“Un vas de apa pentru ciinii nimanui”

Astazi, am participat la o conferinta de presa alaturi de Asociatia ALGA si avocatul Ion Dron, aparatori ai animalelor, in care am lansat catre societate indemnul “Un vas de apa pentru ciinii nimanui”. Avind in vedere ca vara e torida si ciinii se descurca greu in canicula, solicitam persoanelor iubitoare de animale si cu inima sa le dea un vas de apa. Sa urmam si pentru animale gestul manifestat astazi public fata de oamenii care au de unde lua o cana de apa pe strada.

Nici astazi, ca in alte dati, televiziunile nu au venit la conferinta de presa. A fost doar portalul www.privesc.euhttp://www.privesc.eu/Arhiva/Pagina/1 Poate de aceea ca am fost si eu in conferinta de presa, desi am facut-o la marea insistenta a ALGA-i, poate ca nu le permit ziaristilor sefii, care considera ca nu e subiect important sau nu vor sa-i supere pe patronii politici.

Cazul cu acesti ciini ai nimanui e ca si cu deportatii – si ei “ai nimanui”. In loc sa umble liberal-democratii cu mitinguri false, cu populismul, mai bine ar adopta in lectura a doua legile cu privire la animale, iar in privinta deportatilor – ar amenda legea si ar incepe – macar cite putin, esalonat, pe etape – restituirea costului averilor confiscate de regimul comunist de factura sovietica.

Cine va avea rabdarea sa asculte declaratiile facute in conferinta de presa va deveni, va asigur, mai responsabil…

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

4 Comments

Add a Comment
  1. Stimata D-mna. Oare nu era mai buna solutia Primarului cu eunatasierea animalelor acestea? Asa se chinuie iarna se chinuie vara schelaie de foame si aduc pe fata pamantului alte animalute care se chinuie si ele la fel. Oare nu e mai bine de terminat cu circul asta de 2 bani si de facut cum s-a facut in toate tarile civilizate la inceput cand s-au exterminat aceste animale ale strazii ca apoi sa se ia controlul asupra situatiei.?

  2. „Nici astazi, ca in alte dati, televiziunile nu au venit la conferinta de presa”- nu ma mira deloc faptul, cei de la televiziunile „neafiliate” nimanui mai bine arata cum peste un automobil au cazut niste crengi decit declaratiile unui politician inconvenabil stapinului lor.

  3. In comentariul precedent am avut in vedere ca chestiile spuse la conferinta de catre dumneavoastra sint ma importante decit automobilul si crengile. In rest atitudinea mea despre operatiunea cu nume de cod „Grivei” o cunoasteti 🙂

  4. Sa lasi cainii in strada, in mizerie, murdarie, paraziti, boli, etc. si sa plangi de mila lor este un mare cinism.

    Sau ai bani si spatiu si-i tii in apartament sau acasa, sau faci ce fac englezii, americanii si alte tari civilizate.

    EI culeg cainii vagabonzi, ii pastreaza 3 zile, si daca nu se gasesc amatori de caini ii eutanasiaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *