Dosarul „Panourile lui Pasat” a fost gasit, asteptam examinarea

Pe data de 15 octombrie a.c., ora 10:00, Curtea de Apel Chisinau va examina cererea de recuzare a judecatorului G.Zubati, depusa de reprezentantul PNL pe 7 octombrie, in sedinta de judecata PNL vs CEC si PUM, privind nedeclararea de catre PUM a cheltuielilor pentru panourile publicitare plasate la toate intersectiile de  trasee si drumuri din republica.

Cererea de recuzare a fost depusa pentru ca judecatorul nu cunostea continutul dosarului spre examinare, fapt ce pune sub semnul intrebarii obiectivitatea examinarii acestuia.

Pe 13 octombrie reprezentantul PNL a venit in audienta la presedintele Curtii de Apel sa afle soarta dosarului. Nici cancelaria, nici grefiera judecatorului nu au putut comunica unde se afla dosarul. Intr-un sfirsit, s-a aflat ca dosarul a fost repartizat judecatorului Gheorghe Cretu.

Potrivit legii, cererea de recuzare a judecatorului, inaintata in aceeasi instanta, se examineaza in ziua depunerii. Din ziua depunerii cererii au trecut 8 zile, pentru ca „judecatorul Cretu, caruia i-a fost repartizat dosarul pentru examinarea recuzarii, se afla la un seminar pe citeva zile”. Mai e de mentionat ca litigiile electorale se examineaza in regim de urgenta.

Serviciul de presa al PNL

Loading Facebook Comments ...

14 Comments

Add a Comment
 1. Ori au pierdut dosarul ori, mai degraba, l-au pus „bine” intentionat. Judecatorii astia parca-s intr-un circ cu nebuni. Comunisti nenorociti

 2. Poate l-o fi luat astea cu ei????

  Муж с женой решили поехать отдохнуть, тока муж на курорт приехал на день раньше, так как с командировки сразу на курорт! Приехал снял номер! В комнате был комп с выходом в инет. Решил написать жене которая должна завтра приехать. Но адрес набрал неправильно, ошибся на одну букву. Получилось что он написал другой,женщине вдове,которая сегодня похоронила мужа! Вдова решила проверить почту. Там несколько сообщении с соболезнованиями,и одно сообщение с заголовком: „моей жене которая пока еще дома” Заходит сын вдовы к маме в комнату. Видит,мама сползает со стула,бледная. Сын смотрит на монитор, а там сообщение:”дорогая! Знаю что ты не думала что я напишу тебе, но оказывается здесь есть интернет! Тока хотел сказать что, добрался нормально. Зарегистрировался. Готовлюсь к твоему прибытию.Надеюсь ты доберешься без происшествий,как и я! с нетерпением жду!” p.s 3десь жарко

 3. opincuţă spune:
  15 October 2010, la 10:10

  Спасибо! Остроумный анекдот. Выставляйте еще.

 4. doamna Pavlicenco, atat Dumneavoastra cat si lui Ghimpu noi MOLDOVENII tinem sa va amnitim ca nu suntem mai prejos decat cecenii si daca ve doriti sa va arda pamantul sub picioare noi o vom organizao! JOS ROMANII BORATI! TRAIASCA SFANTA MOLDOVA!

 5. Ia-o domol, musiu Sergiu,ia-o domol!!! Fara amenintari!! e clar? Sau mai repet odata? Crezi tu ca Rusia face razboi pt tine cu Romania? Te inseli amarnic, baiatas!! Amarnic de tot!! Dumnezeu sa-ti ajute, asa pe cum emeninti pe romanii borati!

  Doamna Pavlicenco,
  Ceea ce indrazneste acest nemernic sa scrie pe blog se cheama instigare la terorism!! Si este pedepsit de legile internationale. In consecinta, va asumati o mare raspundere pentru tolerarea pe blogul dv a unor opinii de acest fel. Ele trebuie oprite urgent. Proferarea de amenintari si instigaerea la ura si terorism nu sunt OPINII!!

 6. Sergiu cecenu,
  pleac-o in Cecenia,acolo ti-i locul.Tu opincile dn Moldova nu le vei tirii incolo.Nu ma incadra in „noi MOLDOVENII”inventati de tine.De cind ma tin minte moldoveanul nu a facut razboie si nici nu si le-a dorit.

  Are dreptate Titirez.D.Pavlicenco trebuie sa luati masuri urgente cu alde Sergiu,care cheama la terorism.Pentru astea tot sunt legi,sa fie buni sa le respecte.

 7. Nicu Dragutan, Chisinau

  Sergiu, da cine esti tu ca iti permiti sa te adresezi din numele tuturor moldovenilor?!
  Invata mai intai gramatica elementara, ca esti mai prejos decat „boratura” romanilor

 8. Pentru cei care nu stiu ce zic:

  Nezavisimaia Gazeta: Moscova pregăteşte cedarea onorabilă a Transnistriei
  Foto: itiaudchemarea.blogspot.com

  Uniunea Europeană va sugera Rusiei să-i cedeze Transnistria, promiţând totodată Republicii Moldova deblocarea drumului spre UE în viitorul apropiat, scrie publicația rusă ”Nezavisimaia Gazeta”. Despre aceasta, potrivit expertului german Alexander Rahr, se va discuta în cadrul reuniunii dintre Angela Merkel, Nicolas Sarkozy şi Dmitri Medvedev, care va avea loc pe 17 – 18 octombrie. Transnistria urmează să obțină tot felul de beneficii economice, însă ce se va promite în schimb Rusiei încă nu se știe.

  Anterior, reprezentantul special al UE în Republica Moldova, Kalman Mizsei, a declarat la o reuniune a Consiliului Permanent al OSCE, că Rusia ar trebui să renunțe la operaţiunea de menţinere a păcii în Transnistria, iar UE şi SUA să capete statut de mediatori la negocierile privind reglementarea conflictului transnistrean.

  „În Uniunea Europeană se discută posibilitățile de rezolvare a conflictelor îngheţate din Europa. După ce Germania a devenit membru al Consiliului de Securitate ONU, obligația ei este să găsească soluții viabile pentru rezolvarea conflictelor regionale”, a declarat Alexander Rahr.

  „Am vorbit cu deputaţii Bundestag-ului. Ei consideră că este mai ușor să rezolvi conflictul transnistrean decât cel din Karabah sau Georgia. Transnistria este mai aproape de Europa. Republica Moldova are o şansă reală să adere la UE împreună cu Transnistria, căreia îi poate fi acordat statut de teritoriu cu un ridicat nivel de autoguvernare. Astăzi, Rusia este percepută ca parte la negocieri, care susține Transnistria și frânează procesul de reglementare,” a mai spus Rahr.

  „În Transnistria pot fi introduse Forțe de Reacție Rapidă a Uniunii Europene. Este vorba despre înlocuirea trupelor rusești cu o misiune de poliţie, asemeni celei care se află acum în Bosnia şi ar trebui să fie în Kosovo,” a declarat director al Institutului de analiză politică şi cercetări internaţionale de la Kiev, Serghei Tolstov. El consideră că declarația lui Kalman Mizsei, nu este întâmplătoare, „este politica promovată de Uniunea Europeană”. Potrivit expertului, Ucraina va reacţiona, ținând cont de relaţiile sale cu Rusia şi nedorinţa să se certe cu UE.

  Ministrul de Externe al RMN, Vladimir Iastrebciak, a declarat că „în conformitate cu acordurile semnate în 2009 de către preşedinţii Rusiei, Moldovei şi Transnistriei, retragerea trupelor ruse din regiune este posibilă numai după soluţionarea definitivă a conflictului transnistrean.”

  Reprezentantul permanent al Rusiei la OSCE, Anvar Azimov şi-a exprimat nedumerirea în legătură cu cerințele insistente de a retrage contingentul de pacificatori ruși din Transnistria. „Rusia nu se ține de prezenţa sa militară pe malul stâng al Nistrului,” a declarat Azimov. Cu toate acestea, potrivit lui, renunțarea la una dintre cele mai eficiente operaţiunii de menţinere a păcii va aduce părţile aflate în conflict la o confruntare directă.

  D.Pavlicenco,aici este si meritul PNL.

 9. Romania este o tara de stransura, care in curand va disparea de pe harta lumii! MOLDOVA ALEGE VICTORIA! MOLDOVA ALEGE PARTIDUL COMUNISTILOR! MOLDOVA ALEGE INDEPENDENTA! MOLDOVA ARE DEMNITATE DE ASI PASTRA IDENTITATEA NATIONALA!

 10. TOVARICI DODONOF,

  AM o senzatie STRANIE cand vad filmuletul pe care il prezentati .

  Sunt in OCCIdent si ma cutremur cand vad ce au ajuns compatriotii mei de ieri , din gospodari si oameni civilizati, inr’o HOARDA ROSIE urland la unison cu KIM-IR- SEN, KASTRO si alti DEMENTI COCO.

  POPOR BOLNAV, PSIHOPAT, neaga apartenenta sa la neamul sau romanesc, aduleaza partidul care i-a ucis parintii, aduleaza pe cei care i-au deportat semenii, aduc OSANALE CRIMEI, DESNATIONALIZARII, MINCIUNII.

  Cine va reusi sa trezeasca acest popor din SOMNUL cel de MOARTE ????????????

 11. Cineva se intreaba cu cine sa voteze, cu PNL-ul sau cu PL-ul lui GHIMPU.

  ESTI pentru UNIREA tarii cu ROMANIA ????????

  VOTEZI PNL-ul, VOTEZI DOAMNA VITALIA, VOTEZI reprezentantii PNL-ULUI, fara ezitare.

  In ce priveste partidul Liberal al DOMNULUI GHIMPu, situatia este simpla.
  Ghimpu nu a afirmat NICIODATA ca este pentru UNIREA cu ROMANIA, ca si COCO-munistii dealtfel, casi celelalte partide ala ALIANTEI sau din afara ALIANTEI.

  Ghimpu nu a elogiat niciodata munca extraordinara a PNL-ului, refuza orice legatura cu PNL-ul, nu a rugat niciodata PNL-ului sa i se alieze in alegerile viitoare, nu exteriorizeaza nicio ATRACTIE MNIFESTA pentru IDEILE UNIONISTE.

  SI atunci ????????? VOTUL pentru PNL este absolut OBLIGATORIU, ESTE SINGURUL UTIL.

  Daca in ceasul al 12-lea ghimpu considera ca a facut a ceasta GRAVA eroare de IGNORARE a PNL-ului, in mod CERT va cere sprijinul PNL-ULUI
  iar PNL-ul va decide, dar sunt convins ca PNL-ul va ajuta pe GHIMPU.

  Parerea mea de CETATEAN SIMPLU.

 12. Pentru V. CIOBANu,
  Ma intereseaza enorm parerea DVS in detaliu despre mon messaj. Nu inteleg absolut nimic dar de indata ce cineva apreciaza activitatea DOamnei Vitalia apar , pe ici pe colo, aluzii, sub-aluzii,cum ca Madam Vitalia ar fi de coniventa cu COCO-munistii, ca PNL-ul ar fi o baraca comunista,etc, etc.

  EU cred, ca cetatean de buna credinta, ca cei care lanseaza astfel de svonuri sunt comunisti sau MULDU-FUFULENI, adica nu moldoveni ci un surogat moldo-ruso-tataro-asiatic.
  Vreau justificari inteligente si ceva mai stiintifice privind ostilitatea pe care o manifestati.

 13. to: Pavlicenco si Ghimpu

  Sergiu spune:
  15 October 2010, la 16:04

  „doamna Pavlicenco, atat Dumneavoastra cat si lui Ghimpu noi MOLDOVENII tinem sa va amnitim ca nu suntem mai prejos decat cecenii si daca ve doriti sa va arda pamantul sub picioare noi o vom organizao! JOS ROMANII BORATI! TRAIASCA SFANTA MOLDOVA!”

  Stimati Domni, nu credeti ca este cazul de amenintare publica cu terorismul si instigare la crime pentru optiune politica liber exprimata?
  Cred ca este cazul sa fie sesizata procuratura……………

 14. opincuţă spune:
  15 October 2010, la 20:08

  „Pentru cei care nu stiu ce zic:

  Nezavisimaia Gazeta: Moscova pregăteşte cedarea onorabilă a Transnistriei
  Foto: itiaudchemarea.blogspot.com

  Uniunea Europeană va sugera Rusiei să-i cedeze Transnistria, promiţând totodată Republicii Moldova deblocarea drumului spre UE în viitorul apropiat, scrie publicația rusă ”Nezavisimaia Gazeta”. ”

  Draga Opincuta,
  Eu cred ca discutia intre marile puteri cu Rusia va fi despre calea de mai departe a Rusiei : Va merge cu lumea crestina sau cu ceilalti…..
  Despre Moldova, poate vor schimba doua-trei uvinte….
  Viitorul Moldovei trebuie sa-l decida moldovenii, cum au procedat nemtii, nemtii cei mai „ciudati”, care nu au obosit sa creada si sa lupte pentru un sfint adevar – unirea nemtilor intr-o singura tara.

  Cred ca in PNL sunt adevaratii „ciudati”, care nu vor inceteni sa promoveze UNIREA pina la savirsirea ei…….

  Sa dea Domnul curaj necesar electoratului si electoratul sa dea o sansa reala PNL pentru a accede in parlament.

  Cu PNL in Parlament cu siguranta nu se vor mai plimba nestingherit como si hoţo-manii ……

  Succes PNL !
  Succes Primului pe lista !
  Succes Popor istovit de guvernari corupte si fara scrupule !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *