A murit ex-premierul israelian Ariel Sharon. Două românce au fost marile sale iubiri

Ariel Sharon a murit, sâmbătă, după ce în ultimii opt ani a fost în comă, ca urmare a unui accident vascular cerebral. Avea 85 de ani şi de-a lungul vieţii a avut două mari iubiri, ambele românce, cu care a avut trei copii. 

Ariel Sharon a murit la 85 de ani, după o viaţă în care a iubit nebuneşte două românce, cu care a avut trei copii.

Marile iubiri ale fostului premier israelian, Ariel Sharon au fost de origine română. Cucerit de surorile braşovence Margareta şi Rozalia, marele lider politic s-a căsătorit mai întâi cu Margareta, iar după moartea acesteia, a luat-o de soţie pe cumnata lui, Rozalia.

Surorile Zimmermann, născute la Braşov şi plecate cu familia în Israel în 1949, i-au cucerit inima marelui om politic, Ariel Sharon. Prima poveste de dragoste a trăit-o cu Margareta.

ARIEL SHARON A MURIT: Tânărul Ariel şi românca s-au întâlnit pe o alee care duceau spre ferma familiei Sharon. „Într-o zi, în timp ce udam grădina de portocali, am zărit o fată care cultiva legume pe câmpul de lângă casa noastră. Niciodată în viaţa mea nu văzusem o femeie mai frumoasă”, povestea Sharon, în cartea autobiografică, despre Margalit, aşa cum avea să îşi alinte prima iubire.

După un an s-au căsătorit, cu binecuvântarea familiilor. Margareta era soră medicală la Ierusalim, iar Ariel îmbrăţişase cariera militară.

În 1956 a venit pe lume şi primul fiu al cuplului Ariel Sharon – Margareta Zimmermann, Gur.

ARIEL SHARON A MURIT: Fericirea celor trei n-a durat însă mult, pentru că în mai 1962, soţia lui Ariel a murit, înainte să împlinească 32 de ani. Decesul ei a survenit în urma unui teribil accident rutier, maşina sa fiind lovită frontal de un camion, în timp ce se îndrepta spre Ministerul Sănătăţii din Ierusalim, unde lucra ca asistentă şefă.

După tragedie, conform tradiţiei iudaice, sora mai mică a Margaretei, Rozalia, a trebuit să se îngrijească de micul Gur, iar apropierea dintre ea şi Arik, aşa cum mai era numit Ariel Sharon, a fost doar o chestiune de timp. Prietenia lor a devenit în timp dragoste, iar cei doi s-au căsătorit la un an de la moartea Margaretei şi au mai avut doi copii.

ARIEL SHARON A MURIT: În octombrie 1967, familia lui Ariel Sharon a trecut însă printr-o dramă greu de imaginat. În Ajunul Anului Nou Evreiesc, Sharon era acasă când a auzit o împuşcătură. A alergat afară şi l-a găsit pe Gur, fiul cel mare, plin de sânge. Un băiat din vecini îl împuşcase în faţă, jucându-se cu o puşcă veche. Băiatul nu a mai putut fi salvat, astfel că familia lui Ariel Sharon a intrat din nou în doliu.

Spre deosebire de Margareta, Rozalia Zimmermann s-a remarcat la nivel internaţional, fiind mai tot timpul prezentă în paginile ziarelor. A fost o luptătoare pentru drepturile evreilor, dar şi omul cu care Sharon se consulta atunci când lua decizii politice importante.

Din 2006, Ariel Sharon se află în comă. Starea lui de sănătate s-a înrăutăţit, după ce o parte din organele vitale au încetat să mai funcţioneze.

 

http://www.romaniatv.net/ariel-sharon-a-murit-dupa-opt-ani-de-coma_117688.html

Loading Facebook Comments ...

7 Comments

Add a Comment
 1. Rest in peace Ariel Sharon!

 2. RIP! Этот политик достойный сын своего народа.

  P.S. Zimmermann чисто румынская фамилия 🙂

 3. =Burunducul Unionist dela Tighina=

  “După Olimpiada de la Soci din februarie
  va începe ofensiva Rusiei
  împotriva românilor basarabeni”

  de Marius Dorin Lulea

  http://adevarul.ro/moldova/actualitate/dupa-soci-incepe-ofensiva-rusiei-romanilor-basarabeni-1_52d00463c7b855ff565dfec5/index.html

  Relaţia România-Republica Moldova-Rusia este asemănătoare unui joc de şah. Fiecare parte face o mişcare sperând în obţinerea unui blocaj favorabil. Aici nu poate exista remiză, iar în momentul de faţă România se află într-o ofensivă în favoarea românilor basarabeni şi împotriva unei oligarhii politice supuse Moscovei.

  Nu statul Republica Moldova este ţinta Bucureştiului ci soarta celor peste trei milioane de români. Prima ţară atacată de către Rusia, pentru că avea ţinte mult prea occidentale, a fost Georgia. Atacul asupra acestui stat a fost unul fizic, prin intermediul armatei, după care a avut loc îndepărtarea preşedintelui pro-occidental de la putere.
  Azerbaidjan-ul a fost al doilea stat scos de către Rusia de pe traseul european. Este adevărat că nimeni nu înţelegea prin acesta integrarea Europeană ci doar o apropiere de valorile culturale într-o perspectivă foarte îndepătată.
  Următoarea victimă, şi cu adevărat o pierdere pentru Uniunea Europeană, a fost Ucraina. Deşi au fost proteste ample anti-guvernamentale, iată că ele deja şi-au pierdut din intensitate. Macazul a fost schimbat iar noua direcţie a Kiev-ului este Moscova.

  După Ucraina, ţinta atacurilor Rusiei va fi chiar Republica Moldova. Aceasta face un joc în etape în care îşi orientează resursele în mod punctual şi puternic pe o singură ţintă, odată aceasta anihilată trecând la următoarea. Este o strategie bună ce permite economia de energie.

  Pentru a nu compromite investiţia de zeci de miliarde de euro realizată la Soci, pentru organizarea Olimpiadei de Iarnă, Rusia mai aşteaptă câteva luni. După Olimpiadă, prin intermediul clasei politice de la Chişinău, Vladimir Putin va încerca deturnarea Republicii Moldova de pe traseul european.

  Vor fi proteste, vor fi nemulţumuri, dar fără ajutorul României nimic nu se va întâmpla.

  Preşedintele Traian Băsescu a intuit acest lucru(probabil şi pe baza rapoartelor serviciilor de securitate) şi a lansat din timp o ofensivă pe tema unionistă. De ce?

  Pentru a pregăti societatea civilă din România pentru o abordare mai radicală a situaţiei românilor de dincolo de Prut. Un consens politic nu ar fi existat decât printr-o presiune publică, ori aceasta a apărut deja.

  Preşedintele României a trimis un semnal clar, ce sună ca o ameninţare la adresa politicienilor moldoveni şi a agenţilor ruşi de pe teritoriul Republicii Moldova.
  Eu cred că semnalul este trimis clar chiar către Moscova, atenţionând-o pe aceasta că în cazul în care va mai interveni pentru a schimba traseul european atunci România se vede forţată să intervină şi să readucă Republica Moldova pe traseul ei normal prin RE-Unirea cu România.

  Nu este o ameninţare, deoarece nu are ţara noastră forţa de a face ceva, dar cu siguranţă este o atenţionare: dacă nu lăsaţi traseul european apoi noi vom susţine unul unionist, dorit de poporul român de pe cele două maluri ale Prutului.

  Preşedintele ştie că renunţarea la Europa va determina nemulţumirea populaţiei celui de al doilea stat românesc, aşa cum a fost şi în Ucraina. Atunci va fi momentul în care discursul unionist va aduce un maxim de susţinători şi la formarea unei majorităţi.

  Este vorba exact de acea majoritate de care Traian Băsescu a vorbit. Preşedintele ştie prea bine că în acele momente va exista o majoritate unionistă în republica Moldova şi ea va apărea inevitabil.

  Toţi cei care conduc Republica Moldova au o relaţie mai veche sau mai nouă cu structurile de securitate ruse sau cu fostul Imperiu Sovietic.

  Situaţia în care ei chiar vor conduce al doilea stat către Europa nu există, şi asta datorită încrengăturilor economice-politice existente şi subordonate Moscovei. Europenizarea înseamnă pentru ei pierderea puterii şi chiar închisoarea.

  Exemplul Năstase îi sperie pe aceştia de moarte: paradisul lor nu este acela în care statul de drept să funcţioneze. România trebuie să se pregătească, iar după Soci se va vedea că declaraţiile preşedintelui au acoperire:
  România este obligată să ofere o alternativă europeană unionistă în cazul în care cineva va încerca deturnarea traseului. Aici nu e vorba de o agresiune fizică, nu e vorba de separatismul găgăuz care este total neimportant pentru un stat precum România,

  ci de trădarea ce se pregăteşte de clasa politică.

  Anul 2014 este unul cheie în care se va vedea care sunt adevăratele interese ale politicienilor moldoveni şi dacă aceştia vor răspunde majorităţii de 70%
  care doreşte un viitor european comun.

  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
  ————— ♥ BASAⱤABIA E ⱤOMÂNIA ♥ —————
  —————♥—♥—♥— RE-U N I R E ! —♥—♥—♥———
  ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

  TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE ÎN VECHILE HOTARE
  DIN ANUL 1918 DINTRE NISTRU SI TISA !
  ==============================================

 4. =Burunducul Unionist dela Tighina=

  O Sâmbata Unionista, 11 ianuarie 2014:
  ————————————————————————-
  Oficial:
  SUA susţine o eventuală RE-Unire a României
  cu Republica Moldova
  dacă acest lucru este dorit de către cetăţenii din RM

  http://voceaunirii.org/2014/01/11/de-azi-este-oficial-sua-sustine-unirea-republicii-moldova-cu-romania/

  Răspunsul a fost dat în public de către Victoria Nuland,
  Asistenta Secretarului de Stat,
  adjuncta Sefului Diplomatiei Americane
  în această dimineaţă în cadrul unei declaraţii de presă
  la Ambasada SUA din Bucuresti.
  ————————————————————-
  Intrebare:
  “Cum vedeti traseul european al Republicii Moldova
  in urma summitului de la Vilnius
  si cum privesc SUA declaratiile despre RE-Unirea cu Romania? ”
  ———————————————————–
  Raspuns Victoria Nuland:
  “SUA sustin suveranitatea si integritatea teritoriala a Rep. Moldova
  si DREPTUL REP. MOLDOVA
  DE A-SI ALEGE PROPRIUL VIITOR”.
  ==============================================

 5. Hohenzollern de Szatmary

  –––––
  Vlad Puscasu =
  un nou agent moscalesc ocult KGB=MOSSAD
  pe forumurile din Est-Moldova,
  un diversionist bine platit
  contra Re-Unirii noastre
  cu Patria-mama România Mare europeana !

  Pazea la teroristii de tot felul !

 6. SPAM unionist de mai sus:

  Presedintele Basescu a intuit bine ca din decembrie 2014 in calitate de simplu cetatean ne-presedinte va face unirea cu Jilava pentru dosarul FLOTA,dosarul terenului 300 ha din Calarasi, dosarul referendum 2012, dosarul CORUPTIEI Udrea-Cocos

 7. Mare tampit trebuie sa fii,ma ,Puscasu.Iti explic de ce.Basescu s-a deziz pe atunci de imunitatea parlamentara,pentru a sta la dispozitia organelor judiciare in dosarul flota.Terenul de la Calaras a fost achizionat de fiica Dansului si a fost facut totul la vedere,nu prin hotie,cum o fac actualii guvernanti.In privinta dosarului de la referendul din 2012 ai dat-o grav in bara.Dosarul e deschis impotriva lui Dragnea si a hotilor de soiul lui,care au mobilizat la vot toti mortii din Romania.Daca te apuci sa comentezi ceva,fa-o in cunostinta de cauza.La Jilava sta prietenul tau-Bombonelu.Sa ti-i minte ce iti spun azi-dupa terminarea mandatului de presedinte-Basescu va reveni in forta in politica.Urmaresc cu atentie scena politica romaneasca,dar un astfel de politician de talia Dansului nu gasesc.Cu un asemenea om as merge in lupta decisiva in orice conditii.Nu sunt fanul lui Basescu,dar intuitiv cred in el.
  Situatia din Moldova e grava.Tara e condusa de hoti,iar in opozitie se afla criminalii.Primii fura tot ce a mai ramas de furat,ultimii otravesc constiinta [care a mai ramas] maselor.Si unii si ceilalti trebuie judecati.Moldoveanul e mioritic-plange in pumn si asteapta sa vina salvarea de la cineva.Inzadar.Pana nu ne vom trezi si nu vom pune mana pe bata si hotii si criminalii vor prospera.Ce se poate de facut?E foarte simplu-e necesar,ca fiecare localitate sa-si aleaga in cadrul unei adunari generale a unui nucleu compus din oameni onesti,patrioti,carora nu le este indiferenta situatia oamenilor.Acest nucleu ar avea menirea de a tine sub control tot ce se intamla in teritoriu si de a reactiona promt la toate nelegiuirile.Numai atunci vom scapa de hoti si lingai in politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *