Primarul asta nerusinat isi face, la Iasi, imagine unionista, iar acasa o tot da cu drumuri stricate

Decit pleca la Iasi, sa apara in fata presei cu vorbe despre Unire, dupa ce interzicea, impreuna cu mosu, Marsurile

Chirtoaca, panglica ruseasca si pasiunea de "a fotografia" prin intersectii Marsuri unioniste interzise de si "liberali"

Chirtoaca, panglica ruseasca si pasiunea de „a fotografia” prin intersectii Marsuri unioniste interzise si de „liberali”

unioniste intr-un an de importanta majora (200 de ani de ocupatie ruso-sovietica), mai bine ar sta acasa si ar da dovada de obraz elementar – ca de capacitate profesionala nu putem vorbi – pentru a pune capat coruptiei de la Primarie. Halal de asa zisi lib(e)rali, cum zice Ghimpu, care fac de ris democratia, liberalismul si electoratul romanesc, pe care l-au tot amagit si mai spera sa il amageasca prin vorbe uneori proromanesti si prounioniste. Cind in cel de-al doilea stat romanesc drumurile, aflate pe mina liberalilor, se proslavesc prin coruptie, pentru ca se fura totul ce se poate, ca pl-ul asta fals liberal sa mai aiba cu ce cumpara electoratul credul. Chirtoaca merge la Iasi sa il arate presa, iar Unirea vrea sa o apropie prin coruptia ce infloreste la Primarie, fiind doar un paravan pentru hotii de toate culorile. Ca au toti intrare acolo, in special lucinschistii, care tare mai colaboreaza – si la drumuri – dupa principiul „nu am nicio lopata, dar am un tata” (ex-Presedinte de statulet artificial), caruia unionistii falsi, de ieri, ii consolideaza statalitatea prin coruptie, Unirea punind-o in sicriu. Sa va fie rusine de cit de falsi si farisei sunteti. Drumurile – un lucru concret, unde puteati excela daca nu erati ca liberal-democratii, democratii sau comunistii, – nici pe astea nu le-ati putut gestiona. Numai eu cit mi-am reparat masina din cauza tilharilor protejati de liberali in constructia drumurilor. Nu mai spun ca un Primar mare, lung si liberal, cu pretentii romanesti, spunea, prin SUA, unui cunoscut comun chiar asa – „vai de mine ce coruptie e in partidul meu!”

Dar cel mai bine o spune Constantin Cheianu…

Loading Facebook Comments ...

19 Comments

Add a Comment
 1. Deci cu aceasta zi s-a inceput un nou an pentru miscarile de unire. Cred ca va fii un an si mai intens ce ne va apropia mai mult de acest vis care va deveni si realitate.

 2. Da, inaintea Marsului Unirii de la Chisinau din 16 septembrie 2012 si primarul Dorin Chirtoaca si Mosulica Mihai Ghimpu tot recomandau si insistau ca unionistii sa nu iasa pe strazi la manifestare ci sa urmeze sfaturile lui Filat, Lupu, Lucinski, Voronin si sa nu organizeze Marsuri pro-unioniste, ca sa nu-i supere pe rusofonii de 200 de ani de ocupatie !
  Iar acum la 24 ianuarie 2013 ambii au mers la Iasi la serbarile UNIRII !
  Dublu standard la Chisinau si in România !
  Rusine, mani-pulatorilor !

 3. Mulţi cunosc dar şi eu stiu
  Că-ai îngropat UNIREA în sicriu.
  Deci la scrutinul următor
  Nu vom vota un trădător.

  Nu mai auzi de la Ghimpu
  Nicio vorbă cu tâlc
  Şi-i va duce cu timpul
  Pe liberali la kirdîc.

 4. TEROAREA SI OCUPATIA RUSEASCA:
  –––––––––––––––––––
  „La 10 ianuarie, când ningea cu speranţe…”
  de Ileana Tamazlâcaru
  / la o serbare la gimnaziul „Nicolae Dabija”
  din s. Hechul Vechi/Sângerei/
  „Literatura si Arta” 24 Ianuarie 2013
  ––––––––––––––––-
  In canavaua concertului s-au înscris firesc şi prietenii din Chişcăreni, actorii-elevi ai Teatrului-Model „Vasile Alecsandri”,
  împreună cu membrii Teatrului Poetic „Pelerinii iubirii”
  de la Liceul Teoretic „Nicolae Casso” din acelaşi sat,
  colective îndrumate de profesoarele Marcela Borş
  şi Valentina Secureanu.

  Ei au prezentat un spectacol inspirat de destinul consătencei lor,
  Anişoara Ţurcanu, intitulat „Ne vom întoarce într-o zi”,
  în care se vorbeşte despre eleva de atunci care împreună cu încă
  vreo zece colege au fost deportate în Siberia, din motive „criminale”:

  au ascultat, la patefon, cu toatele cântecul „Radu mamei”
  şi nu cântecul despre cât de necuprinsă este fosta uniune sovietică, noua „patrie” a proaspăt înstrăinatei atunci Basarabii…

  Spectacolul a fost urmărit cu lacrimi în ochi,
  lăcrima şi doamna Ana Ţurcanu, în avanscenă,
  distribuită în rolul propriului destin!

  Un spectacol care ar trebui să aibă turnee prin întreaga Basarabie, pentru ca toată lumea să poată cunoaşte în detaliu concret
  istoria sângeroasă a acestei palme de pământ rupte mişeleşte
  de două secole de la trupul ţării.
  ––––––––––––––––––––-
  N.B.
  Maria Lătărețu /1911-1972/ cânta „Radu mamii Radule”:
  http://www.youtube.com/watch?v=tQGY_34w8pc

 5. Toti trebuie de controlat cu Poligraf Poligrafovici daca spun ori nu minciuni grave si intirzie la serviciu. Ar fi o solutie de a afla de ce Ghimpu si Chirtoaca la Iasi sunt unionisti iar la Chisinau antiunionisti. Am avea un raspuns clar. Ambii imi amintesc de locotenentul Lukas din „Aventurile bravului soldat Svejk” care, fiind ceh in armata austriaca i-si permitea intr-o atmosfera de complot sa le spuna cu jumatate de gura soldatilor: Suntemi cehi.

 6. http://www.money.ro/investitorii-romani-nu-sunt-bine-vazuti-la-chisinau_1238736.html

  Investitorii români nu sunt bine văzuţi la Chişinău

  Cu toate că primarul Chișinăului Dorin Chirtoacă are imaginea unui politician pro-român, partidul pe care îl conduce hărțuiește investițiile românești din Republica Moldova. Balkan Pharmaceuticals a investit deja 26 de milioane de euro în cea mai mare fabrică de produse farmaceutice din Basarabia, dar este ținta atacurilor unor liberali de frunte de la Chișinău.

  Oamenii de afaceri români au investit în Republica Moldova pentru a avea acces la piețele din Ucraina și Rusia. Investiția totală de 26 de milioane de euro urma să creeze 400 de locuri de muncă în cea mai mare fabrică de produse farmaceutice din Republica Moldova. Acum investitorii iau în calcul relocarea producției la Odessa, în Ucraina.

  „Am pornit afacerea în 2007, pe timpul guvernării comuniste în Republica Moldova. Problemele au început însă atunci cînd au plecat comuniștii” a declarat unul din managerii companiei.

  În ultimele trei luni compania Balkan Pharmaceuticals a avut 31 de controale a tuturor inspectoratelor posibile din Republica Moldova, inclusiv a procuraturii. Toate, datorită presiunilor a doi lideri ai partidului liberal – vice-premierul liberal pe de o parte și deputatul liberal Gheorghe Brega, pe de altă parte. Primul este șeful comisiei interdepartamentale de control pentru asigurarea securităţii asistenţei farmaceutice şi contracararea importului ilicit de medicamente. Al doilea este șeful Comisiei de anchetă pentru examinarea situaţiei pe piaţa farmaceutică. Ambii utilizează pozițiile lor pentru a scoate de pe piață compania Balkan Pharmaceuticals.

  Pe cine deranjează Balkan Pharmaceuticals?

  Apariția unei investiții atît de mari a avut un impact enorm pe piața medicamentelor din Republica Moldova. Cu toate că fabrica nouă este abia în construcție, compania românească folosește spații de producere și are 80 de angajați. În prezent, produsele Balkan Pharmaceuticals concurează fără egal pe mai multe poziții. Apariția acestui producător local a făcut ca achizițiile de stat a unor medicamente să se facă la prețuri de 3-4 ori mai mici decît în 2010. Această micșorare a prețurilor nu a putut să bucure intermediarii care importau medicamentele și le vindeau statului moldovenesc la prețuri umflate.

  În 2011 Balkan Pharmaceuticals a câștigat majoritatea covârșitoare a pozițiilor în cadrul licitației publice pentru medicamente la care a participat. A urmat un război deschis contra companiei atît din partea comisiei guvernamentale, cît și din partea comisiei parlamentare.

  În ultimile 37 de apariții publice ale deputatului Gheorghe Brega, el a atacat deschis compania Balkan Pharmaceuticals în 34 din ele. O declarație calomnioasă tipică a deputatului liberal Brega arată cam așa: „Se pare că Balkan Pharmaceuticals a reușit în decurs de un an să înregistreze 137 de preparate, în timp ce alte companii abia de reușesc să înregistreze 5-6 preparate pe an.” (7 septembrie 2012, în cadrul unei conferințe de presă), sau „medicamentele produse de compania Balkan Pharmaceuticals sunt de o calitate proastă, iar în activitatea ei au fost depistate nereguli.” (5 iulie 2012, în cadrul unei emisiuni la Publika TV).

  Cu toate că membrii comisiei parlamentare nu au dreptul să facă inspecții, deputatul Gheorghe Brega a descins la sediul Balkan Pharmaceuticals la 19 iulie 2012 și a sustras direct de pe linia de producere o fiolă și un blister care încă nu aveau marcate data fabricaţiei. După această infracțiune ordinară deputatul a folosit lucrurile furate pentru a acuza compania că nu aplică data producerii pe medicamente!

  Hărțuire fără limte

  Investitorii români sunt uimiți de insistența atacurilor la care sunt supuși, afirmând că din iulie 2012 și pînă în prezent, Gheorghe Brega are cîte 2-3 ieșiri pe săptămînă în care atacă Balkan Pharmaceuticals. Din această insistență concluzia businessmanilor români este că se dorește scoaterea companiei de pe piață.

  Investitorii iau în calcul reamplasarea fabricii la Odessa: „Cu toate că spațiile de producere noi din Sîngera (o suburbie a Chișinăului) sunt aproape finisate și planificam să deschidem producerea în toamna 2013, noi evaluăm oportunitatea de a vinde obiectul și mutarea producerii în Odessa. Se pare că rețelele locale de importatori au susținere mare în Guvern și Parlament. Nu putem rezista la 100 de verificări pe an.”

  După o întîlnire cu președintele Traian Băsescu în 2010, liderul Partidului Liberal din Moldova, Mihai Ghimpu a declarat că se așteaptă ca după Podul de Flori să urmeze Podul de Investitori. Atunci Băsescu a anunțat acordarea din partea României a unui ajutor nerambursabil de 100 de milioane de euro. Inclusiv din acești bani se creeazăconexiunea dintre sistemele energetice ale celor două țări. Se pare că interesul investitorilor români pentru oportunitățile pe care le oferă Republica Moldova deranjează niște interese locale.

  Pentru o țară care suferă de un exod fără precedent din cauza lipsei locurilor de muncă, o astfel de atitudine iresponsabilă din partea politicienilor este de neînțeles.

 7. Personal, nu stiu de ce aceasta lupta a lui Gheorghe Brega si daca are dreptate, dar il detest pentru ca era medicul curant al mamei mele, Agafia Vangheli, care a murit, degeaba, la spital. Era un betivan – asta se citeste si acum pe fata lui si pe felul de a se comporta si de a vorbi – deci, un om iresponsabil – ma-a-a-a-re prieten al altui badaranoi – Mihai Ghimpu. Insa mama mea a murit din cauza medicilor (o femeie din salon mi-a povestit cum asistentele ceva i-au pus sau a fost doza mare la ce i-au administrat si, vorbind intre ele, una ii spunea celeilalte, care s-a apucat cu miinile de cap…) si astept Dumnezeu sa ii rasplateasca pentru ca m-au lipsit de mama, dupa ce pe tatal meu regimul sovietic l-a ucis la numai 24 de ani, cu patru luni inainte de nasterea mea. Am facut atunci demersurile la Minister, dar, in 1987, nu era ceva de facut…

 8. Doi funcţionari din cadrul Ministerului Educaţiei au reuşit să-şi construiască o casă de milioane

  Locuitorii din preajma Liceului Teoretic Durleşti te duc cu uşurinţă la casa lui Valentin Crudu, fost şef al Direcţiei generale de învăţământ preşcolar, primar şi secundar-general din cadrul Ministerului Educaţiei (ME). Locuinţa de milioane e gard în gard cu instituţia de învăţământ. Tot ei spun că la poartă stă uneori parcată o maşină de marca „Mercedes” cu numere personalizate. Şi soţia domnului Crudu este bugetară, ocupând funcţia de şefă de secţie în cadrul Departamentului general pentru educaţie, tineret şi sport (DGETS) a mun. Chişinău. „Toată viaţa noastră am lucrat în învăţământ şi n-am avut niciun business”, a declarat Valentin Crudu pentru JURNAL.

  „Iată aici este casa. Mulţi ani a stat terenul gol, în ultimii ani, casa a crescut rapid”, ne conduce un durleştean către casa lui Crudu de pe stradela Mihai Eminescu. „E o casă normală, nu e nici cu cinci etaje, nici cu trei. E o casă aşa cum construiesc azi toţi. Soţia mea a primit terenul de la primăria Durleşti în 2000, am construit-o timp de nouă ani”, zice fostul funcţionar care a contestat în instanţă ordinul prin care a fost demis la finele anului trecut din cauza unor „nereguli” depistate de noua conducere a ME într-un proiect implementat în comun cu UNICEF. Deocamdată, la judecătorie nu a fost nicio şedinţă în acest caz. De-a lungul timpului, Valentin Crudu a ocupat diferite funcţii în sistemul de învăţământ, de la profesor în Coloniţa la specialist DGETS în 1998 şi viceministru al Educaţiei în perioada 2006–2008, iar ulterior şef de direcţie la minister.

  Deja vu: Donciu 2

  Casa bugetarilor nu este înregistrată încă la oficiul cadastral, deşi familia Crudu locuieşte acolo. În acte figurează doar lotul de şapte ari. „Nu este înregistrată, deoarece nu este finalizată”, ne spune fostul funcţionar de la minister. Deşi din afară totul pare finisat, Valentin Crudu zice că imobilul „nu îndeplineşte încă toate condiţiile” ca să fie înregistrat. „Maşina e din 1999, am devenit proprietarul ei în 2006”, explică ce e şi cu „Mercedes”-ul cu numere personalizate.

  Întrebat din ce surse au putut ridica o asemenea casă doi bugetari, mai ales din domeniul sărac al învăţământului, domnul Crudu ne-a spus că „fiecare se descurcă cum poate. Cine nu construieşte case astăzi?”. Un astfel de imobil este cotat acum pe piaţă cu peste 150 de mii de euro.

  Lotul experimental al liceului

  Casa familiei Crudu este construită pe fostul lot experimental al Liceului Teoretic Durleşti pe care autorităţile locale l-au parcelat şi împărţit pentru construcţii. „Nu cunoaştem vreun profesor din liceu care să aibă loturi acolo. De familia Crudu ştim, deoarece ei, activând în învăţământ, au avut treabă cu liceul nostru”, ne spun mai mulţi profesori de la liceu.

  „Eu, când am devenit primar, loturile erau deja repartizate. Fostul primar din 1990–2003 a făcut lucrul acesta”, susţine edilul de Durleşti, Nicolae Crudu.
  Soţia fostului primar, Vasile Roşca, ne-a spus la telefon să nu mai insistăm asupra subiectului. „Am venit în 1973 ca director aici, iar în 1974 ne-au dat două hectare de teren ca lot experimental pentru şcoală. Am sădit vie, livadă, am lăsat un lot ca o floare când am plecat. În 1999, m-am întors ca director şi lotul nu mai aparţinea instituţiei noastre”, a declarat pentru JURNAL Constantin Pituşcanu, fost director al liceului.

  Dosare

  Procuratura Anticorupţie instrumentează două dosare privind eventuale nereguli admise de funcţionari ai ME. Potrivit ProTV, Valentin Crudu ar putea avea calitatea de bănuit în cadrul dosarului privind achiziţionarea autobuzelor şcolare, alături de fostul ministru al Educaţiei, Mihai Şleahtiţchi.

  „Încă nu au fost recunoscute persoane în calitate de bănuiţi în acest caz. Domnul Crudu n-a fost audiat deocamdată”, a declarat pentru JURNAL Eugen Balan, procuror anticorupţie. Valentin Crudu a fost unul dintre membrii grupului de lucru care a decis achiziţionarea, la un preţ aproape dublu, a celor 109 autobuze şcolare. În cel de-al doilea dosar, Crudu este bănuit că şi-a depăşit atribuţiile de serviciu la gestionarea unui proiect realizat de ME în parteneriat cu UNICEF privind reforma în sistemul rezidenţial de îngrijire a copilului.

 9. Doamna Pavlicenco,
  Stiu ca viata D-stra a fost legata de lupta impotriva regimului totalitar, stiu ca stati neinfricata in fata coruptiei, stiu, ca doriti cinstit unirea romanilor, m-am deprins sa va cred de mai multi ani. Poate D-stra imi lamuriti, cum de s-a intamplat ca un poet ca Traian Vasilcau s-a transformat intr-o prostituata politica, care sterge comentariile de pe blog si editeaza alte comentarii in folosul sau. Scriu de multa vreme comentarii pe blogul D-tra, dar nu am vazut asa ceva. Tipul e dus cu pluta, ca si Mihai Contiu de la Ciorescu(Varona) de la Moldova Subterana. Feriti-va de asemenea ticalosi, doamna Vitalia!

 10. Pt Mihai

  Traianus are versuri extraordinare. Scrise nu de o zi, de conjunctura. Sigur, este foarte dezamagit ca l-a sprijinit pe Filat care este un individ profund corupt si murdar. Traianus este atit de socat, incit a devenit suparat pe cei care il sprijina, probabil. Pe cine simpatizeaza el, eu nu stiu, stiu doar ca e unionist, dar sunt de acord cu pozitia lui Constantin tanase care incearca sa explice ca ceea ce se intimpla azi e dorinta lui Filat de a lua locul unu in influenta asupra economiei de la Plahotniuc, pe care acesta o are prin trecut si prin Lazar. Nu citesc mereu blogul lui Traianus, ca sunt foarte ocupata la Chisinau, iar acum sunt in Germania, pe post d ebunica la nepotica d enici doi ani si nu prea apuc sa citesc, doar noaptea. Nus tiu ce sterge el, eu nu sterg. Cam atit va pot spune.

 11. UTREMURATOR>
  S-a dovedit că lista marionetelor lui Plahotniuc, publicată săptămâna trecută, nu este nici pe departe completă.Pe 23 ianuarie, reprezentanții câtorva ONG-uri au organizat o conferință de presă, în cadrul căreia au fost pronunțate numele și a altor păpuși, care ocupă funcții în procuratură, în sistemul judecătoresc și chiar la președinție.Public acun lista redactată a trupei teatrului de păpuși al lui Plahiș:1. Vasile Sturza – consilierul președintelui Nicolae Timofti;2. Iurie Garaba – președintele Consiliului Superior al Procurorilor;3. Eugen Rusu și Igor Serbinov – colaboratori ai Procuraturii Generale;4. Nicolae Chitoroagă – șef de direcție în Procuratura Generală5. Ion Diacov – procurorul Chișinăului;6. Vitalie Bordea – șef de departament în cadrul Ministerului Justiției;7. Oleg Gârbu – procuror din cadrul Procuraturii Generale;8. Ruslan Botnaru – procuror din cadrul Centrului Anticorupție;9. Rodion Bordian – colaborator al Procuraturii Buiucani;10. Grigore Gângu – colaborator al Procuraturii Chișinău.Pe restul în menționez în șir, pentru că nu sunt atât de importanți și apar în ca mulțime: A. Petrenco; C. Tănase (Timpul), R. Mihăieș, O. Volos, T. Vasilcău; V. Catan, C. Gandrabur, V. Balacci.

 12. Cum sa stirpeasca Chirtoaca coruptia din primarie, daca el sa incadrat foarte comod in caracatita de acolo, plus, ca nu pre poate sa spuna macar de fata ceva, caci biznesul lui Mihai Ghimpu depinde de Primarie

 13. doamna pavlicenco , de ani de zile va admir declaratiile unioniste si inteleg ca sunteti singurul partid structurat gospodaresc care opteaza pentru refacerea greselii istorice care s-a produs in 1812 si in 1945 dar , faceti tot ce puteti sa consolidati o uniune cu partidul liberal fiindca aveti amundoua acelasi tel .

  pl nedeclarat ,pnl declarat .

  eu sunt simpatizant al lui ghimpu si chirtoaca in aceeasi masura cu pavlicenco vitalia .

  decat sa criticati colegii de la putere care doresc revenirea la limba romana ca limba de stat , la independenta republicii moldova de rusia definitiva , la istoria nerusificata e romanilor si intoarcerea la valorile dacice din care facem parte toti romanii ar trebui sa va axati pe cirtica anumitor partide care opteaza pentru moldovenism si uniunea euroasiatica .
  p n l este adversarul acelor partide ,nu p l -ului .

  vedem bine ca lumea este prea rusificata in rep. incat sa credem ca la urmatoarele alegeri p n.l. va avea maj. voturilor cetatenilor si de asta trebuie de cualizat activ in randurile unei mai mari formatiuni cat mai multi cetateni care sa aiba curajul sa sustina unirea in basarabia .
  va legati de chirtoaca ca e rau .
  dodon ce facea daca era la primarie?

  sa nu gandim la care-i mai tare dintre p l si p n l ci la care-i mai tare dintre partidele rusificatoare si cele romanesti .

  daca va cualizati intr-o mai mare forta politica care are obiectiv unirea si nu numai atunci putem vedea atat p l cat si p n l in uniune alaturi de toti semnatarii actului de independenta si multi tineri care inteleg ca viitorul basarabiei este numai si numai romanesc cu romania ,acum sau mai tarziu .

  o forta politica gen u.s.l. romania ar putea rasturna balanta politicului care este in maj ,antiromanesc in republica moldova .
  daca nici in anul 2013 televiziunea romana nu emite in eter nu putem spune ca am inaintat prea mult in libertate dar oricum ,asa cum e cum nu e a.i.e. a fost pana acum un proiect de succes pentru ca opteaza pentru integrarea in u.e. si nu in uniunea eurosiatica a rusiei .

  stiti si dumneavoastra ca daca a i e se duce vine la putere opozitia si aceea nu va fi pnl .

  multe ar fi de spus dar nu incape intr-un roman asa ca mesajul meu e ,lasati p l -ul in pace ,faceti cualitie gen usl politica admninistrativa vorbiti international si la urmatoarele alegeri spuneti-le oamenilor ce trebuie de facut cu rep moldova daca doreste sa fie cel putin independenta daca nu unita cu romania .

  vedem zilele astea ca lupu si filat se cearta si -sar putea rupe a.i.e. ,doamne fereste de asa ceva .

  vegheati ca acest lucru sa nu se intample si asigurati-va daca va fi lovitura de stat cualitiile unioniste vor preia fraiele cu aproape orice pret .

 14. Pt romanul

  Ca sa nu comentez prea mult, va voi spune doua lucruri. Pt mine Chirtoaca si Ghimpu sunt profitori si falsi liberali. Si avea rost sa imi scrieti daca nu era comportamentul lor anul trecut cind s-au implinit 200 de ani de ocupatie ruso-sovietica, ins ei au fost contra unionistilor, contra Consiliului Unirii, contra PNL, contra marsuri unioniste. Deci, dupa ce s-au comportat cum s-au comportat nu are rost sa mai discutam.

 15. “Un moldovean (20 ani, n.n.) care muncea împreună cu familia în Veneţia, Italia, a câştigat 1,7 milioane de euro la loterie” (JDC, 26-01-13). FilGhiLuVorZubUrePla: Primul milionar cinstit al R.M.-elei (ţara ni-I Remelea, atît ce merităm).
  Din categoria acestor căpuşe şi căţei mai fac parte Constant in Tănase cu “Timpul” lui plahotniucian, diverşi Hămăieşi şi alţi lătrători din fotoliile de pe la televiziunile subordonate lui Plahotniuc sau din faţa calculatoarelor care au ca principal scop murdăriea mediului online prin osanalele lor aduse lui Plahotniuc şi încercarea disperată de a mai salva ceva din imaginea acestuia.Un alt lăţel, păduche pubian, care s-a dovedit a fi cel mai vehement apărător al lui Plahotniuc, manifestându-se extrem de bolnăvicios, agresiv chiar la adresa tuturor celor care-i denigrează stăpânul, gazda pubiană de unde suge cu zor, este Traian Vasilcău. Acest personaj cu aere de mare Maestru şi despre soarta căruia am mai scris aici şi aici aruncă cu zoi în absolut oricine încearcă să se ia de stăpânul său Plahotniuc. Din vocabularul autointitulatului maestru nu lipsesc apelative precum gay, poponar şi multe altele.O altă căpuşă, ce se vrea şi ea importantă este Vitalia Pavlicenco, care la fel ca şi Mihai Ghimpu, ascunzându-se după idealurile unioniste şi-a tras partid unionist, finanţat în totalitate de Plahotniuc. Aceasta, în schimbul finanţării partidului său, a oferirii de pază de corp şi a mijloacelor de transport de către Plahotniuc, are menirea de a-i crea spăla imaginea acestuia şi de a-i da o alură de mare român şi unionist. În acelaşi timp, Pavlicenco are şi scopul bine stabilit de a murdări, ataca, acuza tot ceea ce este pe neplacul lui Plahotniuc. O ţintă oreferată a Vitaliei Pavlicenco este Vlad Filat. Acesta a devenit ţinta preferată a acesteia datorită greşelii pe care a făcut-o acum vreo 7 ani când a refuzat de a o mai plăti pe Pavlicenco pentru a ieşi la microfonul parlamentului cu proiectele de lege pregătite de chiar el. În rezultat, Pavlicenco s-a reorientat rapid, găsându-şi un alt finanţator, în persoana lui Plahotniuc, care a făcut-o şef de partid, i-a oferit pază de corp şi automobil……….. S-a dovedit că lista marionetelor lui Plahotniuc, publicată săptămâna trecută, nu este nici pe departe completă.Pe 23 ianuarie, reprezentanții câtorva ONG-uri au organizat o conferință de presă, în cadrul căreia au fost pronunțate numele și a altor păpuși, care ocupă funcții în procuratură, în sistemul judecătoresc și chiar la președinție.Public acun lista redactată a trupei teatrului de păpuși al lui Plahiș:1. Vasile Sturza – consilierul președintelui Nicolae Timofti;2. Iurie Garaba – președintele Consiliului Superior al Procurorilor;3. Eugen Rusu și Igor Serbinov – colaboratori ai Procuraturii Generale;4. Nicolae Chitoroagă – șef de direcție în Procuratura Generală5. Ion Diacov – procurorul Chișinăului;6. Vitalie Bordea – șef de departament în cadrul Ministerului Justiției;7. Oleg Gârbu – procuror din cadrul Procuraturii Generale;8. Ruslan Botnaru – procuror din cadrul Centrului Anticorupție;9. Rodion Bordian – colaborator al Procuraturii Buiucani;10. Grigore Gângu – colaborator al Procuraturii Chișinău.Pe restul în menționez în șir, pentru că nu sunt atât de importanți și apar în ca mulțime: A. Petrenco; C. Tănase (Timpul), R. Mihăieș, O. Volos, T. Vasilcău; V. Catan, C. Gandrabur, V. Balacci

 16. Pt Ghita boamba

  Numai atitea aiureli si prostii ati gasit despre mine? Putin, foarte putin… Sa mai traiesti tu pe lume si altii care spun minciuni exact atitia ani cite persoane am avut eu vreodata in paza, nu ca de la cineva, dar in general, precum si aitia ani cite masini mi-a cumparat mie cineva in afara de fiica-mea cu ginerele, din Germania…

 17. corect e chirTROACĂ, – care unionist Ghimpu? Unionist DE NEVOIE, că fra-su a stat la dubă pentru o gigantică naivitate, soră cu Stranietatea, – de a arbora pe selsovet un tricolor, gest de copil de 8-9 1ni, Dumnezeu să îl ierte; iar fraţii lui PE ATUNCI prin Chişinău, îl comdamnau şi povesteau cîtă hăţuială le- a dăruit fra-su, cîtă bătaie de cap şi ameninţări, pentru ei şi pentru toată familia lor. Iar amu acest ghimpE de mişanea e nu mai puţin bandit decît voronea, fură ce nepo-su cît poate. A scris doar JDC toată tărăşenia lor…Ap-ce pe care liberali să îi votăm? Care e CURAT?

 18. Doamnî, ce repede v-aţi aprins! Eu doar v-am reprodus din JDC. Şi nu confirm, nu afirm, nu infirm, că nu ştiu. De ce nu îi acţionaţi în judecată pe aceşti bîrfitori. DAR: Toţi susnumiţii vor nega ca şi Dvs. E epoca bîrfelor, a bandiţilor, a apocaLIPSEI de bun simţ.Sînteţi totuşi de laudă, – oferiţi forumul chiar şi bîrfaşilor, – asta vă face credibilă. Din lista de mai sus pun mîna în foc că sînt canalii mai mult de jumătate. Toate cele frumoase Dvs!

 19. Ghita boamba, am o intrebare. De ce va schimbati in fiecare saptamana pseudonimul. Ati scris ca „unimedia”, apoi v-ati facut „Alifante”, acum Boamba. Ce sens are aceasta maskarada?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *