Si cu „exit-poll”, si fara – falsificam si basta…

Mi-am mai spus opiniile despre exit-poll. Este o metoda de falsificare a alegerilor practicata, inca, incepind cu regimul comunist. Cunoastem rezultatele falsificate ale exit-pollului si din toamna trecuta. Puterea, dupa ce a calarit presa cit a putut, incit a girbovit-o pentru a se asemui candidatului liberal la Primaria Chisinau, inventeaza tot felul de metode pentru a scoate rezultatul dorit. Se acrediteaza si se promoveaza insistent ideea ca nimeni nu poate exista in acest spatiu decit daca face parte din mafia comunista, democrata, liberal-democrata sau din cea liberal-municipala. De comunisti pretinsii democrati au nevoie pentru a se alimenta reciproc prin PR.

Publika TV a solicitat declaratii si altor candidati la primari dupa votare, insa, si azi, acestia sint impartiti dupa voia cumparatorului mai proaspat al TV. De celelalte televiziuni nu vorbim – ele inca nu s-au nascut inca libere intr-o colonie ruseasca. De Publika TV e pacat – a venit, cica, drept o investitie romano-americana, dar a devenit una filato-ruseasca. Daca nu gresim, desigur…

Toate chemarile lansate de Publika TV privind falsificarile sint populiste, pentru ca un exit-poll facut de un Jigau si altii nu pot fi decit o facatura. Oamenii, dupa 14 ani de dictatura agrariana si comunista, nu pot sa fie liberi si sa spuna dechis, suta la suta, cu cine au votat, mai ales daca e vorba de PNL, partid adus de gruparile politice parlamentare pe intreaga republica la statutul de “dusman al poporului”, dupa ce slugoii din teritoriu ai partidelor mafiotizate din Parlament si Guvern au persecutat PNL-ul pentru ca “fura voturile de la altii”. „Mare democratie a venit dupa 29 iulie!” „Mare pluralism de opinii!” „Mare concurenta loiala!”

Urmind aceasta logica rusinoasa pentru partide pretinse europene, intrebarea e – si de unde s-a luat PL, de unde s-a luat PLDM? De la cine “au furat voturi” cind s-au cocotat la Putere si nu au mai facut nici o schimbare, nu ca “pina la capat”? Si au inchis poarta libertatii si a democratiei la tarcul Puterii care a preluat practicile si controlul asupra sistemului corupt creat de comunisti?

Da, votantii PNL s-ar putea sa se teama sa recunoasca votul dat pentru PNL, pentru ca oamenii nu cred ca securitatea le este asigurata, iar dupa ce au vazut ce au facut comunistii, ba si dupa ce au vazut ce au facut si fac pretinsii liberali, care sint mai dihai decit comunistii, desigur ca ei isi iau masurile de protectie. Plus comisiile ticsite cu reprezentanti ai partidelor aflate la treuca publica si – falsificarea e ca si facuta. O tragi dupa “exit-poll” – ca ce rost ar avea aceasta farsa?

Populatia nu e libera si PNL va fi nevoit sa isi reaia sloganul cu “Libertatea e aproape!”, mai exact – “Libertatea inca nu e aproape”. Un fenomen care ridica un mare semn de intrebare este multimea de oameni neinscrisi in listele de votare, spre deosebire de alegerile de la 28 noiembrie, carora li se propune sa se inscrie in liste suplimentare, rupindu-se familiile in doua liste – de baza si suplimentara. Oamenii, supratai, pleaca si nu voteaza. De ce? Cine se teme de votanti si ce a facut macar aici fostul Primar, asa si nedevenit european, care nici macar in listele electorale nu a putut – sau nu a dorit?… – sa faca ordine, fara a ne mai plinge ca ne impiedica azi comunistii.

Libertatea se amina. Pina dupa adoptarea Legii lustratiei – care ii va scoate la iveala pe mosi, unchi, nurori, cumnati si nepoti cu trecuturi dubioase, ca sa nu se mai dea drept ingerasi europeni – nu poti face nici o autentica administratia publica, nici autonomie financiara, nici reforme. Poti face doar „bors rusesc”. Asta au inteles-o georgienii. Daca nu ai aripi, nu poti zbura…

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

47 Comments

Add a Comment
 1. Doamna Pavlicenco, care credeti ca a fost rezultatul real al PNL la alegerile din Chisinau, daca nu aveti incredere in exit-poll-ul realizat de CBS-AXA? (care intr-un alt sondaj spunea ca 40% din cetatenii moldoveni isi doresc unirea cu Rusia).

 2. pledoarie pt cooperare

  Buna ziua,
  Alegerile trecute si cele actuale reflecta incapacitatea cooperarii si asocierii.
  La fiecare rusofonii au avut succes!
  DE CE?
  cunosc MATEMATICA …..algoritmul concentrarii votantilor (putzini) pe 1 candidat in contextul in care majoritarii isi disperseaza voturile pentru mai multi candidati (din acea majoritate)!!!

  Pur si simplu fiindca voturile TUTUROR rusofililor din republica au fost directionate catre 1 partid sau 1 candidat (pentru primarie sau pentru consiliu sau presedinte sau parlamentar) !!!

  Voturile romanofililor s-au dispersat catre mai multi candidati.
  Astfel, NICI un candidat romanofil nu ajunge la procentele candidatului rusofil!
  In concluzie, romanofililor asociativa, cooperati pentru a propune 1 sau maxim 2 candidati pentru fiecare loc politic (parlamentar, presedinte, primar, consilier) !!!

 3. stefan.romania.

  madam, nu îţi mai căuta scuze. Ai puterea de a îţi recunoaşte deschis limitele şi erorile, nu mă trimite la linkuri. spune ce ai de spus! îţi zic verde în faţă: esti un slab politician, nu ai viziune şi puterea de a face un compromis. Deh, numai femeile se comportă aşa, ele sunt cele mai … mentalitate de ţaţă ce stă la coltul străzii. Du-te in Germania si creşte-ţi nepoţii! si daca PNL din România te-a sustinut sunt niste nătărăi. Mîine o să îmi dau demisia din filiala partidului din care fac parte. Idioţi!!!

 4. Ca sa cistigi un razboi-uneori e necesar sa pierzi o batalie!!!…Imi pare rau pentru mine cu asa politicieni ca tine! Daca pina la alegerile acestea te admiram incet (cu toate ca niciodata nu ti-am dat votul), de acum te voi clasa pe acelas cintar cu PSD,PPCD shi celelelte „partide” (gunoaie puturoase) care CONTRIBUIE la intarirea pozitiilor PCRM si automat a RUSISMULUI in MD.
  Nu esti cu nimic mai buna decit oricine e acum la putere! Stii foarte bine ca intr-un fel sau altul (tot in favoarea voastra) v-ati folosi shi voi de prioritatile pe care le au Ghimpu si Chirtoaca!
  Vitalia- ai inceput sa puti foarte tare! ((

 5. Se vede clar, dna Pavlicenco, ca sinteti doar o roticica zimtata, bine pusa la locul ei in marele mecanism diversionist lasat de KGB in republicile ex-sovetice…

 6. Pt Dumitru G.

  Ghimpu are SIS in miini. Sa se caute pe sine acolo si pe mine. Pe mine nu ma va gasi, am raspuns oficial. Neadoptarea Legii lustratiei va arata cine se teme de deconspirare. Eu cer cu toata puterea deconspirarea agentilor. Eu nu am avut nimic in comun niciodata cu nimeni. Mesajul nostru este clar si sincer, dar cei pe care il deranjeaza trec la insulte si insunuari. Degeaba. Nu ma ingenuncheati niciodata, ca nu aveti cu ce.

 7. rusine , pentru 0.14% l-ati discredidat pe chirtoaca pentru ca sa castige dodon. RUSINE
  cu asa „soparle” politice fara coloana e si normal ca suntem unde sunte,

 8. Doamna, in locul Dvoastra eu m-as ascunde de ochii lumii. Sa torni atatea „zoi” in capul lui Chirtoaca ca sa acumulezi 0.15% si dupa asta sa te dai tot mare e prea de tot. Rusine!!! Un politician adevarat nu procedeaza astfel. Am obosit de Dvoastra.

 9. stefan.romania.

  nu se ascunde, nuuuuuu, mai vorbeşte si în România, la postul tv B1, si iar împroască cu venin Alianta si pe cine nu îi convine. mai intai îl perie pe Chirtoaca apoi da cu el pe jos. Deh, sa faca impresie la romanasii proosti care finanteaza partidul. Cocoană, câti români sunt in Republica Moldova ca să facem reunificarea, unirea de care tot vorbesti? in 1918 rusii bolsevici au acuzat România ca a facut unirea cu forta armelor? acum cum o faci? cu 0,… ceva la suta, cat ati obtinut? RUSINE!!!

 10. Pt ao

  Rusine sa va fie voua pentru ca nu ati reusit sa mobilizati electoratul necomunist. „Sopirlele” sint in AIE, cautati-le bine. Coloana verticala tocmai ca avem noi, voi aveti aroganta in loc de coloana vertebrala. Eu mi-am sacrificat persoana cu buna stiinta, pentru republica. Iata cind vor fi rezultatele pe toata republica mai discutam.

 11. Pt Vic

  Mergi si discuta cu cei d ecare nu ai obosit.

 12. „Rusine sa va fie voua pentru ca nu ati reusit sa mobilizati electoratul necomunist.
  … Iata cind vor fi rezultatele pe toata republica mai discutam.”

  Ati „mobilizat” Dvoastra electoratul necomunist cum ati putut. Si continuati sa-l „mobilizati”.
  Ce sa mai discutam, doamna? Ati luat undeva mai mult de 2%?
  Stefan Voda 0.57%, Falesti 0.44%, Ialoveni 0.54%

 13. Domna Pavlicenko, sunteti usor isterica si anume de asta va sare multa lume in cap. Nu aveti eleganta. Si sunteti femeie! Asta deranjeaza cu atit mai mult. Aveti un temperament caucazian si foarte putina viziune politica. Dar eu cred ca dvs. stiti mai bine aceste lucruri. Daca tot va declarati cel mai mare patriot roman dintre Prut si Nistru, nu uitati ca va adresati unui electorat ceva mai elevat decit al lui Voronin. Respectiv, ar trebui sa aveti un comportament si discurs pe masura. Da stiti ce ma doare pe mine? si de ce pierd timpul scriind pe blogul asta? Chiar ma deranjeaza ca ati pus mina pe imaginea unui partid istoric care a fost PNL-ul din Romania, si speculati, va jucati cu nazuintele naive ale patriotilor unionisti din Basarabia. Eu nu va cred, orice ati mai spune, eu nu va cred..

 14. Mihai Ghimpu: De vina e Alianta, care a dezamagit cetatenii.Liderul PL a explicat rezultatele lui Dorin Chirtoaca prin prezenta slaba la vot a tinerilor, care au votat in proportie de 10-13%

  Liderul PL a explicat rezultatele lui Dorin Chirtoaca prin prezenta slaba la vot a tinerilor, care au votat in proportie de 10-13%, dar si prin imaginea Aliantei. ”In rezultatul de ieri are o buna parte si Alianta. Cei care s-au dezamagit nu au mai votat. Daca la comunisti s-au adaugat votanti si participanti, la noi a scazut cu cateva zeci de mii, ceea ce insemana ca cetatenilor nu le place situatia din Alianta. Noi nu trebuie sa concuram intre noi, cine-i mai frumos, mai destept, noi 3 trebuie sa mergem in acelasi pas, pentru ca asa o sa se bucure cetatenii”, a mai adaugat Ghimpu.
  http://www.inprofunzime.md/stiri/politic/mihai-ghimpu-potrivit-datelor-noastre-vom-merge-in-turul-doi-de.html

 15. Nici un partid din AIE ,si abia toate unite pot sa faca fata PCRM. Aceste partide sunt formate din oameni diferiti ,cu interese diferite ,mai mult sau mai putin pregatiti pentru ceea ce au de facut. De aceea atacurile PNL chia daca sunt corecte ,ajuta PCRM.
  Orgoliile D-nei Pavlicenco au transformat PNL intr-o puternica arma in folosul comunistilor in alegerile de anul trecut si din acest an. Presupunand ca PNL reusea prin propaganda facuta sa distruga PL ,si PLDM ;reusea sa le ia locul si sa-i invinga pe comunisti ? Nu . Ii intarea pe vecie. Din acest punct de vedere PNL a fost fratele mai mic al PCRM si membrii PNL sunt manipulati cu mare maiestrie

 16. „iar dupa ce au vazut ce au facut comunistii, ba si dupa ce au vazut ce au facut si fac pretinsii liberali, care sint mai dihai decit comunistii,” – Aşa ceva am auzit şi la PPCD din 2005 pân în 2009. Şi eu vă stimam pentru unionismul mai mult mimat, dar vă discreditaţi complet. Capitala trăieşte astăzi zi de doliu pentru un scaun sus-pus care văzând cu ochii trece în mâinile „diavolului roşu”, iar dumneavostră ne mai comentaţi erori? Ruşine!

 17. Rusine sa va fie D-na Pavlicenko.. Am postat un mesaj, dar vad ca nu l-ati admis pe site pentru ca nu acceptati critica.. Atunci la ce dracu’ v-ati mai facut blog? Ca sa incercati sa amagiti vreo 2 prosti??

 18. Te-ai straduit din plin, komunista dracului. Esti tu liberala Pavlicenco, cum e baba mea din Italia.

 19. Aveţi o problemă, GRAVĂ. Nu sunteţi capabilă să recunoaşteţi că AŢI GREŞIT! Vă faceţi direct vinovată pentru insuccesul forţelor proeuropene şi pro-româneşti. 1% aici, 1% acolo, un procent s-a pierdut prin destabilizarea PLDM-ului, un procent s-a pierdut prin Naţionalismul dvs. FALS, şi e FALS pentru că nu vreţi decât să trageţi la turta d-voastră în loc să susţineţi pe cei care ar fi putut să facă ceva în lupta împotriva comuniştilor. Sunteţi o ruşine pentru această ţară, dar cel mai trist e că sunteţi o ruşine pentru naţiunea română. O trădătoare a ultimilor apărători ai principiilor române, incapabilă să înţeleagă răul care l-a pricinuit acestui stat şi acestui popor. Ruşine!

 20. Pt Vic

  Daca erati in raioane si vedeati valorile si principiile europene” care au insemnat „bunuri materiale inimaginabile”, pina la 100 dlari pe vot, in Nisporeni, va mai vedeam. pe noi, extraparlamentarii, ne-au votat mai multi cu mult, dar voturile, cum a spus corect Valeriu Plesca, au fost furate. Pun buletinele noastre la alte partide. Noi nu am avut chhiar peste tot observatori. Dar asta nu schimba situatia, ca falsificarile le fac membrii olorati ai comisiilor. Nu avem nici o problema – acestea nu sint alegeri obiective, libere si democratice.

 21. Pt Will-Debil

  Will-Debil e pentru Pavlicenko. Numel meu de familie este Pavlicenco.

  Nu ma deranjeaza deloc lumea care imi „sare sau nu in cap”.

  De ar fi vreun barbat macar la noi curajos, ca de eleganta ma apreciaza rudele si sotul. Nu ma intereseaza ce va deranjeaz. Cred ca am o perfecta viziune politica. Si nu accept nici o proste spusa aici de dumneata. Daca luam chiar ultimul exemplu – ce am scris eu despre exit-polluri cu doua ore inainte de a se produce, ce s-a produs, ce rusine a creat si ce discutie a fost azi la 8.15 la Publika TV pe exact tema abordata d emine si cu opiniile si indoielile spuse de mine.

  Nu „ma declar cel mai mare patriot roman dintre Prut si Nistru”: Eu sint patriot roman, nici mai mare, nici mai mic decit altii. Sint romanca normala, curajoasa si ciuda voastra e ca nu sinteti ca mine. Va este ciuda ca eu sint, ca pot spune, dar idolii vostri sint pusi pe furat.

  Am si comportament, si discurs pe masura. L-am avut la referendum, l-am avut in alegerile anticipate, ;l-am avut acum si il voi mai avea mereu. Mai bine luati valeriana decit sa imi dati sfaturi.

  A – pai asta asta eu stiu – ca daca ar pune mina pe partid unul care stie cum s ail mafiotizeze ar fi foarte liniste si bine in mlastina pe nume R.Moldova. Dar iata „spurcaciunea” asta de Pavlicenco conduce un partid frumos, cinstit, necorupt. Cit priveste „nazuintele naive ale patriotilor unionisti din Basarabia” – stati linistit – nu am influenta, dar nici sa tac nu voi tacea.

  Ma doare drept in cot ca nu ne credeti. Veniti la partid, sa ii cunoasteti pe oameni, discutati cu ei, dupa care va veti cere scuze.

 22. Pt basarabean

  Da, toate partidele din AIE, unite doar, pot face fata PCRM. De ce nu au facut?

  De ce AIE sau componentele din AIE nu au nevoie de alte partide necomuniste? Nu au nevoie? perfect. nici noi nu avem nevoie.

  Filat i-a cerut PL recunostinta pentru „contributia verde” la succesul vinetilor. Era suparat Filat dupa anuntarea rezultatelor. Concluzia mea: el astpta victoria lui Dodon, ca doar lumea spune ca a dispus din om in om sa fie votat Dodon „pentru interesul partidului”. A, nu stiati? Cred ca stiati. Nu are de unde Filat, care a intrat in politica pus de Lucinschi si rusi s ail opreasca pe Chirtoaca, sa doreasca acum, cind el ‘e pe val”, consolidarea PL, a concurentului electoral. De ce l-a sprijinit atunci pe Chirtoaca? Nu l-a sprijinit. Doar a spus. V grobu videl el Chirtoaca. Dar daca Filat cere recunostinta PL, de ce noi, PNL, nu am astepta asta dupa 29 iulie 2010, de ce nu ar trebui sa asteptam un „mersi” pentru votul din 2007 pt Chirtoaca? de ce nu ar trebui sa asteptam un „mersi” pentru sprijinul acordat PL chiar daca nu au meritat cind am fost alaturi in situatiile din 9 mai, 22 iunie, 23-24 august?

  Concluzia: Nu avem NOI obligatii fata de PL, ci PL fata de noi. Au – bine, nu au – asta e.

  Atacurile PNL sint demne, corecte si necesare. De PCRM sa se fereasca PL singur, daca nu ne solicita ajutorul. Noi, cu cu forta nu ne bagam in sufletul nimanui.

  Pavlicenco nu are orgolii. Tocmai de aceea m-am sacrificat pt PNL si am participat la alegeri stiind ca ni se vor fura voturile. Ca sa le vorbesc oamenilor de la televiziunile unde presa controlata de patronii politici despre cum vedem noi lucrurile. In afara alegerilor nu sintem aproape ca invitati la aceste televiziuni decit foarte rar.

  PNL este o arma unionista, dar inca nu e puternica. Putem deveni asa impreuna. Insa cuvintul si ideea sint mai puternice uneori decit banul. Noi am fost invinuiti ca am stricat referendumul. Minunat ca putem asa ceva fara bani. ca am facut anul trecut jocul comunistilor – asta nu am stiut-o, am auzit-o acum.

  PNL nu poate chiar distruge PL, dar iata ca Ghimpu a spus ca PL a luat mai putine voturi pe 28 noiembrie 2010 pentru ca PNL a avut mesaj unionist. Mai stii…

  PNL va lua locul PL si PLDM – stati linistit.

  Fratii mai mici ai PCRM sint PL, PLDM si PD, care nu se impaca si nu-si pot coordona actiunile, se maninca intre ele si au deschis drumul comunistilor.

  Membrii PNL sunt foarte fericiti ca sint in PNL, de manipulari se ocupa falsii liberali din PL si PLDM.

 23. Pt Will

  Nu am sters decit mesajele obraznicaturii Nina Gonta. Dupa amiaza am mers sa imi iau masina d ela reparatie, apoi am fost la Publika TV, apoi mi-am luat sotul de la Universitate si l-am dus la casuta de vacanta. Spun o data – nu repet d edoua ori! Rusine sa va fie Dvs. ca va imaginati ca umblu chiar cu laptoul de git. Astept scuze.

 24. Pt padova

  Vai de tine si de baba ta, care esti chiar tu.

 25. Pt Adrianis

  Dumneata ai o problemă GRAVĂ. Ai ceva la cap daca ne consideri atit de puternici. Sa ne fie iertata modestia, dar nu ne credem atit de mari si tari. Nu am ce recunoaste, noi sintem niste gize, insecte si gresim pe cont doar propriu. I-am raspuns deja unui domn influentele noastre. daca le acceptati, vom fi mindri ca sintem puternici. ramine doar s ane numaram voturile si sa vedem unde ne-au fost furate.

  Poate naţionalismul vostru e FALS – al nostu – nu e. Nu eu sint rusine pt tara, ci tara e o rusine pentru mine. Eu traiesc prea devreme, nu sint din secolul acesta. Sint prea avansata pentru voi, niste trogloditi, inca neiesiti din pestera.

 26. stefan.romania.

  ,,Poate naţionalismul vostru e FALS – al nostu – nu e. Nu eu sint rusine pt tara, ci tara e o rusine pentru mine. Eu traiesc prea devreme, nu sint din secolul acesta. Sint prea avansata pentru voi, niste trogloditi, inca neiesiti din pestera”. (Vitalia Pavlicenco)

  Cu asta ai spus totul, cocoană! Ţi-ai dat arama pe faţă şi frustrările care te încearcă de mult timp. Poate nu erai astăzi în fruntea PNL daca te alegeai preşedintă de colhoz la tinereţe. Pentru că nu ai prins osul puterii, ai lovit, loveşti şi vei lovi din plin în cei care sunt aleşi de electorat să le conducă destinele. Oamenii aceia care sunt alesi de trogloditii pe care îi blamezi au carismă. Si trebuie să recunosc, în momentul în care am văzut afisele electorale cu dodon prin Chisinau mi s-a strâns inima. Am realizat că e posibil să fie ales. Pozele reflectau – uitaţi-vă bine!!!- un tip cald, apropiat de oameni. Plus că pe blog vorbea de chestiunile de zi cu zi ale moldovenilor, nu abera despre călătorii prin Germania la fiică, ginere si nepoti, afisând ostentativ poze de la botezuri de mii de euro în vreme ce moldovenii se zbat in sărăcie, trăiesc cu pensii de 400 lei md., si chiar mai putin.
  În zilele următoare vă sfătuiesc să schimbaţi numele partidului. Nu vă ridicati nici la nivelul oamenilor politici minusculi pe care i-a avut Ţara Românească, darămite la I.I.C. Brătianu, Sfinxul, cel ce a infăptuit România Mare. Vintilă Brătianu avea un costum ros în coate si genunchi cu care apărea la sedintele partidului si receptii oficiale. Fuzionaţi cu PCRM de cre nu v-ati atins, în schimb aţi lovit in Dorin Chirtoacă. poate asa v-au dictat sefii de la Bucuresti, pentru că e considerat omul de casă al lui Traian Băsescu, unul din cei care i-au adus voturile câştigătoare pentru funcţia de preşedinte.
  În câteva rânduri poate îmi trasaţi doctrina liberală. Nu puteti. Nu stiti mai nimic din liberalismul românesc.
  Accentul vă trădează. E rusesc, desi pozaţi în româncă. Nu vorbiţi limba românească, desi chipurile veniti des în Ţară. Vă complaceţi în rusisme desi banii româneşti, dar mai ales valuta , vă plac. Nu sunteţi si nu veţi fi niciodată sora şi egala mea- eu sunt român născut si crescut în dreapta Prutului- darămite a celor pe care îi insultaţi tratându-i de troglodiţi. SĂ VĂ FIE RUSINE!
  Nu aveti curajul de a vă recunoaste greselile. ceilalti sunt intotdeauna de vină. E usor, dar oamenii văd, citesc, aud. Nu mai sunt masa manevrabilă de odinioară, să facă sluj la comandă, să se culpabilizeze pentru esecurile liderilor, iar de chestii generale, de învârtit in jurul cozii sunt sătui. vor actiuni practice, persoane pragmatice. În ce fel aţi susţinut cauza MB, biserica strămosească românească? V-am dat un link legat de cei morti si maltratati lde politie la 7 aprilie. Aţi aruncat iute pisica in gradinac celor de la AIE.
  Madam, nu ne jigniţi inteligenţa!!!

 27. Tu esti si baba, si tradatoare, si mahalagioaica. Grazzi pt ,,reactie,, ca mi-a servit sa-ti spun cine esti.

 28. Una peste alta datorita PNL acum partidele democrate si pro romanesti pot castiga in tara.

  Dar cred ca este cazul ca ziarele si revistele de limba romana sa nu mai promoveze candidatii comunistii, deoarece presa de limba rusa nu face la fel cu moldoveni.

  SUCCES CHIRTOACA, SUCCES EUROPENIZARE SI DEMOCRATIE IN TARA SI DE CE NU POATE UNIRE CU ROMANIA.

 29. Chestia care a expus-o stefan.romania – ,,Poate naţionalismul vostru e FALS – al nostu – nu e. Nu eu sint rusine pt tara, ci tara e o rusine pentru mine. Eu traiesc prea devreme, nu sint din secolul acesta. Sint prea avansata pentru voi, niste trogloditi, inca neiesiti din pestera”. (Vitalia Pavlicenco) – m-a dat gata!

  Nu cunosc subiectul, dar daca este adevarat citatul – domnilor! In limbaj medical asta se numeste „schizofrenie”. In plus, chestia cu voturile furate (adica mania persecutiei etc) se numeste „paranoia”. In consecinta, o combinatie „ideala”!
  Pararea mea – un politician de aia este un politician fiindca are o tinuta anumita, un limbaj adecvat si un auto-control fata de ceea ce spune. Doamna draga, nu stiu daca veti face fata la un dialog in public cu oponentii Dvs – pareti o „isterie” continua. Nu stiti sa dati raspunsuri civilizate si argumentate – tot ce spuneti sunt emotii (negative), doar atat. Si daca extindem la absurd – daca ati fi un sef de stat intr-un moment de cumpana ati apasa pe „butonul rosu” imediat ce ar aparea pericolul. Nu aveti cum sa vedeti o solutie politica.
  Mi-i cam mila de Dvs. In locul Dvs m-as ocupa de familie, macar cineva sa beneficieze de energia Dvs.

 30. Pt Dumitru B.

  Schizofrenie este ceea ce faceti voi. Eu doar nu intru pe blogurile voastre sa va fac KGB-isti. Voi intrati si ma faceti. Si voi – cum v-ati simti cind eu, ca si sotul meu, am crescut fara tata, cind pe sora mea a abandonat-o sotul cu trei copii mici in brate, cind cel mai mic, Victoras, pe numele tatalui nostru, a murit in miinile mele, cind eu nu am avut niciodata nimic in comun – nici in trecut, nici acum – cu nici un serviciu ocult, de securitate, si voi sa nu ma scoateti din KGB-ista, cind lumea stie prea bine cine sint KGB-istii de fapt? Voi nu intelegeti ce este demnitate. Voi nu intelegeti rusinea pe care noi o avem pentru populismul liberalilor si liberal-democratilor, care cumpara voturi cu produse, calculatoare, bani etc. Si noi, PNL, in mod cinstit, cum sa oncuram cu asemenea turg rusinos electoral? Nu cumva concurentii astia murdari fac asa ceva pentru ca se tem sa nu vina NEKGB-istii la putere sa ii popeasca pentru ce, pentru cit si pentru cum fura? Dupa care dezamagesc populatia, pierd alegerile si vin comunistii. Cit timp o sa procedam ca si comunistii si nu facem transformari (ca de cuvintul „schimbare” imi este greata) adevarate in RM? iata de ce voi sinteti in acest secol, iar eu privesc altfel lucrurle, cum ar trebui sa fie si cum va fi in alt secol, poate, in RM.

  „Domnule drag, voi sinteti manipulati si zombificati. Nu eu. Voi sinteti paranoia si calcati in picioare totul – democratie, pluralism, lege, nimeni nu mai trebuie sa incapa in statul asta, decit idolii vostri manipulatori. Va place – foarte bine. Noua nu ne place. Nici populatiei, care i-a taxat.

  Eu nu am nevoie de dialog in public cu oponentii Dvs. nu am. Emotiile (negative) sint ale voastre, ca nu vreti s ava asumati votul dt comunistilor, ci veniti pe capul meu si va usurati ca niste oameni ras-slabi, ce sinteti. Uitati-va in oglinda.

  Mila sa va fie de voi. Eu nu am probleme, pentru ca drumul nostru e clar. Al vostru este intortocheat si e amestecat cu lasitatea, frica de rusi si de comunisti. Vai de capul vostru.

  Si familia, si colegii de partid ma apreciaza, iar voi nu mai aveti argumente. Ma bag eu in familia voastra? nu, atunci de ce voi va bagati in familia mea minunata? sa va fie rusine, voi, paranoia ce sinteti.

 31. Eu cam tot de asta nu mi-am dat votul pentru PNL –
  nu-i problema de idei, nu-mi place modul in care tratati pe altii si strategia de promovare a mesajului,

  eu nu aud: noi sintem pentru…
  ci: PL si PLDM nu sint cu adevarat … pentru ca nu ne sustine pe noi in cutare si cutare ..

  mi s-a parut semn bun ca Donica vine le voi, dar se pare ca degeaba (din pacate)

 32. Pt stefan-romania

  Repet: ,,Poate naţionalismul vostru e FALS – al nostu – nu e. Nu eu sint rusine pt tara, ci tara e o rusine pentru mine. Eu traiesc prea devreme, nu sint din secolul acesta. Sint prea avansata pentru voi, niste trogloditi, inca neiesiti din pestera”.

  Eu sint din profesori, Si bunicii au fost invatatori. Asa ca ar fi bine sa cautati presedinti d ecolhozuri si pe copiii lor pe la PL.

  Ceea ce eu scriu este adevar si nu am vazut contraargumente decit „inchide gura si nu spune nimic”. Asa nu merge.

  In atitudinea mea fata de lipa d ereforme la Primarie si mafiotizarea PL nu este implicat nimeni – nici d ela Bucuresti, nici din alte parti. Degeaba va pierdeti timpul.

  Sint doctor in filologia romana si nu am accent rusesc. Nu merg des in Romania. Nu am luat nici un leu din Romania in viata mea si am dosar contra lui Voronin pe aceasta chestie la CEDO.

  Nu am nevoie de frati si surori cu perdea pe ochi. Avem nevoie de oameni curajosi si nu sinteti, sinteti manipulat.

  Legat de MB va intreb ce cauta idolii vostri la Biserica lui Vladimir? De ce nu merg la Mitropolia Basarabiei? Nu va e rusine sa ma intrebati pe mine si s anu-i vedeti pe ei alaturi de Vladimiruska si cu panglica ruseasca in piept? Voua sa va fie rusine.

  Linkul legat de cei morti si maltratati lde politie la 7 aprilie trimiteti-l lui Chirtoaca si Ghimpu si intrebati-i de ce nu ii pedepsesc pe comunisti si doar sug banii publici.

  Numai inteligenta la cei din AIE nu exista, doar interesul de a fura.

  Va inteleg frustarrile provocate de idolii care va manipuleaza, dar o s ava treaca, stati linistiti.

 33. D-na Pavlicenco
  O multime de vorbe din care rezulta ca toti cei din AIE sunt nemernici . Din ce spuneti reiese ca numai PCRM si PNL sunt de incredere. Repet , una spuneti si alta faceti . Cu o astfel viziune asa zisa politica proromaneasca este un scenariu in slujba PCRM . Nimeni nu va dori sa mai aiba deaface cu PNL exceptand PCRM .

 34. stefan.romania.

  ,, ….cum v-ati simti cind eu, ca si sotul meu, am crescut fara tata, cind pe sora mea a abandonat-o sotul cu trei copii mici in brate, cind cel mai mic, Victoras, pe numele tatalui nostru, a murit in miinile mele, cind eu nu am avut niciodata nimic in comun – nici in trecut, nici acum – cu nici un serviciu ocult, de securitate, si voi sa nu ma scoateti din KGB-ista, cind lumea stie prea bine cine sint KGB-istii de fapt” ( Vitalia Pavlicenco răspunzând unui comentator).
  E clar, madam esti bolnavă psihic,sau pre limba ta, esti dusă cu capul!!!
  PNL-isti, adunaţi-vă si alegeti-vă alt presedinte. Ăsta e bun doar de spitalul de nebuni.

  Sint doctor in filologia romana si nu am accent rusesc ( Vitalia Pavlicenco) . Cum dracu să fii când nu stii să te exprimi corect. Exemplu: ,,Eu sint din profesori” . Adică cum vine asta? Sau sunteţi fiică de cadre didactice, respectiv profesori? V-au făcut, din milă, institutii universitare româenşti doctori si vă umflati în pene cu titluri academice.

  Nu am luat nici un leu din Romania in viata mea (Vitalia Pavlicenco) Si dacă vă demonstrez contrariul demisionaţi din functie in 5 minute de la postarea actelor doveditoare pe internet?

  Nu am luat nici un leu din Romania in viata mea (Vitalia Pavlicenco) Si dacă vă demonstrez contrariul demisionaţi din functie in 5 minute de la postarea actelor doveditoare pe internet?

  Nu am nevoie de frati si surori cu perdea pe ochi. (Vitalia Pavlicenco) . Păi la ce mai ceri unirea cu România daca nu îţi sunt dragi românii? renuntă la cetăţenie, ia-o pe cea rusă sau ucraineană.

  Concluziv – pe moment, pentru că nu am terminat madam cu domnia ta – NU NE ACUZA PE NOI, ROMANII DIN DREAPTA PRUTULUI, CĂ AM FI MANIPULAŢI DE CINEVA. SPUNEM CE GÂNDIM ÎN BAZA UNOR LUCRURI EVIDENTE, IAR CE AI SPUS SI FĂCUT PÂNĂ ACUM NU TE ONOREAZĂ CA OM POLITIC, CUM VREI SĂ TE NUMEŞTI. Hai PA!!!

  Aaaa, si ca să nu uit, legat de accent. E rusesc madam. Pronuntat. te-am auzit la Tv si la radio. Nu mai da interviuri in România ca te faci de râsul curcilor. Stii ce înseamnă ,,româncă de baltă”? Caută si vei afla.

 35. am cautat si eu cateva motive care ar sta in calea unei eventuale uniri a R Moldova cu Romania. Cam asta am gasit

  http://maryus315.wordpress.com/2011/05/28/cand-s-o-uni-moldova-de-romania/

 36. Pt stefan.romania

  Mai mult nu va raspund, ca sinteti obraznic. Astept orice acte doveditoare pe Internet si unde vreti.

  Ca sa nu mai spun – pe cine ati sprijinit toata viata ca „romani” din Basarabia si unde ati ajuns? Sa ii readuca pe comunisti la putere?

 37. D.Pavlicenco,nu am nimic impotriva D-voastra,iertati indrazneala mea,dar vreau sa va intreb,chiar ati crezut sincer ca puteti lua capitala asa usor,numai cu vrerea?Nu discutam acum despre intentii bune si oameni onesti,pentru ca le avem si noi,cei mai putini importanti,dar care au trait un adevarat cosmar cind s-au trimbitat date despre victoria lui Dodon.Acum multumim lui Dumnezeu,prognoza e alta,dar,…dorim sa continuati dezbaterile electorale pentru Chirtoaca.

 38. Pt nelly

  Am spus ce am de spus despre Chirtoaca. Mi-a mai ramas un interviu dat de el presei inainte de alegeri, pe care nu am reusit sa il analizez. Daca voi avea timp, voi analiza.

 39. D-na Pavlicenco, sau PavliRosca cum doriti, asa luati-o, e straniu cum ati inceput a lovi din greu in Chirtoaca si PL exact inainte de alegeri….. la comnda cui o faceti??? Cine v-a platit??? Dar astept un raspuns sincer… nu insinuez si n-am sa lansez eu ipoteze asa cum ati facut-o despre CBS-Axa si un exit-poll facut „la comnda”…. Eu, fiind implicat DIRECT in exit-poll si in cit mai corecta si operativa al lui desfasurare ma simt lezat de afirmatiile D-stra aberanta si evident nefondate!!!! Daca nu va pricepiti si nu stit ce e un exit-poll si cu ce se maninca el, mai bine v-ati abtine de a comenta!!!! ma ofer, GRATIS, sa va explic ce e, cum se face si cum sta treaba cu alegatorul prosto-moldoveano-rus!!! Asa ca va rog INCA ODATA gasiti TOATE datele pe care le-a dat publicitatii CBS-Axa prin intermediul PUBLIKA TV si vedeti de ce difera datele reale de cele publicate de noi…. e nevoie doar de un mic efort de A GINDI!!!
  PS: si da, noi, toti cei implicati in exit-poll, asteptam scuzele de rigoare… ca doar printre rinduri se poate de citit ca suntem toti prosti si corupti, nu e asa???? ASTEPTAM SCUZELE!!!!

 40. Pt Oleg

  Scuzele trebuie sa vina de la voi, marii mnaipulatori si risuri. Cind imi veti demonstra de ce BOP-ul nu a inclus printre partidele din lista despre care i-au intrebat pe oameni ce cred, cind PNL este al cincilea/saselea partid in top, dupa ultimele alegeri parlamentare anticipate, – oamenii care au facut BOP-ul facind si exit-poll-ul, iata atunci vom discuta. Pina atunci sinteti un ris manipulat si platit de Jigau, Barbarosie, Ciubotaru, Petruti cu actiuni si pozitii antiromanesti, antiunioniste, profesional kaghebiste.

 41. Cocoana, fii multumita, consiliul municipal e al komunistilor. Mai ai de facut un efort ca pe 19 iunie primaria sa fie a lui Dodon, asa ca, da-i bataie ca o faci foarte profesionist.

 42. Pt alegator

  Cucoana e multumita de lasitatea voastra. O stiam.

 43. Doamnă multstimată Pavlicenco, am o întrebare la dumneavoastră, pe care şi-o pun mulţi pe aici.

  Ce veţi face înaintea turului 2? Pe cine veţi susţine public, către cine veţi direcţiona acele 400 de voturi? (că multe a naibii mai sunt)

  O să-i trimiteţi să voteze pentru Dodon sau pentru Chirtoacă? Sau le veţi spune să stea acasă? Personal, chiar îmi este interesantă faza aceasta.

 44. Pt Adrianis

  Noi nu contam. Nu am auzit sa ne ceara cineva sprijin. Toate voturile noastre deja au fost furate si folosite, ca, de altfel, de unde se lua “turul II”? Si-apoi nu sintem interesati de comunisti, la sigur, dar nici de cei care se comporta ca si comunistii, doar numindu-se altfel. Lupta contra comunismului trebuia data inainte de alegeri, nu acum.

 45. 1. Nici mie nu mi-a cerut nimeni sprijin. Dar eu votez. Pe când dvs, vreţi să vă ceară cineva sprijin, după tot veninul care l-aţi scuipat? Mortală faza. Faceţi dvs. primul pas în direcţia corectă, ca să întrerupeţi şirul infinit de rele şi atacuri la adresa forţelor proeuropene care într-adevăr CONTEAZĂ.

  2. Turul II şi aşa-zisul furt al voturilor PNL inexistente din start nu au nici o legătură, chiar dacă ar fi existat aceste voturi. Voi da vina celor scrise pe ora târzie.

  3. Niciodată nu e prea târziu. Chiar şi în ultima zi, înainte de alegeri, nu este prea târziu pentru a face ceva ce ar putea aduce măcar 100 de voturi în plus.

  În rest, voi categoriza răspunsul dvs. drept „eschivare” stângace. Sper că termenul vă este cunoscut.

  Numai bine tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *