Am dat raspunsuri ample la intrebarile adresate

Dragi prieteni,

Va multumesc pentru intrebarile puse zilele acestea. Cu un pic de intirziere, am raspuns acum si va invit sa luati cunostinta de ceea ce am scris.

Sper sa avem in continuare un dialog consistent si constat nivelul serios al intrebarilor, al obiectiilor si al sugestiilor facute. Cred ca, din toamna, vor fi si mai multe oportunitati pentru exprimare de atitudini si va invit sa mentinem discutia.

Zilele acestea am mai avut o mare dezamagire in Parlament. Ma refer la proiectul de lege privind modificarea Bugetului pe anul 2008. Coalitia PPCD–PCRM ii pedepseste pe cetatenii nostri pentru ca «nu au votat corect» in alegerile locale din 2007. Eu am propus o modificare in sensul finantarii unor proiecte pentru comuna Iscalau, unde e primar vicepresedintele Organizatiei teritoriale Falesti a PNL, Valentina Mereniuc. Din cele patru propuneri nu a fost aprobata nici una, nici macar cea privind constructia unui pod, care necesita putin peste 31 mii lei.

Acest fapt a demonstrat ceea ce ii spusesem ministrului finantelor cind a fost examinat documentul in prima lectura – ca ministerul a elaborat documentul avind la capatii Cartea despre rezultatele alegerilor locale din 2007.

Vitalia PAVLICENCO

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

Add a Comment
 1. Dna Pavlicenco, am si eu o intrebare.

  Imi dau foarte bine seama ca fiecare isi face partid pentru a nimeri in Parlament. Chiar daca are foarte putine sanse, isi rupe capul ca sa ia si el din % democratilor.

  Personal, nu vad PNL sa treaca la anul, aceasta inseamna ca veti intra pe listele unui partid.

  Pentru ce atunci ati mai facut PNL ? ca sa intrati in Parlament, apoi sa va deziceti de coalitie si sa reveniti la partidul dvs?

  o intrebarea care as pune o multor politicieni de la noi…

  Cu cele mai bune intentii,
  Artur

 2. Pentru Artur.

  Partidul e facut de oameni si e pentru sa guverneze spre binele oamenilor. Daca nu reuseste, ramine in Opozitie. Nu stim inca ce vom decide pentru 2009. Dar in privinta solutiei am spus intr-un alt raspuns cum vad varianta, aici nu o voi repeta. Am raspuns si de ce am facut PNL. Am spus ca atunci nu era PLDM, nu era MAE, era doar PL, cu care am discutat si care nu a dorit sa continue dialogul. Echipa noastra municipala astepta alegerile locale si a vrut sa participe. Cred ca in Parlament, daca e sa fim sinceri, nu se prea aude gura multora si as vrea si eu sa va intreb: v-am dezamagit eu cu ceva prin comportamentul si lupta in Parlament? Poate doar ca am fluierat de la un fluier dat tuturor deputatilor de catre patentari, iar eu l-am avut la indemina, nu pentru ca l-as fi pregatit din timp, cum a scris presa prezidentiala. Spuneti opinia. Dar ce spun ceilalti politicieni, intr-adevar… ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *