Despre “CRUCEA MÂNTUIRII NEAMULUI ROMÂNESC”

nisporeni3 (1)

SALVAȚI “CRUCEA MÂNTURII NEAMULUI ROMÂNESC” –

APEL CĂTRE: PATRIARHIA ROMÂNĂ, MITROPOLIA MOLDOVEI ȘI BUCOVINEI

EPISCOPIA HUȘI, MITROPOLIA BASARABIEIPRIMĂRIA NISPORENITOȚI CEI CE SIMT ROMÂNEȘTE

http://www.rbnpress.info/wp/salvati-crucea-manturii-neamului-romanesc-apel-catre-patriarhia-romana-mitropolia-moldovei-si-bucovinei-episcopia-husi-mitropolia-basarabiei-primaria-nisporeni-toti-cei-ce-simt-romaneste/

La inițiativa postului de radio Vocea Basarabiei și Asociația Culturală Pro Basarabia și Bucovina Filiala Onești Județul Bacău, cu dăruire totală și credința nestrămutată în valorile nemuritoare ale neamului românesc, familia Dohotaru Ghița, Maria și fiul lor Marian, au donat monumentul “CRUCEA MÂNTUIRII NEAMULUI ROMÂNESC”, ridicat pe malul stâng al Prutului, la Nisporeni, pe dealul Zghihara, ca simbol al credinței noastre strămoșești, care a fost, dintotdeaunasuportul speranței noastre într-un viitor mai bun pentru toți cei ce vorbesc și simt în limba lui Eminescu – românește.

Monumentul a fost inaugurat pe data de 28 august 2011 cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul României care în mesajul său transmis prin vocea Preasfințitului Părinte Teofan, Arhiepiscop al Iașilor și Mitrolopolit al Moldovei și Bucovinei, spune: “Poporul român poartă în sufletul său în același timp pecetea tainei Crucii și Învierii lui Hristos”.Slujba de sfințire a CRUCII MÂNTUIRII NEAMULUI ROMÂNESC a fost oficiată de un sobor de preoți, printre care:

–          Înalt Preasfințitul Petru, Mitropolit al Basarabiei;

–          Preasfințitul Părinte Corneliu, Episcop de Huși;

–          Părintele Mitrofor Petru Buburuz, Parohul Bisericii Sfinții Apostoli Petru și Pavel din Chișinău, binecunoscut pentru lupta și dăruirea sa neobosită în serviciul idealurilor noastre național,e care în cuvântul său, spune: “Dumnezeu ne-a învrednicit să avem aici CRUCEA MÂNTUIRII NEAMULUI ROMÂNESC, apărătoare pentru întreg poporul român de pretutindeni, pentru că Basarabia înca mai este răstignită”.

Din soborul de preoți, printre alții,  a făcut parte și parintele paroh al Bisericii Sfaâta Treime din Călărași, Ion Mutu, care spune: ”Am avut fericirea de a participa la acest eveniment unic – ridicarea unui măreț monument religios al neamului românesc, în spațiul basarabean postsovietic”.

Atunci, în insorita zi de 28 august 2011, au participat la eveniment enoriași din Nisporeni, Strășeni, Călărași, Edineț, Ungheni, Chișinău, Hâncești, Bacău, Onești, dar și din alte localități – mai mari sau mai mici-, mai mult sau mai puțin îndepărtate, dar și oameni de cultură precum Nicolae Dabija, Ion Ungureanu, Mihai Cimpoi, Aurelian Silvestru, Ion Hadârca, Constantin Tănase, Vasile Șoimaru, Tamara Gorincioi,  dar și foarte mult tineret de pe ambele maluri de Prut care, cu entuziasmul specific, au realizat un adevărat spectacol-procesiune.

In atmosfera de sărbătoare, seara, s-a aprins lumina pe CRUCEA MÂNTUIRII NEAMULUI ROMÂNESC, care – de la cei 35 de metri înăllțime – răspândea asupra asistenței și localității o aură ce parcă lumina conștiința natională, din care ne vine încrederea în mântuirea și în viitorul neamului românesc.

Se vorbea atunci, în entuziasmul general, ca, în viitorul apropiat, în preajma Crucii, va fi ridicata o căsuță în care să se adăpostească și câțiva slujitori ai Domnului, astfel punându-se bazele unui schit, încât colina pe care este înălțată CRUCEA MÂNTUIRII NEAMULUI ROMÂNESC, să devină un loc de pelerinaj, dar, până atunci, se va asigura paza pentru bunurile aferente, clopotnița, paraclisul ce adăpostește câteva icoane pictate, cartea de onoare, precum și integritatea instalației electrice.

Până în prezent, acestea au rămas la nivel de intenție, deoarece autoritățile locale, cât și Mitropolia Basarabiei au invocat lipsa posibilităților materiale.

Profitând de dezinteresul arătat față de păstrarea integrității monumentului, reprezentanți ai Mitropoliei Moldovei, încurajați sau chiar sfătuiți de către unii “binevoitori”, printre care și codirectorul postului de radio Vocea Basarabiei, Țîbuleac Veaceslav (cunoscut cu sentimente averse românismului), implicat, inițial, în realizarea lucrărilor complementare ridicării monumentului, intenționează să pună stăpânire pe acest simbol al credinței noastre.

Intenția de a subordona monumentul CRUCEA MÂNTUIRII NEAMULUI ROMÂNESC Mitropoliei Moldovei, supuse Patriarhiei de la Moscova, constituie propagandă împotriva românismului, țel urmărit timp de 200 de ani până în prezent.

Cele arătate mai sus se certifică prin faptul că, anul trecut, pe 28 august 2012, când se împlineau 200 de ani de la ruperea – de către Rusia – a Basarabiei din trupul Principatului Moldovei istorice, acolo, la Nisporeni, pe dealul Zghihara, la baza Crucii s-a desfășurat o altă ceremonie religioasă, oficiată, de data aceasta, de un sobor de preoți în frunte cu Episcopul de Ungheni, Petru, pendinte de Mitropolia Moldovei.

În timpul slujbei, la care și subsemnatul a fost prezent, am sesizat ca monumentul CRUCEA MÂNTUIRII NEAMULUI ROMÂNESC a fost din nou sfințit și inaugurat sub denumirea de CRUCEA MÂNTUIRII NEAMULUI, dar fără adjectivul “ROMÂNESC”.

Indignat, am ripostat verbal, considerând că omisiunea este tendențioasă. Este ușor de ințeles ce se urmărește.

Îndrăznesc să atrag atenția că acest monument a fost donat enoriasilor Bisericii Ortodoxe, subordonate Mitropoliei Basarabiei aparținand ierarhic Patriarhiei Române.

Prin radiodoanele organizate de Vocea Basarabiei, cele cateva mii de credincioși, ce și-au adus contribuția la finaliarea lucrărilor ridicării monumentului, au facut-o în beneficiul Mitropoliei Basarabiei și nu trebuie sa le fie “furată” Crucea. În numele tuturor contributorilor la realizarea acestui edificiu și al meu personal, am înțeles să fac următorul apel disperat: SALVAȚI CRUCEA MÂNTUIRII NEAMULUI ROMÂNESC SFINȚITĂ ATUNCI, PE 28 AUGUST 2011, MENITĂ SĂ NE ÎNTĂREASCĂ ȘI SĂ NE UNEASCĂ ÎN EFORTUL DE TREZIRE A CONȘTIINȚEI NAȚIONALE.

Aici. la Nisporeni, Basarabia se urcă pe CRUCE. binecuvântându-i pe toți cei care au fost luminați de ideea înălțării acestui monument.

Onești, 21 mai 2013

Constantin Rusanovschi

Președinte al Asociației Culturale Pro Basarabia și Bucovina Filiala Onești, Județul Bacău

www.probasarabiasibucovina.ro

Infoprut/Iulia Modiga Focus

6 June 2013

Crucea Mântuirii Neamului Românesc își va păstra această denumire. Anunțul a fost făcut joi dimineață, de către PS Petru, episcop de Ungheni și Nisporeni, în cadrul conferinței de presă cu tema „Adevărul despre realizarea Complexului monastic „Ștefan cel Mare și Sfânt”.

Sperăm ca înregistrarea conferinței de mai sus să îi determine – pe cei care au încercat anexarea și transformarea monumentului unității tuturor românilor – să își asume angajamentele în această zi.

Infoprut/Iulia Modiga Focus 4 June 2013

Explicație în scris a părintelui Petru de la mănăstirea Hâncu, episcop de Ungheni și Nisporeni, cu privire la situația confuză, dar inadmisibilă, creată în jurul Crucii Mântuirii Neamului Românesc, redenumită ,,Crucea Mântuirii Neamurilor” și resfințită sub oblăduirea Mitropoliei Moldovei.

Părintele Petru a acuzat Mitropolia Basarabiei că, în timpul cât Crucea Mântuirii Neamului Românesc s-a aflat în ingrijirea acestei instituții, se organizau petreceri și ,,chefuieli” cu frigărui.

Redăm integral conținutul acestei scrisori:

,,Crucea Mântuirii Neamurilor – mijloc de discuție mediatică

În ultimele săptămâni din ce în ce mai des privim și auzim la televizor diferite discuții și păreri legate de acea cruce ce este amplasată pe Chiscul Ostașului, în preajma orașului Nisporeni. Pentru creștini Sfânta Cruce descoperă taina mântuirii întregii umanități și nu o problemă de discuție națională. Faptul că această cruce a trecut de sub spravegherea Mitropoliei Basarabiei și a postului de Radio „Vocea Basarabiei” în supravegherea Mitropoliei Moldovei s-a făcut cu acordul și cu înțelegerea celor ce au ctitorit-o, doamna Maria Dohotaru din România, nu fără știrea ei, cum este vehiculat în presă. După sfințirea din data de 28 august 2011, această cruce a fost dată uitării de către slujitorii Mitropoliei Basarabiei. Ea nu era cinstită ca ceva sfânt și mântuitor, ci ca un loc de distracție și chefuieli. În toată această perioadă de timp împrejurul acestei cruci se făceau diferite petreceri. Ne pare foarte rău că s-a ajuns la asemenea înterpretări în mass media. Pentru creștinism, crucea însăși e o putere care produce învierea. De aceea și am numit această cruce „Crucea Mântuirii Neamurilor”, adică a întregului neam omenesc și nu doar a neamului nostru sau a celui slav, sau grec. Hristos pe cruce nu a mântuit doar un popor, ci, în taina crucii Sale, este mântuită întreaga umanitate. De aceea, am și socotit de cuviință să numesc această cruce cu un asemenea nume. Prin aceasta am dorit să descopăr universalitatea mântuirii, adusă de Hristos neamului omenesc, am dorit să descopăr una dintre însușirile Bisericii, care este sobornicească. Iată, „Crucea Mântuirii Neamurilor”, amplasată în preajma orașului Nisporeni, este o cruce a sobornicității, și nu a naționalității. Ea nu are hotare, la ea pot să vină să se închine creștini din întreaga lume, nu numai din țara noastră, nu numai cei din Ucraina sau din România. Emblema acestei Cruci este ecumenică, și nu una teritorial-administrativă.

Crucea are, în ea însăși, o forță de biruire a păcatului și a morții, o putere ce înaintează spre înviere și se finalizează în înviere. Iată prin grija ce o au acum slujitorii Mitropoliei Moldovei, în jurisdicția căreia se află această cruce sfântă, îi descoperă ei această putere sfințitoare și mântuitoare. Știți de ce? Deoarece în preajma ei acum nu se mai fac frigărui, în preajma ei acum nu se mai dau petreceri, ci în preajma ei acum se oficiază Sfânta Liturghie, acea mare Taină, care ne descoperă și prezintă sensul adevărat al crucii, unul soteriologic, nu unul al petrecerilor și chefuielilor.

În sinaxarul din Sâmbăta Mare se spune: Domnul, după ce a renăscut pe omul cel stricat în ziua a șasea, l-a înnoit prin crucea Sa. Această taină se întâmplă și această cruce, la care vin creștinii să se reînnoiască în har, vin să primească putere de jertfire și binecuvântare, nu vin pentru a sărbători evenimente lumești, denaturând sensul ei soteriologic. Dacă are crucea în ea forță de biruire a păcatului, iată că acum putem zice, cu adevărat, că această cruce și-o îndeplinește, puțini care venea și o priveau se îndreptau cu gândul spre jertfa Mântuitorului pe cruce, dar astăzi toți pelerinii sunt îndemnați de propria conștiință să facă acest lucru din însuși faptul că împrejurul acestei cruci este o mică bisericuță. Astăzi pelerinii care vin să privească văd exemple de oameni care, cu adevărat, trăiesc această taină a jertfei de pe cruce și aceste persoane sunt viețuitorii schitului nou înființat, care și-au luat crucea și îi urmează lui Hristos. Priviți câte adevăruri se pot descoperi în prezent la această cruce sfântă.

Ceea ce ne-a inspirat să punem denumirea „Crucea Mântuirii Neamurilor”, devenit un subiect mediatic, este una dintre cântările bisericești din joia din săptămâna patimilor: „Crucea Ta, Doamne, este viață și înviere poporului Tău… Răstignitu-Te-ai pentru mine, ca să-mi izvorăști mie iertare; împunsu-Te-ai în coastă ca să-mi izvorăști mie pâraie de viață; cu piroane Te-ai prinoti, ca crezânt eu prin adâncul patimilor Tale, să strig înălțimii puterii Tale: Dătătorule de viață, Hristoase, slavă Crucii Tale, Mântuitorule”. Iată că în acest tropar este ascuns tainic denumirea Crucii, de pe dealul Nisporeniului, supranumit și golgota Nisporeniului.

Crucea mântuirii neamurilor, este crucea Ortodoxiei și a universalității, la ea sunt primiți de a se închina și ruga creștini veniți din toate cele patru colțuri ale lumii, căci acest adevăr ni-l descoperă fiecare semn al crucii. Dorința ctitorilor a fost ca, în acest loc, binecuvântat, să se facă pelerinaje, să se organizeze „Drumul Crucii”, să fie construită o mănăstire, unde să se oficieze zilnic Sfintele Liturghii. Trecând acest complex în subordinea canonică a Episcopiei de Ungheni și Nisporeni din cadrul Mitropoliei Moldovei, starea de lucru de aici a luat un alt făgaș, organizându-se schitul de maici în cinstea Sfântului Binecredincios Ștefan cel Mare, se efectuează pelerinaje, astfel, ctitorii au mărturisit că sunt foarte mulțumiți de cele înfăptuite până în etapa actuală. 

Se mai vehiculează vorbe precum că Dl Veaceslav Țâbuleac, ar fi comercializat acest complex Episcopiei noastre. Aceste afirmații sunt adevărate aberații. Or, Domnia Sa nu a manifestat indiferență față de acest loc sacru, ci s-a îngrjit ca obiectivul să fie predat în mâini sigure, cu frică de Dumnezeu.”

http://www.rbnpress.info/wp/salvati-crucea-manturii-neamului-romanesc-apel-catre-patriarhia-romana-mitropolia-moldovei-si-bucovinei-episcopia-husi-mitropolia-basarabiei-primaria-nisporeni-toti-cei-ce-simt-romaneste/#ixzz2VbkZt4Nu

Loading Facebook Comments ...

15 Comments

Add a Comment
 1. biserica ortodoxa rusa este o biserica in plus suprapusa celei romanesti autentice !

 2. Am privit aseara la „Tara lui Dogaru” calvarul familiei inrobite si batjocorite de un fals „mesia”….Nu scriu mai mult despre aceasta. Cred ca au privit multi emisiunea.
  Deci, biserica nu are nicio treaba cu ce se intimpla cu enoriasii, familiile lor si cu oamenii rataciti, care degradeaza pe zi ce trece. De la ei nu vin banii….. de ca se ocupe cineva de ei…..?
  Trebuie sa accentuiezi ca nu toti preotii sunt la fel. Aici trebuie sa se regaseasca numai unii, care au alte interese, nu cele de a educa credinta in/si dragostea pentru Dumnezeu…. Presimt ca voi fi atacata dur, voi fi hulita poate, dar nu pot sa nu reactionezi…..
  Totul este trecut pe „picior” de comercializare…..Botezul, cununia, inmormintarea….. Cunoasteti ca unii preoti sunt lansati in mari afaceri si pot fi cu adevarat inclusi in rindul celor mai prosperi oameni de afaceri? Printre ei, probabil, sunt milionari, KGB-isti, infractori si alte categorii de luptatori inversunati impotriva neamului romanesc si croiesc destinul acestui neam, cotropit mereu de „fratii” mai mari sau barbari, care ne aduc la putere pe cine vor ei, la buna lor tocmeala. Dealtfel cunoastem ca biserica se implica in politica si agitatie electorala. Episcopul de Balti Marcel public promite blestem conducatorilor tarii, daca nu seface cum vrea…..
  Fortele imperialiste onduse de sefii lor s-au folosit si in acest moment de indiferenta multor patrioti, unii responsabili prin angajament sa gestioneze tot ce trebuie in jurul Crucii mintuirii neamului romanesc.
  Sa admitem ca nu a existat mijloacele necesare pentru buna ingrijire si gestionarea situatiei….Oare de ce domnii responsabili nu au facut un apel catre oamenii de buna credinta sa sara in ajutor ? Eu si multi altii ca mine, am fi oferit dupa puterele noastre ce puteam, asa cum am sustinut artisti, copii si alte categorii de proiecte de binefacere……
  Problema nu este in lipsa posibilitatilor financiare pentru aceasta.
  Problema este una politica, de subjugare in continuare prin intermediul bisericilor, manastirolor, pe care vor sa le acapareze prin toate metodele posibile.
  Frati romani, sa nu admitem PRIHVATIZAREA CRUCII !
  Altfel, sa ne consideram rastigniti cu totii pe propria cruce si cu acordul nostru prin indiferenta consemnat !
  Rog Mitropolia Basarabiei sa prea initiativa, sa ne adune pe toti la actiunile necesare pentru contracararea acestui act si organizarea actiunilor necesare pentru pastrarea Crucii ca si monument al neamului romanesc.

 3. Pentru NOI, românii din BASARABIA, este atât de semnificativ faptul, este atât de dureros procesul ràstignirii Neamului Românesc de càtre fariseii rusi, (care continuà si azi!!!), cà nu existà alt mijloc de exprimare mai exactà a tragediei de NIMICIRE a Neamului Românesc, decât inaugrarea CRUCII MÂNTUIRII NEAMULUI ROMÂNESC! Aici merge vorba în primul rând despre mântuirea Neamului Românesc, pe Pàmântul Românesc, o RUGA càtre cer de a fi auziti, sà fie làsati în pacea lui Dumnezeu, ca sàlbaticii si barbarii sà se opreascà, sà-si dee seama, cât încà NU este prea târziu!!! Si toti, indiferent de ce NEAM este, sà se închine în acest Loc Sfânt, si pentru DREPTUL întru salvarea, mântuirea AICI, în Patria lui si a Neamului Românesc! Este atât de firesc faptul acesta, precum ar fi si o relicvà, un simbol … salvator al fiecàrei Familii de orisice Neam! Aceastà CRUCE, este simbolul durerii noastre nationale si nu este cazul de-a o generaliza, diminua… sau a o transforma dupà gusturile si interesele altor structuri, ramificàri, pàturi, grupuri, natiuni…!

 4. Ce vine de la Est
  A sărăcie sună
  Ce vine de prin Vest
  În belşug s-adună.

 5. epigon spune:
  8 iunie 2013, la 17:05

  Teroarea vine de la rasarit……

 6. este impardonabil ce a făcut domnul director adjunct al postului de radio Vocea Basarabiei.În acest caz teroarea a venit din interior,de la un confrate făcându-ne să ne întrebăm,dacă o astfel de manifestare românofobă are girul unei personalităţi de la Vocea Basarabiei,ce poţi să te aştepţi de la restul!

 7. Astia di pisti Prut in 200 de rusism numai romani numai sunt. Vocea Basarabiei si conducerea ei,ce sa mai ziceti de Lupu sau Filat.

 8. mircea.ro spune:
  8 iunie 2013, la 18:06

  Cred ca a fost ceva la mijloc, care tot de la rasarit a venit . Poate santaj sau poate un careva avantaj…..
  Dupa mine, domnul respectiv nu trebuia sa se angajeze sa faca ceea ce nu poate. Sau poate nu era posibil sa faca ce trebuia din diferite motive, neprevazute initial. Daca este asa, de ce nu a facut apel catre toti oamenii de buna credinta sa sara in ajutor pentru a face ce trebuie intru realizarea ideii legate de aceasta Cruce. Doar are microfonul in fata intotdeauna. Fiecare dintre cei de la Vocea Basarabiei a trebuit sa dea auzirii in fiecare zi, peste fiecare ora aceasta problema. Interesant, s-a adresat Domnul la preasfintitele si preainaltele fete bisericesti, care au fost prezenti la inaugurarea crucii, cu rugamintea sa se implice cumva si sa ajute cu ceva in acest sens. S-a adresat oare la Mitropolia Basarabiei ? S-a adresat oare la Departamentul Rominilor de pretutindeni cu un proiect pentru intretinerea acestei Cruci ?
  Daca nu, cum au putut sa bata palma, repede si simplu, anume cu mitropolia Moldovei si a vceea Rosi ? ? ? Chear nu inteleg…….
  Cred ca biserica este prima, care trebuie reformata. Altfel, daca o tin tot asa, tot mai multa lume se va indeparta de biserica.
  Vor inunda locurile nu cele mai recomandate, in special, pentru tineret….

 9. erata: „……românilor” nu „…….rominilor”

 10. se impune ca Mitropolia ce tine de rusi sa hotarasca in sfirsit intre doua variante … ori autocefalia , ori unirea cu Patriarhia de la Bucuresti …

 11. Sustin idea constructiei unui schit alaturi de Crucea Mintuirii Neamului Romanesc.Astept numai sa ne spuneti numarul contului unde putem transfera donatiile.

 12. „Grigorea Vieru spunea: Romanul dezmiarda cu dragalasenie pana si pe diavol – l-a numit Michiduta – crezand ca astfel il pacaleste si-l imbuneaza”. Cine este, in conceptia celor de buna credinta, „michiduta”? Nimeni altul decat lepra care se setrecoara sub piele, inclusiv duhovnici care, neluminati fiind cu rugaciunea mintii, negustand din Pacea lui Hristos, fac lucrarile duhurilor rele. Biserica lui Kirikuta nu mai conteneste sa scoata la iveala invartelile cu sigla „Sfintei Cruci”, spalarile pe creieri si cele de bani iliciti ai bietilor credinciosi. Biserica prea-imbogatitului Vladimirica supusa Estului Salbatic, nu e Casa Credintei intru Iisus. E o moara de tocat destine si…Cruci. Isi face satanica treaba – mujahedina! – ca si pe vremea imperiliasmului muscalesc. Duhovnicii astia, care duhnesc a coliva si scaldatoare de morti, au o grava problema cu Sfanta Cruce, cu Scriptura, cu frica de Dumnezeu! Nu, nu au citit cu adevarat Noul Testament! Si „vanzatorul”,si iudele care iudesc, se inspira strict din Talmud! Sa se exorcizeze toti la un loc, poate vor lesina. Sa-si primeasca osanda toti vrajmasii Neamului romanesc, binecuvantat, ca popor unitar, de Dumnezeu, pe un teritoriu sfant, indivizibil, inca inainte de Hristos. Pentru pangarirea Crucii Neamului Romanesc, sa primeasca scatoalce ceresti, nu la judecata de Apoi, ci la Judecata de Acum!

 13. Raspunsul episcopului Petre este fariseic. Se ascunde dupa interpretari ale credintei asa cum are interesul. Biserica legata de Moscova este clar antinationala si pazeste puterea imperiala ruseasca ,Nu are nici o dorinta de a fi a Moldovei si a moldovenilor. Cand vorbeste de ,, Crucea neamurilor ” parca ar fi un discurs comunist al URSS privind dorinta rusilor de a fi in fruntea ,,Internationalei socialiste ” ,de a domina globul. In biblie se spune ca la judecata vor fi chemate ,,neamurile ” ,fiecare in parte , nu omenirea. Si atunci de ce refuza denumirea de ,,Crucea mantuirii neamului romanesc ” ? Tocmai pentru a manipula in subconstient popoulatia si pentru ca jugul rusesc sa fie acceptat inconstient ca o forma de globalizare in care rusii sunt in fruntea puterii. Este o subminare a neamului moldovenesc

 14. POPA KIRIL RUSSKI TERORIST

  NUMAI RE-UNIREA NOASTRA CU PATRIA-MAMA ROMANIA MARE EUROPEANA NE ESTE SALVAREA DE TOATE URGIILE

 15. Mare ruşine d-lui V. Ţâbuleac, pt trădarea şi vinderea Crucii Mântuirii Neamului Românesc, bisericii ruseşti! Nu ne aşteptam de la o asemenea faptă din partea d-lui… Sper să-şi dea demisia binevol din postul de director al postului Vocea Basarabiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *