Loading Facebook Comments ...

7 Comments

Add a Comment
 1. Ne-a blestemat tare Dumnezeu.

  Sa se stie un lucru, Unirea la noi si la alte popoare au facuto personalitati de o deosebita tarie de caracter, ferocitate, pricipialitate si patriotism. oameni cu vointa de fier si carisma de invidiat. Luati exemplul nostru: Mihai Viteazul, Halipa, Pelivan, Inculet, Ioan Cuza etc sau exemple mondiale : Bismark, Garibaldi.

  Dar noi ce avem acum: un vis frumos si nobil – Unirea care este preluat ca motto intr-o campanie electorala murdara de o pensionara.

  Doamne fereste..

 2. aron spune:
  17 November 2010, la 15:03

  Aronica draga, nu mai faceti bulbuci peste tot……

  Doamne fereste de voi, anonimii, care nu puteti nici macar intelege si alege raul de bine. Va place traiul, va place conducerea, va place sistemul, va place ….ce va place ? Spuneti, poate este ceva de placut in aceasta tara, condusa 20 de ani de cameleoni-fantome inflate cu de toate, pe spatele celui mai sarac popor ?

  Pensionara Pavlicenco are destula stiinta si curaj sa promoveze acest mesaj pina la o finalitate.
  Asta va arunca in iad, in smoala, asta va determina sa fiti si mai inraiti.
  Nu-i nimic, lumea intelege de ce este atita forfota in jurul acestui PNL cu Pavlicenco la conducere.

  Tu voteaza ce crezi ca te reprezinta.

 3. LASII, SERVILII fata de ocupantul care-i pandeste din transnistria, KOKO-ii, ALIANTA ANTINATIONALA , toti sunt contra PNL-ului si contra UNIRII cu ROMANIA.

  EI justifica pozitia lor contra-naturii acuzand poporul ca „” noi am vrea dar poporul nu vrea „”.
  POPORUL este INTELIGENT , el urmeaza pe cei pe care l-au ales daca acestia il asigura ca sunt condusi spre mai BINE.

  CONCRET :::::::::: DACA GHIMPU sau LUPOFF sau VORONOFF spun oamenilor ca o vor duce mai bine in UE si NATO prin UNIREA grabnica cu ROMANIA, acestia ii vor urma.

  CUM acesti politicieni prefera sa aiba moldova ca o mica mosie a lor, sa o imparta intre ei, ei refuza NATO si orice idee de UNIRE cu ROMANIA.

  SINGURUL BASTION care ne ramane este PNL-ul, condus MAGISTRAL de CHARMANTA DOAMNA VITALIA.

  POLITICIENI de toate culorile din moldova TREZITI-va din somnul cel de moarte.

 4. Imperiul rus numit SOVIETELE ,

  a cazut NU din cauza votcii ci pentruca rusii si – au dat seama in ceasul al 12 – lea ca merg spre catastrofa sigura din punct de vedere economic daca continua sa aplice metodele aberante de tip MAFIOT ale KOKO-munismului. DEci au schimbat macazul si au imbratisat capitalismul, intelighentia imbogatindu-se peste noapte, far niciun efort de veritabila INTELIGENTA.

  KOKO-ii afirma mereu ca KOKO-munismul este o fericire dar nu este aplicat cum a spus MARX. CITITI pe MARX si veti vedea ca KOKO – munismul, in toate tarile din lume, a aplicat EXACT marxismul ::::::::: Lupta de clasa adica ura intre muncitor si intelectual, ura taranului fata de taranii mai instariti . Distrugerea societatii vechi adica asasinarea in masa a opozantilor politici . Saracirea fortata prin kolektivizare deci interzicand inititiva proprie fiecarui cetatean . Distrugerea religiei crestine , acest “” OPIUM “” , prin asasinarea in masa a preotilor .

  Ce au adus BOLSEVICII ca noutate ?????????? Contributia GENIALA , “” UMANISTA “” a lui LENIN si anume :::::::: APLICAREA Infometarii populatiilior ca mijloc de a accepta comunismul si crearea GULAGURILOR o alta forma de distrugere a indivizilor in masa.
  NU stiu daca MARX sau ENGHELS ar fi sugerat undeva aceste metode.

  POATE mai sunt si alte contributii bolsevice dar imi scapa pentru nmoment.

 5. „Rusia astăzi porneşte de la faptul că în urma alegerilor Partidul Comuniştilor al lui Voronin poate forma coaliţie cu centriştii lui Lupu şi naţionaliştii moderaţi ai lui Filat, ocolind naţionaliştii extremişti de tipul lui Ghimpu”. Autor politologul rus Vladimir Jarihin, vicedirector al Institutului Ţărilor CSI.
  Spusele acestuia ar putea avea la baza negocieri secrete cu Rusia pe care nimeni nu vrea sa apara in media

 6. In rindul persoanalitatilor de exeptie – Mihai Viteazul, Halipa, Pelivan, Inculet, Ioan Cuza etc sau exemple mondiale : Bismark, Garibaldi – se inscrie si dna Vitalia Pavlicenco.

 7. Cei care nu au trait sub o monarhie, cei care nu stiu ce inseamna o infrangere in fata celei mai criminale dictaturi imaginata vreo data de un pamantean, cei care nu avut victime in familie datorita acestei dictaturi , lanseaza discursuri aberante ca cei cativa de mai sus. A cestia nu pot face o diferenta intre un stat socialisto-komunist si un stat avand o FAMILIE REGALA in drepturile EI depline.

  Daca moldovenii si muntenii au ales un rege strain nu au facut-o pentruca se certau
  intre ei sau pentruca nu ar fi gasit un rege roman capabil de aceasta misiune.

  Intelectualitatea romana cu studi occidentale si-a dat seama ca un element primordial in conducerea unui stat , pentru a se dezvolta, pentru a deveni modern si a avea un cuvant greu de spus in lume, este sa ai un sistem relationel EFICACE
  verificat de secole si de secole, si anume SISTEMUL REGAL .

  Caci sistemul regal ca sistem politic este de fapt mai democratic decat toate democratiile care au existat si exista in prezent.
  Importanta cpitala a MONARHIEI rezida in RELATIILE sale cu foarte multe alte familii regale din lume prin casatorii cu parteneri , de preferinta din tari altele decat tara sa . Aceste relatii sut cultivate de toate familiile regale caci ele aduc pe de o parte bunastare popoarelor respective iar pe de alta parte reduc riscul razboaielor.

  Sa ne referim la FAMILIA REGALA din ROMANIA. Veti gasi ca are legaturi de rubedenie cu ANGLIa, AUSTRIA, GERMANIA , TZarii rusi, si inca cu alte multe tari.

  Ce o sa faca Iliescu , de exemplu , daca se duce la regina Angliei sa-i vorbeasca de UNIREA BASARABIEI cu ROMANIA. Cine il va lua in seama si pe ce coosiderente ????????? ESTE cu totul altceva cand vine o nepoata sa puna aceasta problema pe tapet si sa-i ceara in plus sa puna un cuvant pe langa MEDVEDEV.

  OAmenii simpli pun problema din punct de vedere individual si fara sa cunoasca circonstantele evenimentelor.

  Ba ca regii traiesc numai in aur si nu fac nimic. Ca sunt inutili si de fapt sunt paraziti (dupa teoriile cele mai savante ale KOKO-munismului ). Ca traiesc in palate, dar daca privim aceste palate sun cele mai vizitate in lume si aduc beneficii considerabile tarilor respective.

  REGELE MIHAI este acuzat de comportamentul cu ANTONESCU, de cadourile primite dela stalin etc, etc,.

  Vreau sa va vad DOMNILOR sa fiti regi la 20 de ani, sa pierdeti un razboi , invigatorii sa va dea directive de viata si de moarte si,ignorand aceste presiuni, DVS sa faceti altceva decat ordinele primite.

  Nu sunt istoric, nu sunt specialist in materie, dar este destul sa citim si sa reflectam putin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *