Bravo, John Onoje! Le dai o lectie de demnitate nationala moldovenilor de toate nationalitatile! (Video)

Nu pot spune ca il cunosteam pe Onoje, dar am ramas placut surprinsa sa ascult raspunsurile lui in cadrul interviului de pe www.union.md Bravo, John! Le dai o lectie de demnitate moldovenilor de toate nationalitatile! VP

Si o stire interesanta…

http://www.union.md/uinfo/actual/exclusiv-pd-ul-il-vrea-pe-john-onoje-in-partid

Exclusiv//PD-ul il vrea pe John Onoje in partid (UPDATE 21 decembrie 2011 11:51) 

Irina Gâscă, responsabilă de relaţii cu mass-media al PD infirmă declaraţiile făcute de Onoje şi consideră că apelul făcut către John este o glumă proastă la adresa lui. „Nimeni din PD nu poate confirma că a sunat această persoană. Noi nu obişnuim să invităm în partid, prin telefon. La PD vin oamenii de bună voie şi depun oficial o cerere pentru a deveni membru.”

Deşi ieri, John Onoje a îndeplinit o cerere prin care solicită să devină membru al Partidului Naţional Liberal, o altă formaţiune politică s-a arătat dispusă să-l ia în partid. Onoje a declarat pentru UNION  că aseară a fost sunat de cineva care s-a prezentat ca fiind din partea lui Marian Lupu şi i-a propus să se înscrie în PD. Pentru asta John ar fi  primit şi o sumă importantă de bani “ Nu a precizat cât vor să-mi plătească, dar a zis că dau salariu bun”, a precizat Onoje.

Această propunere nu l-a făcut însă pe John să renunţe la ideile sale politice. El a declarat că nu-l interesează propunerea şi PNL-ul  rămâne în continuare partidul său favorit. “Nu mă interesează PD fiindcă acolo sunt mulţi care optează pentru Rusia, iar eu vreau Unirea cu România. PNL are obiectiv clar în acest sens şi numai el poate rezolva problemele”, a adăugat Onoje.

Loading Facebook Comments ...

24 Comments

Add a Comment
  1. Lupu, la Moscova: Moldova rămâne un partener stabil pentru CSI

    20.12.2011

    Republica Moldova va contribui și în continuare la dezvoltarea Comunităţii Statelor Independente (CSI), iar integrarea în Uniunea Europeană nu intră în contradicțiecu activitatea în cadrul CSI.

    Declarații în acest sens au fost făcute de către Preşedintele interimar, Marian Lupu, la Summit-ului CSI de la Moscova. „Republica Moldova are o poziție geopolitică favorabilă. Ne aflăm află la hotarul culturilor slavonă și latină. Vrem să îmbinăm aceste lucruri pentru o dezvoltare democratică și economică stabilă”, a mai spus Lupu.

    Evenimentul a marcat 20 de ani de la formarea CSI și a întrunit șefi de state din 10 țări membre ale CSI. Oficialii au discutat despre aprofundarea relaţiilor între fostele state sovietice. Participanţii consideră că după 20 de ani de la înfiinţarea CSI, comunitatea joacă în continuare un rol important în consolidarea stabilităţii în Eurasia.

    Preşedintele rus Dmitri Medvedev a declarat că datorită Comunităţii Statelor Independente, ţările post-sovietice au cunoscut o dezvoltare după desfiinţarea URSS.

    Liderii au vorbit şi despre crearea Uniunii Eurasiatice din care fac parte Rusia, Kazahstan şi Belarus. Preşedintele rus şi-a exprimat speranţa că în viitor şi alte state vor adera la această zonă.

    Oficialii au reamintit şi despre crearea Zonei de Liber Schimb a CSI, din care fac parte Ucraina, Armenia, Kîrgîzstan, Moldova şi Tadjikistan. Liderii au ajuns la conlcuzia că păstrarea CSI este necesară şi va fi de folos în viitor.

    Comunitatea Statelor Independente a fost formată în 1991, imediat după prăbuşirea Uniunii Sovietice. Moldova a aderat la organizaţie în 1994.

    jurnal

  2. rusificarea si comunismul la africani nu a dat niciodata rezultate.S-a incercat in Angola,Etiopia,Somalia,Mozambic,rezultatele fiind catastrofale,prin urmare Onoje are o atitudine normala si fireasca fata de problemele nationale basarabene.La multi ani tuturor romanilor basarabeni,sarbatori ferice si un an nou prosper!

  3. Tot respectul pentru acest baiat

  4. va felicit ,d-na ,asa si d-stra puteti deveni presedinte de kohoz in Siera Leone(pe barter

  5. urmatorii care vor adera la pnl si ideia unionista vor fi islamistii radicali, africa si asia pomint romanesc alah acbar!

  6. Un sincer Bravo !,pentru domnul din Sierra Leone,dar si pentru Organizatia PNL,deoarece,au o viziune Europeana,moderna,fata de Partidul din care fac parte,si cu onoare il conduce,d-na,V.Pavlicenco.

  7. p/u dan: mai stii, poate ca maldavanii se trezesc si adera ei la pnl si miscarea unionista si le-o iau inainte islamistilor radicali, insa e putin probabil….. cum zice Chirtoaca: maldavanii is maldavani si cu asta am spus totul.

  8. p/u Dortmund, multumesc domnului ca sint moldovean si nu nigher, eu ma mindresc ca sint alb si imi respect tara , rasa si poporul din care fac parte si nu am nevoie de aprecieri sau laude din partea primatelor, daca PNL a ajuns sa reprezinte interesele faunei africane va doresc succes(da sint rasist)

  9. maldavan rasist? 🙂 am mai auzit de maldavani antisemiti, sau maldavani romanofobi, da maldavani rasisti pentru prima data aud de asa ceva hahaha

    si iar ma intorc la vorba lui Chirtoaca de la cOLONITA: maldavanii is maldavani si cu asta am spus totul.

  10. „ma mindresc ca sint alb (da sint rasist)
    Azi să auzi aşa ceva este o raritate.
    Avem de a face cu o specie „rarisimă”
    Pentru „rasistul moldovean”:
    Prin studii științifice s-a determinat că diferența de culoare a pielii sau fizionomie nu oferă nici un indiciu pentru a putea stabili diferențe calitative dintre rase.
    Or diferenţa între un imbecil (de specie rarisimă) şi un om educat este uriaşă.

  11. Pt ionescu tudor

    Din spusele baietilor de la staf, unde a venit John, cind a vorbit cu Ghimpu, ala i-a spus sa se duca acasa…

  12. Onoje sa isi ia si cetatenia Ro.Hai Moldova cu anticipate,hai PNL in parlament.

  13. Tinarul cetatean al Republicii Moldova John Onoje a declarat ca depune actele la Ambasada Romaniei pentru redobindirea cetateniei romane dindu-se drept copil din flori a doamnei Vitalia Pavlicenco! Din spusele domnului John Onoje, tatal d-lui este Mihai Ghimpu:))) Domnii Mihai Ghimpu si Vitalia Pavlicenco urmeaza sa-l infieze intr-un scurt timp. Singele apa nu se face! Iata din care cauza John Onoje se considera romin si doreste unirea cu fratii de acelas ten al fetii de peste Prut!

  14. E foarte interesant sa vezi, cum un proaspat cetatean al Republicii Moldova e mandru de tara lui, munceste in mod cinstit si pe deasupra impartaseste sentimente sincere pentru noua sa patrie.
    Se cunoaste dupa cum vorbeste, dupa energia pe care o depune, dupa angajamentul sau, dupa faptul ca e bine informat, ca se identifica cu ceea ce spune si ca e sincer. Nici macar banii nu il face sa-si modifice parerile lui politice. Sper ca cei din anturajul sau sa il sustina pentru ca este un om valoros. In numai cativa ani a reusit sa invete limba romana, astfel incat sa fie foarte bine informat despre politica, geografie, istorie. Respect!

  15. p/u luca ,Or diferenţa între un imbecil (de specie rarisimă) şi un om educat este uriaşă., anume, poate nu ai observat dar eu de ex nu te jignesc, apropo de studiile stiintifice numestemi 2-3 savanti laureati ai premiului nobel de exemplu , sau savanti cu renume care nu sint albi si voi fi de acord cu tine, poti sa faci studii inca o suta de ani dar evidentul se vede albii nu pot alerga, negrii nu conduce masini de f1, sau nu joaca sah , asta nu inseamna ca negrii sint rai ei sint oameni de treaba dar diferiti, eu am comunicat cu negrii destul de mult si sint cu mult mai buni ca arabii dar, mai repet sint diferiti si nu culoarea pielii conteaza , conteaza ca onoja e cu un picior in copac si unu la costiujeni si asa oameni nu au dreptul sa-mi spuna ce e bine pentru mine si tara mea.

  16. Nu răspund la întrebări demagog rasiste puse de un analfabet.
    Un lucru am aflat azi: Pentru unii specimeni exista o civilizaţie superioară Albo-Pruto-Nistreană.

  17. Pt Serghei

    Cind ai fost ultima data la psihiatru?

  18. Daniel din Bucuresti

    Omul ăsta vorbește mai bine românește decât Voronin!
    Despre raționamentul lui Onoje am numai laude.

  19. Faptul ca maldaivanii sunt niste provinciali cu complexul superioritatii si cu nasul pe sus s-a demonstrat inca o data, daca mai era nevoie. Ceea ce ma surprinde este ca Europeanul Ghimpu îl discrimineaza în fata pe cetateanul Onoje, limitând acestuia Dreptul Universal la Libera Asociere si nimeni nu se sesizeaza. Presa din Gubernistan tace mîlc, ca si cum nu s-ar fi întâmplat nimic, deh, sa nu dam în Ghimpu ca e d’al nostru. Domnule Ghimpu, nu e dom’le corect ce ati facut! Domnul Onoje are fix aceleasi drepturi sa se înscrie în PL ca orice moldovean din talpa, si intr-o tara democratica adevarata ati fi platit scump la alegeri aceasta discriminare.

  20. P/u anumiti comentatori, ku nasul pe sus si kikati la kur!

  21. Sunt unul din cei care au convingerea că singura forţă politică ce poate readuce Basarabia alături de Ţara Mamă este PNL. Mi-a plăcut şi discursul lui John Onoje. El a înţeles un lucru pe care mulţi dintre basarabeni încă nu-l înţelegşi anume că prin unirea see you România se asigură accesul imediat la libera circulaţie în toată Europa, dar şi accesul la resursele energetice ale României: petrol, gaze, energie electrică. Astfel nu vom mai fi nevoiţi să stăm see you mînă-ntinsă cerşind preţuri mai mici de la „prieteni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *