Loading Facebook Comments ...

8 Comments

Add a Comment
 1. Promovati TV-ul lui Plohis? Vad doar reclama, nu emisiune

 2. Ion spune:
  12 martie 2012, la 17:05

  Promovam opiniile noastre, nu TV-urile.
  Spre regret, PNL nu are un post de televiziune. Trebuie sa dam curs invitatiilor altor posturi de televiziune, daca suntem solicitati.

 3. Puscasu Vlad Irimie

  iata si dusmanii poporului roman care NU vor UNIREA BASARABIEI CU ROMANIA, o lista de pe internet,partiala evident:

  1. PETRU CLEJ ,propagandist al stalinismului cultural , cine nu e cu el e contra lui,exact cum gandea Stalin.Acest CLEJ e un vechi propagandist impotriva Unirii Basarabiei cu Romania.

  2. ION ILIESCU, presedintele de onoare PSD, fost agent al KGB-ului.

  3. MIHAI RAZVAN UNGUREANU, fost sef al spionajului extern, simpatizant al Kominternistei ANA PAUKER ,vinovata de crime impotriva umanitatii,acuzat de agentul CIA Robert Horvath New York, de legaturi teroriste Al Quaeda

  4. VICTOR PONTA,presedintele PSD , simpatizant al comunistului CHE GUEVARA, si porta-vocea lui ION ILIESCU

  5. CRIN ANTONESCU,presedintele PNL Romania,acuzat de agentul CIA George Roncea ,de apartenenta in afaceri si gandire cu Vladimir Voronin PCRM

  6. LASZLO TOKES, MARKO BELA,KELEMEN HUNOR, desconspirati de CNSAS ca colaboratori ai Securitatii diabolice,ulterior apropiati de agentura KGB prin intermediul Consulatelor Ungariei in Cluj,Timisoara.Deci UDMR nu vrea Basarabia cu Romania

  7.DINU PATRICIU, omul rusiilor care a vandut tot petrolul ROMPETROL rusiilor.Cel mai bogat roman din Romania!

  8.PETRE ROMAN, membru marcant al Lojei ritului Scotian,al Masoneriei britanice, omul din umbra lui CRIN ANTONESCU PNL.Acesta in 1990 a sabotat cu toate resursele,alaturi de ILIESCU-KGB, podul de flori de pe Prut,si Unirea Basarabiei cu Romania.

  9. NICOLAE PASCARU- Chisinau, fost politist de frontiera,mare moldovenist sovietic

  10.VIOREL FURTUNA, Chisinau avocat ,mare moldovenist sovietic

  11. VLADIMIR VORONIN, CHISINAU, si fiu-sau mare om de afaceri ,comunist miliardar,moldovenist sovietic

  12. MARIAN LUPU, moldovenist sovietic

  13. VLAD FILAT, fost ofiter KGB,moldovenist sovietic

  14. CORINA FUSU, omul din umbra lui MIHAI GHIMPU, moldovenista sovietica

  15. ZINAIDA GRECIANII, moldovenista sovietica fanatica!

  16. ADRIAN NASTASE PSD, apropiat al oameniilor de afaceri rusi

  17.MARK TCACIUK, PCRM moldovenist sovietic Chisinau

  18.IGOR DODON, moldovenist sovietic

  19. PLAHOTNIUC PCRM moldovenist sovietic

  20. IGOR SMIRNOV tiraspol , sovietic fara moldovenist

  21. VLADIMIR ANTIUFEEV, mare in grad GRU KGB sovietic

  22. SVECIUK tiraspol ,sovietic fara moldovenist

  23. SAVATIE BASTOVOI, fata bisericeasca sub Kiril, MOLDOVENIST SOVIETIC fanatic

  24.ADRIAN SEVERIN, tradator de tara,semneaza in 1997 tratatul de frontiera cu UCRAINA sovietica,ca ministru de externe.

  25. TEODOR BACONSCHI, tradator de tara, semneaza tratatul de frontiera cu MOLDOVA sovietica,ca ministru de externe.

  26. VERONICA BACALU, angajata FMI, porta-vocea de paie a PLDM-ului moldovenist sovietic

  27. BOGDAN OLTEANU ,nepotul kominternistei GIZELA WASS, membru PNL Romania, angajat BNR,fost sef al Camerei Deputatiilor

  28. VLADIMIR TISMANEANU fiul Kominternistului Tisminetki, fostul sef al Memoriei Exilului Romanesc si al IICCR,minimalizatorul crimelor comuniste din Romania si Basarabia romaneasca

  29. IURIE ROSCA, moldovenist de tip sovietic PPCD-ist

  30. MIRON COZMA, organizatorul Mineriadei din 1999 ,omul rusiilor,care a incercat caderea presedintelui Constantinescu si aderarea Romaniei la CSI,alaturi de Rusia,in razoiul din Jugoslavia,contra americaniilor,omul care a incercat RUPEREA Romaniei de NATO.

  31.CORNELIU VADIM TUDOR, presedintele PRM, omul care face spionaj la bazele americane din Romania,in favoarea rusiilor,interceptat de DIICOT

  32. MIRCEA DINESCU,care cu orice ocazie lauda Rusia in aparitiile TV.

  33. VIRGIL MAGUREANU,omul din serviciile secrete,care a FRANAT orice incercare de Unire a Basarabiei cu Romania in anii 90

  34. SILVIU POPESCU CADA, actorul mineriadei din 1991, care ridica statuie in public si azi generalului GRU KGB Militaru Nicolae,vinovat de crime de razboi.

  35.SERGEI GRIBENCO si GORBUNOV, actorii compromitere definitive a imaginii basarabeniilor in Romania,prin crime la comanda asupra unor cetateni pasnici si oameni de afaceri din Brasov si Constanta.Veniti in Romania ca studenti.

 4. Puscasu Vlad Irimie

  iata ce lipseste pentru BASARABIA sa facem:

  -acordarea de invitatii in Romania,pentru cei care doresc sa lucreze aici,pentru a nu mai sta la umilitoarea coada de la ambasada Romana pentru cetatenia romana,care dureaza ani de zile

  -printr-un parlamentar din Bucuresti,o propunere legislativa pentru schimbarea legii privind VETERANII DE RAZBOI si fostii DETINUTI POLITICI, in care legea sa acorde indemnizatii lunare de merit si veteraniilor de raboi care au luptat in 1992 in Transnistria,dar si detinutiilor politici inchisi de Tiraspol dupa 1992.

  – asigurarea din partea statului ROMAN a unei pensii pentru supravietuitorii GULAG-ului siberian din anii 40-50

  Degeaba Guvernul Romaniei acorda in transe Moldovei 300 milioane euro,bani care ajung in mafia lui FILAT.

  Noi trebuie sa platim despagubiri si recompense morale romaniilor pe care STATUL ROMAN i-a abandonat prin semnarea tratatului de la PARIS din 1947, a recunoasterii independentei Republicii Moldova in 1991,semnata de tradatorul Iliescu-KGB Petre Roman,apoi pactul de frontiera cu Moldova Ucraina…..

  Conform DATELOR, cetatenia romana au obtinut-o in ordinea aceasta,cetateni din: ISRAEL, SIRIA,CHINA, REPUBLICA MOLDOVA…si altii.

  Adica Republica Moldova e pe locul 4! verificati datele din MONITORUL OFICIAL AL ROMANIEI!

  este rusinos! noi avem o datorie MORALA fata de fratii basarabeni!

 5. Pt toti

  A fost o intirziere de postare a emisiunii din partea Prime TV. Acum e postata emisiunea propriu-zisa.

 6. http://mipopescu.wordpress.com/2012/03/11/romani-fara-patrie/

  Mircea Popescu: Romani fara Patrie

  De cateva zile a inceput o subtila campanie anti-unionista a unui tanar care se mandreste ca s-a scolit prin universitati din Romania. Coincidenta sau nu, campania asta anti-unionista completeaza si sustine iesirea furioasa a fostului lider comunist, actual presedinte interimar al republicii de la Chisinau, Marian Lupu si declaratia CC al PCRM care ataca Consiliul Unirii.

  Tudor Cojocaru (sau Cojocariu), despre acesta este vorba, se declara roman-moldovean. Toate bune si frumoase, la fel se declara si primul ministru al guvernului de la Chisinau, Vlad Filat sau primarul Chisinaului, Dorin Chirtoaca, amandoi scoliti tot in Romania, dar care, ca si Tudor Cojocariu, mai pe fata, mai pe ascuns, sunt de fapt impotriva intregirii Romaniei, sau cum se exprima, pentru “unirea in UE”.

  Dar iata faptele relatate si interpretate de romano-moldoveanul Tudor Cojocariu pe Unimedia, un spatiu mediatic foarte citit de basarabeni.

  Pornind de la o bataie intre niste indivizi, dintre care unul retras din miscarea unionista iar alti doi sau trei sunt lideri ai acestei miscari, tanarul Cojocariu, fost student in Romania, creeaza o adevarata isterie anti-unionista. Momentul de violenta este ridicat la rangul de simbol al “salbaticiei metodelor” prin care “ticalosii de unionisti” procedeaza pentru lichidarea statului independent si suveran de peste Prut prin promovarea Unirii.

  Ii mai lipseste tanarului Rica Venturiano sa puncteze clar, asa cum fac toti moldovenistii statalisti, ca si Actul Unirii din 1918 a fost infaptuit prin brutalitatea jandarmilor romani care i-au snopit in bataie pe delegatii din Sfatul Tarii obligandu-i sa semneze documentul istoric care a consemnat “cotropirea romaneasca”.

  Pentru acesti tineri ajunsi in functii administrative sau care spera sa ciuguleasca ceva din faramiturile unei puteri lipsite de glorie, ca si pentru unele partide care la randul lor isi bifeaza reprezentarea romanilor basarabeni ca punct de propaganda electorala, Romania nu este, nu doresc sa fie si de aceea lupta din toate puterile ca aceasta sa nu devina Patria lor.

  Ei, acesti tineri romani fara patrie dar care au supt invatatura de la sanul Patriei romane, isi doresc mai presus decat orice sa fie fruntasi in satul lor de peste garla, sa intareasca iluzoriu statalitatea si (lipsa de) independenta a republicii mancurte, sa-i lipseasca pe romanii basarabeni de Patrie.

  Si pentru asta, in mod pervers, incearca amagirea populatiei prin falsa speranta a integrarii in UE a surogatului de tara formata din cateva judete care au mai ramas din intregul numit Basarabia, parte a Romaniei intregite.

  Practic, aceasta propaganda este un elemente cheie, un instrument folosit constient sau inconstient pentru a mentine secesiunea Romaniei si divizarea poporului roman.

  Acestia sunt romanii fara Patrie.

 7. http://std121.livejournal.com/​21310.html ) http://www.facebook.com/media/​set/​?set=a.360463447327719.83869.10​0000922000164&type=1&l=97afebf​bf5 .(http://www.facebook.com/media/​set/​?set=a.362592120448185.84294.10​0000922000164&type=3&l=ff93928​168
  D-ă Pavlicenco cred că va fi de folos această informaţie despre numărul adevărat al paticipanţilor la mitingurile PCRM .Se răspîndeşte zvonurile cipurile se adună 20’25 mii. Pe adevarat sunt1,5’2,5 mii.Chear şi la replica a sunat cifra 22000 oameni. Cu stimă, Grigore Bobeico.

 8. Pt Grigore

  Mersi pt informatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *