„Regele” e mort. Traiasca „Regele”!

Picture 059Picture 060

Aveti aici delegatia R.Moldova (cea mai saraca tarisoara din Europa), care l-a insotit pe Vlad Filat in vizita DE O ZI in Polonia. Este partea de jos a primei foto si partea de sus a celei de-a doua. Puteti comenta, ca asta ne-a mai ramas. VP

Loading Facebook Comments ...

60 Comments

Add a Comment
 1. Dna Pavlicenco,
  Buna seara.

  Am scapat ceva.
  Nu inteleg care e problema?

 2. Va rog sa mariti materialele deoarece este imposibil de citit.
  Multumesc.

 3. Mizeria e mare si foarte probabil voronin va reveni la putere! Traiasca COMUNISMUL!!!

 4. Da Vlad mizeria e mare, si acum ce ? hai inapoi la o mizerie si mai mare?:) Traiasca COMUNISMUL tau in Miralicundia, in statul Inexistent, in Dictatoria s.a. state ireale, fantastice, fictive, imaginare… 🙂

 5. Pt Acu

  Daca vorbiti de foto, va spun cum fac eu. Clik dreapta, apasati view image, apoi se deschide aparte foto si are un capat cu plus si apasati pe plus si se mareste ca sa puteti citi. Incercati, nu se poate ca la mine sa fie si la Dvs. – nu…

 6. Toata lumea de dincolo de Prut ( Republica Moldova ) vorbeste cu mare patos despre salvarea prin unirea cu Romania. Totusi n-am vazut scris un cuvintel, in presa moldoveana de astazi, despre faptul ca astazi 17 martie 2010 se implinesc 92 de ani de cand Sfatul Tarii de la Chisinau a hotarat unirea Basarbiei cu Romania. Doamne, cum trece vremea! Au trecut deja 92 de ani!

 7. Da eu as spune-o altfel, nu ca Vlad. „Regele” e mort, traiasca „Regele”.

  Respect p-u dna Pavlicenco!

 8. Da, Romanul,
  am uitat si eu, au uitat si altii… ceva se intimpla cu noi…
  nu mai stim de unde bate vintul si unde vrea sa ne duca… caci UNIREA multdorita toti zic ca nu este OPORTUNA… si atunci, apar Dodonii pe situri…
  cred ca NE TREBUIE asa zisa a doua RESPIRATIE!
  Lumea este obosita de atita politica goala… Europa nu ne intelege… suntem in Postul Mare si trebuie sa ne POCAIM DE PACATE,
  poate Dumnezeu ne va LUMINA si ne va deschide PERSPECTIVA CEA MAI BUNA!???

 9. Vati baut mintile!!!!

  Smnarea marelui act de Unire a avut loc la 27 MARTIE!!!

  Nu incurcati podul cu podeaua.

 10. Iubito! Dezvăluie te rog cum ai făcut rost de aceste documente. De care reţea de informatori te-ai folosit? Mai lasă în pace guvernanţii şi pocăieşte-te un pic că suntem în postul cel mare. Altfel ne duci pe toţi noi în iad.

 11. Romanul – bea aghiazma… Pe 27 Martie sunt planificate manifestari speciale cu ocazia asta… Pare-mi ca asta voi, cei de peste Prut – ati incurcat itele… Nici nu e de mirare, caci Unirea de la Moldova s-a pornit, si nu invers…

 12. dna pavlicenco nu mai shtie ce tampenii sa mai scrie care cica ar demostra cat de „inumani”, cat de „nedemocrati”, cat de „neeconomicoshi” sant actualii guvernanti. Mori de ras nu alta.

 13. Chiar si mie im ieste interesant ce cautau acolo sefii diferitor intreprinderi, chiar daca cheltuielile de deplasare de intreprinderile care i-au delegat, desi avionul a fost achitat din buget. E clar ca se duc cu afacerile, sa mai cada o farimitura de paine si lor, dar chiar asa, d-mn Bodea, va stiu de om de treaba…de restul nu stiu nimic. Are dreptate d-na Vitalia, pe linga sirma ghimpata si alte lucruri bune, sunt si multe mizerii facute. Slab, nu avem inca un guvern, o conducere care sa ne salveze.

 14. Lupii

  Prin codru cândva des,
  ajuns răriş, pe-alocuri şes,
  înfăşuraţi în razele solare
  lupii flămânzi, în dezolare,
  se plimbă căutând mâncare.

  În frunte păşind îngâmfat
  chiar de-i sleit şi hemesit,
  privind chiorâş spre asfinţit
  se mişcă lupul-împărat
  de-ai săi ortaci naivi urmat.

  Urlă în cor toţi fără silă
  întorşi spre răsărit de soare
  poate de undeva apare
  vreo jivină, fie şi fosilă,
  doar foamei să-i dea alinare.

  Ceva foşniră-n ciritei
  şi toţi ca nişte groaznici zmei
  se avântă, dar înghimpaţi fiind
  dădu-napoi urlând, silind
  şi împăratul să fugă după ei.

  Nu răbdă bietul stomac
  şi turbata haită văzând un copac,
  nu oricare, ci stejar – în floare,
  începură-a roade cu înverşunare
  rupându-şi colţii în tulpina tare,

  şi porni urlând sărmanii, lupii,
  înspre răsărit de soare, căpcăunii,
  poate să-ajungă-n sfârşit
  la locul mult, mult râvnit,
  împădurit, de care au rătăcit.

 15. Pt ion

  Iubitule, documentele sint din Monitorul Oficial de la 9 martie 2010 – deschide foto, casca ochii si citeste.

 16. Pentru Abdrusha,
  Tu ti-ai baut mintille! Votul in plenul Sfatului Tarii s-a produs pe data de !7 martie 1918 ora 10 dimineata. Semnarea actului unirii s-a facut la data de 27 martie 1918, ceea ce este cu totul altceva. Semnarea actului unirii consfintea ceea ce Sfatul Tarii votase.

 17. In Romania, unirea Basarabiei cu Romania se sarbatoeste din totdeauna (inclusiv in perioada comunista) pe data 17 martie. Deci nu cred ca un intreg popor este continuu in stare de ebrietate de 92 de ani. Alta e povestea ca in Republica Moldova acest eveniment nu s-a sarbatorit niciodata si aceasta aniversare a fost cosiderata mereu, inclusiv acum, ca un atentat la statalitatea Moldovei.

 18. Doamnelor si Domnilor,

  Cuvantul „STATALITATE” este unul pur moldovenesc, adica un jargon tradus din limba rusa. Stalin sau ce partid l-a introdus cu forta in celebrul dictionar al limbii moldovenesti si in vorbirea curenta ??? Eu nu l-am intalnit in limba romana.

  TANK.

 19. Salutari din ROMANIA, d-na PAVLICENCO. Am sa expun si eu o parere, personala: R.MOLDOVA este condusa, in continuare, de aceiasi lachei, in blanita de oita, ai fostului regim SS, VORONIN !Si se observa si peste hotare acest lucru, chiar daca unele din declaratiile actualilor conducatori sunt mai mult sau mai putin belicoase, in vederea europenizarii R.MOLDOVA ! De fapt, in concluzie, aceeasi MARIE, dar cu alta palarie, sunt factorii de conducere din R.MOLDOVA! Nu isi vor spune adevaratele intentii niciodata, deoarece, cind cineva dintre ei, cei care conduc, cind dau cite un interviu la televiziunile locale, din R.MOLDOVA – ori sunt inca sub aburii alcoolului, ori sunt raciti si nu pot duce o silaba pina la capat etc….Va salutam cu drag, fam. S.T.

 20. bre ROMANUL, urmeaza linkul lui Eugen si ai sa te convingi odata in plus ca votarea propriu-zisa, inclusiv si renumitele discursuri in cadrul deliberarilor, a avut loc pe 27 martie. Rusine.

  nu te ingrijora, caci va fi sarbatorita. A fost sarbatorita si anii precedenti necatand la intimidarile autoritatilor.

  Incurci maiura cu plamanii.

 21. e, andrusha, omu se da destept, vrea sa o faca pe romanul desteptul, air moldovanul e prostul, anume din cauza la asa „romani destepti” pe un mal al prutului si asa „moldoveni – voronisti” de pe celalalt mal, UNIREA este greu de infaptuit.
  Unirea din 1918, a fost posibila datorita faptului ca sfatul tarii erau destepti si au luat tarisoara asta in maini, si au mers peste prut la cconducerea de acolo si au spus, buan ziua frati romani hai sa ne unim, si punctum, nu cu maria de la tara sau cu florin din bucuresti, s-a facut unirea.

 22. D- na Pavlicenco chiar vad pasi reali de democratie,la-ti inspirat si pe D.Dodon sa iasa cu un blog,si cred ca faceti tandem bun pentru lupta cu comunizmul si salvarea democratiei in R.Moldova,-da voi ziceti ca regele e mort.Lenin jiv-jivee vseh jivih!

 23. Vlad de la Ungheni?
  Tu esti cel cu… Traiasca comunismul? Ca … bine zici, tare bine… Mizeria e mare de tot in Moldova!! Este?

 24. haha .. ce hackeri sunteti , ati pus niste poze pe care nimic nu se vede si venit cu acuzatii … eu tot pot sa spun ca in acea delegatie ati fost si dvs !

 25. Doamna, nu Va suparati, dar nici Voronin nu-l sapa pe Filat mai tare ca Dumneavoastra. Credeti ca-i bine asa???

 26. PS : Mare prosti mai sunteti unii …. atita lucru nu cunoasteti : cand a s-a semnat marea unire …. dar va mai declarati mari aparatori ai romanismului….

  27 Martie – Ziua unirii Basarabiei cu Romania.
  http://tinyurl.com/yhwotjh

 27. Vlad,
  fiecare si-o face cu maina propria lui mana.Il sapa situatiile de prin orase si sate,indiferenta lui Filat si a celorlalti membri AIE.

 28. „Filat trebuie să-l dea în judecată pe Voronin”-nu-l va da in judecata,deoarece si Voronin tre sa-l dea in judecata pe Filat, ca l-a numit „berbec”-acum sunt chit,nu are rost sa mai cheltuie bani si cu procesele judiciare.M-a uimit si pe mine reactia aceasta a lui Filat si ma tot gindesc,de ce nu a reusit sa se abtina de la acest nume-„berbec”?de fapt iti sare tandara,atunci cind te loveste acolo unde te doare.

 29. Luluta,
  ai dreptate – nu trebuia sa-l numeasca „berbec”, ci asa cum se zice si cum e mai corect – BARAN. Cat despre situatia de prin orase si sate – oare chiar credeai ca 8 ani gresiti pot fi corectati in 6 luni??? Ar fi bine, dar minunile se petrec numai in povesti. Nu sunt indiferenti cei din AIE, doar prea precauti. Chiar crezi ca daca se intoarce Voronin la putere vom trai mai bine???

 30. Vlad,
  eu nu am spus asta si nici nu cred asa ceva.Te rog,sa nu gindesti in locul meu.Daca am zis ca sunt indiferenti am si motive reale sa o fac.Nici nu cred ca distrugerile facute timp de 8 ani tre sa fie reparate in 6 luni,e absurd sa crezi asa ceva.Insa acea precautie prin care tu ai incerca sa-i dosesti,nu e precautie,este chiar indiferenta.Cit nu s-ar plinge omul in scris si oral nimeni nu aude ,nimeni nu vede,nimeni nu ia nici o masura.De ce?Am privit la stirile PROtv cum oamenii es in strada si fac greve ca nu le place primarul interimar,ei si? cine ii aude?Exact situatii similare sunt peste tot,pe care le cunosc si eu,de aceea si scriu ceea ce scriu.In aceste hotariri,postate mai sus asta se spune,ca sunt numai treaba,numai nu acolo unde trebuie.Asa ….de forma,parca e prima data?

 31. Dna Pavlicenco, a-ti preluat o tehnica de a „fi actuala” asemanatoare tov. Rosca. Am analizat lista si am vazut ca majoritatea delegatilor au plecat pe bani proprii si nu bugetari. Si in final vizita in Polonia nu implica cheltuieli extraordinare. Cred, ca ar fi cazul sa nu judecati emotiv…

 32. …am citit lista…o intrebare:SI CU CINE ATI FI DORIT SA MEARGA?…ca doar nu merge sa stea la un pahar de vorba si o strachina de placinte…cred ca toti cei prezenti in delegatie merg cu un scop si probabil,si sigur ca cei din lista au o serie de intilniri cu omologii lor din Polonia,schimb de experienta cum s-ar spune.Iar semnele de intrebare expuse vizavi de aceasta delegatie ma duce cu gindul la un vechi cintec moldovenesc:”Foaie verde fum de tractor…” si la celebrul hit „De la Primarie’n sus/Toate lampile s-au stins…”…tot asa fara motiv ma duce gindul la aceste cintece…

 33. OAMENI BUNI, d-na Pavlicenco doar a postat 2 fotografii ale deciziei guvernului si a spus ca ne lasa pe noi sa comentam, noi iata asta si trebuie sa facem, da noi iata ca sarim in fata cu vorbe ca Pavlicenco e rea ca ii critica, ea pe nimeni nu a criticat prin aceste 2 imagini, asta noi acuma singuri criticam (unu la mina)
  si doi la mina, intradevar ce cautau acele firme acolo, daca se stie ca moldasig (Bodea) a fost a lui Voronin, iar acuma reprezentantul firmei e in aceiasi delegatie cu Filat? aici sunt semne de intrebare????…???? iar practica de a lua cu tine in caruta si firmele care te-au finantat sunt la fel ca ale comunistilor. Personal consider ca din cei de la guvernare (liberalii) nu toti sunt cinstiti in actul de guvernamint. Iar noi, alegatorii impreuna cu alte partide, trebuie sa fim cu ochii in PATRU, ca sa nu fim tradati, doar asa, cind vom arata cu degetul din timp, asa tara va fi condusa corect si pentru popor din numele poporului, ca sa nu ne mai trezim peste 8ani intr-un alt 7 aprilie.

 34. Toti sefii ai guvernului or statului cand merg sa se intalneasca cu omologii sai din alte tari, merg in delegatii mari: ministri si oameni de afaceri.
  Sa mergi de unul singur in vizita oficiala este o risipa de bani si timp.

 35. Pentru Eugeniu:
  Reprezentantii Moldasig sau orice alti reprezentanti ai bussinesului in primul rind sunt CONTRIBUABILI, platitori ai taxelor – deaceia nu trebuie sa-i invinuim ca afost cu cineva sau este cu altcineva, dar trebuie sa-i respectam si sa ne bucuram ca au o posibilitate suplimentara sa efectuieze o vizita in cadrul unei delegatii guvernamentale. Iar problema postarii acestui subiect este continuarea subiectiva a problemei ridicate de Petrenco – cu ce avioane zboara Filat si de ce sunt asa cheltuieli de mari? De aceia ca ziua de munca a unui Prim ministru, care la rindul lui incearca sa scoata tara din RAHAT costa mai mult decit zborurile, sau costul delegatiilor acestea.

 36. Nu mai stiti ce sa inventati !? Ati facut mare titlu, teatral , dar de nimica :FOAIE VERDE LOBODA ! Doriti sa dati, iarasi,unui eveniment normal o tenta denigratoare.Dar cu cine vroiati sa mearga in Polonia? Cu dumneata ? Polonia este o tara UE. FILAT A LUAT OAMENI, CARE SA FACA LEGATURI. MOLDOVA A FOST IZOLATA MULT TIMP DE UE , a stat numai cu fata la Rusia .Poate oamenii de afaceri si-au platit singuri deplasarea .De ce i-ati sarit in cap iarasi lui Filat?De ce il urati de moarte ? V-ati inhaitat cu Rosca ,alde Dodon si toata zua urmariti ce „part’ au mai scapat membrii AIE. Mai intorceti-va cu fata spre pcrm , ca si acolo sunt persoane „interesante”. Sau aveti misiune! Astea sunt „bombele ” cu care ne-ati”amenintat” ? CAM FASAITE !

 37. pentru doru spune:

  17 March 2010, la 18:06
  Nu cred ca 5000 de euro cheltuiti pentru avioin este un pret mare, atita timp cind un bilet doar dus in polonia tre sa coste in jur de 200eur, iar avionaul are peste 50 de locuri, ceia ce reiese ca un avion face cel putin 10000eur, adica un profit dublu, ceia ce rezulta ca Filat a platit putin, nu cred ca aici d-na Pavlicenco are obiectii.
  iar pe tema contribuabililor, de ce sa nu ma ia si pe mine la asa deplasari… pentru ca eu nu am ce cauta acolo, odar protejatii pot face afaceri, asta e ideea. Stiu eu cum participau doar protejatii lui voronin la ilntilniri cu delegati din alte tari, am avut ocazia cineva sa fie dat afara din s ala pentru ca nu era linge curul lui voronin, iar cei din sala se intilneau cu sheichi arabi, cu alti businesmani si puneau businesu la cale.
  Dar cel mai interesant ar fi, da nu as avea nici o pobiectie daca jumatate de cost al avionului il achitau firmele care au plecat cu FIlat, pina la urma lasai as faca afaceri, dar fair play, vraeu sa scot bani din relatiile de colaborare, fii bun si plateste pentru deplasari, aici mi se pare incorect.

 38. pt ROMANUL: Tu poti sa sarbatoresti astazi /cred ca deja ai sarbatorit, daca ai incurcat asa itele/, iti dam voie , dar nu cred ca in Romania se sarbatoreste astazi, deaceea ca la 24 ianuarie 1918 Sfatul Tarii a proclamat independenta REPUBLICII DEMOCRATICE MOLDOVENESTI. In timpul ce a urmat in unele judete s-au votat motiuni de unire cu Romania. In consecinta ,SFATUL TARII A VOTAT CU 86 VOTURI PRO, 36-impotriva si 3 abtineri , in data de 27 martie 1918 ,UNIREA CU ROMANIA!

 39. Pt VS

  Sa ne anuntati si pe noi cind ati terminat de ris si ati murit. Poate va vom deplinge… macar mort, ca viu nu meritati, aveti mentalitate comunista.

 40. Pt constantin

  Nu am nimic in comun cu Dodon, mai degraba Filat, care actioneaza cu metode comuniste.

 41. Pt Vlad care nu a scris articolul

  1. Vlad care a scris articolul va roaga sa nu folositi acelasi nickname.
  2. Nu eu sap, ci oglinda lui Filat, mai exact spus – el singur se sapa – 1. Prin primirea comunistilor ahtiati dupa functii. 2. Prin faptul ca isi ia o trena intreaga de oameni de afaceri pe o zi in Polonia, sa si-i faca „adepti” in campania electorala, probabil.
  3. Cred ca e absolut necesar sa nu tacem – ca, parca, nu sintem comunisti sa tacem, sa astupam ca sa nu „puta”…

 42. Pt doru

  Da, da, da – sa scoata Filat tara din rahatul in care a bagat-o si el, impreuna si drujno cu comunistii, – la 4 aprilie 2005, nu?

 43. doamna, este postul Pastelui dar dta te invinetesti aici de ura si nu impotriva lui voronin , dar a lui Filat . RUSINIIIIIIICA ! Peste 10 minute se incepe Cronica Carcotasilor. numai ca ei „carcotesc’ despre toti , deci dupa principiul egalitatii ,iar dta , numai despre AIE. Bate deja la ochi si ..pute !

 44. pt.Doru
  …cei de la „Cronica” nu circotesc despre colegii lor de la prima tv…cred ca in cazul de fata tot regula asta se aplica…sa nu mai arat cu degetul

 45. Asa sun moldovenii. Stau cu totii in mocirla si daca unul ajunge l suprafata si vrea sa le ajute sa iasa de acolo, ei il trag inapoi la fund. Asa cum a patit-o si Danco cu inima lui.

 46. Daca Vitalia este asa de bine intentionata, cred ca ar fi cazul sa deschida usile partidului celor de la Noua Dreapta!Ca de stangacii comuniste de stanga ne-am plictisit profund!

 47. Da, da, da – sa scoata Filat tara din rahatul in care a bagat-o si el, impreuna si drujno cu comunistii, – la 4 aprilie 2005, nu?

  …asta cum…puteti sa fiti mai explicita?

 48. Pt decebalusrex

  Pentru ca a votat pentru Voronin, impreuna cu toti deputatii PD, PSL si PPCD. Ati uitat cumva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *