Raspunzindu-i lui Expat…

Si vizitatorul Expat, si altii, reiau acelasi refren – „numai cineva e bun in politica noastra”.

Sa incercam sa-i credem…

“Platforma electorala-2005 a Blocului MOLDOVA DEMOCRATA

va constitui baza Programului de guvernare,

axat pe urmatoarele PRINCIPII FUNDAMENTALE:

platforma-bmd-foto.jpgRepublica Moldova este un stat suveran si independent, unitar si indivizibil.

Obiectivul strategic al Republicii Moldova este integrarea in Uniunea Europeana si in structurile euroatlantice, precum si edificarea unui parteneriat durabil cu SUA.

Republica Moldova constata ca structurile Comunitatii Statelor Independente si-au demonstrat ineficienta si isi va retrage calitatea de membru al CSI, pledind pentru relatii bilaterale profunde si reciproc avantajoase cu Rusia, Ucraina si alte state din spatiul ex-sovietic.

Republica Moldova considera drept ilegala prezenta armatelor straine pe teritoriul sau si cere retragerea imediata, neconditionata si completa a acestora si a arsenalelor lor militare.

Republica Moldova isi asigura, in baza Declaratiei de Independenta, unitatea poporului si armonia relatiilor interetnice, prin integrarea cetatenilor de alta origine etnica in societatea moldoveneasca, conform criteriilor de la Copenhaga.

Statul incurajeaza solidaritatea sociala si asigura un nivel de viata decent fiecarui cetatean, prin plati compensatorii, la nivelul bugetului minim de consum.

Republica Moldova asigura respectarea principiilor economiei de piata functionale, care sa garanteze cresterea bunastarii cetatenilor.

Statul asigura functionarea optima a institutiilor democratice si independenta reala a justitiei.

Sectorul public este depolitizat, functionarii publici sint angajati pe baza de concurs si contribuie la sporirea rolului structurilor administrative centrale si locale in imbunatatirea mediului de afaceri si ridicarea eficientei economiei.

Actul de guvernare este transparent, consecvent si asigura continuitatea in atingerea obiectivelor strategice ale Republicii Moldova.”

ACUM SA-MI SPUNETI CARE DINTRE PARTIDELE DE OPOZITIE IMPARTASESC ASTAZI ACESTE PUNCTE INTEGRAL, DACA OPOZITIA ESTE UNITA IN JURUL ACESTOR DEZIDERATE TRADATE DE FOSTI MEMBRI AI BMD SI DACA, DUPA ACEASTA, MAI POTI AVEA INCREDERE IN UNII?

Amintesc cine era in BMD: AMN (Urechean, Braghis si Untila), PSL (Serebrian si Klipii), PD (Diacov si Filat).

Ce a impiedicat si ce impiedica astazi Opozitia sa se uneasca in jurul acestor prioritati indispensabile avansarii R.Moldova spre 1. O societate fara comunism. 2. Un stat iesit ireverisbil de sub influenta Rusiei. 3. O societate orientata ireversibil spre NATO si UE. 

Vitalia Pavlicenco

Loading Facebook Comments ...

149 Comments

Add a Comment
 1. Iaca acuma v-ati pus pe treaba pt care sunteti platiti! Sa aruncati cu gunoi in Opozitie. Bravo. Numa ca oamenii nu va cred (si bravo LOR pt asta).

  Ei si ce daca nu s-au unit??? Treaba lor, nu a voastra! Da d-voastra cum a-ti contribuit la debarcarea comunismului in Moldova???? Cu NIMIC. Doar demagogie si vorbe goale…

  Haideti, mai scoate inca glod, astept cu nerabdare, sau il tineti pt campania electorala?

 2. Apreciez platforma Dvoastra. Dar nu aveti sanse, intelegeti ca prin participarea voastra la scrutin numai veti ajuta comunistii, iar noi o sa va blestemam

 3. „…CARE DINTRE PARTIDELE DE OPOZITIE..”
  Raspuns scurt – PL.

 4. Offfffffffff!
  Pot numai sa oftez…
  caci… inca NU STIM sau poate NU VREM
  sa ne unim FORTELE… pentru a garanta VICTORIA
  de care avem nevoie…

  acum ar trebui sa UITAM greselile din trecut,
  sa cautam ce PUTEM si ce TREBUIE sa facem impreuna
  ca sa CISTIGAM …

  Oricum APRECEZ foarte mult eforturile Dnei Pavlicenco,
  insa… daca ceilalti nu va invita la dialog si negocieri,
  de ce nu iesiti Dvs cu aceasta initiativa
  si sa vorbiti in mod constructiv, cu PASARE de tara,
  cu mare CONSIDERATIE pentru activitatea celolrlalti lideri de partide ce LUPTA in mod CURAJOS pentru interesele nationale????????

 5. Dragii mei,
  Nu uitati ca mana Moscovei este peste tot pentru a ne dezbina.
  Mai ales in pragul noilor alegeri. Nu vedeti ce a facut Roshka inainte: inprosca cu zoi in toti memebrii opozitiei, in loc sa le propuna sa mearga toti cu o LISTA COMUNA NATIONALA, pentru a bara drumulul dictaturii comuniste.
  Sa nu fim naivi si sa nu pierdem timpul. Acum este lupta intre democratie si dictatura. Deci toti din opozitie trebuie sa fie impreuna. Nu suntem o tara din Occident sa ne complacem prin diferite partidute.
  UNIRE contra DICTATURII COMUNISTE Si A UCIGASILOR !

 6. Off.. din prostii in prostii umblati doamna.. nish nustiu ce sa mai zic… gata cu politica ptr dmv.. sunteti o egoista… retragetiva din curse.. si sustineti unu din partidele „cu sansa” sa shii sanatoasa… mai scriem…

 7. Pt OMare

  Nu-mi place sa raspund la fraze si fragmente intrerupte prin multe puncte. Puteti posta ceva mai coerent? Dupa care am sa incerc sa va raspund cu placere.

 8. Pt IVAN TURB-INKA

  Si eu cred ca trebuie ca Opozitia sa fie impreuna. Tocmai de aceea am expediat scrisori de cooperare pe numele a patru presedinti de partide: Ghimpu, Filat, Urechean(u) si Diacov. Deocamdata s-a discutat cu PL si m-a sunat Diacov. Intentionam – daca se va accepta – sa delegam oameni in Consiliul pt dialog si cooperare anuntat de PL, PLDM si AMN, daca au facut un apel sincer, si nu pentru populism.

 9. Pt Valenta

  Si eu cred ca trebuie ca Opozitia sa fie impreuna. Tocmai de aceea am expediat scrisori de cooperare pe numele a patru presedinti de partide: Ghimpu, Filat, Urechean(u) si Diacov. Deocamdata s-a discutat cu PL si m-a sunat Diacov. Intentionam – daca se va accepta – sa delegam oameni in Consiliul pt dialog si cooperare anuntat de PL, PLDM si AMN, daca au facut un apel sincer, si nu pentru populism.

 10. Pt Geta

  Nu e platforma noastra. E platforma-Manifest adresat partidelor democratice de catre BMD in 2005 si eu am ramas fidela in intreaga mea activitate parlamentara si extraparlamentara acestei platforme.

  Stiti care e problema? Problema e ca trebuie sa fim loiali, fideli, atasati principiilor, valorilor, nu presedintilor de partide, mai ales daca au si bani.

  Totodata, este si platforma pe care PNL a impartaseste integral si a facut lucruri concrete pentru materializarea ei.

  Poate voi rezista blestemului. Apropo – aveti vreun antidot la blestem?

 11. Pt dna Pavlicenco
  Constat, o data in plus, ca sunteti cu capul in nori, ca sa nu spun in cosmos. Daca nu gresesc doamna, o difinitie a politicii este ca aceasta muma ar fi arta posibilului. Mergeti in alegeri cu proiectul
  Unirea cu Romania si, in aceasta situatie penibila, au sa fuga de dvs, ca dracul de tamaie mai toti unionistii de buna-credinta, darmite politicienii care vor sa castige o parte a electoratului PCRM. Precizez, eu sunt unionist si voi ramane intotdeauna, dar incerc sa fiu si realist. Veti vedea maine-poimaine cu ce foaie volanta merge Voronin in alegeri si poate va veti dumiri putin. In rest…toate bune si…parca… vara nu-i ca iarna….

 12. Pt vlad

  Nici iarna nu-i ca vara…

 13. Pt dna Pavlicenco
  Inteleg ca la toamna il votam pe Basescu drept presedinte, care e tot…nationla-liberal…, iar pe C. Antonescu il alegem peste 5 ani.

 14. „Apropo, mi se pare ca acum avem o lupta intre doua grupari – cea a lui Lucinschi si mafia lui Voronin. O spun sa nu regret pe urma ca nu am spus-o, dar daca lumii ii place sa fie amagita si sa inchida ochii – are si acest drept”

  Ваша откровенность и прямота импонирует. Что касается «демократического участия» простых граждан, то в глубине души они прекрасно осознают, что не принимают никаких мало-мальски значимых решений, что политика состоит в управлении толпами, направляемыми туда, куда требуют желания и предвкушения тех немногих, кто обладает финансами. Эти немногие временами могут делиться на враждующие фракции; и чем глубже такой раскол, тем более кровавым становится социальный конфликт.

 15. Doamna Pavlicenca,
  multumesc ca nu m-ati desconsiderat
  si ca mi-ati raspuns.
  Cred in sinceritatea Dvs si apreciez eforturile ce le faceti.

  Acum, mergeti si faceti PASUL DECISIV.

  Doamne, LUMINEAZA-NE mintea si AJUTA-NE

 16. Pt Vlad

  Am fost si ramin consecventa, nu sint nici conjuncturista, nici oportunista si nici profitoare.

 17. Consecventa voastra se vede numai in oportunismul vostru. Aici ramineti foarte consecventa. Schimbati partidele mai des ca David Beckham isi schimba frizura. Si va mers pina acuma, a-ti fost deputat, a-ti mai rupt o „kapika” de aici si acolo, v-ati „orientat” nu rau. Si acuma, ca o capusa, iarasi cautati victima urmatoare. Vad ca a-ti mentionat PL sau PDM. Daca „valorile” voastre asa-numite prorominesti sunt compatibile cu cele ale PDM-ului, atunci intr-adevar sunteti gata sa faceti orice, chiar si un pact cu diavolul, numa sa ajungeti in parlament.

  Si nici nu vreti sa va retrageti participarea la alegeri gratios. Asteptati o hirtiuta cu promisiunea sa va ia in guvern de la PL sau PDM??? Eu zic ca ei sa nu va dea NIMIC. Nici sa NU negocieze cu voi. Pur si simplu nu meritati. Timpul pierdut pe negocieri cu voi mai bine ar fi petrecut cu alegatorii. Rusine sa va fie pentru santajul pe care il faceti partidelor de opozitie parlamentare. Dar vad ca NU va pasa, sunteti orbita de dorinta de a prelua puterea.

  Stim noi unde ajung asa oameni

 18. Pana acum am fost mai calm in exprimare. Dar acum se vede ca nu aveti nimic cu politica. Partidul vostru poate are oameni de treaba dar in politica se pricep si mai putin. Mai bine ati lasa politica ca nu veti face nimic cu ea. Eu incep a crede ca sunteti o aschie comunista. In numele poporului Basarabean-Moldovenean-Roman iesiti din campania electorala sustineti un partid de opozitie si apoi negociati niste posturi de conducere in conducera tarii. Jos comunistii. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

 19. Dacă nu erai profotoare,cu bruma ta de cunoştinţe, nu mai încăpeai în două Parlamente. Ai călărit tot ce s-a putut. Ajunge, la muncă!

 20. pt gregory

  Ma intristeaza nivelul dumitale intelectual. Mai bea cafea, poate se ridica nitel…

 21. bravo lor ca sau unit fiindca e o strategie hitra si merita de admirat,,,nu sau unit din cauza ca daca mergeau pe lista comuna erau sa aiba in comisiile electorale 2 dar nu 3 oameni cu drept de vot asa ca nu vb aiurea ca e o mare greseala,,,ati facut reclama la MAE acum mii interesant cu ce slogan veti veni cu PN L mai in scurt idiotism

 22. pt gregory

  bravo patanu,,,asta pe mine ma intristea nivelul tau de intelectualitate dna Pavlicenco nu al lui gregory,,asa ca mai bea cafea si poate se va ridica nitel

 23. pt gregory

  Ce munca? Ea nu e capabila de nimic. De aceea si se baga in politica, fara sapun daca sa traducem din rusa. PLDM, PL si AMN au businessmeni, juristi, academicieni, etc. PNL nu au o echipa la fel de puternica ca ceilalti, insa stiu sa faca zarva multa

 24. Loreta,
  e dreptul meu sa fac zarva multa si nu tu imi vei spune ce sa fac.Exact cum nu-ti indic eu ce sa scrii pe blog.O faci ca asa vrei tu sau ca te plateste cineva,caci mare analiza in ceea ce spui nu prea este.Cu ce esti tu mai buna decit Pavlicenco,de tot insisti sa te cred pe tine?
  „Ea nu e capabila de nimic. De aceea si se baga in politica, fara sapun daca sa traducem din rusa.”–se pare ca ai ceva exerienta a te baga fara sapun,chiar si pe acest blog.Din cite inteleg ai dori toti sa stea „smirna” in fata ta.De ce oare?cu drept?

  Si daca tot poti multe,mai multe ca toti, analizeaza-ti, te rog,”va mers pina acuma, a-ti fost deputat, a-ti mai rupt …”
  Nu inspiri prea mare incredere si daca toti cei din partidul tau sunt la fel ca tine,apoi nu ne ramine decit sa cerem aziluri politice prin starinatate.
  Nu cumva esti vre-o iscoada de-a rosiilor?

 25. Loreta,
  „PNL nu au o echipa la fel de puternica ca ceilalti”–-se pare ca tu hotarasti totul in asta societate.As vrea sa stiu si eu de cind si de ce?Te rog,desigur, daca nu deranjeaza rugamintea mea.

 26. Fa Nina, tu vezi iscoada rosilor peste tot. Comunistii chiar se bucura ca exista PNL, care improasca cu noroi Opozitia! Si daca sunteti asa de buni, de ce nu a-ti atras un numar semnificativ de votanti??? Voturile pe care le-ati acumulat vorbesc mai clar decit mine! Si eu nu hotarasc totul in societate, alegatorii o fac, si ei NU va vor la guvernare! Si nu veniti cu aberatii despre falsificari, chiar va rog. Alte argumente nu aveti! Eu doar incerc sa va explic ca 1% = 1%, nu cu 51% cit e necesar sa cistigam. Poate acel 1% va strica toate calculele Opozitiei? Atunci ce o sa aberati pe blog? Sorry, atunci nici blog n-o sa aveti, caci comunistii va vor inchide partidu de 2 bani. Misiunea v-ati facut-o, nu sunteti necesari lor!

 27. Pt Loreta

  Noi avem o echipa de oameni foarte buni si onesti, harnici si cumsecade. Nu-i cunoasteti, de aceea scrieti prostii.

 28. bravo , Loreta, ca bine ai spus-o .. Daca as fi in Moldova,as merge la dna Pavlicenco , sa vb cu ea.. poate o fac sa inteleaga ..parca nu-mi vine a crede ca este ea, de procedeaza inadins… aduce voturi comunistilor , dar vorbeste frumos/ si mult /despre munca ei de-o viata pentru idealurile marete ale” poporului”.. se bat acum faptele cu vorbele ,doamna, cap in cap.. si isi permite pe toti care se dau cu parerea, daca nu coincide cu a ei, sa-i ia in zeflemea.. deaceea si oamenii ii spun deja pe sleau..tot ce gandesc.. a spus „ceva” pe vremuri Lidia Istrati , a scris .. dar parca nu credeam .. acum am inteles ca avea dreptate ..CACI LIDIA ISTRATI A FOST O DOAMNA A NOLDOVEI… iar dna Pavlicenco va sfarsi urat , daca va incerca acum in preajma acestor alegeri din 29 iulie sa atace opozitia , cele 3 partide parlamentare , care au demonstrat ca au verticalitate si le pasa.. Sa nu cautam in trecut .. acuma ne zbatem pentru viitor.. eu am sa merg sa votez la Bucuresti , chiar daca imi trebuiesc cateva ore bune ca sa ajung acolo… Aici , in Romania, sunt membra in PD-L.. Aceeasi greseala , care a facut-o „dreapta „in 2001 in Basarabia, o fac si acum ..am simtit-o atunci pe pielea mea… asta este trist.. caci acuma chiar ca este ultima sansa, iar Pnl-ul din moldova face jocul comunistilor dupa cum se vede…. si-si mai zic liberarli ?!, si-si mai zic ca au in fata idealul national .. nu-i mai cred.. poate , totusi , electoratul se va dezmetici si nu-i va vota… cu cat mai putini ii vor vota , cu atat mai putine voturi vor castiga de pomana comunistii . Sa dea Domnul ca Moldova sa se elebereze de ciuma comunista si acolitii ei ..

 29. Pt nina gonta

  Inca nu v-ati plictisit?

  Nu procedez inadins, avem decizia Delegatiei Politice Nationale, sau voi privit partidele ca pe niste SRL-uri?

  Faptele si vorbele mele nu s-au batut niciodata cap in cap.

  Ii iau in zeflemea pe cei care incearca sa procedeze cu mine la fel. Cine vorbeste cu mine serios, au parte de acelasi tratament.

  Ceea ce a spus pe vremuri “ceva” – despre Cutra – Lidia Istrati a fost scris, cum mi-a recunoscut personal, cu regret, Ala Mindicanu. Numai ca asta nu are nimic in comun cu viata mea.

  Am lucrat alaturi de LIDIA ISTRATI la editura Stiinta a AS a RM si, ambele, am avut relatii bune, fiind in opozitie fata de conducerea comunista in frunte cu Pahopol. puteti sa va documentati.

  Pavlicenco nu va sfarsi urat – veti sfirsi urit voi, carora va va fi rusine de ce scrieti, numai ca nu veti avea curajul sa mai apareti pe blog. Pariez.

  Cele 3 partide parlamentare au demonstrat verticalitate mai mult sub presiunea societatii, nu din convingere.

  PNL din RM nu a facut, nu face si nu va face niciodata jocul comunistilor. Acest joc il fac, mai curind, cei pe care ii admirati pina la lesin, dar va veni timpul si va veti convinge. Noi, chiar daca nu sintem atit de tineri, avem rabdare.

  Electoratul poate se va si dezmetici, dar va avea mari regrete, deja le are.

  Acolitii ciumei comuniste sint cei care l-au votat pe Voronin, eu nu l-am votat nici in 2000, cind nu i-au ajuns 2 voturi sa fie ales si sa nu fie dizolvat Parlamentul, nici in 2005, cind nici nu am participat la sedinta de la 4 aprilie, plecind in Romania.

  Am cetatenia romana din 1992, am Ordinul National al Romaniei „Pentru Merit” in grad de Comandor si nu am tradat niciodata, ba inca am promovat constant valorile nationale.

  Cei de care lesinati nu au ordine ale Romaniei, au abandonat cetatenia si va par cei mai proeuropeni. Aveti dreptul asa sa credeti, dar sa nu monopolizati anticomunismul, mai ales in favoarea unor protagonisti care i-au pus mai inti la putere. Asta e adevar, nu atac impotriva Opozitiei parlamentare. Si daca este atac verbal, e pentru a nu se repeta istoria, ceea ce eu nu cred.

  Anii pe Pavlicenco nu numai ca nu au schimbat-o in rau, dar au facut-o sa ii rabde pe toti neavenitii, din pacate.

  Pavlicenco nu are nici un fel de planuri / nici pamintetsi, nici nepamintesti, decit sa ASIGURE PARTICIPAREA PNL LA ALEGERILE LOCALE DIN 2011.Liderii teritoriali ne-au sprijinit pe noi la parlamentare, noi trebuie sa ii sprijinim pe ei la locale.

  Imi stiu si lungul nasului, cu mult mai mult decit altii, care se tin mari si tari, dar nu au baza.

  Voi sinteti cei care credeti ca electoratul este prost, noi stim cum este el, ca muncim in politica de 15 ani.

 30. Rog pe toti vizitatorii acestui blog sa scrie „1% = 1%”. Poate atunci d-na Pavlicenco va intelege aceasta SIMPLA formula matematica. Regretele sunt a noastre, ne asumam fiecare personal responsabilitiatea cu cine votam. La fel si voi. Chiar vreti sa va dati votul pt PNL, din start stiind o buna parte din el se va duce la Comunisti?

  Eu zic sa lucrati mai departe la metodele iscusite de santaj politic pe care le stiti prea bine. Poate asa scoateti macar asa ceva de la Opozitia parlamentara, un fotoliu, un scaun, sau cel mai bine un taburet. Eu zic ca puteti reusi, chiar as saluta asa o miscare din partea Opozitieii, numa sa improscati venin pe dinsii. E santaj, dar vad ca scopul scuza mijloacele in cazul vostru.

  LA munca!

 31. Pt Loreta

  Rau te-a mai educat mama. Exprima-i, din partea mea compasiune si chiar condoleante, legat de pierderea unei persoane educate de catre societate.

 32. Pt Loreta

  Foarte superficiala si iresponsabila postare.

  Sintem foarte buni, dar nu facem parte din clanuri mafiote, de aceea, nu incapem – si nici nu ne propunem sa incapem – in calculele Puterii si ale Opozitiei actuale. Banji se dau pt partidele care nu prea vor romanism, nu prea vor NATO, care nu prea vor iesirea din CSI, care si care… numai nu care ………………………………………………………

 33. Am trecut la „tu”? Inseamna ca te-ai innervat? Numai ce a-ti pierdut un alegator. Nu e profesional, doar sunteti de 15 ani in politica. Cind ai 1% fiecare vot conteaza! Da pe tine te-au „scolit” bin eu vad. Ti-au dat „zadacha” sa dezbini societatea, si tu nu te poti opri din diaree verbala.

 34. Pt Loreta

  Din cite stiu eu, cind spui „dumneata”, folosesti verbul la a doua persoana singular, de ce dumneata esti obraznica?

 35. Pt Vitalia Pavlicenco:

  Daca MAE a luat 1%, credeti PNL va lua 5%? Poate 0.5%? Dupa cum s-a spus de nenumarate ori: daca va interesa cu adevarat, participarea la alegerile de acum si din aprilie ar fi fost fara MAE si mai nou PNL. Doriti afirmarea cu orice pret(sau poate ca sunteti platita bine, de unde sa stiu eu?) desi sunteti constienta ca in urma la asemenea fapte nu veti face decit sa pierdeti si mai mult din respect. Inca nu e tirziu sa sustineti un partid/mai multe partide cu sanse reale de a trece in parlament…

 36. va propun 2 filme doc despre 7 aprilie

  primu:Agonia surzilor

  al doilea:7 aprilie

  http://depositfiles.com/en/files/jcti70mfx

  http://letitbit.net/download/c3e7cc834924/cd-anticomunist-40573.rar.html

  va recomand:

  – se descarca continutul CD-ului

  – se pun cele 4 filme pe CD-uri goale

  – se duc CD-urile in locurile unde e mai mare nevoie de ele

 37. Amintesc cine a fost in BMD: AMN (Urechean, Braghis si Untila), PSL (Serebrian si Klipii), PD (Diacov si Filat). SI DVS ATI FACUT PARTE.

  Ce a impiedicat si ce impiedica astazi Opozitia sa se uneasca in jurul acestor prioritati indispensabile avansarii R.Moldova spre 1. O societate fara comunism? 2. O societate avind o orientare ireversibila spre NATO si UE? 3. Un stat iesit de sub influenta Rusiei????????????????????????

  Cum cine stimata doamna? RANZA MOLDOVEANULUI inclusiv si a dvs. Va incapatanati sa participati la alegeri ca va temeti sa nu va fie dizolvat partidul. La dracu cu partidul veti inregistra altul.

 38. Pt Loreta
  O precizare, 1% au acumulat 3 partide care au mers pe o lista, respectiv MAE+PNL+PNR. Prin urmare, potentialul PNL e mare de tot. E pacat ca asemenea oameni scoliti, precum sunt V. Pavlicenco si A. Petrenco, nu realizeaza niste lucruri elementare din ale politicii. Dar ce sa-i faci, suntem democrati si ar trebui sa le permitem sa se prabuseasca definitiv, daca tot vor cu tot dinadinsul sa fie in atentia opiniei publice

 39. vlad ei sint scoliti tot in scoli comuniste, de acolo si compotamentul asta: cind te dai un sfat sa le spui pulsul strazii, ei te vad de fapt impotriva lor si incep sa ameninte si sa se faleasca cu titluri si stele obtinute. si mereu se repeta: voi stiti cit am luptat eu? cum intrebi sa spuna ceva concret o dau asa in stil comunist: cit au luptat, ce scoli au, ce decoratii au. daca as fi in Moldova si pnl ar fi la putere sigur as fi detinut politic. dar la 53 de ani ce sa mai ceri? in Romania ar fi fost un simplu profesor univeristar cu maxim 300 euro pe luna salariu. insa vlad, pun pariu ca e o gospodina super! iti dai seama? a fost la OTV wow! de parca noi aici nu stim cu ce se maninca OTV. apropo Dna, catelusa chita e mai bine?

 40. Pt Loreta

  Dumneata poti scrie si corect?

  „Am trecut la “tu”? Inseamna ca te-ai innervat (corect: enervat)? Numai ce a-ti (corect: ati) pierdut un alegator. Nu e profesional (nu e clar deloc ce spui dumneata aici), doar sunteti de 15 ani in politica. Cind ai 1% fiecare vot conteaza! Da pe tine te-au “scolit” bin eu vad. Ti-au dat “zadacha” sa dezbini societatea, si tu nu te poti opri din diaree verbala.”

  Mai sint greseli, care supara. „Zadacha” aveti voi, care nu reusiti sa va depasiti si cintati acelas refren.

 41. Pt toti care citesc acest mesaj

  Pt ca mergeti pe aceeasi pirtie si va invirtiti ca in jurul cozii, va propun o intilnire la sediul PNL, fara sa va numiti. Veniti ca vizitatori si imi adresati intrebari. Voi fi nu numai eu, ci si alti patru reprezentanti din conducerea PNL. Deocamdata astept mai multe raspunsuri, daca vor fi, inainte de a conveni ziua si ora. Nu va intreb pe nimeni cum va cheama. Vreau sa vad cine dintre voi va avea curajul sa vina sa discute cu noi.

 42. Personal, nu m-am ascuns niciodata sub vreun pseudonim. Nu ma tem in niciun chip de discutii, dar nu inteleg ce pot da ele. Oricum, am o pozitie clara si nu de azi-de ieri. Daca cumva sperati ca veti putea racola pe cineva din criticii dvs, cred ca va inselati… Lumea intelege bine ce zile traim si ce sanse are PNL la alegerile din 29 iulie. De aceea, mai toti insista ca PNL sa sustina OPOZITIA PARLMENTARA, caci numai asa vor creste sansele de-ai debarca pe comunisti. JOS DICTATURA COMUNISTA!!!

 43. Sunt inutile toate aceste discutii ci controverse. Orice partid are voie sa participe la alegeri, e democratie, parca 🙂

 44. Apropo, Krilov, aliatul lui Voronin, a promis ca va face totul ca partidele mici care au participat la alegerile din 5 aprile pe listele altor formatiuni, precum PS, PNL, PPR sa nu fie dizolvate de MJ

 45. Pt Silvera
  Desigur in RM e democratie, si inca ce democratie. Dar Voronin ne promite ca daca PCRM ramine la putere vom avea o democratie si mai frumoasa, chiar cea mai splendida democratie de pe glob.

 46. pt Vlad

  Sa speram ca nu se va intampla asta, sa nu ne fie rusine inca 4 ani cu un presedinte incult si batran.

 47. Ptru Loreta

  Eu vad ca nu comunistii ataca PNL-ul si pe dna Pavlicenco, ci tocmai cei cu „opzitia”. Si in acelasi timp, dna Pavlicenco este invinuita ca ataca PL-PDL-AMN.

  In cazul acesta, domnilor, voi da votul dnei Pavlicenco, deoarece numai votand cu cineva, ii faci sanse de promovare.
  Daca nu esti cu cineva – du-te si voteaza cu altii, dar nu provoca votantii PNL cu papagalisme de felul „n-are sanse”.
  Nu te vom crede, macar pentru ca esti din alta tabara – a celor care, desi sunt (doar la momentul actual) „necomunisti”, actioneaza de fapt cu cele mai comuniste metode.

  Lasati-ne in pace sa avem inca o alegere – PNL, careia sa-i dam sansa cu votul nostru!

 48. Aoliu, maiculita! Ce se-ntampla, dna Pavlicenco? Au luat-o razna comentatorii…
  N-am crezut ca o replica a umilei mele persoane va va face sa postati ceea ce ati postat, daramite ce comentarii a generat aceasta amintire! Sa stiti ca imi pare rau ca v-am adus asa dureri de cap… Totusi, nu promit ca nu se va mai repeta. Scuze! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *