Pe Greceanii o vor securistii, mafia rusa si prorusa (si video)

Am repetat de atitea ori – nu faci stat cu lideri santajabili. Si de aici – toate celelalte. Pentru ca fostii si actualii demnitari securisti, inclusiv analistii, ramin pe veci asa si inca sint propulsati de fortele negre proruse in virful Piramidei.

Astia au nevoie, la rindul, lor, pentru un act de guvernare corupt, de papusi, de aceea promoveaza tipese gen Zina Greceanii.

Acum sa vedem cum va proceda Partidul Liberal, “incintat” mereu de aceasta alianta falsa, incluzind un partid imoral – PLDM, o facatura moscovita, care a reusit sa manipuleze atitia oameni de treaba si care face in continuare jocuri, ca asta e meseria lui Smekerilovici.

Dupa 4 aprilie, Dorin Chirtoaca, alaturi de Volodea Filat, ne invata cum ar fi trebuit sa scapam de “tevatura” cu alegerea lui Voronin a doua oara Presedinte de stat, sugerindu-ne sa ne prostituam cu totii, sa votam “cite unul-doi din Fractiuni” pentru satrapul bolsevic. Aici aveti linkul http://www.pavlicenco.md/2010/12/15/chirtoaca-filat-despre-4-aprilie-2005/ Sau http://www.youtube.com/watch?v=UBG8_agHqLI&feature=player_embedded

Asta inseamna ca PL, inclusiv Dorin Chirtoaca, cel care a dat drumurile din Chisinau pe mina firmei apartinindu-i lui Kirill Petrovici, fiul lui Piotr Kirillovici, pe nume, se pare, “Genesis”, daca era in Parlament, vota pentru Voronin, ca sa le dea exemplu celorlalti. Iata acum PL va avea aceasta sansa, sa voteze pentru Zinuta Greceanii, candidatura si papusa comunista si prorusa dintotdeauna, cea care putea fi votata de la bun inceput, fara atita “moronceala” de cap a noastra, a tuturor. Sa ii vedem pe cei de la PL. Si mai spun ca, aici, este iarasi enorm rolul PNL, pentru ca PL se teme ca de foc sa nu-si piarda alegatorii spre PNL, de aceea sta intre alegerea unei papusi rusesti, “Gazprom”-iste, care ne-a “fericit” cu un acord si preturi ucigatoare pentru gazele rusesti (rusii pot plati mita, nu? – Poate cineva de la noi ar trebui sa o inlocuiasca dupa gratii pe Iulia Timosenko?), alegeri anticipate si pierderea alegatorilor spre partidul unionist si cinstit PNL. Sa ii vedem.

Ma intreb si nu pot pricepe. Cum, domnilor, grupul asta, “cal trioan”, al lui Dodon, poate impune niste conditii anulatoare de perspectiva europeana si euratlantica pentru R.Moldova, cind Hillary Clinton ne cheama deja de doua ori in NATO, iar PL, nu doar cu trei voturi, nu poate impune alegerea candidatului Aliantei, inclusiv in fata dodonasilor socialisti?

Ba pricep. Pentru ca, in spatele lui Dodon stau voturile PLDM. Dodon, pur si simplu, vocalizeaza ceea ce nu face fariseul Filat, care iese in fata presei si spune ca Lupu ramine candidatul AIE, dar, prin subterana, in loc sa mai aiba grija de vama, ca, iata, nu pot trece liber tigarile prin contrabanda (cu romanii astia deveniti tot mai inflexibili), negociaza cu Dodon si papusile lui. Mie imi repugna pozitia PD, care se declara ca ar sprijini-o pe Greceanii la sef de stat. Este o tradare a propriilor valori si principii (astept ca PD sa devina un partid profund proeuropean, sa se lepede de Moscova si sa colaboreze cu partidele romanesti pe adevaratelea, nu doar in fata camerelor), o tradare a PL-ului, care a pledat mereu pt Lupu (chiar daca e si interesul lui Ghimpu sa redevina speaker), dar e si o tradare a electoratului cu viziuni democratice, care s-a saturat de satrapi si de papusile lui Tkaciuk.

Nimeni in afara de mine nu i-a spus lui Tkaciuk atitea in fata cind comunistii erau la putere si diavolul cu barbuta era cocotat in inima celui de-al doilea stat romanesc. Acum – cu trebusoarele lui Filat, cum sa nu crezi ca PLDM a fost opera lui Tkaciuk, de la bun inceput, asa cum s-a spus si se mai spune, inclusiv despre cooperarea sinistra in vederea declansarii evenimentelor de la 7-8 aprilie? Cineva trebuie sa stea, pentru prejudiciile aduse statului, la puscarie, si nu cocotat in virful piramidei corupte si mafiote numite “Puterea de la Chisinau”.

Cum, domnilor, sa votati, pentru o mediocritate absoluta, care e Zina Greceanii, cea care are o singura “calitate” – de a fi obedienta lui Voronin, acum, poate, numai de ochii lumii, trecind din buzunarul acestuia in cele ale lui Filat si Dodon? Unde va este demnitatea, ca sa nu votati pentru o comunista, chiar si fara cerere in PCRM, ceea ce nu conteaza, acesta fiind doar un argument pentru prostitiii bolsevicilor? Mutenia politica Zinaia Greceanii, in cel mai bun caz, pricepe in niste cifre pe la Ministerul Finantelor, dar a fost propulsata pentru ca s-a aratat gata sa linga niste … labe comuniste, care i-au intins oportunitatea de a-si satisface niste orgolii de om neevoluat, nemultumit de categoria sa sociala, de cel de aproape de ea zilnic, uitind ca i-a fost deportata familia. Noi nu am uitat cum “cineva” cerea “cuiva” caseta nuntii fetei mele, sa vada cine dintre angajatii statului, condus de comunisti,, inclusiv de Greceanii, a “indraznit” sa vina la nunta fiicei lu’ Pavlicenco, cea care nu conteneste sa ne critice…

Este evident ca toata aceasta afacere cu impingerea lui Greceanii la sefia statului, dupa principiul rascunoscut – “la timpuri noi, tot noi” – este o diversiune impotriva celui de-al doilea stat romanesc. Abia aseara i-am auzit pe unii repetind ce am tot spus in ultima vreme, dupa declaratia Romaniei, ca, iata, Greceanii are viziuni antiromanesti.

Domnilor, eu vorbesc de doua luni ca e fatal pentru perspectiva si destinul nostru sa avem un Presedinte antiroman – i-am avut – Snegur, Lucinschi (cel care sta, si el, in spatele afacerii cu Greceanii), Voronin, care a declarat ca el nu este Presedintele romanilor. Securistii, fortele oculte antiromanesti, fortele politice rusesti, coloana a cincea a cercurilor imperiale de la Kremlin si fortele proruse din R.Moldova, gen PLDM, o imping pe Greceanii din, cel putin, doua motive: 1. Sa opreasca avansarea R.Moldova spre Europa, nu mai spun de apropierea de Romania, inclusiv prin transnistriazarea R.Moldova, cu „impacarea” aceasta dubioasa pusa la cale cu regimul Kaminski. 2. Sa poate gruparile oligarhice si de presiune economica rusa sa isi faca de cap aici asa cum le vine lor.

Sa vedem daca PL va intra in Hora Antiromaneasca pe nume “Greceanii – Presedinte”. In plan egoist, m-as bucura PL-ul sa se parafineasca, plus ca nu m-ar mira. In planul unui patriot roman spun ca e o catastrofa pentru romani si alogeni, toti stind cu gindul sa plece cit mai repede din acest stat cu o conducere vinduta pina in maduva oaselor, fie ca e vorba de comunisti, fie ca e vorba de cei care s-au dat, FALS, drept anticomunisti.

Si despre Occident. Acesta vrea liniste si “stabilitate”, adica mlastina comunista, cum a fost 10 ani, sa ne tina cit mai departe de civilizatie, sa murim cu zile intr-o societate prostita. Pentru asta ei si bani ne dau. Noi nu am uitat implicarea vesticilor, printr-un zis american dubios, care l-au fortat si pe Basescu sa contribuie la punerea peste capul nostru a lui Voronin a doua oara, care ne-a adus la conditia de stat-problema, cel mai sarac din Europa…

Iar “jmecherii pragmatici”, adica mancurtii verzi, ii manipuleaa pe vestici, prin relatiile lor de pe cind stateau la caldut pe la Bruxelles, iar noi luptam aici impotriva comunistilor. Leanca a promis circulatie libera. Unde este ea? Va fi cind vor fi la putere din nou comunistii? Sau si acum ei sint la putere, in persoana lui Filat, care ne explica si cum “sa intelegem corect” lozincile “Moldova fara Voronin”, “Moldova fara comunisti”, “Moldova fara saracie”. Eu i-as sugera si “Moldova fara cetateni”, de care ta-a-a-a-re isi mai bate capul tinindu-i pe limba, dar alungindu-i, prin tertirpurile sale prorusesti, peste hotare.

De cind a venit PLDM-ul la putere, oamenii au devenit buimaciti cu totul, pentru ca Filat se teme de puscarie. De aceea el se teme de PD si cauta, in fel si chip, sa fie ori el Presedinte, ori sa puna un om controlat de el. Asta dupa ce a semnat Acordul respectiv de formare a AIE-2. Acum, in loc sa ii preseze pe comunistii Dodon, Greceanii si Abramciuc sa voteze candidatul AIE-2, el lupta, prin ei, sa fie votata o papusa prorusa si antiromaneasca. Dar ce sa astepti de la Filat – cel care l-a votat pe Voronin in 2005, spunind Fractiunii sale a PD “Cum sa nu votam pentru Vladimir Nikolaevici? Ce va zice, in acest caz, Mark Evghenievici?”

Va mai trebuie argumente cine e PLDM, de cine e condus si ce vrea? Dar tinerii de la 7-8 aprilie, pentru asta s-au jertfit? In general, la ce sa ne mai asteptam de la acest partid imoral in politica moldoveneasca? Fratilor, care sinteti mai cu scaun la cap, plecati din Fractiunea PLDM cit e lucru cu cinste. O sa va blesteme copiii vostri, aveti grija, pentru ca Treuca e dulce, dar blestemul lui Dumnezeu cade pe copii. Si Dumnezeu este anticomunist adevarat, nu ca Filat al vostru.

Mizeria si rusine. Imoralitate si hotie – asta ii caracterizeaza pe unii din Piramida purterii celui de-al doilea stat romanesc. Si salvarea e una – Unirea cu Romania, pentru a intra intr-un spatiu de normaliutate, justitie si moralitate. Si acolo sint probleme, dar nu chiar atita vinzare pe fata ca aici.

Vitalia Pavlicenco  

 

 

 

Loading Facebook Comments ...

36 Comments

Add a Comment
  1. Toti la vot pentru Greceaniy!!!

  2. http://vox.publika.md/politica/de-ce-nu-este-demis-vladimir-filat-111381.html

    DE CE NU ESTE DEMIS VLADIMIR FILAT?

    La 6 noiembrie 2011, în raza posturilor vamale Oancea-Galaţi, au fost transportate cu barca peste Prut 422.000(patru sute douăzeci şi două mii!) de pachete cu ţigări, evident, de contrabandă, o cantitate imensă, fapt ce a pus în gardă Uniunea Europeană şi a alertat imediat organele abilitate din România actuală, dar la Chişinău s-a tăcut mîlc.

    Guvernul, condus de Regele Contrabandei, după Roşcat, Vor On In, Plahotnews şi ceilalţi, a tot benchetuit, fără pauze de serviciu, din ziua naşterii lui Eduard Banariuk, vicele lui Bodiu, care-i vicele lui Filat, asta în cazul cînd sediul Guvernului e construit peste-un cimitir, iar bieţilor răposaţi zilnic li se face sete de vinul spumant ”Eduard”, turnat anume cu ocazia acestei mari sărbători naţionale:Ziua sfîntului Banariuk!

    Parlamentul şi-a luat o nouă, binevenită vacanţă şi s-a retras aproape fericit în…sine.

    Preşedinţia s-a sesizat prin… absoluta-i tăcere, aşa că la moldoveni, odată cu naşterea triumfătoare a triplei alianţe, totul nu poate fi decît super OK.

    De cînd Toader Baliţki ot PLDM e şeful Serviciului Vamal al Filateliei, iar ministrul finanţelor ot PLDM, căreia Toader i se subordonează direct, se intitulează VeaceSLAV Negruzzi, contrabanda cu ţigări nescumpite a atins apogeul prin liberal-democraţii noştri iubiţi şi răs-iubiţi.

    Şi dacă în România actuală(denumire mai puţin dureroasă) sunt cercetaţi penal foarte mulţi vameşi, grăniceri, poliţişti şi contrabandişti de soi, atunci aflaţi că la noi—nici Baliţki, nici Revenko, nici Roibu, nici măcar Filat, marele lor protector şi beneficiar nu va fi mîngîiat cu vreun dosar niciodată!

    Cică vameşii, grănicerii şi poliţiştii surzi români, în secunda cînd treceau înot Prutul cele 422.000 de pachete cu ţigări, priveau la televizor, toţi ca unul, meciul pugilistului Lucian Bute.

    Cică vameşii, grănicerii şi poliţiştii nevăzători moldoveni, în secunda aceea priveau în poziţie de drepţi emisiunea ”Fabrika” de la Publika TV, unde invitat era, nimeni altul, decît Filat, tandru aplaudat de colegii lui—netrădători din KGB, pe post de analişti politici şi prezentatori fideli clanului din Filatelia.

    De acolo, Primul mitralia din deget şi ne convingea de ce trebuie să-l alegem pe el preşedinte sau, în cel mai rău, dar acceptabil caz, pe tovarăşa Greceanaia, că aşa se autointitulează fugara din PCRM.

    Ne tot convingea…

    Fără ruşine, fără emoţii, fără tresăriri de inimă şi gene.

    Cu excepţia unui organ, bineînţeles.

    Iar în secunda aceea, toate maşinile, tractoarele, macaralele, bicicletele, motocicletele, buldozerele, excavatoarele, patinele cu rotile, vapoarele, bărcile, avioanele, trenurile şi căruţele Patriei sale zburau val-vîrtej spre Oancea, apoi spre Galaţi, de unde erau preluate, din zbor adică, şi coordonate de bunul său amic I. Russu şi transportate pe toate căile în Bangladesh.

    Se agita România şi toată Uniunea Europeană, leşina toată Asia, consternată de ce i-a fost dat să vadă şi să audă, ONU se convoca de urgenţă, şi numai la Chişinău era linişte deplină, televiziunile dădeau filme şi cîntece de pahar la nesfîrşit şi nimeni, nici măcar în vis, nu se întreba de ce nu este încă demis Vladimir Filat?

  3. sunt si eu de acord cu dumitale ca dna Grecianii nu este candidatura cea mai potrivita pt functia de presedinte. Dar ma mira mult lipsa de solidaritate intre voi, femeile. Cum puteti fi atat de acida fata de o alta femeie? Nu prea des citesc postarile de pe blogul dumitale, dar, in rarele cazuri cand intru aici, raman perplex de tonul acesta acid, intansingent, daca nu chiar dusmanos fatza de toti si de toate… Chiar nimic pozitiv nu vedeti in oameni? Sunteti unicul politician care are doar calitati si toti ceilalti sunt „farisei”, „smecheri”, „harbuji”, „facaturi” etc…?

  4. Lituania nu va permite Rusiei sa falsifice istoria. aceasta au declarat organizatorii conferintei la care vor participa istorici din Lituania si Rusia.

    Principala dezbatere va fi pe recunoasterea faptului ca Rusia a ocupat NELEGITIM teritoriile Lituaniei.

    VREM SI NOI SA AVEM ASA ISTORICI SI SA SE FACA SI LA NOI SIMPOZIOANE STIINTIFICE IN CARE SA SE RECUNOASCA ADEVARUL ISTORIC si anume ca Basarabia a fost ocupata de rusi nelegitim si ca TERITORIILE NOASTRE AU FOST rupte in bucati… Si acum suntem discreditati si desconsiderati in propria noastra patrie.

    Jos MINCIUNA RUSA!

    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

    РИГА. Латвия не позволит России фальсифицировать историю

    Время публикации: 11 ноября 2011 г., 20:02

    Латвийские историки на переговорах с русскими коллегами не отступят от позиции насчет русской оккупации. Об этом в интервью LNT заявил сопредседатель двусторонней Комиссии историков Инесис Фелдманис.

    Местные специалисты уже определили точные позиции, отступать от которых они не намерены. Это касается и вопроса об оккупации Латвии. «Историю невозможно перегрузить. Цвет истории — не белый или черный, он — серый», — сказал Фелдманис.

    При этом профессор отметил, что для латвийских историков не существует табу, и они готовы обсуждать любые темы. Одновременно особенно важно получить доступ к русским архивам. Нынешний порядок Латвию не устраивает: латвийским историкам в России предлагают готовые папки с отсортированными документами, а возможности свободной работы в архивах нет.

    Первое заседание латвийско-русской Комиссии историков состоится в Москве 14 ноября.

  5. Dna Vitalia, Tot mai mult ma conving ca suteti un adept inflacarat al lui Plohotniuc… Nu vreau sa vorbesc de Lupu, acela este la cherimul primvicespikerului… Are dreptate Costiuc Vasile la VB cind v-a spus in fata ca atita timp cit vom avea politicieni de alde Pavlicenco e bija…

  6. Pt ionel

    Din pacate, asa este. Nu sint nici fariseu, nici harbuz, nici facatura, nici smechera.

    Solidaritatea feminina nu poate fi cu orice pret. Greceanii nu este femeia cu care sa fii solidara. O femeie nu poate fi promovata cu orice pret. Ea a fost in buzunarul lui Voronin si poate a mai ramas, acum stind cracanata si in buzunarul lui Dodon si Filat.

    Este uluitor ca Greceanii nu a fost votata cind a fost propusa de PCRM, iar acum e propusa pentru votul democratilor. Asta e femeie, mama, sora, bunica, fiica, in situatia cind a amenintat sa traga in tineri? Pacat ca priviti ingust lucrurile.

  7. Lupu ca si Greceanii vine de la comunisti si cu nmic nu se deosebesc unul de altul… Parca nu Lupu a fost acela care a etichetat dur cele produse la 7 aprilie… Intrebate-l mai bine pe protejeul DVS – Plohotniuc ce a facut Lupu cu declaratia de independenta.. Cind in casa se incepe un incendiu in primul rind sunt scoase actele, inclusiv buletinul de nastere…

  8. http://voxreport.unimedia.md/2011/11/10/miracolul-istoric-al-unirii-de-la-1918/

    “Miracolul istoric” al Unirii de la 1918
    publicat de Ion Mischevca la 10 Noiembrie 2011

    1878-1856 = 22

    1940-1918 = 22

    1991(?) +22 = 2013

    Ceea ce vedeţi mai sus nu sunt nişte cifre luate la întâmplare. Şi, cu atât mai mult, nu sunt nişte calcule aberante. În primele două rânduri sunt indicaţi anii în care anumite părţi ale teritoriului pruto-nistrean au revenit deţinătorului său legitim (care se numea fie Principatul Moldovei, fie Regatul României). Ca să fiu mai explicit: 3 judeţe sud-basarabene (Cahul, Bolgrad şi Ismail) au fost retrocedate Moldovei, conform prevederilor Păcii de la Paris (1856), pentru ca peste 22 de ani, acestea să fie reanexate la Imperiul Rusiei, ca urmare a hotărârilor Congresului de la Berlin (1878). Ulterior, la începutul sec. XX, datorită circumstanţelor create, Basarabia (alias Republica Democratică Moldovenească = R.D.M.) se uneşte cu România (1918), dar peste alţi 22 de ani este încorporată de Uniunea Sovietică (în 1940, apoi în 1944).

    Această abordare algebrică nu rezidă dintr-o predilecţie pentru „metoda matematică a studierii istoriei” (în rusă – математическии метод изучения истории, o disciplină existentă spre sfârşitul perioadei sovietice în cadrul facultăţilor de istorie), ci din convingerea că nu voi reuşi să fiu exhaustiv, prin urmare, măcar să punctez anumite idei pe care le consider esenţiale:

    1. Revenirea Basarabiei (sau cel puţin a unei părţi) în cadrul Moldovei = României (România nu ar fi existat fără Principatul Moldovei!) a fost posibilă doar datorită eşecului politico-diplomatic înregistrat de Imperiul de la răsărit (iniţial ţarist, devenit ulterior „sovietic”) atât în urma Războiului Crimeii (1853-1856), apoi ca urmare a Primului Război Mondial, dar şi (cu o largă marjă de aproximaţie) după finisarea „Războiului rece”, atunci când „colosul cu picioarele de lut” s-a prăbuşit (1991) şi Republica Moldova părea să fi purces pe drumul reunificării.

    2. „Generaţia unirii”, precum şi cea paşoptistă, care au pus mai presus interesele naţiunii decât cele conjuncturale, de grup sau personale, are un rol edificator în revendicarea şi realizarea dezideratului naţional, iar numele celor care au luptat pentru idealul reîntregirii va rămâne veşnic în memoria românilor.

    3. Basarabia (mă refer la jumătatea de est a Ţării Moldovei), situată la periferia spaţiului românesc, s-a aflat într-o constantă confruntare (din sec. XVIII) cu intenţiile expansioniste ale imperiului răsăritean şi a fost, deseori, iniţiatoarea unor procese unioniste. În acest sens, trebuie subliniat faptul că basarabenii au fost primii care s-au unit cu patria-mamă în 1918 şi, tot ei, s-au manifestat dintâi contra regimului în 1989 (dacă nu chiar mai devreme, pe când românii din dreapta Prutului – cu o „întârziere” de câteva luni).

    La întrebarea cum a fost posibil anul 1918 se poate răspunde doar ţinând cont de evoluţia principiului de naţionalitate, care a conferit legitimitate acelor ţări beligerante ale primei conflagraţii mondiale cărora le lipsea unitatea naţională. Altfel spus, Vechiul Regat al României, un stat insignifiant în raport cu Imperiile vecine: austro-ungar şi ţarist, s-a avântat în vâltoarea unui război total doar pentru a-şi reitera dreptul reîntregirii teritoriilor înstrăinate (Transilvania, Bucovina, Basarabia).

    În această ordine de idei, putem spune că anul 1918 nu ar fi fost posibil dacă România nu devenea subiect de drept internaţional (1856-1864) şi nu obţinea recunoaşterea independenţei (1877-1878). Cu alte cuvinte, dacă România nu ar fi existat pe harta politică a lumii, unirea de la 1918 nu s-ar fi realizat. De asemenea, dubla alegere a lui Alexandru Ioan Cuza (1859)[1] a fost, în esenţă, o „Mare Unire” (aşa cum o numeau contemporanii), respectiv consecinţele acelui act sunt definitorii pentru anul 1918 (iată şi o altă coincidenţă matematică: Sfatul Ţării adoptă Declaraţia de independenţă a R.D.M. pe 24 ianuarie, o dată la care în urmă cu 59 de ani a fost ales A.I. Cuza domn al Ţării Româneşti).

    În acelaşi timp, ataşamentul populaţiei majoritare din provinciile româneşti, precum şi argumentaţia organelor regionale reprezentative (Consiliul Naţional şi Congresul General pentru Bucovina, Sfatul Ţării pentru Basarabia şi Consiliul Naţional Român pentru Transilvania) rezidă din principiul autodeterminării, formulat fără echivoc de către T. Wilson, conform căruia naţiunile opresate în cadrul unui sistem politic multinaţional au posibilitatea de a opta pentru recunoaşterea suveranităţii lor într-un anumit spaţiu istoric. De altfel, consider că instituţiile legislative din provinciile româneşti au realizat transferul de suveranitate de la puterea imperială la cea naţională.

    continuarea pe http://mischescu.blogspot.com/2011/11/miracolul-istoric-al-unirii-de-la-1918.html

  9. Pt Victor

    Inseamna ca noi, PNL, si cu mine, Pavlicenco, sintem influenti, daca asta il deranjeaza pe Costiuc, el fiind, din cite eu stiu, insufletit de Plahotniuc, si altii, verzi, rosii si bruni.

  10. pt. Trubadur:
    Atentie la traduceri:

    Lituania = Litwa, capitala Vilnius
    Letonia = Latvija, capitala Riga

    Estonia = capitala Tallinn

  11. Zâna Bujor-Grecesc

    Si ce a cautat aceasta comunista de Grecoaica imediat la Bruxelles, cu DODON si cu FILAT ?
    Doar ei toti sunt spionii Kremlinului la noi acasa in Moldova de Est, parte a Romaniei Mari.
    Vor legitimare de la Uniunea Europeana, si finantari in continuare pentru buzunarele lor ?
    Rusine, fatarnicilor si mafiotilor ! Când populatia se târâie pe brânci prin toata Europa ?
    Oare de ce pâna acum, RM a avut presedinti numai fosti comunisti ?
    Si acum se propune o alta femeiusca comunista cu carabina la gât, gata sa impuste copii nostri ?
    Oare nu avem alte personalitati, ca generalul Ion Costas ?

  12. imi displace inversunarea dumitale impotriva unei femei, fie ea si din buzunarul cuiva. Desi, prin gestul ei de curand, Grecianii a demonstrat curaj si independenta. Si merita tot respectul. Evident, se intrezareste aici o oarecare viclenie, dar, daca iesirea celor 3 din pcrm va finaliza cu alegerea presedintelui – Slava, Domnului! Sa dam Cezarului ce-i a Cezarului! Inseamna ca ei sunt mai buni politicieni, decat alti pretinsi capi de partide.

  13. Iata declaratia unui Prim-Ministru, speriind lumea cu Violenta, Impuscari, Nimiciri, etc.
    O parvenita, Doamna Zina-Carabina care vrea sa devina Presedinta Europeana a celui mai sarac stat din Europa,
    ea, cu parinti Iehova deportati in Siberia, iar ea cu stea comunista in frunte.
    —————————————————————————————————————
    ” Organizatorii celei mai mari crime din istoria Republica Moldova planifică pentru mâine și duminică să folosească din nou copiii pentru a devasta și alte edificii ale statului de data aceasta. Dacă acest lucru va fi admis de noi toți, jertfele umane va (sic!) fi foarte greu de evitat. Poliția va folosi toate mijloacele pentru apărarea constituționalității Republicii Moldova, inclusiv armele.”
    Zinaida Grecianîi, 10 aprilie 2009
    http://www.acum.tv/articol/41404/comment-page-1/#comment-21616
    N.B.
    “Organizatorii” –
    se are in vedere avionul rusesc cu teroristi mascati trimis de Kremlin la Chisinau in ziua de 7 Aprilie 2009.
    Vedeti si alte materiale de mai jos si de mai sus.

    http://www.zdg.md/stiri/ambasadorul-marius-lazurca-experienta-noastra-cu-guvernul-greceanii-nu-a-fost-tocmai-fericita

  14. ionel cu asa succes marii patrioti (Filat, Lupu, Ghimpu) ar fi putut sa o voteze pe Dzina inca in 2009!

    Noi nu am luptat atita pentru ca la urma tot pe ea sa o voteze.

  15. Pentru mine e clar-grupul Dodon s-a desprins din PCRM cu permisiunea lui Voronin cu o singura misiune-instaurarea unui presedinte prorus si aducerea comunistilor la putere.Daca Lupu,Filat si Ghimpu ar fi de buna-credinta nu ar accepta compromisul , s-ar dizolva parlamentul si ar declansa alegeri anticipate(de la Bucuresti asa se vede situatia-vezi si mesajul lui Lazurca

  16. Nu înteleg o chestie: daca Filat este preocupat de interesul national, de ce si-ar dori perpetuarea lb. ruse in clasele unde studiaza elevii de alta etnie decat cea rusa? Aicea nu mai avem de-a face cu efectele rusificarii ci fix cu cauza rusificarii, pe care cineva nu doreste sa fie înlaturata. Nu este asta culmea ipocriziei? Alo, SRI pe receptie? Transmitetii dom’le lui Base sa nu le mai dea parale acestori mancurtzi pt. ca e evident ca una declara shi alta fac.

  17. Ca nu-l puteţi agrea pe Filat pentru niste pacate mai vechi(asa trebuie sa intelegem?) ne este clar, dar ne mira mai mult faptul ca Dstra coboriti la nivelul lui Ghimpu si mai considerati ca acest om redus poate juca vreun rol in impulsionarea vreunui progres.

  18. Dna Pavlicenco e un adevarat taliban! Doar ea are dreptate!Nu exagerati! Poate vreti alegeri anticipate? Sa vina atucni Voronin pentru care ati lucrat in ultimele campanii!

  19. Dna Pavlicenco ”e cracanata” in al cui buzubar? Al lui Plohis?

  20. РПЦ. Гундяев взял курс на открытую советизацию своей тоталитарной госсекты

    Время публикации: Сегодня в 12:32

    По сообщениям СМИ русских террористов, главарь тоталитарной госсекты России Владимир Гундяев (чекистская кличка «патриарх Кирилл) приступил к советизации своей паствы.

    В пятницу на совместной сходке попечительского, наблюдательного и общественного советов церковно-научного центра «Православная энциклопедия» русскоговорящий преступник назвал распад Советского Союза «крушением исторической России».

    Такой наглости казенные попы не позволяли себе даже по времена СССР, потому что им этого не разрешали коммунисты, для которых «историческая Россия» была царским и поповско-мракобесным государством. Напомним, что до 1943 года, до создания Берией совершенно новой и не имеющих никаких корне в России Советской Церкви РПЦ, в СССР попы расстреливались пачками и все подряд. Большинство храмовых зданий было или взорвано, или переоборудованo в свинарники. То, что не взорвал Сталин, довзорвал Хрущев в конце 1950-х -начале 1960-х.

    На сходке 11 ноября главпоп России также призвал свою паству не допустить исторически неизбежного и неотвратимого распада чекистской империи, «чтобы никогда в истории больше не повторилось то, что произошло в начале 90-х годов, потому что целились в режим, а попали в историческую Россию», повторил генерал-патриарх Гундяев глупую фразу возвращенца А. Зиновьева, отвергнутую как коммунистами, так и антикоммунистами, которые, независимо друг от друга, указали, что целились в СССР и попали в СССР, освободив от рабства народы 14 стран (кроме России).

    Независимые наблюдатели отмечают, что положение с «единой Россией» сейчас такое аховое, что ФСБ была вынуждена подрядила своих попов проповедовать коммунизм, пожертвовав их имиджем.

  21. Lituania, Estonia si Letonia acum 20 ani au pus legea lustratiei in capul mesei.
    Cu aceasta lege au inchis accesul licheleor la guvernare.
    Azi toate arhivele ale KGBului sunt publicate pe internet. http://www.kgbdocuments.eu/
    Or ce s-a intamplat aici o stim cu totii. Azi traim consecintele acestui acestui gest rusinos care se numeste neadoptarea Legii Lustratiei.
    Toate lichelele (sclavii rusilor)au guvernat si continue sa guverneze aceasta facatura de colonie ruseasca.
    Nu exista cetateni pe Pamant care isi iubesc cu atata pasiune si ardoare propriul tiran si ocupant ca cei dintre Nistru si Prut. Este un caz de studiu psihanalitic. Mai grav ca sindromul Stockholm.

  22. UITE CUM CASTIGA ACEEA FEMEIE PRIN NAIVITATE INCREDEREA OAMENILOR :

    Greceanîi a transmis Societății Orbilor produse alimentare de la „Soluția”

  23. Stimate Domnule Dodon,mai vino pe la Bălți și vei vedea cum mai plâng pensionarii amăgiți de Dumneavoastră.Totul s-a scumpit,era și firesc,dar unde-i pâinea aceia de 0.16 bani și cârnațul de 2.70 lei. E păcat,l-a mâncat Vladimir Voronin,iar hârtia ne-a lăsat-o nouă,la credulii de pensionari,care v-au votat și la proști ,care v-au crezut în viitorul comunist a lui Marian Lupu și „majestatea Sa”-Igori Dodon.
    rugăm,dați-ne hârtia ,ca să vedem ce ați scris și scrieți,ca să vă putem pedepsi conform legilor.

    Cu astimă Iurie Ungureanu pentru D-na Vit.Pavlicenco.

  24. Sper,ca va veni vreodată ,prin Moldova(România) d-na Iulia Timoșenko și ne va spune despre justiția din R. Moldova și Ukraina(poate le va compara).
    Nu vă faceți griji,ne supunem organului superior al mafiei CSI,care nimeni nu știe undei sediu,dar conduce bine,făcându-și față,că are și este Stat.
    Fără supărare ,noi am suferit mult,pentrucă am studiat în România,mai ales cu directorul școlii profesionale nr.3, Bălți(fostul comunist),d-l Vladimir Surdu.Mi-a cerut mită ca să predau chimia,dar câți sunt de aceștea?Foarte mulți,care știu ași schimba căciula după chipul partidului.Rog să fiu auzit,dar nu de toți,câteodată îmi este frică.
    pentru d-a Vit Pavlicenca,care nu are frică,nu de alta ,dar aici la Bălți suntem ca într-o haită de lupi și trebuie să ne purtăm ca niște oi.

  25. Nimic nou sub soare ,timp de 20 ani in fruntea RM este to aceia mafie care a condus si RSSM…

  26. Pentru Ionel care mai trebue sa mai manince multa mamaliga si sa mai suga inca mult lapte sa-i fie clar, ca atit PNL cit si PL vor avea o forma Liberala de exprimare necatind la necatind la perioada de timp, cantitate, calitate, capacitate etc.etc. etc. Situatia sociala si geopolitica din RM este atit de incurcata ca numai niste partide de tipul PNL si PL mai pot inlatura toti dracii colaboratori ce sau tot cuibarit in structurile statului. Si termin-o mai ionele despre etica sau morala despre ca iti tot pute din gura.

  27. Diversiunea Dodon, Grecianii are scopul de a readuce ca politica de stat, politica moldovenista anti-romaneasca.Poate unii au uitat sau se fac ca uita declaratiile electorale ale lui Dodon referitoare la eventualitatea „intregirii” statului moldovenist prin unirea cu partea aflata in Romania.

    De asemenei s-ar putea sa se fi uitat si acuzatiile dnei Greceanii la adresa statul roman si a ambasadorului Romaniei, acuzatii care s-au materializat prin expulzarea ambasadorului.

    Vad ca sunt unii care o acuza pe dna. Pavlicenco de „anti-feminism” 🙂 deoarece o critica pe „dizidenta” comunista. Sa fim seriosi, aceste atacuri la persoana nu sunt decat diversiuni de la subiect.

    In fond, ce-i atat de rau in niste alegeri anticipate? Nu-i o forma de manifestare a democratiei? Cui ii este frica de revenirea comunistilor inseamna ca nu are incredere in forma actuala de conducere si nici in directia spre care se indreapta. Mai mult, nu are incredere in puterea de discernamant a poporului.

    Dar cine-i de vina? Daca un PL care se stie ca este pro-unionist, isi ascunde adevarata fata, atunci de ce sa ne mire ca aceasta forma de lasitate ii poate matura de pe scena politica. Smecherii de astea deja si-au pus amprenta pe imaginea partidului si ca urmare il trimite pe tobogan in jos. Dar oare, comunistii (de fapt anti-romanii) mai au puterea de a castiga majoritatea?

    Din articolul de mai sus, am remarcat afirmatia ca dna. Hillary Clinton ar fi chemat Chisinaul in NATO. sa fim seriosi, administratia Obama este tot atat de interesata de Moldova de dincolo de Prut cat este interesata de martienii cu corn in frunte. Ar trebui inteles odata pentru totdeauna, ca Departamentul de Stat nu misca un deget considerand ca va aflati in zona de interes a Rusiei si de aia s-a spalat pe maini lasandu-va in grija UE, care v-a predat Germaniei. Si Germania face jocurile in interesul ei national care-i dicteaza niste relatii de apropiere cu Rusia pentru sursele de energie. Nu degeaba fostul cancelar Schroder este chairmanul consortiului Nordstream AG care aduce gazul intre Viborg si Greifswald. Sa fie un nou ciclu al istoriei care a dus candva la Ribbentrop-Molotov?

    In alta ordine de idei, o solutie pentru integrarea Basarabiei acolo unde-i este locul, in Romania printr-un parlament simbolic al reintregirii poate fi citita pe blogul meu, in articolul „Parlamentul Mixt” dela http://mipopescu.wordpress.com. Dar si aici, pentru implementarea unor solutii atata de radicale, este nevoie de actiune, de lobby din partea organizatiilor, inclusiv basarabene, care mai mult vorbesc si se cearta.

    Si aceasta integrare trebuie sa va fie clar, nu poate veni nici de la Moscova, nici de la Berlin, nici de la Washington, ci trebuie sa vina din interior. De aceea, trebuie sa luptati pentru ea … daca doriti.

  28. Выдвинув кандидатуру Гречаной на пост президента, Воронин решил добиться своего не мытьем, так катаньем. Не хотите голосовать за Гречаную-коммунистку, проголосуете за Гречаную-антикоммунистку.
    В интервью газете «Timpul” Гречаная обещала, что « осенью будет очень интересно», но не захотела сказать, что именно интересного произойдет осенью, мол, пусть это будет СЮРПРИЗОМ. То есть, понятно, что эта акция с выходом «троянского коня» из компартии была спланирована заранее и тщательно подготовлена.
    Почему именно Гречаную выдвинули коммунисты (читай Воронин)? Разве у коммунистов нет других более заслуженных?
    Я думаю, что кандидатура Гречаной должна устроить и Воронина и Филата и Плохотнюка. Она очень послушная и исполнительная, не посмеет выйти из повиновения ни одного из вышеперечисленных. То есть это будет президент, которого можно будет ни во что не ставить, и каждый будет безнаказанно творить все, что ему вздумается, как и прежде. Гречаная при этой троице – это что-то вроде Медведева при Путине, которого в России называют «комнатной собачкой» Путина. Ну не лидер она, не лидер!!

    P.S.
    Если честно, мне даже жаль Гречаную. Не хотела бы я оказаться на ее месте. Ведь обращаются с ней, как с тряпичной куклой. Вряд ли кто-то интересовался, хочет она быть президентом или нет. Мол, о чем с ней говорить? Приказали, выполняй!
    Неужели она этого не осознает, неужели у нее нет собственного «Я»?! Или «хозяин» так запугал ее каким-то разоблачением, что она утратила собственную волю и позволила втянуть себя в эти грязные политические игры.

  29. Aveţi foarte mare grijă de idiotul ce se semnează RM deoarece este vorba de porcul din dreapta Prutului, Mihai Conţiu, cel angajat de voronin şi greceanîi să-i şteargă la fund cu limba lui cea lată de securist român! Numai bine, tuturor patrioţilor adevăraţi! JOS COMUNISMUL DIN BASARABIA!

  30. Pt Raul Zaharinciuc

    Am banuit ca RM este Contiu. Insa eu le raspund la toti egal. Chiar daca el a scris prostii despre mine in MS. Desi a intrebat ceva si i-am raspuns clar, totuna scrie prostii, pt ca scrie la comanda. Vai de capul lui, o sa moara pe sub garduri.,

  31. În una din Republici baltice Preşedinte a fost ales chiar fostul prim secretar de pe vremea urss, dar el fiind patriot n-a permis ca noul stat baltic să revină sub tutela Moscovei, să fie membră a CSI; n-a permis ca să aibă teritoriul ocupat de Rusia (politicenii noştri numesc pe Smirnov „separatişt”(!?)) şi să staţioneze Armata Rusiei pe teritoriul acestei republici.
    În 2005 foarte mulţi au crezut în afirmaţiile lui Voronin cu privire la viziunile lui proeuropene., Inclusiv şi UE cu SUA – de aici şi venirea la Chişinău a Dlor Basescu şi Saacaşvili pentru a fi susţinut Voronin. Păcatul politicienilor a RM nu este atît că au crezut (ca şi UE şi SUA) în afirmaţiile lui Voronin, dar că dupa aceasta l-au susţinut mai departe pe Voronin, chiar şi dupa ce Voronin şi-a schimbat poziţia în antiromână şi antieuropeană, în prorusă.
    Roşca s-a developat prin susţinerea dupa 2005 poziţiei lui Voronin. Dar mai aduceţi-vă aminte că Roşca declarînd toată vremea că se lupta cu politica prorusească şi regimul comunist, în acelaş timp se lupta, prelungeşte şi acum să se lupte, cu partidele şi politicienii proromâni. (Care este scopul adevărat aceste lupte a lui Roşca!?)
    Pe acest blog se încearcă să ne dovedească că cineva este cel mai devotat(ă) luptător prormân şi se bate cu înverşunare sistematic în PL, Dnii Ghimpu şi Chirtoacă – care prin fapte concrete au dovedit proromânismul, proeuropenismul, anticomunismul lor. Cu cîtă ură s-a luptat în timpul alegerilor locale împotriva lui Chirtoacă, neatingîndul pe Dodon. De fapt poziţionindu-se din partea comuniştilor şi a politicii Rusiei. Poziţia autorului acestui blog în atacurile antiPL cu nimica nu se deosebesc de poziţiile lui PPCD (Roşca), PCRM şi a politicii Rusiei. (Care este scopul adevărat acestei lupte antiPL autorului acestui blog!?)
    Cineva a scris pe acest blog, că politica Rusiei folosind „patrioţii” se conduce de principiul „DEZBINĂ şi CONDUCE”.
    Curăţenia în R.Moldova este asigurată – creerii se spală nu numai de comunişti şi de propaganda Rusiei, dar şi de „patrioţi”!
    Noapte bună R. Moldova!

  32. Pierdeti energia degeaba cu comentariile si variantele voastre despre „politicienii” din Chisinau.
    Realitatea este urmatoarea:

    1. Politicienii de la conducere sunt cei mai slabi din Europa (prin analogie – R.M. este cea mai saraca tara din Europa)!

    2. Daca clasa (politica) conducatoare de la Chisinau ar dori cu adevarat bunastarea poporului pe care-l conduce – demult ar fi declarat Re-UNIREA CU ROMANIA!
    Prin Re-UNIRE noi am intra direct in Europa, am obtine imediat acces la valorile europene: libertate, salarii , burse si pensii mai mari…
    Iar politicienii din Chisinau isi vor afla locul lor (la periferia politicilor decizionale, caci atat costa).

    3. Din aceste considerente, Re-UNUREA CU ROMANIA (premizele istorice si nationale pentru aceasta ne permit) trebuie sa devina o cauza a alegatorilor!!!
    Adica, daca actuala clasa politica conducatoare nu si-a pus scopul acesta -hai sa-i votam pe cei care pledeaza pentru Re-UNIRE!!!

    Adica – sa-i votam doar pe cei ce pledeaza pentru Re-UNIREA CU ROMANIA!!!

    Atunci filatii, ghimpii si lupkii vor ramane plouati la marginea drumului spre Europa!!!

  33. Pentr cei cu autoreclamă
    „PE GRECEANII O VOR SECURISTII,MAFIA RUSA SI PRORUSA-VIDEO « ajna-blogging-press spune:
    13 noiembrie 2011, la 18:06”

    Care este totuş scopul în a bate, la fel cum face propaganda Moscovei, a comuniştilor şi a lui Roşca (PPCD) în D.Chirtoacă şi M-Ghimpu, în PL!?

    În privinţa drumurilor – dacă firma lui Lucinschii a propus cea mai bună ofertă de cost, de calitate comparativ cu alte propuneri – de ce Primăria să nu folosească cea mai bună ofertă? Este undeva indicat dacă este firma lui Lucinschii atunci nu de luat în seamă? Da, eu sunt de acord că nu-i logic că Lucinschii, ca şi Sangheli, Voronin, Roşca, Filat, Plahatniuc, … şi-au făcut averea foarte mare cinstit, dar prin instanţa de judecată aceasta nu-i dovedit şi nu-i interzis funcţionare acestei firme.

    Acei care (ca şi Roşca pe vremuri) criticaţi pe Ghimpu şi Chirtoacă, şi nu observaţi (mi-a plăcut cum un forumist scria că partidele proruse PCRM+PLDM+PD= 90%) că cetăţenii doar 10% au votat PL ca partid proromân, proeuropean, anticomunist. Dar partidul care deschis declară necesitatea Unirii cu România imediat a acumulat sub 1%. Dacă doriţi cu adevărat (şi nu sunteţi agenţi antiromâni a Moscovei) Reunirea nu ar fi cazul să vă uniţi forţile cu PL, sau cel puţin să nu atăcaţi PL. pe Ghimpu şi Chirtoacă?

    Cei care spuneţi ca acuma urgent doriţi Umirea cu România (cît de cinstit sunteţi cînd afirmaţi aceasta este întrebare) cu vedeţi posibilitatea acestei Unire cu România?
    – Referendum a cetăţenilor RM va fi 90% împotrivă
    – Votarea de către Guvernul RM şi al Parlamentului RM este inposibil, în timp ce nu au fost susţinute Decretele Dlui Ghimpu, chiar şi a retragerii Armatei Rusiei de pe teritoriul RM
    – Ocuparea militară de către România a acestui teritoriu la fel este inposibil
    – Susţinerea politică a UE şi a SUA este inposibilă.
    Un forumist a spus că sunteţi ca copilul mic, care începe a face mînza, a răcni, a se aşaza jos şi a bate din picioare cerîn ca acuma urgent să i se da jucarica

    Cu părere de rău mulţi cad în maşina „patrioţii RM pentru Unirea imediată cu România” a propagandei Ruse de spălat creerii atăcînd forţile proromâne, proeuropene, anticomuniste (PL) care prin fapte concrete au dovedit că sunt proromâne, proeuropene, anticomuniste.

  34. Pt student2000

    Este corect „creierii”, mai invata alimba, apoi sa dai lectii. Pina nu vorbesti de Unire, nu va iesi nimic. Unii se tem sa vorbeasca sa nu le scada voturile, noi nu ne temem si nu avem nevoie de partidul oportunist PL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *