motiv de a se supara pe dna Pavlicenco. Daca i-a adresat o intrebare postata public pe sait si dinsa a raspuns cinstit, atunci care e problema – tr sa-si asume si consecintele. Daca dnul Darie ( cu toata stima) dorea un raspuns confidential, atunci si intreabarea tr pusa la fel).
  3. Si acum parerea mea: daca vrei sa te implici in politica atunci nu intebi toata lumea, ca da, poti auzi difetite opinii. Si cred ca daca cineva ti-e drag nu mai are importanta opinia altora, ca in politica ca in dragoste…

 14. Pentru Ioana

  Foarte scurta si fina opinie asupra cazului. Mai ales mi-a placut chestia confidenial/neconfidential. Iar ultimul punct e ce am spus si eu: daca ai decis sa te implici, daca majoritatea iti spun sa mai cintaresti sau sa nu te implici, dupa care, totusi, te vei implica, daca spui ca „stiu eu ce sa fac foarte bine”, dar, totusi, intrebi, – ce ramine sa credem noi, „prostii”?

 15. Tudor D.

  Depunem efort ca serviciile prestate să fie cât mai calitative, iar clientul (PNL) să câştige în vizibilitate.

  Pornind de la faptul că-mi plac blogurile (mai) personale şi-mi displac (categoric) blogurile de partid, Tudore si D-ă Pavlicenco, ajutaţi-mă să mă lamurescu: ăsta-i un blog personal al Vitaliei Pavlicenco sau un blog al PNL?

  …am o oarecare dedublare, suspectă, de senzaţii – o agreez întro măsură mai mare pe D-a Vitalia, Pavliceno, în acelaş timp îmi displace PNL-ul (by default, ca oricare alt partid de la noi).

  …deci, vreau să mai vin pe acest blog… Dacă nu-mi raspundeţi, măcar sfătuiţi-mă, poate să-mi consult psihologul (din mine)? 😉

  P.S. subiectul şi textul articolului fiind foarte …interesante promit să revin la ele. Cândva.

 16. Pentru Vitalie

  Spuneti-mi, ce intelegeti si cum va imaginati un blog personal al unui politician? Cred ca sintem cu totii in cautare, nu ne-a nascut mama cu bloguri.

 17. Pentru Vitalie si Tudor Darie
  Tudore, spune-mi te rog si mie , ce vrea sa cunoasca Vitalie, care o place pe V.Pavlicenco mai mult dechit PNL ?
  Draga Vitalie,
  Daca Liderul unui partid place mai mult dechit partidul in sine, …….cred, ca partidul va face „ravagii” Ai dreptate! Pavlicenco este de „Groaza” in sensul pozitiv al cuvintului! De unde Dumnezeu atita forta si timp sa urmaresti si sa reactionezi promt la toti forumistii?
  Cred ca mai revin si eu si in special mi-a placut Vitalie prin enigma comentariului Dlui.

 18. Pentru Ioana
  Draga Ioana,
  Spune-mi si mie, esti de la Bucuresti ?
  Imi esti draga, chiar daca nu esti!
  Ioana e numele meu preferat,
  Daca esti TU- nu te-am uitat!

  Muza vine si se duce…..
  La mindra in Deal la Cruce
  Cred, ca sunteti doua
  Va iubesc pe amindoua!!!!!!!!!!!! Pupici!!!!!!

 19. Draga Tudore,
  esti un pic rezervat si nu am inteles : o placi pe V.Pavlicenco sau nu ? Iti doresti sa ai prieteni de „talia”
  V.Pavlicenco sau nu ?
  Astept si raspunsurile promise !
  Esti un baiat Bun!

 20. Azi pe site-ul http://www.curaj.net a aparut un material despre bunul dumneavoastra prieten Tudor Darie. Il puteti vedea aici: http://www.curaj.net/?p=6605

  In locul dumneavoastra as fi mai selectiv la alegerea prietenilor.

 21. Tot azi pe curaj.net puteti citi o investigatie jurnalistica despre „candidatul surpriza” din troleibus, Eugen Tomac. Mentionez ca prietenul dumneavoastra cel mai bun, Tudor Darie, a sters toate comentariile din forumul site-ului Unimedia in care se facea referinta la aceasta investigatie. Daca sunteti curioasa sa vedeti ce nu-i place prietenului dumneavoastra, puteti clicka aici: http://www.curaj.net/?p=6527

 22. Pentru Curaj

  Eu am citit acest material despre Roncea-Rosca-Tomac-Basescu_PL, care este foarte interesant si chiar pare veridic. Felicitari pentru aceasta plasare! Intrebarea mea este – ce cred despre toate astea Dorin Chirtoaca sau Mihai Ghimpu? Ce crezi dumneata despre ei si despre ce cred ei?

 23. Pentru Curaj

  Chiar crezi ca, spunind „bunul meu prieten”, e vorba de prietenie? Este o forma de a spune despre un om cu care, in diferite contexte publice te intilnesti, discuti, intemeiezi niste relatii, in special de serviciu. Este si o doza de lejeritate in aplicarea sintagmei. Insa de Tudor darie sint de parere buna. Nu as vrea sa ma dezamageasca, desi lui i-ar putea fi totuna. Deci – nu extindeti sensul expresiei.

  Am citit comentariul despre unimedia si stergerea comentariilor despre Roncea-Rosca. Daca e asa, e foarte trist. Daca e asa, asta demonstreaza ca Darie nu este pregatit pentru lupta. Plasati pe blogul meu ce doriti, ca eu nu sterg nimic si, in plus, apare in dreapta pe Unimedia, daca nu se vor supara si pe mine si nu vor aplica metode inadecvate.

  Imi pare foarte rau ca Roncea, care murdareste pe toti din Moldova, la comanda lui Rosca, care pare sa se foloseasca de naivitatea pelistilor, ducindu-l pe spinarea lor in Parlamentul Romaniei pe omul lui Rosca, iata ca are „buni prieteni” in Moldova, care au grija sa nu-i fie „patata” imaginea de om fara scrupule.

  Am virbit cu Tudor. I-am spus opinia mea. Eu sint pentru libertatea de exprimare si mai consider ca aceste alegeri pentru Romania au deschis cutia Pandorei, sint un moment al adevarului si arata cine si ce reprezinta cu adevarat… Imaginati-va, insa, ce ne asteapta… cu alegerile noastre!

 24. Da asta, ati vazut?

  По чём родина, Киртоакэ?!

  http://www.curaj.net/?p=6632

 25. Pentru Curaj

  Nu, nu vazusem. Am citit acum. Este interesant si da de ghindit. Dar nu va temeti sa fiti invinuit ca mergeti „protiv sersti”?

 26. Apropo de Tudor Darie am o mica observatie pe care tin s-o impartasesc cu altii. Acum cateva saptamani in urma in comentariile de pe forumul Unimedia a fost plasat un articol intitulat „Who the Fuck is Tomac”. Era o analiza despre relatia Rosca-Roncea-Tomac. Tot atunci acest articol a fost plasat si in comentariile de pe forumul site-ului Stelei Popa.

  Acum vreo saptamana in urma Victor Roncea a scris un articol-replica la materialul respectiv. Chiar daca articolul „Who the Fuck is Tomac” fusese plasat in comentarii de catre forumisti, Tudor Darie i-a plasat replica lui Roncea la rubrica blogosfera de pe site-ul Unimedia. Tudor a fost intrebat de cineva pe blogul lui de ce, dar a preferat sa nu raspunda.

  In replica sa Roncea i-a atacat extrem de virulent pe Darie si pe Popa pentru faptul ca „au permis plasarea unor astfel de zoi” printre comentariile de pe forum. Referitor la Stela Popa a facut si niste aluzii si insinuari cu tenta inclusiv sexuala amintindu-i insistent datorita cui a ajuns acolo unde a ajuns. Si asta chiar daca cei doi nu facuse nimic. Nu ei au plasat comentariile respective ci vizitatorii. In plus, materialul respectiv era o simpla investigatie si cuvantul Fuck din titlu nu era decat o figura de stil. Am fost surprins de atacul unui jurnalist pe care l-am considerat deplasat si disproportionat de dur. Am fost si mai surprins de lipsa totala de reactie din partea celor doi, ceea ce nu mi s-a parut normal. Oricare om normal si cu spiritul liber i-ar fi zburat creierii neintarziat lui Roncea si ar fi sters podelele cu el pentru un astfel de atac absolut gratuit impotriva sa si impotriva pluralismului si libertatii de expresie. Ceea la ce am asistat insa, a fost tacere vinovata si incercare din partea lui Darie de a-l menaja pe Roncea.

  Asta a fost senzatia pe care am avut-o la momentul respectiv. Nu am mai reflectat atunci asupra problemei pentru ca nu mi s-a parut ca merita.

  Astazi insa s-a intamplat o chestie ciudata. Darie a sters toate comentariile in care se facea trimitere la noul material despre Tomak de pe curaj.net. A facut-o intr-un mod foarte brutal, de ziceai ca nu ai de a face cu Unimedia ci cu ziarul Komunistul sau Moldova Suverana. In plus, a blocat IP-urile celor care insistau sa plaseze comentarii nevinovate despre noul articol de pe curaj.

  Aproximativ aceeasi chestie s-a intamplat si cu Stela Popa, sau cum a numit-o Roncea in replica sa – Steluta Popa. I-am plasat de dimineata un comentariu in forum in care am anuntat-o despre noua investigatie de pe curaj.net. Am fost surprins sa constat ca a fost sters. Dupa amiaza am mai plasat odata si am intrebat-o de ce a sters. Iar a fost sters si n-a urmat decat tacere.

  Iata care a fost reactia celor doi, Darie si Popa, la matza pe spinare trasa de Roncea. Acum, punandu-le pe toate cap la cap eu nu pot trage decat o singura concluzie. Cei doi, Darie si Popa, au o relatie speciala cu Roncea. Relatia lor este una in care ultimul ii domina si controleaza pe primii iar primii se subordoneaza ultimului. Altflel eu nu-mi explic evenimentele care au avut loc.

  Mergand cu logica mea mai departe nu pot decat sa ajung la concluzia ca relatia celor doi cu Roncea este reflectia din oglinda a relatiei lor cu Rosca. Spuna asta pentru ca stiu bine ca Roncea nu e decat o umbra si un valet al lui Rosca si el n-ar avea influienta de unul singur asupra cuiva de la Chisinau.

  Deci, asta este ceea ce am vrut sa spun. Nu mai am nicio incredere in Unimedia. Cat despre Stela Popa, cred ca nici nu conteaza.

 27. Pentru Vitalia Pavlicenco.

  Nu inteleg ce vreti sa spuneti prin expresia „protiv sersti”. Ce aveti in vedere? Eu nu ma tem de nimc. Imi exprim liber opinia si gata. Opinia mea sunt gata sa mi-o apar cu argumente si probe si sunt convins 100% ca am dreptate.

  Detest asa numitii ziaristi moldoveni care sunt atat de lasi incat nici nu merita sa fie numiti ziaristi. De cat timp circula pe internet articolele astea cu atatea probe si nimeni nu a indraznit sa scrie un rand despre asta. Toti prefera tactica strutului si isi ascund capul in nisip. Stiti de ce fac asta? Pentru ca se gandesc cam in felul urmator: nu ma pun rau cu nimeni pentru ca mai apoi, oricine ar castiga sa ma am de bine cu el. Pe ei nu-i intereseaza interesul national, interesul de a nu avea un roschist securist in parlamentul Romaniei… Astia nu merita sa fie numiti jurnalisti niciodata si eu n-am niciun pic de respect pentru astfel de jurnalism. Jurnalistul este un caine de garda care trebuie sa dezgroape probleme de interes public si sa latre atragand atentia publicului. Da atunci cand problemele li se aduc pe tava si ei tac si-si continua somnul, halal de ei.

 28. Pentru D-na Pavlicenco
  Am citit undeva pe blog scris de un forumist si mi-a placut : „Nimeni nu loveste un chiine mort!”

 29. Pentru Curaj

  Am spus de „protiv sersti” in batjocura la situatia cind „Sa ma fereasca sfintul” sa spui ceva de rau de PL, de Chirtoaca, Ghimpu si echipa Filat, asta, ca sa vezi, „nu se poarta pe la noi”, de parca ar fi „vaci sfinte”, inca nenascute. Apropo de „vaca sfinta”, cind le-am spus colegilor de la AMN ca Urecheanu nu e „vaca sfinta”, „monstru sacru”, pe care sa nu-l atingi cu cuvintul, mi-au sarit in cap toti ca l-am facut pe Urecheanu „vaca”, ceea ce nu a fost asa. Iata de ce am spus de „protiv sersti”. Nici eu nu ma tem de nimeni si nu-mi pune nimeni calusul in gura. Sint de acord cu spusele despre ziaristi… Cite o data, asta m-a facut sa scriu de „protiv sersti”, parca sint toti zombificati – merg anume cu o moda si cine incearca sa spuna altceva, pare imediat securist, anti, contric, lepros etc.etc. Am vorbit cu Darie azi destul de clar, desi, poate, nu am dreptul, dar am spus ca, daca e asa, ca nu se poate posta un comentariu ce nu place, pe mine asta ma intristeaza profund. Pe mine, mizeria asta de Roncea m-a murdarit, fara nici o vina, de atitea ori. Stiu ca sta Rosca in spate si am doar satisfactia ca sint repudiati de lumea normala, dar de ce unii ii mai sprijina – e un mare semn de intrebare…,

 30. Stiti vorba cu prindeti hotul. Cine striga cel mai tare prindeti hotul ala si este hotul. Astia doi, Rosca si Roncea, au ca unica tactica de lupta politica acuzarea de kgb-ism. Niciun adversar de-al lor n-a scapat ne-kgb-ist. Atat aici in MDA ca si in RO. Numiti-mi unul singur pe care ei sa nu-l fi facut kgb-ist, portavoce a intereselor rusesti si asa mai departe. In Romania, pe timpul crizei din primavara 2007, toti adversarii lui Basescu tot de asta erau acuzati, ca ar fi fost reprezentantii intereselor rusesti. Roncea a dedicat si o „carte” numita „Davai ceas, Davai Traian”. Denumirea este doar pe intelesul celor de dincolo de Prut. Cica atunci cand treceau soldarii rusi/sovietici prin Romania, pradau totul si cereau davai ceas, adica da ceasul. Eu nu ma mai indoiesc de faptul ca anume ei doi, Rosca si Roncea, au epoleti pe sub izmene.

 31. pentru persoana care nu are curaj să-şi scrie numele, dar semnează „CURAJ”,

  înainte de a lansa astfel de afirmaţii că aş fi într-o coaliţie sau alianţă cu nu ştiu ce persoane odioase, e cazul să te documentezi mai bine. Vezi aici – http://tudordarie.md/2008/11/18/precizare-referitor-la-replica-jurnalistului-roman-victor-roncea/ – precizarea pe blogul meu la replica jurnalistului Roncea. Am explicat de ce o parte din replica lui Roncea este o dezinformare. Oamenii cu bun simţ îşi vor face propriile concluzii.

  Cât despre învinuirile că UNIMEDIA ar fi cenzurat forumiştii, este o absurditate. Aceştia au publicat zeci de comentarii cu acelaşi conţinut la toate ştirile de pe site. Au încălcat Regulamentul de postare a comentariilor şi au fost blocaţi. Rog persoana care a coordonat această acţiune să aibă bunul simţ şi să înceteze cu astfel de atacuri murdare, deoarece nu doresc (dar dacă voi fi nevoit, o voi face!) să spun din ce instituţie cu renume se coordonează aceste lucruri murdare. Nu vă face faţă!

 32. aici găsiţi şi replica celor cinci vizitatori nemulţumiţi, publicată pe UNIMEDIA – http://www.unimedia.md/index.php?mod=home&hmod=newsbyid&id=8393

 33. Iata ca Darie si-a dat arama pe fata definitiv. Dupa ce a sters mesajele ameninta vizitatorii forumului cu dezvaluirea IP-ului.

 34. Nemo, adresa ta IP nu va fi dezvăluită nimărui. Este o garanţie, pe care UNIMEDIA o oferă oricărui vizitator.

  Mai mult nu comentez la această temă. Succes la fiecare în parte.

 35. Tudor, dar de ce nu mi-ai postat un comentariu pe blogul tau in care arat ca tu ca sef a NMG nu ai indeplinit ceea ce ti-ai propus in 2008?

  Deci dragi cetateni intrati pe site-ul afacerii lui Tudor sa vedeti ca el pe anul 2008 si-au propus: „…creşterea audienţei UNIMEDIA până la 5000 de vizitatori unici pe zi.” Puteti citi asta la link-ul urmator:
  http://nmg.md/index.php?mod=news&id=24

  Si iata mai jos aveti si datele statistice care ne arata ca de fapt aceasta audienta nu a fost atinsa:

  http://stat.trafic.ro/stat/unimd/vizitatori/zi/#stat

  Audienta de peste 5 mii de vizitatori absolut unici este atinsa doar in decurs de o saptamina:

  http://stat.trafic.ro/stat/unimd/vizitatori/absolut-unici-saptamana/#stat

  Deci in concluzie pot spune ca intrucit Tudor ca sef a New Media Group nu a putut crea stategii pentru a atinge acesta audienta consider ca nu merita sa se implice in campania electorala din 2009. Pentru ca ei fac peste tot reclama ca: „UNIMEDIA este cel mai popular portal de ştiri din Republica Moldova…”, si ca vor sa faca din NMG lider pe piata online, insa intrucit nu pot realiza ce-si propun, atunci ori isi propun ceva prea maret ori nu sunt in stare sa faca fata dezideratelor.

  Si nu ma deranjeaza asa tare ca Tudor nu si-a indeplinit ceea ce si-a propus pentru 2008 la NMG, dar ma deranjeaza ca armata politicienilor si asa populisti se va mari cu inca unul care va fi Tudor Darie. Deci Tudor, cu toata stima, dar cred ca acest argument trebuie sa-l consideri ca atare. Spor!

 36. „Cât despre învinuirile că UNIMEDIA ar fi cenzurat forumiştii, este o absurditate.”

  Eu nu inteleg, de ce unele comentarii pe care le scriu aici pe blogul dnei Pavlicenco si pe blogul lui Tudor Darie merg, dar unele care contin si anumite link-uri nu merg. Pentru ca am mai postat si alte dati comentarii in care se contineau link-uri, dar nu erau niciodata puse la moderare. Iata acum in comentariul de mai sus, pe care nu stiu daca-l va lasa dna Pavlicenco sa fie postat, se contin trei link-uri: unul la adresa NMG la un post unde Tudor anunta ca isi propune sa creasca audienta portalului Unimedia pina la 5 mii de vizitatori unici si alte doua linkuri de pe trafic Ranking in care arat ca numarul de vizitatori pe zi nu este nici pe departe de 5 mii. Doar statistica pentru o saptamina depaseste numarul de 5 mii de vizitatori absolut unici. Deci aici am constat ca Tudor ca sef a NMG nu a putut crea strategii pentru a atinge ceea ce si-a propus. Respectiv prin acest argument am continuat sa-i sugerez lui Tudor ca nu merita sa se implice in campania electorala din 2009 pentru ca nu mai vreau ca armata de politicieni populisti sa se mareasca cu inca unul pe nume Tudor Darie. Deci pina se va invata sa-si planifice mai realist ceea ce vrea sa faca trebuie sa continue in afaceri si numai dupa ce va realiza ca NMG este lider pe piata produselor online iata atunci are tot dreptul sa se implice si in politica.

 37. Spuneti-mi, ce intelegeti si cum va imaginati un blog personal al unui politician? Cred ca sintem cu totii in cautare, nu ne-a nascut mama cu bloguri.

  D-a Pavlicenco, in viziunea mea, dar nu exclusiva, blogul unui politician inseamna blogul unui om, care, printre altele, este si politician. Inchipuiti-va momentul cand un medic morfopatolog, ginecolog etc, impatimit de activitatea lui, isi face blog…

  Intrebarea de mai sus a fost provocatoare, recunosc asta 😉 De fapt, citesc blogul asta si numai acesta, interesat mai tare de interactiunile unui om cu viata de zi cu zi.

  Ca suntem cu totii in cautare sunt de acord, dar va recomand sa scrieti pe blog ce va intereseaza pe Dumneavoastra in primul rand (asa cum va gaseam si pana acum), astfel asigurati un grad mai mare de sinceritate cu dumneavoastra insasi si cu cititorii.

  Vica:

  De unde Dumnezeu atita forta si timp sa urmaresti si sa reactionezi promt la toti forumistii?

  Vica, este asa un instrument util ca rss readerul. Este unealta buna pentru organizare, daca lucrul iti este la PC conectat. Dar in general, „reactionarile prompte” nu-s nimic altceva decat pauzele de odihna de la munca, 10 min. la fiecare ora. 😉

 38. Pentru Vitalie
  Pentru mine si tine pot fi zece minute in pauza de cafea, dar pentru a crea si gestiona un blog interesant nu cred, ca este destul, daca te ocupu singur permanent de el.
  Noi scrim chite ceva chind dorim, dar cel cu blogul trebuie sa munceasca mai mult ori blogul „moare”
  Eu am intrat pe unele bloguri si pentru mine au „murit” f. repede.
  Cred, ca urmatorul va muri blogul unui „tinar si nelinistit”, dar care citeste postarile in stil „de a nu trece cu vederea”.
  Poate te pricepi ? Ori tu de ce te uiti numai pe unele bloguri? Nu cumva de urit ? Sau nu ai putea sa gasesti o ocupatie mai atractiva?

 39. Vica:
  „Poate te pricepi?”
  Vica, nu ma pricep. Eu-s greu de cap, cal cu atat mai mult nu-s. 🙂 Poti sa ma lamuresti?

 40. Pentru Vitalie
  Draga Vitalie.
  Cu tine se poate merge in „razvedca”.
  Bravo, ai priceput ca ai capul greu, si cred ca „materia cenusie ” te face sa nu te pricepi.
  Poate iti voi spune, dar deocamdata nu doresc sa fac publicitate pe gratis si inca unei persoane, pe care nu o pot intelege di cele scrise pe blog. Poate este o persoana mult mai interesanta, dar tot nu are timp sa se ocupe de jucarica pe nume „blog” . Incearca sa se joace cu forumistii, dar ei au „jucariile” lor preferate si nu au timp de pierdut.
  Sanatate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *