PNL sprijina MAE!

Mesajul proeuratlantic si national este clar, iar echipa – cea mai buna!

mae-sigla-cu-steag-235.jpgPartidul National Liberal saluta vointa ferma a Miscarii social-politice ACTIUNEA EUROPEANA de a participa la alegerile parlamentare din 5 aprilie. MAE a luptat sincer, impreuna cu PNL, pentru o Lista nationala in scrutin. PNL saluta inregistrarea de catre CEC, pe 10 februarie, a MAE in calitate de concurent electoral, in conditiile unei legi restrictive, considerate de mai multe partide defavorabila cooperarii fortelor politice.

In mai multe negocieri, purtate cu eventuali parteneri politici, trecuti acum in categoria oponentilor electorali, s-a invocat drept piedica – pentru intocmirea unei liste comune a partidelor liberale, democratice, reformatoare si nationale – regasirea pe listele unui partid a persoanelor fara de partid, ce au renuntat la calitatea de membri ai unor formatiuni politice, avute inainte de inceperea campaniei electorale. Pronosticurile nefaste nu s-au adeverit, momentul adevarului a sosit si motivul invocat a cazut. Probabil, altele au fost cauzele – interesul meschin sau controlul nefavorabil din afara – ce au impiedicat coagularea fortelor considerate nationale intr-un pol european.

Mai multi fosti membri ai PNL, bine pregatiti, profesionisti si cu imagine buna, participa in aceasta campanie electorala pe lista MAE. In conditiile cind exista un mare numar de concurenti electorali, Partidul National Liberal considera pozitiv orice efort de unificare, cu respectarea legislatiei in vigoare, menit sa simplifice spectrul electoral si facilitind optiunea alegatorilor. MAE a reusit sa inainteze pentru Parlament o echipa buna, cu oameni curati, cinstiti si consecventi in viziunea lor clara privind drumul Republicii Moldova spre un viitor romanesc si euratlantic.

Exact acest motiv a incurajat conducerea formatiunii sa-i indemne pe toti membrii si simpatizantii Partidului National Liberal sa se implice in campania electorala pentru propagarea mesajului si a echipei MAE, echipa ce nu face parte din clanurile mafiote existente sau din cele ce vor sa le ia locul actualelor.

MAE, la fel ca si PNL, impreuna cu toti simpatizantii formatiunilor, pledeaza pentru ca si la noi sa se produca alternanta proeuropeana si nationala la guvernare, sa fie debarcati, prin votul alegatorilor, comunistii ce tin pe loc societatea, sa se faca reformele liberale ce ar asigura ireversibilitatea orientarii proeuropene, Republica Moldova sa intre sub scut euratlantic, pentru ca sa vina investitii, sa fie create locuri de munca si cetatenii nostri sa revina acasa, ca sa se reduca simtitor coruptia si sa devenim liberi. Sa votam echipa MAE!

Anatol REVENCO,
pesedinte-interimar al PNL

Chisinau, 10 februarie 2009

Loading Facebook Comments ...

8 Comments

Add a Comment
 1. poate publicati lista mae pe blogul dvs. multumesc

 2. Mult succes PLN-MEA-PRN!
  Continuati tot asa!
  Doar impreuna veti acumula 0,1%

 3. Девятка не взятка! Девятка – движение, евронаправление! Голусуем правильно! Попадаем в девятку!

  Pune stampila corect! Votat 2009 – in dreptul cifrei 9. Votul tau va fi de-o frumusete rara!

 4. Pentru Valentina

  Ultima varianta a listei este la CEC. Vrem sa o dam publicitatii asa cum este exact inregistrata de CEC, de aceea, speram sa o putem plasa joi. Astazi, miercuri, am fost foarte ocupati cu deplasari in teritoriu si emisiuni la radio si televiziune si ne-a scapat asta din vedere. Mersi de sugestie.

 5. Pentru Vasile

  Cred ca e bine sa ai putintica rabdare. Mai multa lume vorbeste de surprize in aceasta campanie. Nu cred ca surpriza ar putea fi cea expusa de dumneata…

 6. Pentru Vasile
  Va inteleg ingrijorarea. Toti suntem ingrijorati.
  Eu sunt sigura ca votul DVS poate fi decisiv!
  Este foarte important sa puteti alege ce credeti ca poate raspunde asteptarilor DVS si ale celor dragi si apropiati.
  Eu am curajul sa va asigur ca echipa noastra va fi responsabila in fata tuturor alegatorilor in cazul in care ne veti alege pe noi.
  Ati dori sa avem o discutie despre intentiile noastre ? Va voi demonstra clar si argumentat cum le vom realiza.
  Aceasta intrebare o merita toti concurentii electorali : ” Cum vor aduce schimbarea ?”
  Argumentele cele mai bune pot fi exemplele concrete personale, care demonstreaza profesionalismul si capacitatea de a munci eficient /personal si in echipa/. Cred ca la acest capitol suntem mai competitivi ca alti concurenti. Multumim lui Dumnezeu ca ne-a dat sanatate si ne-a protejat de boala banilor, a trufiei si invidiei.
  Pacat ca nu aveti incredere in noi!
  Nu exclud ca ve-ti regreta /in final/ pentru o alta alegere, doar poate ca nu o sa stiti niciodata ce ati pierdut !
  Noroc si sanatate !

 7. Да уж. В этом блоге хоть комментаторы нормальные.. А то пишут обычно в комментарии ерунду всякую.

 8. Pentru Valentina

  Lista MAE este pe site-ul http://www.pnl.md, a fost plasata si pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *