Cine are indoieli ca R.Moldova e al doilea stat romanesc, trebuia sa vina la concertul de muzica romaneasca de joi, la Palatul National

Joi am fost, impreuna cu sotul, la un concert de exceptie la Palatul National, cu interpretii romani Raoul, grupul Autentic, Mirabela Dauer. Cintece extraordinare, multa lume buna, aplauze, o sincronizare nemaipomenita intre sala si cintareti. Intrebarea este: cum se face ca avem atita dragoste pentru cultura romaneasca, cintecul romanesc, dar la conducere se afla comunistii antiromani. Ce se intimpla? De ce oare nu ne putem solidariza sa ne implicam pentru a transfera aceasta stare de spirit in toate localitatile din R.Moldova?

La acest concert Nicolae Dabija, candidatul PNL din Romania pentru Legislativul Statului Roman, a inminat cintaretului Raoul – care, impreuna cu Autentic, au cintat la lansarea candidatilor PNL-Romania Nicolae Dabija – pentru Camera Deputatilor -, si Petre Roman – pentru Senat –, flori si carti. VP

Urmeaza Video

Loading Facebook Comments ...

10 Comments

Add a Comment
 1. Presupun, ca e posibil de a transfera acesta stare spirit in toate localitatile, doar tre sa aiba posibilitate toti locuitorii: pensionarii, studentii, taranii, sa fie spectatori la aceste comcerte cu cintece extraordinare, multa lume buna, aplauze, o sincronizare nemaipomenita intre sala si cintareti.

 2. Dna Pavlicenco,

  la concertul lui Yurii Bashmet nu ati fost? Nu ca as acea indoieli, dar cand vine la noi Kirkorov sau Hor Tureţkogo nu se mai gasesc bilete. Si costa de la 500 de lei in sus. Si salile sunt pline.

  Ce facem cu acesti „ceilalti” melomani? Ca sunt 80% băştinaşi.

  Da cu şoferii moldoveni de microbuze care ascultă doar Russkoe Radio şi Şanson? Cum le spulberăm lor dubiile?

  Aveţi vre-un plan concret sau doar cuvinte frumoase?

 3. Pentru Klaus

  Avem vointa politica de a gasi formule. Avem interes spre Europa si spre Romania. Si cu asta am spus mult.

 4. Şi tu, Vitalia, vrei să conduci Moldova,poate şi România?

 5. Am fost şi io de nevoie, m-au scîrbit şi cei de pe scenă şi cei din sală, mai ales cînd făceau propagandă electorală şi debitau enormităţi.
  Raoul (ce nume frumos, e de la daci, ca şi Oleg, nu?) a declarat pentru Jurnal TV că a cumpărat de la Kişingtonn toată muzica rusească, ăăă, moldovenească. iar unul dintre cei doi autentici cu costume deţănţate şi tenişi roşii chinezeşti a zis că-i place foarte mult soleanca, fel tradiţional moldovenesc.
  Noroc că n-am stat s-o ascult mult şi pe Mirabela că vomitam!

 6. nu …. Oleg nu-i de la daci, ci de la ‘ologeala’- termen de origine moldoveneasca(rominii fiind mai toata istoria iobagi, nu stiau ‘a vorbi’).asta daca ne referim la ‘limba mami’.

  aaa, nu-ti plac tenesii chinezesti pentru ca nu-s romanesti ? rominii poarta pantofi cu spit iar mai nou la moda sunt cretii facuti cu bigudiuri … ca ai tai.

  misto, buleandro !!!

 7. Marele Ochi,

  Nu inteleg ce vreai sa spui.

  E feresc, Marele Ochi, ca fiind mai toata istoria iobag, nu stii ‘a vorbi.

 8. Pentru gregory

  De unde ai luat ca vreau sa conduc Moldova? Spun tu, penry ca asa mi te adresezi, sper sa nu te supar. Nu am condus Moldova nicioadata si nu cred ca voi ajunge. dar vocea mea s-a auzit in parlament, spre deosebire de multi altii, inclusiv democratii, care au devenit mari anticomunbisti de fix un an… Aveti mai mare incredere in acestia? Perfect! va urez sa nu aveti dezamagiri in 2009. Eu, pina atunci si dupa, sper sa nu-mi inchid blogul.

 9. Pentru o.brega

  Daca mi-a placut mie concertul, asta nu inseamna ca trebuie sa-i placa si lui Oleg Brega. Eu nu am, probabil, gusturi atit de „rafinate”.

 10. Pentru Oleg Brega
  Nu am inteles ce vrei sa spui!? Poate esti cumva suparat pe numele tau? Nu merita sa schimbi numele si nici sa te superi pe cei de au ales numele pentru feciorul lor. Sau poate imi spui si mie mai multe despre numele Oleg, pe care il porti? Ce are comun cu ” de la daci” ?
  Ce tine de calitatea concertului…este discutabil. Eu nu am fost la concert, nu cunosc meritele lui RAOUL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *