CEC a înregistrat Lista PNL pentru alegerile parlamentare

Skype_Picture2Skype_Picture1În ciuda dificultăților pe care le comportă acest scrutin, în toată complexitatea sa, adică incluzând campania de depunere a actelor și de înregistrare, pentru că ce va urma încă vom vedea, iar  spectacolul se anunță ”frumos de tot”, echipa PNL s-a organizat și mobilizat.

Le mulțumim, încă o dată, tuturor celor care au manifestat solidaritate și și au dat dovadă de sacrificiu, în pofida și a condițiilor meteorologice, total defavorabile unei campanii ordinare, nu mai spun – dinamice.

Echipa de conducere a PNL.md le mulțumește din suflet tuturor celor 40 de candidați – atât celor de la Chișinău, cât și celor care au venit de trei ori fiecare la Chișinău din localități îndepărtate și mai puțin. Pe listă sunt reprezentate, prin circumscripții sau pe lista națională, următoarele unități teritorial-administrative:Strășeni, Criuleni, Hâncești, Căușeni, Drochia, Ialoveni, Rezina, Nisporeni, Orhei, Cahul, Transnistria, ”Diaspora”. 

Am avut o ușoară întârziere în depunerea dosarului la CEC, pentru că am depus multe eforturi de a coagula mai multe forțe pe o platformă comună în aceste alegeri, dar ne-am convins că am pierdut timpul doar, pentru că și partidele – multe dintre ele neștiindu-se cui aparțin ele, de fapt, – și parte din segmentul asociativ, formal sau informal, – mai au de învățat la capitolul ”voință”, ”maturitate politică”, ”sinceritate”, ”scopuri curate” și ”fără agende ascunse”. Nu ne extindem mai mult – că nu are rost.

PNL a participat la toate alegerile de până acum, exceptând alegerile prezidențiale, când a fost obstrucționat de aleși locali din partea partidelor parlamentare, care au tergiversat ilegal autentificarea listelor de susținere pentru candidatul național-liberal, sprijinit de trei partide.

PNL vine cu același mesaj în alegeri – doar prin Reunirea cu România putem evita o nouă perioadă de agonie, care se întrezărește în mod periculos la orizont. Demersurile deja compromise privind integrarea europeană sterilă, fără unionism, fără românism, ocolindu-se România, – nu mai vrem să remarcăm aici ”integrarea europeană prin Moscova și Vladivostok”, așa cum s-a cam întâmplat de prin 2009, dar și cu mult de mai înainte încoace, nu mai pot fi credibile. Sunt aceiași gogoși nu doar politici nocivi, ca și demersurile de integrare în Estul imprevizibil, care nu poate fi servi drept model de sistem politic, social, economic viabil.

PNL va da publicității Platforma sa electorală, care cuprinde prioritățile integrării românești, complementară adevăratei integrări europene, prin înfăptuirea reformelor democratice pentru care s-au angajat mai multe guvernări fals proeuropene de la Chișinău.

Vitalia PAVLICENCO

Postăm mai jos pozele Hotărârii CEC, cea care poate fi accesată la acest LINK:

https://cec.md/ro/privind-demersul-de-inregistrare-a-candidatilor-la-functia-de-deputat-2751_92292.html

CEC1 CEC2 CEC3 CEC4 CEC5 CEC6

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *