Loading Facebook Comments ...

9 Comments

Add a Comment
 1. Iacob Capatina/Botanica

  Disidentul Valeriu Graur participa bine sanatos si voinic
  la Marsul Unirii din 25 martie 2012 la Chisinau.
  Ca apoi, revenit acasa la Bucuresti, sa moara „subit”
  rapit de o boala nemiloasa la 15 Septembrie 2012, cu o zi inainte
  de alt Mars al Re-Unirii din 16 Septembrie de la Chisinau.
  Chiar credeti in toate aceste „coicindente” bine aranjate si bine organizate de teroristii ocupanti contra unionistilor nostri de vaza ?
  ______________________________________________________________
  GENOCID IMPERIAL CONTRA UNIONISTILOR MOLDOVENI !

 2. 70% dintre locuitori dintre NISTRU si PRUT nu vor unire cu Romania. Ce poate face Romania pentru a scadea acest procent? Recunoasterea Transnistriei ca TARA INDEPENDENTA, acordarea la toti MOLDOVENI, RUSI, GAGAUZI, UCRAINIENI repede si gratuita si la toata lumea.

 3. Cred ca armata Romaniei sa ajunga in Gagauzia, si pana la Nistru pentru A SUPUNE POPULATIA. Majoritatea oameniilor din Republica Moldova nu stiu pe ce lume se afla si nu stiu ca obligatia ROMANIEI ESTE UNIREA CU REPUBLICA MOLDOVA.

 4. Daniel din Bucuresti

  Am semnat si eu sambata.

  Ii indemn pe toti sa semneze.

  Macar atat; deocamdata.

 5. Transnistria de vest ESTE şi ea românească. De ce trebuie să renunţăm numai NOI, Românii, la teritoriu? În Transnistria de vest majoritatea este românească dar conducerea este acaparată de un aparat opresiv al minoritarilor.

 6. am bucurat enorm atunci cand Partidul National LIBERAL (Basarabia) a castigat in instanta dreptul de a-si inscrie in programul sau politic UNIREA CU ROMANIA. Dati-mi voie sa impartasesc acelasi sentiment si aceeasi satisfactie si acum fata de DECIZIA din dupa masa acestei zile pronuntata de CURTEA CONSTITUTIONALA vizavi de sezisarea facuta de M. Ghimpu si PL privind ilegalitatea desemnarii cu formarea unui nou Guvern lui VLAD FILAT!!
  Nu este castigul lui Ghimpu personal , este un castig enorm pentru intreaga societate basarabeana. Justetea legalitatii pronuntate este EXEMPLARA si pentru Curtea Constitutionala a ROMANIEI prin acuratetea judecatii exprimate intr-o maniera cu adevarat EUROPEANA!!! S-a intamplat chiar un fapt incredibil pentru europenismul autentic ravnit cu atata ardoare de intreg spatiul romanesc dintre NISTRU si TISA!!

 7. Nice article! Great post about Aducem BASARABIA ACAS?! Two things I like about the post, one it is straight forward and two it does not attempt to promote anyone’s position particularly. Another good post Vitalia.

 8. SUNTETI PREA RUSIFICATI SI NU PUTETI SCAPA DE BOLSEVICII RUSOFONI
  ARMATA SI BISERICA RUSA SUNT PIETRELE DE MOARA DE LA PICIOARELE BASARABIEI

 9. Basarab dacu ioan

  SA PUNEM SUFLET SA SEMNAM SA SCOTEM TARA DIN PRAPASTIE =GENETICA HAMBURG CALEA A TRASAT=SINTEM DACI DIN DACIA=locuitorii davelor or inviat..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *