8 Martie nu e doar o sărbătoare a femeii, este ceva mult mai mult!

Un articol de Alexandra Ungureanu
Poate că te-ai întrebat de nenumărate ori de când se sărbătorește ziua femeii… ei bine, ce ai spune dacă ți-aș răspunde că din momentul în care doamnele au câștigat dreptul la muncă și la vot…
ziua mamei in romania
Da, 8 martie nu este doar o sărbătoare a mamei, ci una a femeilor puternice, care luptă pentru drepturile lor și pentru emancipare, căci de ce să nu recunoaștem, mai avem nevoie de bagheta magică a emancipării din când în când.
Eu sărbătoresc 8 martie din două considerente: iubesc să fiu femeie, și mai ales să fiu răsfățată, și susțin cu desăvârșire curajul femeilor din zilele noastre.
De ce curajul?
Păi nu te apucă groaza uneori când te întorci acasă după 8 ore de muncă și începe voluntariatul în casă? Apucă-te de gătit, ia-ți copilul cu tine în bucătărie să îi verifici temele, fă curățenie, spală, întinde rufele, așează masa, ridică masa și lista poate continua.
Ce pot spune, suntem tare curajoase, doamnelor și pentru asta merităm o zi a noastră, o zi în care să ne simțim răsfățate și iubite, poate ne obișnuim cu ideea și repetăm scenariul de mai multe ori într-un an.
De ce spun asta? 
Pentru că trebuie să avem grijă de noi, trebuie să fim importante pentru propria persoană și trebuie mai întâi de toate să ne iubim noi, pentru a învăța ce înseamnă să fii iubit!
La mulți ani, dragele mele! Nu renunțați niciodată la visuri, credeți în puterea de a o lua de la capăt indiferent de vârsta pe care o aveți și bucurați-vă de voi!
Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *