MAE si PNL au depus flori la bustul lui Mihai Eminescu, Vitalia Pavlicenco si Anatol Petrencu – la “Vocea Basarabiei”

img_0941.jpgimg_0961.jpgDe ziua de nastere a marelui poet roman Mihai Eminescu un grup de reprezentanti ai Partidului National Liberal si ai Miscarii Actiunea Europeana au depus flori la Bustul lui Mihai Eminescu de pe Aleea Clasicilor din Chisinau. Printre persoanele care au adus omagiu inaintasului nostru emblematic, cel care a spus “Suntem romani si punctum”, s-au aflat Vitalia Pavlicenco, presedintele PNL, deputat in Parlament, Mihai Severovan, vicepresedinte al PNL, Ion Neagu, prim-vicepresedinte al MAE, deputat, Zoia Jalba, vicepresedinte al MAE, deputat, Andrei Covrig, Igor Bercu,  Andrei Pavaloi, vicepresedinti ai MAE, Alexandru Gorgan, Secretar General al PNL.

img_0953.jpgTimpul astazi este mohorit, precum e si situatia social-economica in ansamblu in R.Moldova, urmare a guvernarii comuniste dezastruoase, urmare a farisesimului in politicile PCRM, inclusiv in politica externa, urmare a pozitiilor constant antiromanesti, menite sa descurajeze alegatorul roman in a vota formatiunile proeuropene, nationale. Despre consecintele nefaste ale modului de guvernare aplicat de Puterea comunista si de aliatii acesteia, despre criza gazelor si lipsa unei clase politice axate pe interesul national, despre necesitatea unirii eforturilor partidelor nationale in a rasturna pe comunistii de la guvernare au discutat astazi Anatol Petrencu, presedintele Miscarii Actiunea Europeana, si Vitalia Pavlicenco, presedintele Partidului National Liberal, la o emisiune de la Vocea Basarabiei, moderata de ziaristul Victor Rusu.

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
 1. MACABRU ce ati facut !!! Coroane de flori se depun la comemorari, inmormantari …

  ZIUA Marelui Poet se omagiaza cu buchete de flori !!!

  nu sunt superstitios dar acest semn este indicativ.

 2. Daca nu ai fi asa de rau intentionat vei observa ca s-a depus cos cu flori si nu coroana. Nu inteleg de ce unii sunt asa rautaciosi.

 3. Pentru unionistul

  Lasa, nu mai fi dumneata atit de „rafinat” si initiat in chestii de protocol. Cine a pus coroane? Ce ti s-a nazarit? S-au depus buchete de flori si un cos de flori.

 4. Pentru Ioana

  Unii sint atit de rautaciosi pentru ca nu se pot depasi, sint slabi si marunti. Sint, probabil, si platiti sau sint servili si lingusitori laudindu-se prietenilor, care nu sint nici ei prea inteligenti, ca „iata am fre.. t-o si cu asta…” Sint oameni trogloditi si inapoiati, dar e pacat ca se cred liberali proeuropeni. Pacat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *