Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
 1. Luana Unionista

  Atentie Mare la tradatori si provocatori:
  primarul “european” Dorin Chirtoaca
  cu “studii” de surprize la Bucuresti si Paris:
  —————————————————-
  la 16 Septembrie 2012, el a interzis Marsul Re-Unirii noastre
  cu România pe Piata Mare din Chisinau,
  oferindu-le unionistilor un traseu laturalnic,
  dosit si jalnic de la Piata Academiei la Teatrul Verde.

  Acum la 9 Mai 2013, acelasi Chirtoaca,
  referindu-se bucuros la Suprematia Legii,
  le face cadou ocupantilor moscali toata Marea Piata
  din Chisinau la cheremul Ambasadei Rusesti teroriste
  si ii ingradeste si pazeste
  de populatia majoritara unionista est-moldoveana
  cu sârma ghimpata europeana !
  ———————————————-
  Va imaginati ca drapelul oficial RM, tricolorul nostru
  a fost interzis de ocupantii moscoviti
  pe Piata Mare din Chisinau la 9 mai 2013 ?

  Este deja Chisinaul o suburbie a Tiraspolului KGB-ist
  in frunte cu miliardarul de Israel Ilan Shor,
  care conduce RM filatelista ti-moftista din umbra
  si cu teroristul mafiot tzipalau ruso-israelit Iosif Kobzon,
  caruia i s-a interzis intrarea in SUA ?

 2. Preşedintele Stratfor, George Friedman: România poate avea probleme din cauza instabilităţii politice din Republica Moldova
  18 mai 2013
  Preşedintele Stratfor, George Friedman susţine că scutul anti-rachetă nu ajută România la nimic
  Specialistul în geopolitică şi fondator al agenţiei de analize militare Stratfor a vorbit în cadrul unui interviu pentru Realitatea TV despre viitorul României în regiune şi în Europa, atrăgând atenţia şi asupra ameninţărilor la adresa securităţii României.
  „Într-un plan militar, speri ca totul să fie cât mai bine şi te pregăteşti pentru ce-i mai rău. Atunci când te pregăteşti pentru ce-i mai rău, pot fi două evenimente care vă pot afecta aici, la graniţă. 
  Unul este instabilitatea vecinilor voştri, Moldova şi ceilalţi. Iar al doilea ar fi dezvoltarea de-a lungul unei perioade mai lungi de timp a unei schimbări  în politica rusă, într-o direcţie mai agresivă. 
  Nu spun neapărat că o să se întâmple. Dar dacă ne uităm la secolul XX, totul a fost posibil. În 1932 naziştii lui Hitler nu aveau niciun fel de putere militară. În 1938 dominau prin puterea lor. Dar nu poţi prezice câtă forţă militară vor putea folosi ruşii peste 10 ani. De aceea, trebuie să facem o estimare pesimistă. Puteţi avea probleme de securitate în estul României depinzând de mişcări care ar putea veni dinspre răsărit. Puteţi avea probleme de securitate la vecini, dacă apar tulburări acolo. Puteţi avea potenţiale ameninţări din partea unor state naţiune din regiune. Deci, ca oricare altă ţară, trebuie să vă gândiţi la potenţialele ameninţări şi să vă pregătiţi să le faceţi faţă”, susţine preşedintele Stratfor, George Friedman, în interviul acordat Realitatea TV.
  George Friedman este din 1996 preşedintele fondator al companiei de consultanţă strategică (global intelligence) Stratfor. Friedman este autorul mai multor cărţi best-seller despre viitorul economic şi politic de după criza economică cum ar fi “The next decade/Următorul deceni”, “The next 100 years/Următorii 100 de ani”, “The Future of War/Viitorul războaielor”.
  Stratfor şi-a câştigat recunoaşterea la nivel mondial prin strângerea şi procesarea de informaţii din întreaga lume, pe care le foloseşte în realizarea de rapoarte, ştiri economice, politice şi geopolitice, precum şi analize militare.

 3. Luminitza Unionista

  Re-Unirea noastra cu Patria-mama România:
  ––––––––––––––––––––
  Dragi prieteni,
  va multumesc la toti, celor de aproape si celor de departe
  pentru sprijinul acordat pentru ca

  „Manifestarea Memoria Neamului”
  sa se infaptuiasca cu succes la Milesti/Nisporeni ieri, 16 mai.
  Ramasi in ultimul moment fara acompaniament muzical,
  au sarit la nevoie prieteni din Chisinau, din Strasbourg,
  din Germania chiar si din Londra si am reusit sa rezolvam problema.

  A fost ceva inedit, copiii au participat cu entuziasm si cu suflet .
  Multumiri speciale doamnei profesoare Valentina Parfeni,
  fara de care acest eveniment nu ar fi avut loc.
  Multumim deasemenea domnului Palade Ion pentru sprijinul logistic acordat, domnului Vitalie Lisnic pentru filmarile facute
  si pentru asigurarea cu echipament tehnic.

  Multumim si cameramanului local, Calin Stamati,
  licean in clasa XII de la Liceul Teoretic Milesti,
  cât si studentei de la medicina Stamati Silvia
  pentru participare activa la organizarea manifestatiei noastre.

  Urmariti noutatile despre manifestare pe situl
  http://www.neodacii.com

  Vineri, 24 mai , la ora 12
  se va petrece manifestarea Memoria Neamului si la Balanesti
  raionul Nisporeni, unde copiii vor presenta spicuiri din folclorul românesc si cel local si desigur povesti de la batrânii satului.
  Veniti multi, veniti toti, va asteptam cu drag!!!
  –––––––––––––––––––––––
  Coodonatorul proiectului, prezent la fata locului,
  Luminitza Pallady

 4. Oameni buni, nu v-ati sàturat sà-i slujiti pe cei, care ne-au jàcmànit, ne-au strâns „smântâna”, untul, carnea, pâinea…fàrà sà-si permità de a „paste” de rând cu bàstinasii????!!!! Pe cei, care ne-au schilodit NEAMUL, LIMBA, PATRIA…, deci si VIITORUL nostru?! Ei vor sà fim o provincie a FR, o colonie pentru „sefuleti” de ai lor, cu functii, cabinete, bànci, privilegii, mai departe de pràsit, cosit, bàligar… Dar NOI, nu meritàm , nu suntem în stare sà mânuim aceste cabinete, bànci, magazine, farmacii, piete, contabilitàti si schimburi valutare…, pentru a gusta si NOI din „smântâna” adunatà cu atâta sudoare?! Existà doar o singurà solutie!!! Sà ne unim toti bàstinasii în jurul NEVOIEI celei mai mari: de a ne conduce singuri „turmele”, cu „ciobànei” alesi doar din rândurile patriotilor NEAMULUI!!! Nici un rus, care tinde sà ne dezbine, ràzleteascà, alunge peste Prut deja (nu în Siberii!), sà nu-l primim în rândurile noastre, sà nu ne mai „conducà”sub flamura lor stràinà, deoarece ne-am sàturat de imperiul rus si sovietic, i-am avut si încà îi avem în capul mesei, ràsturnând cu râtul tot cei mai …gustos, national, cultural, valoros pentru NOI, deci e românesc! E timpul sà avem si o conducere proprie nationalà la nivel de Guvern, judet, comunà…în RM, pentru a ne îndrepta din spate, a ne simti gospodari adevàrati pe MELEAGUL exclusiv a stràmosilor nostri, làsat mostenire pentru strànepotii lor!!! Unde ne este, de ce nu manifestàm demnitatea noastrà nationalà?! Unde ne este VITA cea domneascà…, de ce n-o promovàm?! Aici UNITI-và, dragi pàmânteni, numiti moldoveni-români, sau si alte etnii-moldoveni, deoarece tràiti în Republica Moldova si pentru înflorirea ei jertfiti-và, dar nu-o tràdati cu prima ocazie rusilor!!!! UNIREA ne este salvarea, de altfel stràinii cu ajutorul prorusilor interni, ne vor înghiti completamente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *