Prima piesă românească dedicată evenimentelor de la Chişinău

Jurnal de Chisinau Online, Sâmbătă, 11 aprilie 2009, 18:25

Prima piesă românească dedicată evenimentelor de la Chişinău

vezi aici http://www.youtube.com/watch?v=3qjNZXG-Up8

Raperul 1-Q Sapro a ales o melodie de pe albumul său solo, i-a făcut videoclip şi o dedică protestatarilor din R.Moldova. Interpretul consideră că, prin gestul său artistic, a încercat un gest de solidaritate cu protestatarii anticomunişti de la Chişinău – relatează ziarul Liertatea de la Bucureşti. ”Fiecare dintre noi are o doză de naţionalism şi îmi doresc să-i ajutăm pe cei de acolo, fiecare în felul în care o poate face. Şi noi am trecut prin aşa ceva, în decembrie 89, şi eu am fost pe străzi la revoluţia de atunci şi ştiu că orice gest şi vorbă bună poate să ajute moral” – a spus rapperul.

Piesa de pe albumul ”Liber să ce?” se numeşte ”Cereţi-vă drepturile!”, videoclipul a fost montat în 24 de ore şi circulă liber începând de astăzi pe youtube. ”Băiatul care a făcut montajul videoclipului are soţia din Chişinău şi se teme pentru viaţa celor din familia ei” – a mai spus Sapro, ancorat vizibil la situaţia tensionată din Republica Moldova.

Loading Facebook Comments ...

2 Comments

Add a Comment
  1. iata inca una, in stare sa-ti cutremure sufletul prin profunzimea si frumusetea ei: http://www.youtube.com/watch?v=EgjbiErAr2k&feature=channel_page

  2. Pentru eternal

    Mersi, am vazut si ascultat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *