Actiunea tinerilor national-liberali a avut succes

In saptamina care a precedat Ziua Internationala a copilului de la 1 iunie tinerii national-liberali au desfasurat o actiune de colectare a donatiilor de haine si jucarii pentru copiii de la scolile-internat, orfelinate si familiile defavorizate cu multi copii. Acum u rmeaza ca aceste donatii sa fie transportate si remise cu ajutorul echipelor teritoriale ale PNL la institutiile educationale si la familii. Pentru a aprecia efortul depus de tineri postam niste poze, care sint foarte multe dupa aceste zile de actiune.

Loading Facebook Comments ...

3 Comments

Add a Comment
  1. PENTRU ONOARE ŞI DEMNITATE – ALINIERE LA MAREŞAL

    va astept si pe voi sa comentam evenimentele de atunci:

    http://www.tribuna-basarabiei.ro/2010/06/pentru-onoare-si-demnitate-aliniere-la.html

  2. Se vor bucura niste copilasi. Sunt inca foarte multi oameni, care nu au stiut de aceasta actiune de caritate. Multi au nevoie sa mai elibereze dulapurile, sa faca bine celor care nu pot avea elementarul, de care au nevoie. Organizati mai des si lumea va aprecia la justa valoare efortul. Sigur ca aveti si costuri pentru aceasta munca, dar vi se va rasplati din plin. Dumnezeu sa va dea sanatate.

  3. Pentru DOMNUL ANATOL PETRENCU.

    AVETI foarte multi admiratori EU inclusiv pentru curajul DOMNIEI VOASTRE si justetea democratica a analizelor. Insa, cateodata am impresia ca va opriti speriat, ingrozit pe marginea prapastiei si va piere glasul.

    Ajungeti la un punct , ezitati, si nu spuneti raspicat ::::

    “” Trebue interzis partidul comunist in Moldova si in lumea intreaga “” .

    “” Trebue daramate toate monumentele OCUPANTULUI precum si toate monumentele ridicate de regimurile totalitare ale Moldovei , monumente cu IZ totalitar sau antiromanesc , fie ale lui lenin sau ale altui alt dictator, si duse la fier vechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *