Trebuie să demonstrăm că suntem patrioți români activi!

IMG_9167Sub acest slogan, practic, s-au desfășurat întîlnirile și conferințele IMG_9181teritoriale ale PNL la Soroca și Drochia – raioane unde echipele național-liberale activează intens și cinstit – desigur, pe bază de voluntariat.

Fiecare acțiune a durat circa trei ore, în care au fost puse multe întrebări și s-au oferit răspunsuri – atât despre situația politică din România, cât și din al doilea stat românesc. 

Dialogul a arătat că mulți IMG_9164basarabeni cunosc realitățile politice din IMG_9191România și manifestă tot mai mult interes atât față de viața politică de peste Prut, cât și față de calitatea de membru al PNL.ro, față de candidații PNL.ro și față de politicile pe care deputații și senatorii români le vor promova după alegerile din noiembrie.

Cele mai frecvente întrebări s-au axat pe redobândirea cetățeniei române, pe exemplul lichidării corupției în România, pe necesitatea ”întoarcerii clasei politice din România ”cu fața” spre Basarabia”, nu doar în campaniile electorale.

IMG_9177La Soroca au venit și adepți ai altor opțiuni politice, care au și completat cererile de înscriere în Registrul electoral pentru votul în străinătate și care doresc să existe secții de votare în centrele lor raionale.

PNL le stă la dispoziție pentru realizarea unui asemenea scop.

Au fost modificate parțial echipele din teritoriu ale PNL.md, care își propun să mobilizeze cât mai mulți cetățeni români să se înscrie în Registrul electoral, pentru a fi români-patrioți activi, cu poziție civică și care vor contribui la desenarea configurației politice la sfârșitul acestui an în primul stat românesc.

SP al PNL IMG_9187  IMG_9185 IMG_9184 IMG_9183 IMG_9182 IMG_9166 IMG_9165IMG_9161
IMG_9162

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *