În dezbateri la TV publică și despre abuzurile inimaginabile ale concurenților corupți

Pentru că reprezentanții partidelor extraparlamentare sunt invitați la unele televiziuni, inclusiv publică, doar în campaniile electorale, discuțiile și abordările sunt generale, mai ales în plină campanie electorală pentru administrația publică locală. În emisiune au fost spuse multe lucruri, legat de situația politică, de nepromovarea reformelor, de manipularea cetățenilor, de presiunile pe care exponenții, de la toate nivelurile, le practică și în această campanie, care NUMAI EUROPEANĂ NU E! Iar rezultatul unei guvernări dezastruoase după 2009 sunt apariția unor dodoni și usatâi, pe care unii ajung să îi pună, ca motiv de extindere, pe umerii unioniștilor.

În PMAN, candidații în alegeri pe lista unicului partid unionist din Republica Moldova, PNL, prezenți la acțiunea de la 16 mai, au votat deciziile propuse, menite să apropie cele două state românești. obiectiv

Flyer General A6 Hincesti def

                                            La Hâncești, concurenții corupți au furat banerele PNL, iar la Fălești polițistul de sector ”îi controlează de avere”, abuziv, pe la case, pe candidații PNL. Ca să îi intimideze

La Hâncești, acum câteva zile, banerele candidatului la primar al orașului și ale echipei de candidați pentru Consiliile din oraș și raion au fost furate. Banerele au fost plasate legal și achitate conform legii, din fondul electoral. Concurentul electoral PNL a depus plângere la poliție și a fost intentat dosar penal. Dar cine compensează pierderile de imagine, de nonpromovare electorală, precum și pagubele materiale?

La Fălești, într-un sat, un polițist de sector își ”îndreptățește” vizitele de intimidare acasă la candidații PNL pe lista de consilieri locali printr-o falsă campanie ”Cunoaște-ți polițistul tău”. Bâlbâială a fost vocalizată după ce a mers la membrii PNL și i-a întrebat de avere. Adică, dacă cele declarate ca avere în actele din dosarul de candidat corespund realității. Se mizează pe descurajarea candidaților, ca să se lepede de PNL. O asemenea campanie, în toate felurile, are loc pe întreg teritoriul și este promovată de TOATE partidele parlamentare, fără excepție, cum e și cazul unor pretinși liberali de prin Căușeni.

^7B500A283BE910B1170A71139E27A8A86CC46000A4A38E6487^pimgpsh_fullsize_distrCazul de la Fălești a fost anunțat șefului Inspectoratului de poliție din Fălești, președintei Consiliului electoral Fălești, care, ca și un reprezentant al CEC, s-au minunat de ”minunățiile” electorale. S-a vorbit și cu șeful Comisiei d eintegritate, care nu știe nici cu spatele de ce polițiștii își asumă acest rol. AȘTEPTĂM SĂ FIM ANUNȚAȚI DESPRE SCUZELE PUBLICE ȘI LA CASELE OAMENILOR VIZITAȚI ABUZIV ȘI INTIMIDAȚI DE LA POLIȚISTUL DE SECTOR CARE A EXECUTAT O COMANDĂ POLITICĂ! ȘI A ȘI SPUS DE LA CINE!

În sate bandele electorale ale partidelor corupte au ajuns să îi cumpere pe oameni, după ce le-au furat banii, speranța și bucata de pâiine, SĂ LE REPARTIZEZE ICOANE!

Asta e clasa politică nerușinată, pe care o avem!

SP al PNL

Loading Facebook Comments ...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *