PNL va felicita de 1 Decembrie! (video, Publika TV, despre Unire)

Astazi, 1 decembrie 2010, Tinerii National-Liberali au depus flori la Monumentul Unirii, Buiucani-Chisinau.

Dragi romani,
Dragi neromani, care va legati sperantele de mai bine de romani,

Partidul National Liberal va ureaza in aceasta zi, de 1 Decembrie, sarbatoarea romanimii, rabdare si speranta. Ceea ce are sa se realizeze – Unirea celor doua state romanesti, Romania si Republica Moldova, – se va infaptui, pentru ca este o vrere de sus. Nimic din ce a fos separat cu

http://www.publika.md/emisiuni/fabrika_411.html

forta nu ramine separat si nimic din ce a fost unit cu forta nu ramine asa.

PNL are curajul sa spuna adevarul despre acest obiectiv, care este tot mai evident, cu mersul timpului. PNL a participat la ultima campanie electorala promovind acest mesaj si a spart Frica de Unire, cultivata in perioada sovietica si comunista de dupa Independenta. PNL e sigur ca, in curind, tot mai multa lume se va convinge ca destinul nostru trebuie sa fie impreuna cu toti romanii, intr-o tara unita, intr-o Europa unita, sub scutul NATO, oferind un viitor sigur copiilor nostri.

Va felicitam sincer, va dorim tarie de caracter si curaj si va invitam in jurul PNL, sa schimbam definitiv mentalitatea victimelor regimurilor comuniste antiromanesti! Sa fim pentru o Romanie unita, puternica, tara noastra draga, unde nu sintem straini.

Vitalia Pavlicenco,
presedintele PNL

1 Decembrie 2010

Loading Facebook Comments ...

82 Comments

Add a Comment
 1. sirioja……shii mujik….eu doar nam spus numai curva(ar fi fost urit si nepoliticos) am spus curva politica pentru ca asta este realitatea,iar viitorul apropiat il va arata…eu nu am nevoie de etica,daca asi fi dorit sa devin deputat insa….era alta treaba,inainte de a scri un mesaj pe care il citesc mai multe persoane era sa mai gindesc un piculet…..serioja…..shii mujic!

 2. Vlad Filat îşi schimbă oferta de guvernare, fără Mihai Ghimpu în vreo funcţie-cheie
  02.12.2010

  După ce PDM a primit cu reticență ideea PLDM ca viitorul președinte al R. Moldova să fie din mediul academic sau un reperezentat al societății civile, liberal-democrații și-au schimbat oferta.

  Sursele noastre susțin că PLDM vrea ca în cadrul coaliției PLDM-PDM-PL să propună ca Vlad Filat să fie inițial președinte al Parlamentului, după care să fie ales președinte al R. Moldova, iar postul de șef al legislativului să-i revină lui Marian Lupu. Liberal-democrații mai vor ca viitorul premier să fie cineva din mediul de afaceri, fără apartenență politică.

  Interesant este că în noua ofertă a lui Vlad Filat pentru vreo funcție-cheie în stat nu este loc și pentru Mihai Ghimpu, președintele PL.

  …si daca ghimpu si pl spun pas … pld si pd au 47 de mandate . decit asa mai bine in opozitie si vedem la viitoarele alegeri . par a se intelege destul de bine filat cu lupu si plahotniuc . “pragmatici” si “moldovenisti ” cu fata la moscova .

 3. sandel, da sa shii mujik asta asa cum a zis Voronin despre Rosca sau cum ?

 4. Pt basarabean

  Dupa 28 noiembrie am fost la
  1. Accent TV
  2. Publika TV, Tara lui Dogaru
  3. Publika TV, la Fabrica
  4. Azi merg la Chestiunea Zilei la Jurnal TV

 5. totusi atzi schimbat denumirea .se vede ca mai avetzi ceva in cap.dar totusi, cines cei dragi neromani?

 6. Pt robin hud

  Am schimbat denumirea, ca sa bagam video de la Publika TV, nu pentru ca un oarecare idiot are niste idei sau impresii idioate in cap.

 7. Pt sandel

  Imi cer scuze, dar mi se pare ca dumneata ai o hiba mare la cap. parca scrii, dar nu inteleg nimic ce spui. Pun o conditie clara – ori scrii clar gindurile, ori te pasolesc de pe blogul meu, care nu e cos pentru gunoiae.

 8. robin hud, sa stiti ca sunt destui rusi si ucraineni inteligenti si cu bun simt, care vor Unire, spre rusinea celor care se declara moldoveni…

 9. COSTIN spune:
  2 December 2010, la 10:10

  „Voronin i-a oferit lui Lupu 10 milioane de dolari ca să treacă la comunişti -WikiLeaks
  2 Decembrie 2010”

  Helmut Josef Michael Kohl , omul de stat, politician, care a unificat doua Germanii a fost scos inafara piliticii pentru totdeauna. De ce ?

  A fost suspectat de sustinere financiara ilicita a partidului politic, din care facea parte. A avut deschis si dosar penal pentru aceasta.

  In Moldova se construieste democratiea, in care banditii, hotii si criminalii nu trebuie sa fie deranjati pentru faptele lor, ei trebuie sa o duca bine mersi, sa fure statul si cetatenii in continuare, sa cumpere si sa vinda functiile si sa mai faca multe alte grave crime in acest stat, cel mai sarac in lume.

  Politica a devenit cea mai prospera afacere pentru politicienii-afaceristi.

  Ei, si ? Ei, si ce ?

  Cine ii va atrage la raspundere ? Eu, tu, el, ea, noi, voi, ei, ele ?
  Cine suntem Eu, tu, el, ea, noi, voi, ei, ele?

  Suntem o tara de oameni pacaliti, injositi, indobitociti, jefuiti, exploatati, batjocoriti de EI, politicienii si slugile lor, care pot vinde si parintii, si neamul, si copii pentru a suge…mamelonul sefului-politician…….

 10. Va felicit pentru tot ceace facti si intreprindeti pentru ramani, pentru sufletul romanesc ce va caracterizeaza , pentru dorinta de unire a acestui popor vitregit acum de soarta .D-zeu sa va ajute si sa grabeasca unirea el fiind cel ce uneste iar diavolul cel ce desparte.Unirea este un adevar ce nu poate fi ocolit oricate piedeci ar fi in cale.Cand D-zeu deschide o use va ramane deschisa….si nu ne ramane decat sa vedem realizarea dorintelor noastre.D-zeu sa va binecuvanteze D-na Pavlicenco cu tot ceace e bun si demn de lauda.Sarbatori fericite si visuri implinite , va doreste un roman din USA-NC.

 11. E clar domnilor!!! Mi-ati urmarit si imi urmariti toate miscarile pe internet!! M-am prins de o saptamana!!! Hai ca ma faceti sa rad!
  Din Romania nu cred ca puteti fi!!!
  Am martori care pot depune marturie oricand despre ceea ce faceti!!!
  UNIMEDIA!!! IATA ADEVARATA TA FATA SI ACTIVITATE!!!
  SPIONAJUL SI DIVERSIUNEA TERO!!! INCREDIBIL!!!!

 12. Ei bune, domnilor si doamnelor, informatiile privitoare la tentativele de mituire de la alegerile de anul trecut din RM, provenite din presa romaneasca, al caror personaj principal este nimeni altul decat Vladimir Voronin, publicate de presa moldoveana, fara a preciza, ca de obicei, sursa si care, in mod penibil, penibil, penibil… au fost contestate bineinteles de catre toti cei implicati, inclusiv de catre Ambasada SUA, provin de pe site-ul australian WikiLeaks, iar Julian Sange, titularul site-ului, un hacker de temut care a ingenunchiat CIA, detine acte doveditoare ca cele postate nu sunt povesti. Toate agentiile de presa occidentale si posturile de radio si televiziune vuiesc de stirile despre acest caz ca si despre altele, la fel de penibile, in care sunt implicati rusii, americanii si europenii ( inclusiv moldovenii ). Si lucrurile nu se vor opri aici. Probabil ca acum toti presedintii si guvernantii statelor europene sunt uzi la fund, pentru ca dupa ce a facut praf politica americana, inclusiv cea militara, acum WikiLeaks a tabarat asupra Europei. Deci stati cu cu ochii si urechile pe posturile staine. Interesanta este si declaratia facuta de Vlad Filat pe posturile de televiziune rusesti, privitoare la Romania si la presedintele ei. Cam asa se scrie istoria…
  Oricum moldovenii, in naivitatea lor, sunt, pana acum, singurii care au avut inconstienta de al contrazice pe Julian Sange. Americanii nu au avut acest curaj si au recunoscut tot. Deci aviz amatorilor!

 13. Toata aceasta inversunare de nega cu nesimtire ceea ce nu se poate, de fapt, nega vine din suficienta basarabenilor ca traiesc intr-un sat fara caini numit RM iar spaimele justificate ale celorlalti, in fata dezvaluirilor fara perdea si, de ce sa nu o spunem, cu o totala inconstienta fata de consecintele pe care le declanseaza, provin de la constiinta ca traiesc intr-un mare megalopolis numit Europa unita.

 14. Русский поэт Емелин: «Ислам — это сегодня единственная движущая сила»

  Приехавший во Францию с визитом московский поэт Всеволод Емелин дал интервью изданию французской творческой интеллигенции Egalite et Reconciliation («Равенство и примирение»), в котором он в частности указал:

  «Франция — кладбище великой цивилизации и великой культуры. Как сказал Лимонов, который хорошо знает Францию, это идеальное место для пенсионеров. Россия себя исчерпывает. Исчерпывает себя русская энергия. В нас это просто началась позже: у вас 100 лет назад, у нас 10.

  Единственная энергия, движущая сила, которая остается во Франции — это Ислам. Это нормально. Вы уже давно устали. До 1-ой мировой войны у вас всё еще работало. Но посмотрите, что стало с Францией во 2-ой мировой войне. В России люди тоже устали. Устали родители, и дети давно устали.

  Нынешняя власть в России — антирусская. Русские живут в перевернутой наоборот колониальной системе.

  Я собственными глазами вижу сейчас угасание христианской цивилизации. За неё никто не готов пожертвовать своей жизнью. Когда жизнь приобретает высшую ценность, цивилизация обречена. Кстати в христианской цивилизации жизнь не имеет высшей ценности, но она имеет ее в обществе потребления.

  Сейчас ничего уже нельзя сделать. Настало время уйти со сцены. Поэт Евгений Лесин, всякий раз, когда ему говорят, что поднимается фашизм и пришел Ислам, говорит: «Надо пить водку, водка нас спасёт. Это средство, чтобы не участвовать в преступлениях», пишет французское издание.

  Отметим, что то, что рассказал Емелин, коррелируется с выложенным на мусульманских сайтах видео с рассказом сына генерала КГБ Дугина, который, безусловно, и сам является офицером Лубянки, о том, что какой-то генерал ФСБ на Кавказе, увидев силу Ислама, решил противопоставить Исламу христианство от РПЦ-ФСБ, чтобы русская солдатня умирала за это самое чекистское «христианство».

  Генерал стал крестить своих солдат (попробуй откажись) и строить часовни на военных базах русских оккупантов. Концовка вызывает смех у каждого, кто знаком с РПЦ- ФСБ.

  Солдаты после насильственного «крещения» от чекистских попов, к которым они до этого, возможно, относились нейтрально, возненавидели и попов и генералов. За дело такого «христианства» они умирать никогда не будут, и скорее готовы при случае перестрелять зловонное, ожиревшее от паразитизма попье.

  А другого христианства в России фактически нет. То, что есть, очень незначительно, возможно, максимум 1000 человек на всю Россию, и такие христиане никогда не будут подбивать солдат на убийство мусульман и войну с Исламом, скорее наоборот, так как люто ненавидят нынешнюю Россию как государство и как страну.

  А другой России и другого христианства нет и уже никогда не будет. Это понимает и Дугин (но говорить официально об этом ему нельзя), и Емелин.

 15. Pe de alta parte ideea unirii trebuie promovata si in Romania… Multi romani sunt in continuare intr-o „adormire” pe tema unirii si ar trebui… desteptati. Multi nu stiu sau nu inteleg ce se intampla in Basarabia. Interesant este ca multi romani au devenit interesati recent de situatia fratilor basarabeni abia dupa acuzele (nejustificate) aduse Romaniei in aprilie 2009 de catre comunisti.
  In Romania au votat aprox. 10000 oameni si acolo PCRM a luat cam 1.5%… Insa ma intreb ce ar fi fost daca votau 100-200 mii de oameni in schimb acolo (adica 7-15% din electoratul RM). Nu stiu statisticile si cati din Romania au si cetatenia RM. In schimb stiu ca sunt o gramada de romani care ar putea obtine cetatenia rep. Moldova daca unul din bunicii lor s-au nascut pe teritoriul RM si sunt dispusi sa cheltuie ceva timp si 10$ pentru asta:
  http://www.mfa.gov.md/informatii-cetatenii-rm/cetatenie/
  Ma rog, si daca comunistii tot ii trag inainte cu „moldovenismul” si RM drept urmas a statului medieval moldovenesc, poate legea cetateniei ar trebui schimbata (cu tot cu votul comunistilor) ca toti cei nascuti pe teritoriul Moldovei istorice sa aiba dreptul la cetatenia RM… Sa vedem dupa aia cam cate voturi poate lua un partid care promoveaza un mesaj unionist 🙂

 16. Adica desi cei care au votat la misiunile diplomatice reprezinta cam 4% din electoratul total al RM, PNL a luat in strainatate 16% din totalul lor de voturi (1730 din 10923).
  Daca doar in Romania votau de 10 ori mai multi oameni (100 mii in loc de 10 mii), atunci PCRM ajungea la 37% si nu putea bloca alegerea presedintelui in parlament. Stie careva cati basarabeni (cetateni ai RM) sunt in Romania? Pe deasupra ma intreb cati ar vota unirea?
  Nici nu vreau sa intreb cati moldoveni sunt in Romania ca stim cu totii ca sunt o gramada 🙂

 17. Si inca ceva… Multi (inclusiv eu) au acuzat PNL pe nedrept ca au mers singuri in alegeri insa fara sa stim ca baremul de intrare in parlament pentru un bloc de 2 partide e ridicat la 7%, fata de 4% cat trebuie pentru un singur partid.

 18. Cipriane,
  Sunt deja multi romani foarte interesati de ceea ce se petrece in R. Moldova. Spun lucrul acesta pentru ca observ ce se intampla in presa judeteana,in comentariile postacilor de la noi din Romania,din discutiile private.In general intersesul este mult mai mare decat in urma cu 3-5 ani si de alta calitate si asteptari.O marte parte , desi stiu ce se petrece acolo , stau in expectativa. Sunt multe familii de origine basarabeana(fostii refugiati), dar sunt impartiti teribil. Unii ar fi de acord sa ceara cetatenie , si chiar sa se implice, altii nici nu vor sa auda de asa ceva. Multi au fost in vizita la rude in Basarabia si au avut experiente foarte triste sub cele mai diferite forme:de la recuperare de proprietati la obtinerea de acte si documente. Plus ca s-au lovit de mare osilitate. Nu toti , insa.
  In orasul in care locuiesc eu in Banat cunosc multi , f, multi inca de copil mic. Dar si in Ardeal e aceeasi situatie. Familia mea numerosa e raspandita aproape peste tot in Ardeal si cunosc pt ca m-a interesat permanent problema. Mircea Druc are o mare pretuiere peste tot insa. In Moldova, Muntenia, Ardeal -Banat s.a,m.d.
  Colegi de liceu si de facultate de origine basarabean am avut cu zecile. Regretatul Aurel Dragos Munteanu,care mi-a fost coleg de faculta, estima nr total al basarabenilor din Ro la circa 1 milion de persoane. Si inca in urma cu peste 20 de ani.

 19. Uimitor! ia uite ce se intampla!! abia acum vad!
  Postarea adresata celor care mi-au facut clenci la PC personal de acasa a aparut la dv pe site!! Era adresata strict UNIMEDIA si celor care probabil mi-au pus ”clenciul”!!
  Rog sa fiu scuzat !!

 20. Privesc acum prezenta la Publika.
  De ce cand nu e campanie sunteti un om logic,demn de respect, iar cand intrati in campanie, aveti un comportament animalic.

  Trecand peste neplacerile pe care mi le-ati creat, cred ca aveti nevoie de un consieler de imagine in perioada campaniei!!

 21. Pt Titirez

  L-am cunoscut personal, in SUA, pe Aurel Dragos Muncteanu, se pare ca e din Calarasii RM.

 22. pentru paflucenco, cu regret, dar de fapt nu cu regret, ma conving ca totzi unionistii duc lipsa de cultura si de tact de a duce discutzii. acuma ce sa va mai zic , dar nimica , ce potzi sai spui unei babe bolnave la cap.dar si ce familie romi-ina avetzi, pur singe albastru.in armata sovietica asa se zicea , cajdoie ga.no conciaetsea na o.

 23. pentru ciprian .Peste hotarele RM s-au votat 64.530 PNL -1730 =2.69 ceva ai incurcat cu aritmetica

 24. pentru PNLeul, nu m-am referit la cat a luat PNL procentual din toate voturile date la misiunile diplomatice ci am zis „PNL a luat in strainatate 16% din totalul lor de voturi (1730 din 10923)” – adica din totalul luat de PNL oriunde (in RM si in afara ei)
  1730 din 10923 da cam 16%

 25. Cu toate slăbiciunile sale PNL a dovedit că este un partid cu dragoste faţă de tot ce este sfânt pentru popor:promovarea valorilor naţionale, dragostea faţă de strămoşii noştri şi un partid al identităţii naţionale, ajuns la maturitatea de a traduce în viaţă Speranţa noastră-Unirea a două România Mare şi România Mică.
  Felicitări pentru Românii de pretutindeni!
  În această primă zi de iarnă, primiţi cele mai frumoase felicitări, cele mai frumoase flori ale Speranţei de Ziua Naţională a României şi aniversarea a 92 a Marii Uniri!
  Credinţă! Speranţă! Victorie!
  Î-mi bate inima,
  Răsună Codrul,
  Î-mi cântă lacrima
  Şi-n piept onorul,
  Î-mi spune luna,
  I-mi strigă Dorul,
  Că mama-i una,
  …Şi Tricolorul!..

  Apleacă-te
  Spre rădăcină,
  Înalţă-te
  Tot spre lumină,
  Plin de noroc
  Să-ţi fie zborul,
  Să-ţi ştii originea
  Şi- n vieci izvorul…
  Lăstarele
  Înmugurite,
  Sunt doinele
  Din dor trăite.
  Cu limba mamei,
  Din sfatul tatei,
  Prin foc trecute
  Şi vânturate…
  Apleacă-te
  Spre rădăcină,
  Înalţă-te
  Tot spre lumină,
  Plin de noroc
  Să-ţi fie zborul,
  Să-ţi ştii originea
  Şi- n vieci izvorul…

  ÎN vânt tricolorul
  Unire bate,
  Ca tot poporul
  Să fie-un frate,
  Onoarea lui:
  Cinstirea-n toate,
  În multă Dragoste
  Şi Libertate…
  Apleacă-te
  Spre rădăcină,
  Înalţă-te
  Tot spre lumină,
  Uşor şi lin
  Să-ţi fie zborul,
  Să-ţi ştii originea
  Şi-n vieci izvorul.

  Iac

 26. Doamna Vitalia,
  O rugaminte:
  Va rog sa transmiteti acest mesaj Ambasadei Romaniei
  si altor institutii implicate:

  Azi, cand am incercat sa accesez Unimedia
  pe ecran a aparut
  http://www.bcr.md
  banuiesc ca e banca comerciala romana, de care nici nu stiam de existenta ei, nu ca sa-i mai scriu adresa.
  Acelasi lucru s-a intamplat si Duminica trecuta cand pagina Dvs. de pe Internet a fost blocata.
  Cred ca e KGB Chisinau cu Moscova impreuna intr-o actiune subversiva contra noastra.
  Trebuie de informata toata lumea la nivel international. Multumesc.

 27. Sunt 3 state Baltice- daca un politician ar avea familie de origine slavona (rus asa ukraineana) -nimeni nu l-ar lua in seama, un nationalist ar trebuie sa posede familie de origine, sincer, eu sunt deprinsa intr-un fel, cel din statele baltice au cu totul alta viziunea asupra nationalitatii si nu numai in fine e foarte diferita de ceea a moldovenilor sau romanilor .poate ar trebui sa invete moldovenii de la estonieni – ca astea din urma au avut oo atitudine extrem de drastica in ceea ce priveste identitea nationala. succese di bafta.

 28. Pt oxana

  In primul rind, nu e vorba de „familie”, ci de „nume de familie”.

  In al doilea rind, cine judeca – o persoana cu nume ucrainesc sau rusesc? – „Oxana” – ?

  In al treilea rind, eu sint Vangheli si am spus de o mie de ori aici. Numele de familie Pavlicenco este al sotului, care a dat Romaniei citiva doctori in filologie. Romaniei, nu doar Republicii Moldova! El este un roman adevarat, bunicul sau a fost omorit de rusi in perioada interbelica, el fiind informator pentru autoritatile romane si l-au impuscat rusii cind trecea Nistrul.

  Nu e corect „sint deprinsa”, e corect – „sint obisnuita”, cind e vorba de lucruri bune. „Deprinderea” este atunci cind e una proasta.

  Da, estonienii, au avut o atitudine extrem de drastica in ceea ce priveste identitea nationala. La noi, lui Constantin tanase nu-i place agresivitatea mea, uitind ca fiul sau Ministrul Justitiei, Sandu Tanase, nu a facut nimic legal pentru permiterea identitatii romanesti in Moldova prin acte si, in plus, a depus cerere de abandonare a cetateniei romane, ca sa fie deputat.

  Si nu am facut de rusine numele de familia, nici Familia Pavlicenco.

 29. Россией правят проходимцы, убийцы из-за угла и шпионы (crooks, thugs and spies)

  Американские дипломаты приподняли завесу над путино-медведевской новой, демократической Россией и нарисовали нелицеприятную картину колоссальной коррупции и безжалостного беззакония, пишет The Daily Mail.
  Депеши дипломатов, опубликованные WikiLeaks, достойны пера самого бесстрашного журналиста, свидетельствует журналист Эдвард Лукас.

  Pоссия — мафиозное государство, где устрашающая ФСБ, преемница КГБ, пользуется огромной властью и действует как государство в государстве, а доходы от коррупции превысили 400 млрд долларов в год.

  Депеши подтверждают, «что Путин лично обогатился, и речь идет о миллиардах и миллиардах долларов».

  Депеши — отрезвляющее напоминание в момент, когда Россия празднует победу своей заявки на ЧМ-2018, считает автор.

  «После недавних обвинений чиновников ФИФА в широкомасштабном взяточничестве и коррупции вполне логично, что выиграла заявка страны, которая обворовывается и некомпетентно управляется кликой проходимцев и призрачных монстров (crooks and spooks) — по-видимому, крупнейшим и самым могущественным синдикатом организованной преступности в истории», — говорится в статье.

  Лукас советует отбросить все надежды на то, что Россия под руководством Медведева движется к реформам или модернизации. Сравнение Путина с Бэтменом он называет «несправедливостью по отношению к Бэтмену: тот, как известно, боролся с преступностью, а не наживался на ней». Зато сравнение с Робином, полагает автор: «вполне справедливо по отношению к маленькому и неэффективному Медведеву».

  «Нам следует помнить, что главной жертвой, в то время как коррумпированные лидеры набивают свои карманы, является русский народ. Мы также должны помнить о мытарствах соседей России — наших храбрых союзниках в странах Балтии, а также одинокой Грузии, единственной рыночной демократии на южной границе России», — пишет газета.

  По свидетельству автора, который является один из крупнейших специалистов по России на Западе, эти страны много лет предупреждали Запад об опасности русского уголовного, ксенофобского и авторитарного режима (Russian criminal, xenophobic and authoritarian regime).

  «Публично мы не принимали их страхи всерьез. В кулуарах, если верить этим депешам, мы согласны с каждым их словом», — свидетельствует Лукас.

  Русская коррупция просачивается за границу и «позволяет московским твердолобым заключать сделки и дергать за нити». Это обстоятельство затрагивает будущее, безопасность и свободу Великобритании, предостерегает Лукас.

  Италия «находится во власти России из-за экстраординарных личных связей Путина с Берлускони», отмечает автор, ссылаясь на депеши.

  «Испания стала рассадником русской мафии», — продолжает он. Зато британские чиновники выглядят в депешах вполне достойно, замечает Лукас.

  «Гнев британских официальных лиц из-за убийства в Лондоне русского изгнанника Александра Литвиненко, в котором участвовала ФСБ, также четко отражен в депешах»

  Лукас спрашивает, почему Запад до сих пор обращается с русскими главарями как с цивилизованными людьми и не действует на основе информации от своих же дипломатов? «

  Почему администрация США ведет фарсовый «диалог о правах человека» с русскими главарями притом, что американские дипломаты именуют их гангстерами? О чем думал Питер Мендельсон, когда в 2008 году пользовался гостеприимством Олега Дерипаски на его яхте?» — спрашивает специалист по России.

  «Дипломатическая служба США, имевшая доступ к сверхсекретным разведданным, пришла в своих докладах к недвусмысленному выводу. Она считает, что политическая система России прогнила сверху донизу. Она алчная, беззаконная и жестокая. И ее тлетворное влияние просачивается даже к нам через парадную дверь», — заключает Лукас.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *