Dorin Chirtoaca–Diana Gurschi – cu “pufusor pe botisor”? “Cazul” controversat al juristului si plingeri contra coruptiei

Primesc multe scrisori anonime. Mai primesc scrisori si in forma comentariilor pe blog. Sunt plingeri despre ce se intimpla in Primarie si pe linga. Lumea este disperata de coruptia din jur si nu mai stie ce sa faca. Numai nu incepeti cu „nu loviti in ai nostri”. „Ai nostri” pot fi numai oamenii cinstiti, nu cei neispraviti, populistii, oamenii fara caracter, mincinosii. Spuneti-mi – cind va doare mai tare – cind va cer mita si va umilesc „ai nostri” sau cind va cer mita si va umilesc „ai lor”?

Zilele trecute ma suna un anonim si ma intreaba daca am cunostinte la Inspectia de stat pentru Constructii. Am mai auzit despre problemele pe care le au cetatenii cind trebuie sa obtina avizele si semnaturile pentru receptia finala a diferitelor obiective si au nevoie de aprobari si semnaturi de la un sir de departamentele si servicii. Parerea generala este ca nu poti obtine nici o aprobare fara a da mita. Personal nu am nevoie de aceste departamente, dar am avut plingeri ca presedinte de partid si am incercat sa rezolv problemele fara mita. Desigur, cind suna o persoana fondatoare a vreunui Departament, nu se mai semneaza doar contra mitei. Se semneaza si fara mita. Nu va raspund ce probleme “gasesc” aprobatorii – inventii de tot felul, numai sa le curga un banut. Are cineva alta opinie? Scrieti-mi.

I-am spus persoanei ca, daca imi cere ajutorul, as vrea sa vad ce probleme are el ca nu poate rezolva fara temerea ca, daca nu da mita, nu rezolva nimic. El imi spune – la Primarie mi-au cerut fatis 500 de euro. Ce sa fac? Ii spun – mergi direct la Dorin Chirtoaca si spune-i cine ti-a cerut mita. Nu – spune el, in primul rind, la el nu poti intra, in al doilea rind – nu mai rezolv nimic niciodata daca fac asta. Atunci a ramas sa mearga la Inspectia de stat in Constructii si sa vada cauza pentru care nu ar obtine aprobarile. Inca nu m-a sunat…

Parereile oamenilor sunt ca Primaria e cufundata in coruptie. Problema care se pune “inca”, e rolul lui Chirtoaca in asta. Stie, nu stie, are habar sau nu are. Nu stiu, dar situatia cu Lilian Lisnic nu pare sa fie asa cum e prezentata atit de simplu in mediile manipulate.

Imi spun persoane care cunosc dedesubturile ca aceasta Diana Gurschi, pe care o invoca Dorin Chirtoaca drept sefa lui Lilian Lisnic, este o persoana adusa la Primarie, se pare, de Chirtoaca, este foarte “agera”, pentru care principiile nu prea sunt valabile si care “nu are probleme” – ca sa nu spunem mai mult – cu scrupulele. Adica, marea majoritate a celor care o cunosc se intreaba de ce – fiind iaca-iaca sa nasca – nu mai iese femeiusca in concediu de maternitate si sta ca Cerberul sa resolve toate probleme cu prezenta personala? Ce interese o anima si ce venituri fabuloase ar rata unii daca ar merge in concediu de maternitate si ea, ca toate femeile? Ea – despre care Chirtoaca spune ca au pus la cale impreuna “flagrantul”, dupa ce “ar fi primit niste informatii”, – avea, se pare, un dinte maricel pe Lilian Lisnic, o persoana competenta, avind – asa se mai intimpla uneori – si un handicap fizic, dar care nu a fost obedient, se spune,  in legatura cu niste licitatii. Probabil, din cele cu rezultatul cunoscut. Parerile oamenilor despre sefa lui Lilian mai bine e sa nu le expunem, caci sunt extrem de negative. Problema e ca pare a fi o individa dintre indivizii tineri, parveniti rapid, fara mari mustrari de constiinta, foarte “pragmatici”, fara probleme de morala si etica, hiperdescurcareti in societatea noastra, total bolnava, si care stiu sa inlature piedicile din calea pe care, la sigur, si-o doresc foarte neteda, “eficienta”, din care sa se hraneasca cel cu mierea pe degete si seful…. Cine vrea sa fie astazi sarac? Foarte corect – numai prostul, caci cel care umbla cu mierea pe degete nu poate sa nu si le linga. Deci, un flagrant se poate pune usor la cale, nu? Partidele nu exista cu aer, nu?

Intrebarea revine – care e rolul lui Chirtoaca, atunci cind are un scop – sa stoarca populism chiar si de acolo unde el primul ar trebui sa isi faca un proces de constiinta? Are sau nu are pe constiinta cirdasia cu omniprezenta Diana Gurschi, despre care am mai auzit plingeri si de peste ocean? Are Chirtoaca dorinta si puterea sa cunoasca adevarul sau e manipulat ori – si mai rau – e cointeresat in ceva?

Avem si doua intrebari.

 1. Unde sunt organele responsabile de asa-numita prevedere din Codul Fiscal “Impozitarea indirecta”? Intrebam pentru ca Primarului i-ar fi foarte de folos sa solicite CCCEC sa verifice averea unor functionar din preajma, in primul rind – a Dianei Gurschi.
 2. In contextul „Lilian Lisnic—Diana Gurschi” – ar fi de mare folos ca Primarul sa solicite CCCEC sa investigheze legalitatea procurarilor de produse petroliere pentru intreprinderile municipale si serviciile Primariei (nu spunem neaparat ca e vorba de firmele vreunui mos’…).
 3. Ce masuri si verificari impune scrisoarea angajatilor de mai jos?

Daca ne vom convinge ca populistul si manipulatorul Dorin Chirtoaca nu sesizeaza organele competente asupra acestor probleme, ne vom intreba daca Dorin Chirtoaca si Diana Gurschi nu au cumva “pufusor pe botisor?”

VP

Reproduc din scrisorile plasate pe blog, de vasile cebanevici:

Dnei VITALI A PAVLICENCO

Preşedintele PNL.din Moldova
Or.Chişinău, str. Calea Ieşilor, 6

Onorata doamnă,

Unica policitiana care poate să ne ajute în situaţia creată sînteţi DVS. Vă rugăm din tot sufletul ca scrisoarea inclusă în plicul dat să o transmiteţi personal dlui Chirtoacă, primar general, cu care colaboraţi pe linie de partide. Altă ieşire din situaţia creată nu avem. De altfel lucrătorii cancelariei din primărie deschid plicul, citesc conţinutul şi nu transmit scrisoarea primarului, dar protejează hoţul. La fel rugăm ca scrisoarea să nu nimerească pe mînile lui Oleg Cernei -consilierul primarului răspunzător de sectorul locativ-comunal, aflat în relaţii amicale cu cet.Gontea Petru de mult timp. Noi, cei cu durere în suflet, vă simpatizăm că sînteţi directă şi concretă în fapte. Vă mulţumim mult pentru sprijin la stîrpirea hoţiei, nu se mai poate trăi în aşa mod.

Cu nădejde, un grup de lucrători din sfera locativ comunală fără afişarea numelor din motiv de răzbunare.

 D-lui Chirtoacâ Dorin de la un grup de lucratori comunali, nemulţumiţi de Haosul şi Dezordinea din subdiviziunea primăriei condusa de GONTEA PETRU

Ne plîngem pe acest domn care este foarte hîtru în interesele proprii.Sistemul comunal sub conducerea lui a ajuns pe burta. MINCIUNA E PE PRIMUL PLAN. De cînd e director, nu face nici o boaba. Suge parale numai prin amăgeli, prin oameni cunoscuţi.Ţâvile de căldură din blocuri nu sînt presate la început de sezon, tehnica de ochii locatarilor o ţîne Ia casă 1-3 zil,e fără a lucra şi pe urmă este dusă de unde au adus-o şi tot aşa spală banii transferaţi de buget pentru lucrări cu rudele şi cumâtrii şefi subalterni. Din cauza asta, locuinţele sînt reci şi apa ferbinte din reţea nu răzbate în toate batareele. Lipsa căldurii e o durere mare atunci cînd vine factura de plata cu sume impuse de Termocom. BARDACUL ESTE ORGANIZAT DE GONTEA ÎNSÂ SUFERÂ PRIMARUL. Dorim sâl daţi afară din sistem şi numiţi un alt director activ şi deştept. Gunoiştea BURCEL este tot afacerea lui de profit, dar paralele le pompează prin alt cumâtru. Feciorul lui CONDUCE CU 0 ALTA AFACERE MAI PROFITABILA, gestionează salubrizarea mecanizată HACO, spală bani groşi pe motorină şi piese de schimb.Cînd s-a reparat clădirea direcţiei, Gontea dirija cu hoţia materialelor de construcţie din concediu. Pînâ la sfîrşit s-a reparat şi direcţia, şi casa soacrei, în apropiere de Chişinău. Potlogar fără margini. Afară fără milă. Nu ne numim….răzbunarea ne aşteaptă.

16 lucratori cu durere în suflet  Şi o mulţime de locuitori ai Mun.Chişinău.

Iata si o parere postata la acest articol, care exprima bine esenta celor intimplate.

„Acest episod de astazi cu organizarea flagrantului nu este pur si simplu un PR de o moralitate oribila ci, in prim plan (dupa parearea mea), desi nu ma pot pronunta cu certitudine 100% din motiv ca nu cunosc amanuntele cauzei, este si un act de corupere activa din partea unor functionari publici, inclusiv primarul Chirtoaca.

Pentru a vedea care sunt elementele coruperii active se poate de consultat aceasta pagina: http://legearm.com/codul-penal-al-rm-partea-speciala/articolul-325-coruperea-activ.html

Am indicat mai sus ca nu ma pot pronunta 100%, dar dupa cum a prezentat insusi Chirtoaca cazul, am inteles ca Chirtoaca si sefa directiei juridice au organizat flagrantul.

Adica (dupa cum a fost prezentat de mass media), am avut asa o percepere ca primarul si sefa directiei juridice au organizat o dare de mita, au corupt functionarul public (metaforic vorbind i-au bagat cu forta mita in sac (am in vedere pisica daca o scrii cu a pune caciulita pe (i)), iar apoi au organizat flagrantul (au fost chemati cei de la CCCEC pentru a gasi mita (pisica) din sacul cu pricina si a protocola aceasta pisica (mita).

Daca e asa, atunci aceasta isprava a primarului este imorala si dispretuitoare – nu asa se lupta cu coruptia. Este o lozinca “Daca nu doresti sa fie coruptie nu da mita”.

Mai mult ca atit – acest mecanism de flagrant deja a fost pus in practica in politica bugetar-fiscala pentru anul 2012, cind in Legea bugetului de stat pentru anul 2012 au fost programate venituri din Amenzi şi sancţiuni administrative de 132000 mii lei adica 132 mln lei (?) din amenzi.

Din punct de vedere administrativ si juridic este o imoralitate – Organele fiscale si alte organe care aplica amenzi au deja obligatia cu orice scop sa execute legea bugetului privind incasarea amenzilor (sau mai bine zis sunt puse in situatia ca in loc sa depisteze unele incalcari si sa prinda in flagrant sunt puse in situatia sa organizeze flagranturi :)

In ce priveste Chirtoaca, la ispravile lui, se mai adauga una – cel putin, aceasta este perceptia mea.

Nici intr-un caz nu justific luarea de mita din partea oricarui functionar public dar nu in cazul in care i se organizeaza aceasta mita.”

Loading Facebook Comments ...

16 Comments

Add a Comment
 1. Doamnă Pavlicenco,
  Dacă în această ţară era justiţie, atunci Dorinuţ sta la subă pentru mizeriile făcute la reparaţia străzii Alba Iulia sau Renaşterii sau Vadul lui Vodă sau Columna.

  Cel ma insultător este că oamenii sun băgaţi în flagrant de nişte derbedei fără pereche – ia analizaţi cine a făcut flagrantul şi veţi găsi numai corupţi – şi cei doi de la peimărie – şi cekiştii ăştea corupţi!

 2. Acest episod de astazi cu organizarea flagrantului nu este pur si simplu un PR de o moralitate oribila ci, in prim plan (dupa parearea mea),desi nu ma poat pronunta cu certitudine 100% din motiv ca nu cunosc amanuntele cauzei, este si un act de corupere activa din partea unor functionari publici, inclusiv si primarul Chirtoaca.
  Pentru a vedea care sunt elementele coruperii active se poate de consultat aceasta pagina:
  http://legearm.com/codul-penal-al-rm-partea-speciala/articolul-325-coruperea-activ.html
  Am mai indicat mai sus ca nu ma pot pronunta 100% dar dupa cum a prezentat insusi Chirtoaca cazul, am inteles ca Chirtoaca si sefa directiei juridice au organizat flagrantul.
  Adica (dupa cum a fost prezentat de mass-media) am avut asa o percepere ca primarul si sefa directiei juridice au organizat o dare de mita, au corupt functionarul public (metaforic vorbind i-au bagat cu forta mita in sac (am in vedere pisica daca o scrii cu a pune caciulita pe (i)) iar apoi au organizat flagrantul (au fost chemati cei de la CCCEC pentru a gasi mita (pisica) din sacul cu pricina si a protocola aceasta pisica (mita).
  Daca e asa atunci aceasta isprava a primarului este imorala si dispretuitoare – nu asa se lupta cu coruptia.
  Este o lozinca „Daca nu doresti sa fie coruptie nu da mita”.
  Mai mult ca atit acest mecanism de flagrant deja a fost pus in practica in politica bugetar-fiscala pentru anul 2012, cind in Legea bugetului de stat pentru anul 2012 au fost programate venituri din Amenzi şi sancţiuni administrative de 132000 mii lei adica 132 mln lei (?) din amenzi.
  Din punct de vedere administrativ si juridic este o imoralitate – Organele fiscale si alte organe care aplica amenzi au deja obligatia cu orice scop sa execute legea bugetului privind incasarea amenzilor (sau mai bine zis sunt puse in situatia ca in loc sa depisteze unele incalcari si sa prinda in flagrant sunt puse in situatia sa organizeze flagranturi 🙂
  In ce priveste Chirtoaca, la ispravile lui, se mai adauga un (-) cel putin aceasta este perceptia mea.
  Nici intr-un caz nu justific luarea de mita din partea oricarui functionar public dar nu in cazul in care i se organizeaza aceasta mita.

 3. Panglicile GANDACUL de colorado…

  FASCISM rusesc. Fascistii imperialisti rusi distribuie panglici de culoarea GANDACILOR DE COLORADO

  Aceste panglici fascistii pro-imperialisti si le pun la piept in zilele cand sarbatoresc omorul in masa a milioane de oameni inocenti din teritoriile tarilor ocupate de ei in mod barbar…

  De ce nu avem o lege sa se interzica simbolurile fasciste-comuniste?

  >>>>>>>>>>>>>>>..

  РУССКИЙ ФАШИЗМ. Фашисты распространяют символику ленточных паразитов цвета колорадского жука
  Время публикации: 4 мая 2012 г., 20:07

  По сообщениям путинских СМИ, русские фашисты приступили 4 мая в Москве к безнаказанному распространению своей человеконенавистнической символики ленточных паразитов цвета колорадского жука, паразитирующего на картофеле.

  Эти ленты надевают на себя русские в период празднования ими массовых убийств, насилий и грабежей сотен миллионов человек в захваченных и порабощенных ими странах свободной Европы.

  Звериный оскал русского фашизма в этом году, по мере усиления кровавой диктатуры Путина, все более приобретает зловещий международный характер как издевательство чекистской хунты над идеалами свободы народов всего мира. 9 мая русские фашисты намерены раздавать свои колорадожучиные ленты иностранцам в международных аэропортах России.

 4. Cam multe eşecuri. Dar până la urmă se rezolvă toate pozitiv pentru dânşii… Cazul cu flagrantul lui Sadovici, dacă vă aduceţi aminte (15 000 de euro în oficiul „Moldova- film”), s-a consumat cu succes. Băiatul, deja, peste 2 săptămâni umbla prin baruri cu băutul. Mare treabă, că Ghimpu a declarat că-l dă afară din partid. Aşa şi-n cazul dat. Se v-a uita rapid.

 5. KAZAHSTAN. Kazacii cer de la regimul lui Nazarbaev sa LICHIDEZE tot ce le aminteste de epoca colonialismului rusesc, in special simbolica si denumirile rusesti ale unor localitati.

  Reprezentantii intelectualitatii din Kazahstan cer incetarea discriminarii limbii kazahe, examenul la cunoasterea limbii kazahe in toate institutiile de stat….

  ……………………..

  ДЕРУСИФИКАЦИЯ. Казахи требуют от режима Назарбаева ликвидировать напоминания об эпохе русского колониализма
  Время публикации: 4 мая 2012 г., 17:38

  Представители творческой интеллигенции Казахстана обратилась к назарбаевскому руководству страны с требованием прекратить дискриминацию казахского языка. Они указали, что казахский язык Казахстане до сих находится в ущемленном положении в сравнении с русским.

  Авторы обращения свидетельствуют, что такие названия, как Петропавловск, Павлодар и Усть-Каменогорск, недопустимы, так как являются мрачным наследием эпохи русского тоталитаризма, а также зловещим напоминанием периода колонизации казахского государства».

  «Когда же ономастическая ситуация в стране будет приведена в соответствие с исторической справедливостью?», — возмущаются казахи.

  Кроме того, представители интеллигенции указывают, что члены назарбаевского правительства, а также иные госслужащие должны сдавать экзамен на знание казахского языка. Они также предлагают составить официальный список профессий, для которых владение государственным языком будет обязательным.

  Обращение адресовано правительству, парламенту и конституционному совету назарбаевского режима Казахстана.

  Напомним, что русские почти 250 лет нещадно грабили, насиловали, убивали и эксплуатировали казахский народ, превратив коренное население этой страны в своих бесправных рабов. Русские до сих пор не выплатили казахам компенсацию на своих бесчисленные преступления в эпоху колониального владычества.

 6. SFIRSITUL MINCIUNII … cum minciuna are picioarele scurte si schioape , adevarul iese intotdeauna la suprafata …Exclusiv! Lupu, din surse neoficiale: UE pune condiţii irealizabile ca să nu liberalizeze regimul de vize . sa fim seriosi … dupa ce au mintit poporul ca numai putin mai este si vor calatori ca padisahii prin uniunea europeana si iata ca se aude geamatul lui lupu din boschetii istoriei . „conditii irealizabile” . operatia pe care o executa tovarasul lupu se numeste poleirea cu aur a minciunii . in realitate si comunistii si statalistii si-au batut joc de oameni in ultimul hal , iar cind adevarul incepe sa le darime castelul lor de nisip , tipa ca europa cere conditii prea grele . pe unde o fi si filat , care se lauda la fel ca in cel mai scurt timp „rezolva” el problema ?

 7. :patzanu: jurist no vrut sa dee in :obschiak: si :pahanu: chirtoaca lo :opustit:.e cam straniu, cum zice Constantin, mai sus,ca chirtoaca zice ca ei in doi au facut flagrantul.juristul acum are si dovada video ca pe el lau impins primarul cu omul sau din primarie .asa ca el tre sa ceara ca si ei doi sa fie trasi la raspundere.ia ras o sa fie daca si primarul va nimeri pa scaunul de acuzatzi.cum se zice , taceai filozof ramineai.

 8. Pentru Trubadur!
  Nu cazacii, ci cazahii… Nu incurcati numele poporului cazah.

 9. Buna d-na Pavlicenco, am o mica rugaminte. Puteti sa ma anuntati cite organizatii raionale si locale aveti formate la moment. Intreb acest lucru fiindca nu am gasit asa informatii, dar am nevoie pentru un referat asupra PNL-ului. Multumesc anticipat!

 10. Pt andrei

  Ma suni la 069111682, fixam o intilnire, vorbim si vii si pe 13 mai la ora 11.00 la Teatrul de Opera, ca sa vezi pe viu echipele din teritoriu ale PNL si sa discuti cu oamenii direct. OK? Apropo de informatii – citreste componenta Delegatiei Politice Nationale si a Biroului Permanent Central pe http://www.pnl.md daca ai probleme- suna la staful PNL 022 211818 sau 022 211677. Asta pentru ca am luat in serios, si nu in bataie de joc intrebarea ta. Daca nu suni si nu vii sa te vad, voi considera ca esti un anonim las.

 11. Dna Pavlicenco, nu zic aveti sa nu dreptate. Dimpotriva, multi, foarte multi mi-au spus ca Inspectia de Stat in Constructii ia bani pentru orice proiect si documente de arhitectura si constructie. Un arhitect imi zicea ca acolo sunt tarife obligatorii – neoficiale – de la 0,5 pina la 1 euro pentru fiecare m2 de proiect. Deci daca vine un om cu proiect de casa cu 100 m2 va trebuie sa dea mita de 100 euro. Toti stiu despre asta, si aceasta taxa neoficiala, este practic oficiala.
  Intelegeti, oamenii nu prea intra in detalii ca sa inteleaga care e situatia cu aceste documente pentru constructii. Problema este ca un proiect de constructii este stampilat de farte multe instante, de medicina preventiva, pompieri, departamente, etc. Si toti cer mite, altfel nu-ti semneaza proiectul.
  Dar important e altceva – Inspectia de stat pentru Constructii nu este o structura a primariei si nu poate fi influentata sau dirijata de primar. Inspectia de Stat in Constructii este o organizatiei subordonata Ministerului Dezvoltarii Regionale si Constructiilor. Vedeti aici http://www.mcdr.gov.md/?pag=subdiviziuni&opa=view&id=49&start=
  Asa ca pretentiile Dvs in cazul dat trebuie indreptate catre altii (si foarte bine ar fi, daca o anumita „bomba” ar fi macar cit de putin verificata, dar nu re-aruncata in public, vedeti si asa la ce subnivel a ajuns blogosfera moldoveneasca – diletanti fara margini)

 12. Pt mamba

  Ba stiu foarte bine ca Inspectia de stat in Constructii nu este a primariei, insa ceea ce am spus in material este ca omului mai intii i-au cerut la Primarie 500 de euro. Si nu i-a dat, dar nici nu a vrut sa ii spuna lui Chirtoaca – 1. Nu poti intra la el, nu are un om anticoruptie de nadejde, unde oricine sa poata sa mearga si sa se plinga pe cei corupti. 2. Chiar daca ar intra la el, nu exista nici o siguranta ca va rezolva ceva. 3. Stie sigur ca daca se plinge IN GENERAL NU VA MAI REZOLVA NIMIC, PT CA EXISTA O CIRDASIE GROAZNICA INTRE STRUCTURILE CORUPTE, CARE-I PEDEPSESC PE CEI CE INCEARCA SA LUPTE CONTRA CORUPTIEI.

  CHIRTOACA NU POATE SI NICI NU VREA SA LUPTE CONTRA CORUPTIEI, PENTRU CA DIN CORUPTIE MULTI CISTIGA, IAR PARTIDELE AU NEVOIE DE BANI. EL O FACE PE INGERASUL, DAR NU E. Nici pe departe nu e.

 13. Domna Pavlicenco, de mult timp urmaresc lupta dumneavoastra acerba impotriva Partidului Liberal pentru ca acolo sunt voturile dumneavoastra, adica posibelele voturi ale dumneavoastra. Nu am nimic impotriva, asta e politica. In fine, mereu ati spus ca Dorin Chirtoaca nu poate face nimic pentru primarie, deasemenea ati mai criticat dur si atunci cind acesta a purtat rusinoasa lenta a lui sfintul Gheorghe care vine pentru a compromite tot ce e Roman, doar vreau sa va atrag atentia la Partidul dumneavoastra.

  Deci, din partea PNL a fost ales un primar in satul Hirbovat, Anenii-Noi. Primar dintr-un partid, seful caruia a spus de nenumarate ori ca sunt cei mai sinceri, cei mai profesionisti, cei mai nationalisti.

  Azi, 9 mai anume in satul condus de unul dintre cei mai nationalisti oameni din tara asta, s-a petrecut o Parada, in cinstea la „Deni Pobedy”. O parada ca in anii ’70, cu copii imbracati in stil sovietic, cu strigate URRAAAAAA, URRAAAAAA. (Toate detaliile le voi arata intr-un video clip, in curind)

  Bine, sa mai luam spre exemplu profesionalismul acestui primar, adica cum rezolva el problemele cu care se confrunta cetatenii. In sat activeaza de mai mult timp o fabrica de conserve. Nu vreau sa spun ca acolo oamenii lucreaza pentru 1300-1400 lei pe luna, cite 13-14 ore pe zi, aceasta nu e treaba primariei. Problema e ca aceasta fabrica varsa tone de deseuri intr-un loc neamenajat de pe teritoriul satului, o problema acuta pentru acest sat. Va inchipuiti, lucreaza o fabrica, dar fara canalizare.

  La sarbatoarea de azi o sa revin cind va fi gata clipul.

 14. Pt Venedict

  Primarul de la Hirbovat, ca si ceilalti primari PNL, au trecut la alte partide, ca sa „obtina” bani pentru comunitatile lor, lucru pe care noi, PNL, il criticam, vizindu-i si pe guvernanti care au mers sa ii atraga, si vizindu-i pe primarii conjuncturistri din cauza politicilor guvernantilor. In prezent nu avem nici un primar PNL, desi au cistigat batalia mai multi, deci nu avem raspundere pentru nimeni. Insa primarii si consilierii PL, daca „ar fi altii”, nu ar fi trebuit sa permita asa ceva. Dar nu sunt.

  Despre PL nu vom discuta. M-am saturat de populistii liberali.

 15. Bine, nu zic ca cei de la PL sunt tare buni, doar ca poate mai sunt acolo citiva oameni demni, si care au tarie de caracter. Intrebarea care apare, oare mai esti macar cinveva in tara asta capabil sa faca ordice?? daca da atunci unde-s ei???

 16. Pt Venedict

  Deocamdata nu este. Cei care ar putea nu sunt votati. Se teme de ordine si populatia. Sunt votati cei care nu vor, pt ca fura, pentru ca vor mereu sa fure, ca sa se mentina la putere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *