Ii doresc multa sanatate dlui Gheorghe Rosca, din Drasliceni, Criuleni, Basarabia

raport-pag5-003.jpgraport-pag5-002.jpgExact asa scrie pe plicul in care mi-a trimis o scrisoare bunul meu prieten Gheorghe Rosca, din Drasliceni, in virsta de 82 de ani, care a luptat si mai lupta, cit il tin puterile, pentru dreptate in Basarabia. Am fost cu el in Partidul Fortelor Democratice si am admirat mereu curajul sau neobosit de a lupta pentru libertate si adevar, pentru romanism. Chiar vara trecuta l-am vizitat, impreuna cu sotul meu. Mi-a trimis o scrisoare inainte de Craciun si – pentru ca e una din suflet, ca intotdeauna, dar si pentru ca imi tot pierd timpul cu blogul – am hotarit sa o postez aici, urindu-i multa sanatate si sa apuce Libertatea!

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

Add a Comment
  1. De admirat, într-adevăr, și putem lua drept exemplu. Ma gândesc la mintea Domnului Gheorghe Roșca care nu s-a lăsat răpusa de mașina comunista și ateismul agresiv în toți acești ani. Doamna Pavlicenco, de ce afirmați ca pierdeți timpul cu blogul?

  2. Pentru Max

    Spun uneori ca imi pierd timpul cu blogul pentru ca se intimpla sa explic de nenumarate ori acelasi lucru si am impresia ca cineva nu vrea special parca sa inteleaga ce spun. Si cred ca asta nu e intimplator. In acele clipe regret ca dedic atita timp blogului.

  3. Doamna Pavlicenco, gândiți-va ca mințile concetățenilor noștri au fost supuse unui proces amplu și organizat de sterilitate din 1940 încoace…;i cred ca mai continua pe alocuri. Cum credeți de cât timp au nevoie sa audă și ei clopotul deșteptării, luând în considerare faptul ca mai avem in coasta o așchie roșie și odioasa. Nu uitați ca printre cei ce tastează buchii prin acest spațiu, sunt și „suflete” care își exercita atribuțiile de serviciu. Sa aveți o seara frumoasa și liniștită. Buna seara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *