PNL ureaza succes noului Guvern

Partidul National Liberal saluta Guvernul AIE, votat de catre majoritatea liberala si democrata din Parlament. Este un Guvern multasteptat, dupa zece ani de aflare a clanului comunist la putere – un clan tributar intereselor meschine, de inavutire, care a secatuit societatea moldoveneasca si pe fiecare membru al ei in parte, care a calcat in picioare drepturile si libertatile noastre.

PNL a sprijinit partidele liberale in alegerile parlamentare anticipate din 29 iulie si apreciaza vointa politica prin care formatiunile au constituit noua majoritate in Legislativ, au ales un speaker, vicespeakerii, alte organisme de conducere ale corpului de deputati, avansind, legal si echilibrat, manifestind caracter, spre preluarea puterii, pe cale democratica, de la PCRM.

Sintem cu totii constienti de perioada extrem de dificila in care AIE preia guvernarea. De noi toti depinde daca vom manifesta solidaritate, intelegere, activism si pozitie civica pentru a construi, impreuna, o noua societate, postcomunista, democratica, proeuropeana, urmare a reformelor atit de intirziate in Republica Moldova.

Dialogul inceput cu societatea de catre noii guvernanti, transparenta, ca instrument obligatoriu pentru a-i informa si uni pe toti oamenii de buna credinta, a-i face sa inteleaga procesul politic, liberalizarea si demonopolizarea economiei, pentrru a evita dificultatile de ordin social, pe care conteaza atit de fariseic astazi comunistii, – toate acestea vor aduce schimbarea rivnita de societatea moldoveneasca, supusa terorii de catre o grupare antinationala, in toti acesti zece ani de guvernare retrograda.

PNL ureaza succes noului Guvern, spera ca partea cea mai avansata a deputatilor comunisti va intelege raspunderea in fata cetatenilor si va vota candidatura AIE pentru Presedinte al statului, pentru a reintra, cu totii, in normalitate si a urma linia spre NATO, UE, a avea relatii cit mai strinse cu Romania, spre binele fiecarui cetatean al R.Moldova.

Chisinau,
25 septembrie 2009

Loading Facebook Comments ...

9 Comments

Add a Comment
 1. PNL SI NOUA GUVERNARE SE POATE FOLOSI CU SUCCES DE LIPSA SI PARTIDULUI COMUNIST DIN ROMANIA.

  ATI PUTEA SPUNE DE EXEMPLU CA SI IN ROMANIA ESTE O NOSTALGIE DUPA COMUNISM, DAR CU TOATE ACESTEA RELELE FACUTE DE REGIMUL COMUNIST DIN ROMANIA.

  Si cred ca acest exemplu negativ al PCR (PARTIDUL COMUNIST DIN ROMANIA) va va DAUNA MULT pcrm.

 2. Stimata Doamna! Ati face un lucru foarte mare daca ati avea curajul sa recunoasteti ca timpul V. Pavlicenco- politician a trecut. Nu ne mai sacaiti cu scrierile ce le faceti.
  Mai bine insirati-va pe hartie memoriile, mai stii poate le citeste cineva?!

 3. da eu urez mai rapid sa se destrame! si in sfirsit Coalitsia sa injghibeze un Guvern pe principii de profesionalism!!!!!!!!!!!!!!! da nu de algoritm!

  dar Dvs. nu Va faceti probleme. nu aveti sanse sa veniti la guvernare. dormiti linistita! Romania oricum o sa va arunce daca nu un ciolan, atunci un osasor. Dvs. nu o sa muriti de foame. Sovetele au avut de grija! romania cu atit mai mult!

 4. Pt Cornelia

  V-am trimis vreun e-mail nedorit, prin care sa va sicii? Nu. Nimeni nu va invita pe blogul persoanei pe care nu o agreati. Cind spun si eu ca „Vreau sa cred ca a venit schimbarea” e si pentru persoane ca dumneata, care, la fel ca si comunistii, sint intolerante, totalitare in suflet si nu accepta pluralismul de opinii. Tocmai de aceea am indoieli legat de faptul a venit sau nu a venit schimbarea. Cel putin, in zece ani de guvernare comunista, eu am fost constant contra bolsevicilor, spre deosebire de unii care azi se lipesc de noua guvernare, dar au fost, anterior, in tabara comunistilor ori s-au gudurat pe linga ea…

 5. Pt Marcu

  Nu inteleg de ce reveniti cu tema Romaniei, ciolan si sovete. Explic pentru cei supersurzi: peste un an eu ies la pensie. Pina atunci nu am salariu, nici pensie si nu vad despre ce ciolane vorbiti. Cred ca sfatul privind linistirea trebuie sa vi-l readresati, pentru ca sinteti foarte zbuciumat in suflet, se vede ca aveti multe pacate.

 6. Respect pt maturitatea cu care ati decis sa va retrageti din alegerile anticipate!

  Sper ca la urmatoarele alegeri sa luati cat mai multe din cele 48 de locuri din parlament

  Succes!

 7. Si din partea mea, stimata Doamna, aveti tot respectul!

 8. Cu tot respectul. nu ar fi rau sa fuzionati cu MAE. Partidul Na’ional – Liberal „Actiunea Europaeana”. Ar fi bine si cu perspectiva. MAE are bani, dar n-are oamanei, la voi aveti oameni buni, pe cînd, ineleg, e slut cu finantarea. Doi vicepresedinti, de ce nu? Petrenco si Pavlicenco.

 9. Dna Pavlicenco, vreau să vă spun că am o stimă deosebită faţă de dvs., în primul rând fiindcă sunteţi o fire curajoasă, şi sincer vorbind, sunteţi mult mai demnă de fotoliu de deputat decât unii din actualul parlament. Eu vă urez sănătate şi alte realizări importante, de care sunt sigur veţi da dovadă. P.S.: blogul dvs. este foarte interesant…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *