Mafie, “AntiMafie” si Jurnal TV

Evenimentele din ultimul timp ne-au mai indepartat de subiectele preferate – este aceasta guvernare cu adevarat democratica, pledeaza pentru lege sau are neostoita tendinta de a prelua controlul total asupra sistemului corupt din Republica Moldova in toate domeniile?

Am tot fost ocupati cu problemele noastre in relatia cu CEC, legat de spotul electoral unionist, de decizia acestei institutii fata de partidul condus de Pasat, care “nu a cheltuit nimic” in campania electorala, in timp ce spatiul public pe strazi si trasee pare tot mai privatizat de el si de Vladimiruska.

Am informat presa despre aceste lucruri, au manifestat interes unele medii, nu si Jurnal TV, cum am mai spus intr-un alt articol. De ce oare? Cum se poate sa te declari un post de televiziune AntiMafie si sa nu tratezi decit tematica propusa de Sergiu Mocanu, nimic mai mult?

Va reproducem citeva exemple, care ne trezesc tot mai multe suspiciuni si semne de intrebare.

Zilele trecute femeia de afaceri Eugenia Duca a difuzat, intr-o conferinta de presa, o declaratie pe care o citesti si nu-ti vine sa crezi ce citesti. Asa cum am mai scris, in calitate de deputat, am luptat contra fortelor care au facut tot posibilul ca ea sa nu-si gaseasca dreptatea, nici chiar dupa ce a cistigat univoc toate dosarele la CEDO. Jurnal de Chisinau si Jurnal TV, versiunea pe Internet, au incercat mereu sa caute cauzele neaplicarii legii fata de Duca, dupa care, brusc, acum, cind femeia a dezvaluit niste lucruri public, si-au pierdut interesul fata de acest caz. Sa insemne ca Jurnal de Chisinau, acum si Jurnal TV, isi decredibilizeaza propriile eforturi si propria lupta contra Mafiei care o persecuta pe Duca din anul 1999? Vom continua, peste citeva alineate, aceasta parte de subiect.

PNL, partid atasat valorilor nationale, a luptat si si-a cistigat cauza in instanta de judecata. Si-a aparat, prin permisiunea de a avea un spot electoral unionist, dreptul la libertatea de exprimare. Eu, personal, Vitalia Pavlicenco, nu-mi pot reveni din socul survenit de la dezinteresul total pentru acest subiect important din partea postului de televiziune care se pretinde national si antiMafie. Imi pierd increderea in Vitalie Calugareanu, care e de neinteles de ce nu a facut o emisiune cu subiectul spotului nostru electoral si al hotaririlor instantelor de judecata care au creat un precedent nemaipomenit pentru libertatea de exprimare in R.Moldova, subiect care, la Cabinetul din umbra, putea fi discutat cu ONG-istii specialisti in libertatea de exprimare si cu juristii care sa analizeze importanta unor asemenea hotariri pentru societate.

Nici contrabanda de tigari, cu implicarea diplomatilor din subordinea vicepremierului Iurie Leanca, nu a constituit – spre uimirea tuturor – subiect al Cabinetului din umbra, pentru ca Vitalie Calugareanu a spus ca „Leanca a stins repede incidentul prin a-i da afara” pe fostii, probabil, buni amici verzi ai conducerii Guvernului.

Si asta, domnule Calugareanu, in timp ce in Romania sunt pusi sub acuzare peste 2000 de cetateni romani si moldoveni pentru infractiuni de trafic cu tigari (peste 300 sunt arestati).

Astfel, sint, cel putin, patru subiecte, cum ar fi peripetiile spotului unionist al PNL, neexecutarea Hotaririi CEDO in cazul Eugeniei Duca, panourile lui Pasat, contrabanda “diplomatica” de tigari, care nu-i intereseaza pe „luptatorii” AntiMafie de la Jurnal TV.

Un prieten imi confirma zilele trecute, legat de un subiect despre care a discutat cu cineva de la acest post ca, “intr-adevar, dna Pavlicenco, sinteti persoana nongrata la Jurnal TV”. De ce? Simplu. Asta pare sa se fi intimplat dupa ce am spus ca, pe viitor, ar putea coopera cu Pasat actualul premier Filat, cel care pare sa stea si in spatele lui Sergiu Mocanu.

Sa revenim la justitie si la cazul Eugeniei Duca. Toate demersurile mele legat de acest caz strigator la cer au avut caracter deschis, transparent, legal si au fost reproduse uneori, drept ca mereu cam fara chef (…???) si de Jurnal de Chisinau… Am facut-o cind multi erau indiferenti si lasau balta cazul, sub regim comunist. Am scris despre aceasta. Acum ma intreb: “Cine e vinovat de neexecutarea Deciziei CEDO in plin regim necomunist”? Sa nu vrea cumva Sandu Tanase, Victor Catana, Vladimir Filat, Procuratura sau toti impreuna? Deunazi, Sandu Tanase spunea ca nu poate fi reformat sistemul judecatoresc.

In locul lui Tanase, eu mi-as da demisia de onoare pentru ca nu doreste clasa politica actuala, inclusiv propriul partid PLDM, sa reformeze justitia, dar si in semn de neputinta si protest ca nu se executa o Decizie CEDO. (Apropo, Janeta Hanganu cunoaste dosarul).

Cit priveste pozitia Jurnal TV, nu inteleg de ce si-a abandonat brusc interesul pentru cazul Duca.

Daca Sergiu Mocanu si postul de televiziune, la care e prezent zilnic, sint “liderii luptei AntiMafie”, de ce nu luptati, fratilor, si pentru executarea Deciziei CEDO in cazul Eugeniei Duca, cea care sufera exact din cauza Mafiei? Adica, e vorba de o lupta sincera contra Mafiei sau e vorba de interesul de a lupta doar contra celor pe care ii considerati voi Mafie? De care criterii va conduceti cind stabiliti cine e Mafie si cine – nu?

Fratilor, se vede de la o posta ca la Jurnal TV pot apare numai cei ce il lauda pe Filat si ministrii PLDM, de cei mai multi dintre ei depinzind direct solutionarea cazului Duca. Ce fel de lupta AntiMafie, cind aceasta lupta are o singura directie – lovim o Mafie, ca sa ii luam noi locul, Mafia noastra? Sau nu avem dreptate? Pentru ca daca nu avem dreptate, atunci am dori sa vedem interesul acestui post si fata de alte subiecte, si fata de alte grupari mafiote, si fata de neexecutarea Deciziei CEDO in cazul Eugeniei Duca.

Pe Oleg Voronin, pe Ion Morei, pe Oleg Reidman, Mark Tkaciuk, fosti colegi ai lui Sergiu Mocanu, i-ati uitat? De ce ii treceti cu vederea? Nu inzadar forumistii, in aceste clipe, vazind lehamitea participarii oamenilor la referendum, se intreaba care o fi “contributia” Jurnalului TV la aceasta apatie politica a alegatorului de rind? Sau poate, diversiunea “pe gratis” antiMafie a avut si aceasta miza?…

Vitalia PAVLICENCO

Loading Facebook Comments ...

35 Comments

Add a Comment
 1. Spuneți-o pe șleau doamnă- vreți să apăreți la TV. În loc să faceți speculații stupide mai bine v-ați ocupa de raiting-ul PNL, ca să nu vă mai văitați că nu vă ia nimeni în seamă. Privesc des Jurnal TV și n-am observat tendința PLDM-istă, sau poate vă roade invidia. Și spre final, invitații la emisiunile de pe post sunt cei care răspund apelurilor telefonice și acceptă să apară în direct.

 2. Pt suffocated

  Gresiti. Nu ma zbat sa apar la TV. Vorbesc de interesul public, cel care, pentru voi, decidentii de la Jurnal TV, nu include si cele patru subiecte amintite de mine aici, dar neglijate cu incapatinare si ostentativ de voi. De ce oare? A, imi spuneti de PNL? Dar nu va place cind va spun de PLDM? Cum vine asta? Nu conteaza cine emite ideea, cine sugereaza subiectul, cine produce evenimentul, conteaza interesul public, cel care ar trebui sa existe si fata de subiectele enumerate de mine.

  Nu aveti contraargumente la ce am scris. In rest – puteti scrie ce vreti. Nu poate nega nimeni cine a luptat contra Mafiei comuniste cind Mocanu era consilier al lui Voronin. Eu am luptat si nu m-am temut sa spun atunci lucruri curajoase.

 3. Sunt dezamagit de influenta proasta a pcrm si Rusiei care a avut ca efect negativ prezentarea unui numar asa de mic la referendum.

  Dar daca totusi oamenii vor sa ramana in urma Europei este problema lor.

  Dar marea problema este ca rusofoni fac probleme Romaniei.

 4. Daca tara vrea sa adere la UE este absolut obligatoriu sa se debaraseze de Transnistria.

  NU POTI MERGE SI CU MAGARUL SI CU CALUL IN ACELASI TIMP.

 5. Bravo, dna Pavlicenco, Jurnal Tv s-a facut de ras cu aceasta campanie de doi bani, luandu lider un bolsevic si un mafiot ca Mocanu, bandit la fel ca Voronin si compania. Cine sa creada asa o prostituata politica? Am citit si eu ce a scris dna Duca in Saptamina, e ceva de groaza si Jurnal TV tace, a ascuns evenimentul, detaliile… Se preface ca ploua. Nu mai privesc Jurnal TV, imi e sila de ce fac ei acum. Au devenit un del de OTV, cea mai ticaloasa televiziune din Romania, calomniaza fara nici o proba, defaomeaza statul, iata de ce oamenii nu au iesit la referendum, li s-a facut greata de tot si de toti. Vedeti ce coincidenta ca panourile lui Pasat, nu cred in nimeni! Campania lui Mocanu si Filat e campania rusilor, a lui Pasat de a crea haos si dezmat in Moldova asta. Va multumesc ca spuneti lucrurilor pe nume, aveti curaj ca de obiciei. Nu va intristati, la o asa televiziune nici nu se merita sa participati, degraba toti o vor ocoli ca sa nu fie etichetati verzi sau filatelisti. Succes1

 6. Esti o obsedata si o frustrata, Pavlicenco. Nu am vazut muiere ma isterica decit tine, sincer. Stai femeie in banca ta ca ai 0,01% si nu vei avea niciodata mai mult. Asta tot dn cauza ta si a prostiei tale.

 7. Pt Alic

  Se vede ca am lovit in zece, in caz contrar, nu reactionati atit de bolnavicios. Vai de capul vostru, al „atasatilor”…

 8. Bravo dna Pavlicenco si Vichi , eu sunt tot de parerea asta.

 9. Stimata D-na Vitalia, chiar ca ati ochit in zece. Jocul de la Jurnal TV este intradevar antinational, e jocul cu chibritul langa o benzinarie. Rusine sa le fie celor de la asa zisul post independent,si-au lovit in cap propriul popor si-i aduc pe comunisti inapoi sa ne spurce viata, asa cum a facut-o fatarnicul si Iuda de Mocanu in ultima luna cu ajutorul Jurnalului. Oare chiar Val. Butnaru e orb? Sau lumea s-a intors cu fundul in sus. Dvs aveti dreptate, Filat este solutia imorala pentru R.M. Este oligarhul cel mai periculos pentru aceasta tara.

 10. „Lehamitea participarii oamenilor la referendum” – se datoreaza dezorientarii totale. Mafioti, oligarhi, apartinand diferitelor partide sau finantandu-le…pentru cine din ei sa votam ? Sau pentru ce ? Pentru „tara lui Plahotniuc”, „tara lui Filat”, „tara lui Oleg Voronin”, „tara lui Lazar”, „tara lui Bilischis”, a lui Chilovatii, Grinspun,, leibovici, „tara marionetei avide de putere – Lupu” ?

 11. Si „patimita” Eugenia Duca, de unde s-a capatuit cu ditamai avere? Care e provenienta ei, doar nu e aristocrata de vita nobila, care a mostenit milioane.

 12. Bine scris, ca un politician, care multe le anticipiaza. Avem o clasa politica lacoma siperversa,asa e si presa care o slujeste fara rusine ca pe vremea lui Voronin.

  La subiectele enumerate in articol, de mare interes public, putem adauga inca unul – cel dezvaluit rent d ePublika ca Filat in 1998 a vandut rusilor Moldova Gaz, a vandut tara,tradatorul, de atunci s-a facut milionar si Jurnal tace chitic, iar Calugareanu se joaca de-a lupta cu mafia ca o mireasa surda, care danseaza fara muzica… Am o mare dezamagire, trebuie sa protestam in fata cestei televiziuni, devenita dormitorul lui mocanu si topilor corupti si cu mainile de sange

 13. Pt Next

  Sa votam pentru „Tara lui Dogaru” sau pentru Unirea cu Romania.

  De Eugenia Duca sa nu vorbiti cu ghilimele cind spuneti „patimita”. Faceti pacat. Daca nu a agonisit legal averea, ceea ce nu e corect, nu Mafia trebuie sa o deposedeze, ci Legea si Statul. Dna Duca a inceput businessul in 1987, in perioada sovietica, fara a fi vreo nomenclaturista. Cind a procurat cladirea era deja de 10 ani in business, apoi a cistigat dosarele la CEDO, inclusiv la Marea Camera a CEDO, unde nu poti manipula justia ca la Chisinau.

  Mai bine adresati asemenea intrebari fostilor nostri ministri ai privatizarii, de unde au luat surse pentru a cumpara cladiri atit de fastuoase in centrul Chisinaului? Vorbim d eoameni de afaceri sau de oligarhi?

 14. Daca Legea si Statul ar functiona, atunci nu am asista cu totii la razboaiele dintre mafioti reimpartirea sferelor de influenta materiale compromitatoare, care ies la iveala, de regula, in campanii electorale si raman fara nici o replica din partea institutiilor Statului. Mafiotii si bisnitarii stiu si singuri sa-si faca „dreptate”, au ei si instrumentele si mijloacele necesare.

 15. Țara arde, iar BABA se piaptănă.

 16. Pt Vic

  Pai, de ce ati dat foc Tarii?

 17. Voi,” politicienii”, ati dat foc tarii. prin incompetenta, egoism, lipsa de abilitati diplomatice si concentrare doar asupra intereselor inguste, de grup, financiare sau personale carieristice.

 18. Pt Next

  Ati dat foc voi, cei care ii sprijiniti pe politicienii aroganti din AIE.

 19. Noi nu sprijinim pe nimeni. Nu avem incredere in „Putere”. Toti sunt compromisi.

 20. Vitalia Pavlicenco spune:
  5 September 2010, la 22:10

  Pt Vic

  Pai, de ce ati dat foc Tarii?

  Va raspund cu alt proverb. Vedeți paiul din ochiul altuia, iar bârna din ochii Domniei Voastre nu o observați?

  Chibriturile sunt in mâinile politicienilor, si a D-Voastră inclusiv.
  Sigur, ca si in mâinile populației, dar in mai mica măsură.

 21. Pt Vic

  Chibriturile sint in miinile partidelor parlamentare. PNL nu e partid parlamentar, dar a chemat, totusi, la referendum, pt ca asa prevede programul partidului. Chibriturile sint in miinile decidentilor. PNL nu e partid decident astazi. Deja ati uitat ca nu avem procente? Sau cind trebuie sintem neimportanti si cind nu trebuie nu sintem neimportanti? Umblati, umblati cu duble standarde… nu vedeti unde ajungeti?

 22. La revedere dragi moldoveni. Ne vedem peste 20 de ani ( probabil eu nu voi mai fi pe vremea aceea ). Pana atunci cautati-va manualul de limba rusa iar sarbatoarea „Limba noastra cea romana” transformati-o in „limba noastra cea rusa”. Cei mai vocali luativa deja masura la zeghe pentru ca veti infunda puscariile. Europa o veti vedea doar la televizor si asta doar dac prindeti posturi straine. Unde ati mai vazut, oameni buni, in toata lumea asta larga, referendum organizat sub sigla partidelor politice? Referendumul este organizat de catre stat pentru consultarea electoratului in probleme cardinale. V-ati certat precum cainii de la ciolan si ati speriat populatia inculta si manipulata. Si in loc sa platiti voi va plati Basarabia. Asa ca mai trageti lozul inca o data peste 20 de ani. Iar uleiul sfant numit studii in strainatate, mai ales in Romania, Voronin o sa v-il cam taie. Deci adio sprijinul din partea generatiei tinere. Bizantinii au pierdut definitiv locul in istorie pentru ca au uitat o portita neicuiata. Voi ati uitat incuiata usa catre Europa. Aveati altceva de facut, eventual rezolvarea propriilor interese, inguste si meschine. Daca ma gandesc bine, Voronin nici n-a plecat de la conducere. S-a odihnit si el un an. Era epuizat de atata jecmanit. De aici in colo puteti spune ce vreti despre romani. Oricum ei nu vor mai auzi. Ati trecut, fratilor pe langa istorie, numai si numai din vina voastra si nici nu sunteti macar in stare s-o recunoasteti. Inca o data va repet ce v-am spus inca de la ora 17, cand era clar ca totul este pierdut: Dumnezeu sa va ierte! Si ce frumos putea sa fie daca era macar un bob de minte! De aici in colo jur ca nu voi mai intra vreodata pe un blog basarbean. Mi-e suficient…

 23. Bravo, Vitalia. Lasa ciinii sa latre. Mergi mai departe, cu capul sus. lumea te intelege, te sustine. devii un lider, un erou al neamului. avem nevoe de asa oameni ca duneata. drumul e greu. plin cu dusmani si provocatori. mergi mindra inainte si vei obtine ceea ce doresti. noi te sustinem

 24. mass-media este in mare parte VINOVATA FIIND corupta, caci a jucat LA interesul „sponsorilor”…

 25. am citit articolul dat shi pot sa zic una.

  Shtitsi cand o fetitsa are 18 ani shi e cu capu in nori vede cerbi, fluturi, magari , jite care vorbesc

  ap cam asha ii shi aicea vin alegerile shi televizorul meu noaptea se porneshte singur, shi imi zice tot tot tot shi eu il cred.

  cel mai simplu mult stimata Doamna sa va lasatsi dracului de politica asta, pentru ca dvs. nu o putetsi face, o zic eu, ca un cetatsean care traieshte in acest stat, nu are rost sava chinuitsi shi dumneavoastra, nu avetsi nici o shansa.

  facetsi ceva ce va place dvs. facetsi mancare nush creshtetsi animale… dar lasatsiva dacului de politica, sami fie iertat

 26. si duca e la fel de „buna” ca si mocanu, iar lupu e la fel de „bun” ca pavlicenco

 27. A vorbi in permanenta ca de fiecare data can se pronunta „” UNIREA cu ROMANIA „” „” se da apa la moara comunistilor „” este o NEGHIOBIE .

  Comunismul trebue sa dispara si va dispare din viata politica a moldovei cum a disparut din lumea intreaga, cu exceptia locurilor unde numarul prostilor depaseste cu mult numarul desteptilor.

  Ca se vorbeste sau nu de UNIREA cu ROMANIA, PCRM are ochelari de cal si nu vede, FIX, decat intr’o singura directie :::::::::: RUSIA.

 28. Pentru liderii AIE, ca sa nu se descurajeze inainte de timp…
  Atrageti atentia la ultimele propozitii.

  Portretul lui Stefan cel Mare

  (din Letopisetul Tarii Moldovei de Grigore Ureche)

  Fost-au acestu Ştefan vodă om nu mare de statu, mânios şi de grabu vărsătoriu de sânge nevinovat; de multe ori la ospéţe omorâea fără judeţu. Amintrilea era om întreg la fire, neleneşu, şi lucrul său îl ştiia a-l acoperi şi unde nu gândiiai, acolo îl aflai. La lucruri de războaie meşter, unde era nevoie însuşi se vârâia, ca văzându-l ai săi să nu să indărăpteaze şi pentru acéia, raru războiu de nu biruia. Şi unde-l biruia alţii, nu pierdea nădéjdea, că ştiindu-să căzut jos, să rădica deasupra biruitorilor.

 29. Vă respect doamnă pentru curaj.Dar în loc să murdăriți o instituție mass-media,care, de altfel, nu e singura care nu abordează aceste subiecte, mai bine i-ați lăuda pe cei care o fac. Apropo, nu simpatizes Pldm-ul.

 30. Pt suffocated

  Si eu ma sufoc. Numai ca nu murdaresc, ci spun deschis ce cred. Pacat ca sinteti atit de subiectiv incit nu vedeti citi oameni blameaza campania Mocanu si JTV contra lui Lupu. Asta – spun ei – au dezamagit o parte din alegatorii democrati. Deci nu eu spun, ci lumea spune. Inchideti-i gura, acestei lumi „nerusinate”.

 31. 7 aprilie 2009 a fost o zi fierbinte si aici puteti vedea foto cu desfasurarea evenimentelor din acea zi cruciala in istoria republicii Moldova. http://dgfotostudio.com/blog/?p=329

 32. Pentru JON Cutare,
  Este regretabil ca va adresati unui presedinte de stat cu :::::::::::::DUMNEATA.
  Aceasta forma familiala este detestabila in relatiile publice.
  Daca nu stiti va invat eu :::::::: Dumneavoastra, DOMNIA VOASTRA sunt formele de respect pe care vi le recomand.

 33. Mass media din Rusia si din lume descrie structurile mafioto-criminale din interiorul FSB – ФСБ. De fapt, Rusia este condusa de acest “partid” – banda terorista FSB.

  FSB – este o structura destul de complicata in care sunt diferite fractii, clanuri, grupe, scrie “”Novaia Gazeta”. Printre aceste fractiuni se evidentiaza cei porecliti :«питерские», «блатные», «разводилы», «крышеватели» и «работяги».

  «Крышеватели» sunt divizati in citeva categorii. Unii participa la conflicte, rezolvindu-le cu metodele banditilor si cu ajutorul colaboratorilor corupti din МВД si alte structuri de stat care se ocupa de controalele financiare.
  Altii primesc mita pentru a acoperi activitatea ilegala a mafiotilor.

  Dupa cum scrie acest ziar «крышеватели» protejeaza pe cei care se ocupa de contrabanda, narcotice, si venituri ilegale.

  Mai sunt si asa numitii чекисты, carora businessmenii le platesc mita pentru orice eventualitate, pentru a avea protectie in caz de ceva…

  Mai exista si grupul poreclit «вымогателей» care este mai numeros decit cel precedent. Dupa cum scrie acest ziar, judecatoriile rusesti sunt pline de dosar criminale in care sunt invinuiti colaboratorii FSB-ului. Novaia Gazeta scrie: “русские суды сейчас просто завалены уголовными делами, где в качестве вымогателей фигурируют сотрудники ФСБ. Чекисты пытаются отбирать бизнес, а также вымогают деньги и машины по любому поводу”.

  aceste structuri criminale din cadrul FSB-ului sperie lumea care se mai teme si azi, ca pe timpuri de NKVD si KGB…
  Gazeta descrie metodele banditesti ale colaboratorilor FSB: “Они запугивают доверчивую жертву, которая через некоторое время готова выложить деньги. Иногда человеку сообщается, что в ведомстве уже начали копать под него. Когда напуганный человек просит решить ситуацию, «вымогатели» просят деньги или какие-то услуги”.
  In grupul«работяг» intra teroristii din «спецназа ФСБ и бандюги «оперативники», care fac raiduri in fostele teritorii ale URSS. Pentru ca “activitatea” lor este deosebita, ei aplica metode barbare foarte drastice, avind o atitudine cinica fata de vietile victimelor…
  De obicei, acestea, pentru un salalriu mai bun, se angajeaza in garda de paza a vreunui businessman, altii ramin sa lucreze cu un salalriu mizer in тербандах FSB sau ЧОПы.

  Am redat citeva din caracteristicile structurilor FSB, descrise de Novaia Gazeta pentru a VA INTREBA – oare mafiile comuniste din RM nu “lucreaza” dupa aceleasi metode banditesti? Or, poate, au krisha in FSB?

 34. Pavlicenco, ca nici nu pot sa-i apun doamna, acum are alt dusman -Filat, (deoarece a refuzat fuzionarea partidelor) Voronin si pleiada lui p/u ea acum nu-s dusmani, le torna apa la moara. Ca referendumul a esuat e si contributia ei si altora ca ea.
  Pana nu veti lasa orgoliile TOATE si nu veti lupta impotriva dusmanului comun ……………………..

 35. Pt Ilinca

  Constantin Tănase: Dacă liderii Alianţei şi-ar fi onorat promisiunile electorale de anul trecut, prezenţa la vot a cetăţenilor ar fi fost de peste 50 la sută.

  http://www.timpul.md/articol/referendumul-si-replica-moldovenilor-15099.html

  Este extraordinar ca Filat nu a reusit sa insele si PNL-ul, cum a vrut in 2008-2009. El este pus numai pe debarcari si ne-a ferit Dumnezeu. Capusa verde pe nume PLDM se va desumfla pentru ca se ocupa de debarcari. Iata ca rezultatul referendumului nu a fost in favoarea PLDM< care credea ca victoria este in buzunar. Mai bine s-ar ocupa de constructia caselor pentru sinistrati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *