Loading Facebook Comments ...

15 Comments

Add a Comment
 1. Un articol ce ar compara anii 1991 si 2011-inDEPENDENTA noastra,adica, nu s-a schimbat nimic in RMoldova:cum se maimutareau cei cu privilegii pe langa puterea locala si centrala,asa si continua la un interval de 20 de ani.

 2. Viitorul presedinte al RM

 3. cum ne fura in anii 90 lucinschi1(big) & comapani, iar in seculul 21 continuie sa ne fure si sa ne prosteasca tot Compani & si lucinschi 2(small)

 4. Cum Piotr Kirilovici a luptat pentru limba si alfabet(?) iar Kirill Petrovici si-a pus in legaliatate partidul comunistilor,care l-a privatizat slucaino Voronin.Si multe altele.De fapt trebuie sa scrieti si despre unul si despre altul,caci in rezultat tot de unul va fi vorba!

 5. toma necredinciosul

  mie i-mi spune ca moldovenii nu au dreptul nici la nume 🙁

 6. deja se stie nu numai numele viitorului presedinte ci si al viitorului premier http://hotnews.md/articles/view.hot?id=12519

 7. Precis ca nu ve-ti scrie „scrisori de dragoste”! Poate ca aveti informatii destule despre afacerile lui Chiril Petrovici cu banii furati de Petru chirilovici.

 8. Tanda sau…

 9. Ceva-mi amintește de serialele mexicane soap opera. Autorii permanent în criză de idei și de imaginație, fac niște filme banale, prost jucate și încă mai prost filmate. Spectatorii deobicei babe și moșnegi, trimit scrisori despre ce ar vrea să se întâmple mai departe. Datorită vârstei ideile sunt deobicei banale. Iar autorii datorită lipsei de imaginație le implementează cu tot cu banalitatea lor.

 10. ASASINATE PE TIMPUL „DOMNIEI” LUI LUCINSKI:
  ––––––––––––––––––––––––––––
  1. Petre Teodorovici- la 47 de ani – / 1950 – 1997 / – cântaret
  2. Lidia Istrati – la 56 de ani – / 1941 – 1997 /- scriitoare, deputata
  3. Gheorghe Ghimpu, la 63 de ani – / 1937- 2000 / – disident, deputat
  4. si colegul sau Ion Caftanat- / aflat la volan in aceeasi masina /
  5. Veniamin Apostol – la 62 de ani – / 1938 – 2000 / – actor
  6. Ion Mija – la 63 de ani – / 1938 – 2001 / – cineast

 11. După manifestaţia solemnă consacrată celor 20 ani de independenţă trebuie să Vă fie totul clar!
  Dacă aţi vizionat-o la televizor, trebuie să Vă scimbaţi puţin. Stabiliţi bune relaţii cu toţi şi contribuiţi ieşirea din mocirla în care ne aflăv. DACĂ PUTEŢI !

 12. Cum credeti – ce ar trebui scris in acest articol?

  Cтарая крыса привела своего крысенка к амбару с хлебом, где она много лет жировала.

 13. Pt Liviu

  Dl Vrabie este unionist, era din echipa lui Ilie Bratu. Si cred ca a ramas unionist sincer si curajos. El a promovat simboluri care ne-au apropiat identitatea romaneasca.

 14. Am inteles, doamna Pavlicenco, si multumesc pentru raspuns, dar Tudor Darie spune ca lucarea a fost publicata cu sprijin guvernamental (din partea lui Filat, adica).

  Desigur, nu-mi fac iluzii, Filat probabil a simtit ca nu-l mai voteaza romanii din Republica Moldova si s-a gandit sa faca acest gest, ca sa-i impresioneze pe acestia, asta dupa ce felicitase veteranii fostei Armate Rosii. Pragmatism…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *