Ar rezulta ca Voronin a stiut scenariul din 7 aprilie…

Iata ce scrie vizitatorul Vatson pe www.jurnaltv.md:

Voronin spune: „Noi am observat cind a fost rupt ieri de pe cladirea presedintelui Republicii Moldova flagul Republicii Moldova si inaugurat flagul Romaniei….”

Dar flagul nu a fost rupt si nu a fost dat jos !

Deci,
– Voronin a stiut bine scenariul regizat de comunistii lor, in care urma sa fie rupt si dat jos flagul Republicii Moldova! Dar executorii au uitat sa rupa si sa dea jos drapelul Republicii Moldova!
-Voronin a spus in alt interviu ca s-a aflat in ziua respectiva in biroul lui din cladirea parlamentului si a vazut tot cum s-a intimplat la cladirea presedintiei!
-Inseamna ca voronin a mintit, el nu a fost in cladirea Parlamentului, altfel nu putea sa nu vada ca flagul Republicii Moldova nu a fost rupt si nu a fost dat jos !
-Increderea cu care a spus ca flagul Moldovei a fost rupt si dat jos, da dovada ca el a stiut bine scenariul cum trebuia sa se intimple, dar nu a stiut ca flagul Moldovei nu a fost rupt si nu a fost dat jos!
-Voronin imediat a declarat Ambasadorul Romaniei persoana non grata si a dispus introducerea vizelor pentru cetatenii Romani !
-Voronin a dorit sa prinda doi iepuri/sau poate mai multi odata/:
sa redirectioneze problema fraudarii alegerilor;
sa inrautateasca relatiile cu Romania si Europa.

Ce mai trebuie demonstrat?

Mai exista si alte probe, dar aceasta cu „Flagul” este clara si nu necesita resurse si timp!

Loading Facebook Comments ...

7 Comments

Add a Comment
 1. Igor Bodorin, seful Serviciului de Protectie si Paza de Stat, care asigura securitatea sefilor de tara si a institutiilor de stat, a declarat jurnalistilor ca in timpul dezordinilor din 7 aprilie „grupul de initiativa, promovat de protestatari, trebuia sa urce pe cladirea administratiei presedintelui, insotit de reprezentanti ai Serviciului de Paza si ai personalului tehnic, pentru a arbora drapelul Uniunii Europene”.

 2. din Romania - laurentiu

  CRED CA PANA LA URMA VA TREBUI SA FACETI CU TOTI O REVOLUTIE, SI FITI CU OCHII PE POLITISTI.
  CEA MAI MARE PEDEAPSA PENTRU VORONIN VA FI SA STEA IN INCHISORILE DIN ROMANIA!!!!!!

 3. voronin stia scenariul inca de iarna trecuta, de cand facea testari trimitand pe aia ca sa provoace si sa imprastie minciuni pe la protestele partidelor de opozitie.
  nu pot sa cred.. a venit satan printre noi… alta explicatie nu am.

 4. Din informatiile care circula, Ion Galatchi, baiatul care a arborat steagul UE pe Presedintie si Parlament, pare a fi fiul lui Mihail Galatchi, cel care lucreaza in „Regimentul Scut”.

  „Activitatea Regimentului “Scut” se desfasoara in corespundere cu principiile legalitatii, umanismului si echitatii sociale, in conlucrare activa cu subdiviziunile Ministerului Afacerilor Interne si serviciile Primariei municipiului Chisinau, cu cetatenii capitalei si colectivele de munca.

  Drept sarcini de baza ale activitatii subdiviziunii constituie:

  – asigurarea securitatii personale a cetatenilor si mentinerea ordinii publice in timpul desfasurarii manifestatiilor in masa cu caracter social-politic si cultural-sportiv;

  – asigurarea securitatii personale a cetatenilor si mentinerea ordinii publice in timpul aflarii in municipiul Chisinau a delegatiilor de stat si guvernamentale la nivel inalt;

  – patrularea strazilor, pietelor, parcurilor, scuarurilor in conformitate cu dislocatia unica, in vederea asigurarii ordinii publice si combaterii criminalitatii.

  Regimentul de Patrula si Santinela “Scut” permanent se afla in avangarda luptei cu criminalitatea si pe parcursul activitatii sale a demonstrat nu numai odata ca reprezinta un scut de nadejde in apararea vietii, sanatatii si libertatilor locuitorilor si oaspetilor capitalei, in apararea intereselor societatii si ale statului de atentate criminale si alte atacuri nelegitime, continuind si imbogatind traditiile eroice ale politiei nationale si ale serviciului de patrula si santinela din municipiul Chisinau. Faptele politistilor Regimentului “Scut” sint inalt apreciate atit de conducerea Ministerului Afacerilor Interne si Comisariatului General de Politie, cit si de conducerea Tarii. Astfel, pentru neutralizarea si retinerea unui grup de criminali inarmati capitanul de politie Mihail Ciuhrii a fost decorat cu ordinul “Stefan cel Mare”, iar politistii Vasile Ulinici si Mihail Tanasescu au fost decorati cu medalia “Pentru Vitejie”. Deasemeni, pentru retinerea criminalilor inarmati au fost decorati cu medalia “Pentru Vitejie” locotenent-colonelul de politie Gheorghe Cojocaru, plutonierul de politie Mihail Galatchi,
  plutonierul de politie Vasile Manole, plutonierul major de politie Ion Gonta, plutonierul major de politie Anatolie Farima, iar sergentul de politie Mihail Paraschiv si caporalul de politie Ion Bejenaru au fost decorati cu medalia “Pentru Vitejie” pentru salvarea de vieti omenesti dintr-o casa cuprinsa de flacari. Pentru merite deosebite in lupta cu criminalitatea maiorul de politie Veniamin Costisanu, capitanul de politie Stefan Lachi, plutonierul adjutant de politie Sergiu Cazacu si plutonierul major de politie Tudor Gustiuc au fost decorati cu medalia “Meritul Militar”.

  Copyright © 2004—2005 Anticrime.md
  La publicarea partiala sau integrala a materialelor de pe portal, referinta la Anticrime.md este obligatorie
  info@anticrime.md

  Portalul Anticrime.md resprezinta un proiect comun al Biroului relatii publice al Comisariatului General de Politie al municipiului Chisinau si al Asociatiei DNT
  Proiectul este finantat de catre Fundatia Soros-Moldova”

 5. Imi ertati sinceritatea dar mi-a dezvaluit un secret o persoana care lucra in Guvern, nu mai pot tacea cind vad cite se intimpla si deci: Domnul Voronin a anuntat toti muncitorii din Guvern cu doua zile inainte sa-si duca lucrurile pretioase din incapere, de unde stia Dumnealui ce se va intimpla???????????????

 6. Ochila, asta au spus si la antena3.
  Exista un comunicat oficial sau ceva dovezi clare prin care Voronin i-a anuntat sa-si ia jucariile din Guvern.

 7. Eu cred ca Voronin ar fi putut urmari evenimentele si de la televizor. Presupun ca evenimentele se filmau. Eu nu neg ca Voronin ar fi inscenat totul, dar nu trebuie de luat anumite detalii ale discursului drept dovezi 😉 E neprofesional 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *