Echipa nationala a PNL a depus flori la Monumentul lui Stefan cel Mare si Sfint (foto si video)

Astazi, 27 august 2008, de Ziua Independentei, 130 de membri ai echipelor de conducere ale PNL de la centru si din raioane s-au intrunit pe Aleea Clasicilor la ora 10.30, purtind esarfe distinctive PNL si avind in miini flori. Pe la ora 11.00, cind s-au alaturat si delegatiile din unele raioane mai indepartate, toata echipa PNL a mers in coloana si a depus flori la Monumentul lui Stefan cel Mare si Sfint.

„Aceasta zi, in anul curent, poarta o semnificatie deosebita – au mentionat liderii PNL presei prezente la depunere. – Dupa victoria democratilor in alegerile locale din 2007, a aparut speranta ca pot fi rasturnati pe cale democratica acesti comunisti care incearca sa-l transforme pe cel mai mare roman al tuturor secolelor, votat pentru acest statut de intreg poporul roman, Stefan cel Mare si Sfint, in purtator al ideologiei staliniste a moldovenismului. Noi trebuie sa fim cu totii uniti si alaturi de simbolul nostru national, Stefan cel Mare si Sfint – simbolul renasterii nationale, simbolul unitatii nationale, simbolul aspiratiilor euratlantice al celui de-al doilea stat romanesc, Republica Moldova.

In contextul agravarii relatiilor Vest-Est, al tensiunilor din zona unor conflicte inghetate, al recunoasterii de catre Rusia a unor state autoproclamate, conteaza foarte mult pozitia civica a cetatenilor, a partidelor nationale, care trebuie sa fie gata sa opreasca intentiile de transnistrizare a R.Moldova si de mentinere a statului nostru in sfera de influenta rusa.”

In cadrul receptiei oferite de Biroul Permanent Central al PNL echipei nationale a PNL, Vitalia Pavlicenco, presedintele formatiunii, deputat, a mentionat ca «Republica Moldova are de parcurs un drum foarte greu pentru a dezvolta Independenta proclamata, in directia pregatirii pentru aderare la comunitatea euratlantica, alaturi si ajutata de Romania, dupa care toti romanii vor decide intr-un viitor asupra realizarii idealului de unitate nationala».

Anatol Taranu, vicepresedinte al PNL, parlamentar, deputat in primul Parlament, democratic, al R.Moldova, a mentionat ca votarea pe 27 august a Independentei R.Moldova a fost un act de formalizare a vointei partii de natiune romana din R.Moldova, ca si a tuturor celor care au hotarit sa se desprinda de spatiul totalitar sovietic si sa-si faureasca o casuta a lor, in care ei insisi sa-si decida soarta».

Mihai Severovan, consilier municipal Chisinau al PNL, membru al BPC, a subliniat importanta intilnirii echipei PNL de Ziua Independentei, mentionind lucrurile care inca trebuie infaptuite la diferite niveluri de administrare locala, iar alesii locali ai PNL fac fata acestor sarcini si buna coodonare in cadrul partidului va ajuta la rezolvarea multor probleme ale comunitatilor noastre.

Va invitam sa vizitati site-ul www.pnl.md, care include si foto.

SP al PNL

Loading Facebook Comments ...

45 Comments

Add a Comment
 1. Echipa nationala… Ca pompos mai suna! Cred ca aceasta echipa nationala sunt si toti membrii partidului, nu?

 2. Pentru alexandru:

  Cred ca nu. Echipa nationala inseamna echipele de conducere ale PNL din raioane si de la centru. Dar de ce va deranjeaza incit deveniti rautacios? Sau mi s-a parut mie? Daca nu am dreptate, eu imi cer scuze. Vizitati site-ul http://www.pnl.md

 3. Doamna pavlicenco in multe sate lumea nu prea va cunoaste, eu vas recomanda sa infiintat un ziar de partid, dupa care sa adonati gratuit ziarul vostru la toate bibliotecile publice satesti (mai ales in satele in care sint comunisti la guvernare)?

 4. Pentru Ronaldo

  Legat de sfatul de a face ziar – te-ai gindit cit costa asta si de unde sa luam bani? Pe mine lumea ma cam cunoaste, am fost si sint activa in toti anii, altceva e ca trebuie sa reajungi la oameni, iar pentru asta trebuie timp, bani si mai multi activisti energici.

  Despre specificul aflarii la guvernare a comunistilor si cum nu permit ei ziarelor „dusmane” sa ajunga in sate pot povesti carti intregi.

  Numai ca acum, modern, partidele nu prea fac ziare, ci platesc sa apara in alte ziare sau lucreaza electronic – site, blog, informatii, stiri la agentii. Te costa si mai ieftin si e mai credibil. Munca d epromovare a unui ziar – si crede-ma, am fost patru ani redactor-sef al unui ziar Mesagerul care, din patru ani cit l-am condus, a avut trei ani cel mai mare tiraj in Moldova, este extrem de grea.

 5. Doamna Pavlicenco, mesajul meu a fost mult mai subtil de fapt. Imi pare rau ca nu l-ati sesizat. Ca sa fiu mai direct, am vrut sa va sugerez ca PNL-ul e un partid mult prea mic, care ar trebui sa se autodetermine ce va face in alegerile din anul viitor. Decat sa participe si sa ia maximum 2%, mai bine nu participa.

 6. Alex Cozer, dar cite procente crezi ca va lua PLDM, partid din care faci parte si care are abia un an de existenta pe cind PNL are 2 ani? Ca PLDM sa ia 12% atunci toti cei 224 mii care au semnat pentru referendum ar trebui sa voteze cu PLDM ceea ce eu ma cam indoiesc.

 7. Pentru Alexandru

  Iata, vezi, eu nu ma pricep la mesaje „subtile”. PNL nu e un partid mic, ci nu are banii unora sa cumpere totul ce misca. Insa bani au si hotii, numai ca cinste nu au. Nu vizez nici un partid. Deocamdata. Numai cu bani nu faci chiar totul. Uneori lumea saraca nu s elasa doar cumparata, dar se si mai enerveaza de banii cistigati nu stiu cum de cineva. Noi vom decide (nu ne vom „autodetermina”, ca nu sintem stat) ce facem, dar am decis ca participam. Cum participam – e o alta poveste. Daca nu vor reusi actiuni comune ale liberalilor, noi vom spune totul ce credem despre toti, asa cum spun si altii. Si atunci mergem va bank – ori cistigam, ori pierdem. Sint date raspunsuri la asemenea obiectii in alte postari. Au avut bani si agrarienii, o parte din ei fiind trecuti azi la PLDM, dar au luat sub 4 la suta…

 8. Cit de frumosi!!!.
  Toti deschisi: si la suflet si la haine.

 9. PNL este un partid cu o baza doctrinara foarte solida si una care face placere natiunii romane. Eu am mare incredere cu viitorul partidului dvs, iar efortul de a aduna toata echipa nationala in capitala mi se pare de apreciat !

  nu stiu alt partid care sa fi facut un gest atat de bun, un gest de UNITATE NATIONALA de ZIUA NATIONALA.

  bravo PNL. sincer.

  cu apreciere,
  Ed

 10. PS in contradictie am vazut in mod neplacut partide la care au venit doar liderii de parca partidul sunt ei ! (cu alte cuvinte partide de buzunar). si asta cred ca spune totul.

 11. dna Pavlicenco, poate partidul dvs sa intrebe pe alegatorii comunistilor cum de voteaza un partid de atei ?

  pentru ca se stie ca comunistii si in Rep.Moldova si in Romania si in toata Europa de Est si URSS au DA*RA^MAT BISERICI intregi, au mutat si ascuns dupa blocuri pe cele care nu au reusit sa le darame,
  in plus se stie foarte bine ca comunistii au doctrina de ATEU, care NU CRED IN DUMNEZEU
  si mai mult ponegresc Mitropolia Basarabiei a Bisericii Romane!
  si sustin turnatorii sovietici din Mitropolia Moldovei (ce hilar) a Bisericii Ruse !

  vine intrebarea cum de un popor crestin ca cel (est)moldovean poate vota pe comunisti ?

  sa nu mai zic de nesimtirea comunistilor atei de a veni sa depuna flori la monumentul lui Stefan cel Mare care are in primul rand CRUCEA ridicata deasupra capului ca semn de faptul ca Dumnezeu este mai presus de rege ?

 12. Consider ca nu exista in arena politica basarabeana un partid cu un mesaj mai accentuat si mai concret PRO-ROMANESC decat PNL.

  Doamna Pavlicenco, Va adresez cele mai sincere felicitari Dumneavoastra si intregii echipe PNL pentru pozitia ferma pro-romaneasca.

  Consider ca o orientare clara pro-romaneasca, bazata pe consolidarea relatiilor economice, diplomatice si culturale cu Statul Roman formeaza formula exacta pentru realizarea aspiratiilor pro-europene a Basarabiei.

  Nu mai putem sta cu picioarele in 2 luntri…

 13. Doamna Pavlicenco, unde am pomenit eu de bani? PLDM-ul nu este un partid care se bazeaza exclusiv pe resursele financiare, acolo sunt multi oameni care merita tot respectul. Doamna Pavlicenco, nu ma indoiesc ca aveti ceva priza la public, nu ma indoiesc ca veti acumula 1-1,5%, dar prin aceasta nu veti face decat sa mai aduceti vreo 2 oameni pentru comunisti in viitorul legislativ. Ganditi-va la aceste aspecte!
  Socolenco, pt mine ai fost si vei ramane un 0 barat, te rog sa nu te legi de ceea ce scriu eu. Era pt doamna Pavlicenco si nu pt tine!

 14. Hai nu te mai infumura democratule. Putin imi pasa mie ce reprezint pentru tine. Atunci cind spui ca este democratie si ca la tine pe blog poate sa scrie oricine si dupa asta imi stergi toate comentariile, atunci halal de asa democrat. Cred ca prin actiunile tale mai tare stirbesti din imaginea PLDM.

 15. Pentru alexandru

  Eu cred ca PLDM se bazeaza exclusiv pe resurse financiare. Oamenii vostri vor merita tot respectul atunci cind vor ramine acolo si cind nu vor fi platiti. Noi avem oameni neplatiti, PLDM-ul are oameni platiti. Ai cui merita mai mult respect? Credeti-ma, stiu ce spun, ca mai avem si noi informatii.

  In privinta prizei la public, mai bine bateti-va capul de Vlad Filat, care a votat pe 4 aprilie, alaturi de Iurie Rosca, pentru Voronin ca Presedinte si pentru Tkaciuk – drept principalul conducator nefast, antiroman, din umbra, al R.Moldovei.

 16. Pentru Adrian Lupusor

  As fi putut s anu postez o replica, pentru ca ati scris de bine si rezulta ca sint sensibila la asta. NU este asa. Pur si simplu am vrut sa spun ca nu toti vad padurea din cauza capcilor, este asa o vorba. Mersi pentru apreciere si sprijin.

 17. Pentru Ed____

  Am facut interpelari in Parlament sa vina Ministerul culturii si sa ne spuna cine a darimat bisericiile, pentru care acum satrapii bolsevici aduna bani d ela babutele credule. Au venit de la Ministerul culturii si spuneau foaie verde loboda, dar un cuvint nu au pronuntat despre darimarea bisericilor. Ambasada SUA chiar mi-a solicitat raspunsurile la aceste interpelari.

  Occidentalii vin in ospetie in Moldova si se „ninuneaza”: „Cum asa – oameni credinciosi, atitea biserici si manastiri si oamenii ies din biserica si merg sa voteze Antihristul?” Ce le raspundeti? Ma intrebati pe mine si va intreb pe voi?

 18. Doamna Pavlicenco, din nou deviati de la subiect. Eu vorbisem ceva de procentaje electorale.
  Cat despre banii pe care spuneti dumneavostra c-or fi platiti in PLDM, eu inteleg ca nu va puteti explica cum cei mai buni oameni merg aproape toti in acelasdi partid, iar pentru a va mai alina un pic orgoliul ranit dati vina pe banii lui Filat. Eu va spun sigur ca nu chiar asa cum spuneti dumneavoastra!
  Rog sa va ganditi un pic la acel procentaj…

 19. Pentru Alexandru

  Eu nu deviez niciodata de la subiect. Lucrurile spuse au legatura cu subiectul vizat. Procentajele electorale se stiu dupa alegeri, inainte de aceasta in R.Moldova sint speculari. Am scris mult pe acest blog despre asta.

  In legatura cu banii si PLDM. Vreti sa acceptati ce v-am spus – bine, nu vreti si respingeti – aveti tot dreptul.

  Nu cred ca cei mai buni oameni sint in acelasi partid. Oamenii pe care eu ii stiu sint profitori. In teritoriu nu este mare diferenta intre fostii agrarieni, fostii pedisti si cei azi in PLDM, unde stiu ei de liberalism cit stie … Au mers cu hurta la treuca si vor avea dezamagiri. Nu acum, ceva mai tirziu. Dar fiecare are dreptul sa se dezmageasca pina la limita cind ii permite spritul conformist si de profitor. Totusi, nu expludem sa dialogam cu PLDM, pentru ca si pe mine ma tot suna unii si imi spun ca nu-i inteleg pe sefii PLDM la capitolul ce ii deosebeste de PNL si nu le permite sa discute si cu noi. Le spun – vorbiti-le lor. Imi raspund: „Ei, stiti cum e cu opiniile liber exprimate… Noi nu indraznim”. Dar mie de ce si cum indrazniti sa-mi spuneti, sa ma sunati, sa ma intrebati?” Asta e diferenta si e atmosfera la voi, la PLDM. Iti place? Fii sanatos!

 20. Pentru Alexandru

  Eu cred ca nimeni nu poate fi etichetat drept ” 0 barat”. Numai un cretin isi poate permite sa fie sufocat si sa pretinda sa nu fie pusa in discutie opinia sa odata lansata pe blog. Si de unde , ma rog, credeti dvs ca PLDM este un partid cu perspectiva? Puteti cumva sa ne numiti si liderii acestui partid .inafara de Filat de catre procuratura si dosare penale Vladimir Filat? Pe care dintre ei ii cunoasteti si garantati ca stiu cum si pot conduce Tara? Unde si-au demonstrat maestria? Aveti curaj sa va justificati pretentiile?
  Daca nu- atunci nu va mai ofticati cu acest PLDM in frunte cu Filat! PLDM este un partid ca toate altele si ar fi fost bun , daca nu ar fi fost cu Filat in frunte, care daca e sa spunem la direct – alaturi de D-na Pavlicenco Victoria , Filat este un mezelic de doi bani cu toate ca se spune ca are buzunarele pline. Materie cenusie nu este destula.
  Si credeti ca deja cu PLDM sunteti in parlament ? Poate credeti ca veti avea si majoritatea ? Filat si asa este in opozitia , care l-a votat pe Vorosca si a facut cirdasie cu comunistii. Credeti , ca atare greseli nu v-or fi taxate de alegatori? Ba DA ! V-om ajunge si v-om vedea!
  Ce va face PNL in frunte cu d-na Pavlicenco v-a decide probabil echipa d-ei.

 21. Socolenco …. umbli numai cu prosteala ! pe unde marg de tine dau.

 22. D-le Alexandru, un om si un partid e dator sa lupte pentru crezul sau, indiferent de procentul prognozat, sau ghicit in stele, de unii sau altii. Doamna Pavlicenco merita toata lauda..unu, ca e un om cu o mare putere de lupta, si doi, ca femeie care incearca sa se impuna intr-o societate in mare parte misogina (exista si in Romania asa ceva, nu-i bai). Si sa-ti zic si eu ceva de Filat al dumitale – cind am scris pe site-ul sau, si i-am adresat niste intrebari, nu a catadicsit sa raspunda la nici una (se vede ca-l deranjau intrebarile). Nu-i vorba ca nu avea timp omul – la ceilalti care au scris dupa mine a raspuns, cei care il linguseau si-l pupau in dos. In schimb d-na Pavlicenco raspunde aici la toti, si cei cu laude, si cei care o critica, ba pe alocuri o si jignesc. Spune dumneata cine are mai multa onoare. D-nei Pavlicenco, multa putere de munca..poate nu ne vedem, dar sintem multi care va sustinem, si eforturile dvs nu-s in zadar.

 23. „cind am scris pe site-ul sau, si i-am adresat niste intrebari, nu a catadicsit sa raspunda la nici una (se vede ca-l deranjau intrebarile). ”
  Exact asta am patit si eu.Am pus doua intrebari pe blogul lui Filat,la care n-am primit nici un raspuns.
  In schimb pe acest blog, ma simt ca la mine acasa.

 24. dna pavlicenco daca partidul vostru nici un ziar nui capabil sa realizeze cum aveti de gind sa ajungeti la guvernare?eu am o propumere ca sa abonati toate bibliotecele undes comunisti la putere la toate ziarele incomode lor,iar daca bani putini aveti discutati si cu alte partide si impartitiva in anumite zone,de exeplu voi abonati satele din raionul falesti,amn-ul satele din raionul briceni si asa mai departe.

 25. Pentru Alex

  Exista doua puncte de vedere asupra eficientei bagarii banilor intr-un ziar. M-am referit anterior la asta.

  Dar, daca nu va conving, aratati-mi care partid liberal are ziar – PL, PLDM? Daca nu au -de ce credeti ca nu au?

  Comunistii au pt ca fura miljloace de stat si fac ziar sa indobitoceasca oamenii. Cu tot cu ziar, PD nu a trecut in 2001, cu tot cu ziar nu a trecut Snegur.

  Are ziar AMN, dar e deja de citiva ani.Porcul in ajun nu se ingrasa.

  La guvernare azi nu poate ajunge un singur partid – mai curind o coalitie. Am putea face parte din ea. Unul are bani s afaca ziar, alt partid are oameni cu ideologie si discurs, asa se fac si coalitiile.

  Propumerea cu bibliotecile e buna, dar Opozitia sta mai prost cu banii. Comunistii impart ziare cu bani furati, Opozitia trebuie sa o faca numai pe bani curati, care vin greu la Opozitie. mai ales ar fi bine sa nu fie bani veniti de la Moscova, asa cum se mai intimpla.

  Discutia eventuala cu alte partide asa cum spuneti nu este reala. Pentru ca Opozitia nu prea colaboreaza, dar nu din vina PNL. Adresati aceasta propunere AMN, PLDM, PL, MAE si sa-mi spuneti ce v-au raspuns.

 26. Pentru Nina

  Ma bucur ca va simtiti bine pe acest blog. Dar ma bucur si pentru cei ce-l viziteaza si pun intrebari, fiind activi.

 27. D-na Pavlicenco, legat de ziar..sint sigur ca se poate gasi o solutie. Partidul Liberal, este prin doctrina, un partid al oamenilor de afaceri, sau ma rog, cu spirit antreprenorial..asta desigur, in sensul pozitiv. Nu se gaseste nici un membru dispus sa investeasca intr-un ziar? Poate ca exemplul nu e cel mai bine ales, dar in Romania Corneliu Vadim Tudor are un ziar pe care l-a pornit de la nimic, si are categoria sa constanta de cititori. Sau: exista suficiente asociatii ale romanilor din diaspora..contactati una din ele, si sint sigur ca vor fi dispusi sa va ajute. Ziarul trebuie sa aiba un pret simbolic, sa fie accesibil ca pret.

 28. Pentru Jay

  Eu am condus ziar de partid. Stiu ce inseamna asta.

  Da, un partid liberal este, prin doctrina, un partid al oamenilor de afaceri, sau ma rog, cu spirit antreprenorial… Numai ca in R.Moldova partidele liberale reprezinta dreapta, unde oamenii de afaceri cam lipsesc, fiind la noi rusi, cu preferinte social-democrate, socialiste sau comuniste. PCRM si Voronin sint comunisti-capitalisti. Folosesc totul ce inseamna capitalsm, dar si brandul secera si ciocan comuniste.

  Nu se gaseste nici un membru dispus sa investeasca intr-un ziar al PNL, la fel cum nu prea vad ziare in Romania apartinind unor partide.

  In plus, in Moldova agentii economici ce ar investi in partide liberale sint persecuati si oamenii, care nici nu prea au afaceri mari, se tem sa discute cu necomunistii. Imi pare foarte rau daca nu stiti aceste lucruri si judecati numai din punct de vedere teoretic, acest punct nefiind intotdeauna corect nici din punctul de vedere ca atare, nu ca sa-l mai analizam din perspectiva comunistilor la putere la Chisinau.

  Unii nu cred ca exemplul lui Corneliu Vadim Tudor cu ziar este pozitiv. problema nu e simpla asa cum pare. Uneori nici tipografie nu gasesti unde sa imprimi, pentru ca si conducerea lor este presata de comunisti.

 29. Va felicitam cu ocazia sarbatoririi limbii romane! Sarbatoarea asta trebuie sa exista atata vreme cat ocupantul va fi pe acest teritoriu!

 30. D-na Pavlicenco, eu cred ca solutii se pot gasi..analizati si solutia a doua pe care v-am sugerat-o.

 31. Jay, acela nu e blogul personal al lui Vlad Filat, ci site-ul partidului. Sunt sigur ca acele intrebari nu au ajuns la Vlad Filat, daca se intampla asta fii sigur ca(daca nu el, macar altcineva) gase timp sa-ti raspunda. Dacai ai intrebari poti sa mergi la Bucuresti 83, sa te programezi in audienta si vei primi toate raspunsurile.

 32. Femeia verde..nu pot sa inteleg cum altora le-a raspuns, si mie nu. Acolo scrie http://www.filat.md, nu http://www.pdlm.md. Si nu am nici timp si nici dorinta sa merg pina la Bucuresti 83 (asta e in Chisinau, nu? Eu sint din Romania) ca sa-i pot adresa o intrebare. Cum d-na Pavlicenco are timp sa raspunda aici, asa ar trebui si dinsul. El ca lider trebuie sa fie disponibil publicului in modul cel mai simplu cu putinta.

 33. Daca e sa vorbim despre treuca si profitori, atunci mai domoliti-va.Ati dorit si doriti si acum sa va alaturati la aceasta „treuca”, cum o numiti.Sper sa nu ma insele memoria istorica:)…

 34. „Socolenco …. umbli numai cu prosteala ! pe unde marg de tine dau.”

  Daca dai de mine peste tot asta inseamna ca umblu cu prosteala? Buna logica…
  un prieten de ocazie se saluta intai, spune numele, si dupa asta scrie ce-ti place si ce nu, cu ce esti de acord si cu ce nu. Altfel imi pare doar rau de tine ca ai ramas in urma cu masul.. 😀

 35. Tare va mai place sa atacati persoanele si nu ideile.V-ati transformat intr-un lider politic frustrat, si asta cind trebuie sa creati structuri in teritorii si sa consolidati echipa.Iata de ce Pavlicenco raspunde pe blog, ca altceva nu prea face…In teritoriu doamna, la lucru…

 36. dna Iuliana sincer sa stiti ca nu face placere jignirile neavenite.
  ATI FOST DVS CU DNA PAVLICENCO IN PERSOANA SA VEDETI CA NU MERGE IN TERITORIU ?

  cum de puteti spune acuze si trimiteri asa de urate „In teritoriu doamna, la lucru…” fara sa aveti fapte/dovezi ca asa este ?

  pana una alta ati citit macar la CV dnei Pavlicenco ?
  a fost vicepreşedinte al Consiliului Mondial Român, cu sediul în Atlanta, Georgia (SUA) si a fost vicepreşedinte al Uniunii Jurnaliştilor din Republica Moldova si a fost distinsa cu Ordinul Naţional al Romaniei „Pentru Merit” în grad de Comandor.

  eh… cand o sa primiti si dvs dna Iuliana o distinctie de la statul roman, sau oricare altul din lume, si NICI asa nu aveti dreptul sa vorbiti cu „In teritoriu doamna, la lucru…”

 37. deci nu vreau sa par ca sunt „avocatul” dnei Pavlicenco sigur este majora 🙂 si se poate apara, dar mi se pare stupid asemenea exprimari cu persoane care pot fi chiar mame al celor care comenteaza aici.

  si alt aspect care l-am observat la dl Jay: nu se cade sa vorbesti de alt blog/partid pe acest blog.

  adica placerile si afinitatile politice sunt a fiecaruia, si nu cred ca sa vina cineva de la PDLM in blogul PNL pentru a face valuri, si nici de la PNL in blogul PDLM binenteles.

  este vorba de un minim de respect.

  chiar si la comentariile ziarelor, nu se cade sa pui linkuri cu trimitere la alte ziare (multe cenzureaza asa ceva).

 38. Dupa fapta si rasplata…
  Bravo ca are distinctii, dar acest lucru nu este oportun cind critica fara temei…pe ceilalti.Are pareri diferite decit ceilalti, este foarte bine, dar sa critici fara temei si sa te exprimi jignitor in adresa celor care au plecat din partid este mai injositor pentru ea.Este parerea mea subiectiva, si cred ca daca are distinctii nu are dreptul sa se exprime grosolan.

 39. dna Iuliana nu va inteleg !
  am recitit toata aceasta pagina, cu tot cu toate comentariile binenteles, si nu am citit nici o exprimare grosolana a dumneai !!
  (zic ca am recitit pentru ca de obicei citesc tot dinainte inainte sa scriu)
  deci singurele exprimari grosolane au fost ale dvs.

 40. Pentru Iuliana

  1. Eu nu am prea inteles vorba cu treuca si cu profitorii. Stie o lume ca nu sint lenesa si ca fac totul de la „a” si pjna la „z”. Si nici nu vreau sa ghicesc ce ati vrut sa spuneti, pentru a da o replica. Propunerea mea este, daca tot va pierdeti timpul intrind pe blogul meu, sa spuneti ce va intereseaza clar, sa formulati replici limpezi si argumentate, sa nu jigniti. Eu nu sterg mesajele urite, dar ele nu ne fac cinste nimanui. Nu vreau sa am subnivel pe blogul meu.

  2. Daca reprosul cu „tare va mai place sa atacati persoanele, (nu uitati virgula) si nu ideile” imi este adresat, imi pare rau. Eu cred ca stiu foarte bine ce fac si cum fac, precum si ce am de facut. Apreciez sugestiile, recomandarile, dar nu sintem la cireada.

  3. Cu titlu de informatie – duminica, 31 august, trei persoane din conducerea PNL, inclusiv persoana mea, am fost la Floresti, unde ne-am intilnit cu fosta echipa a PSD, care a trecut la PNL. Nu la PL, nu la AMN, ci la PNL.

  4. Iar vorba „de ce Pavlicenco raspunde pe blog, ca altceva nu prea face…” este foarte urita si imi pare rau ca v-a scapat sa va uitati la ce ore plasez raspunsuri.

  5. Daca voi mai intilni asemenea postari, am sa le sterg, pentru ca nu doresc subnivel pe blogul meu, pentru care eu cheltui timp si in cadrul caruia manifest respect pentru vizitatorii culti.

  6. Le multumesc vizitatorilor blogului care au manifestat toleranta zero fata de postari jignitoare prin ton si spirit, mai ales venind de la cineva care se intiuleaza cu prenume de femeie…

 41. D-le Ed, eu cred ca pina ce, d-na Pavlicenco a initiat aici un blog de exprimare libera, si consider ca inevitabil in comentarii se vor face, vrind-nevrind si referire la alte partide..nu vad nimic rau in asta, e ceva normal. Credeti dvs ca d-l Filat, sau oricare alt personaj politic, pe blog, site sau in discutiile private, nu mentioneaza nici un adversar sau aliat politic? Ar fi absurd. Cita vreme d-na Pavlicenco nu interzice acest lucru, nu vad de ce dvs ati impune asta.

  DE ACORD: fiecare cu placerile si afinitatile sale politice, departe de mine sa ma gindesc la altceva. Nu cred ca d-l Filat se simte prea lezat de ceea ce am spus aici, iar ceea ce am spus, a fost ca urmare a subiectului initial de utilizatorul „alexandru”, care se lega de procentajul PNL-ului si incerca sa-l ridice in slavi pe liderul PDLM-ului. Mi-am exprimat o simpla opinie, care se intimpla sa fie si verificata – cum a si confirmat o alta fata care a scris aici. Nu vad unde-i crima..

  Cit priveste acele link-uri, rog pe d-na Pavlicenco sa te stearga, daca considera un abuz din partea mea..erau doar cu titlu de exemplificare. Si inca ceva: poate in Moldova se obisnuieste cenzurarea link-urilor, cum spuneti dvs..eu as adauga ca se obisnuieste cenzura IN GENERAL. In Romania, aceasta practica tine de domeniul trecutului..asa ca, haideti sa revenim la subiectul propriu zis, si sa lasam dezbaterile etice pentru alte momente. Pace..

 42. scuze Jay, ai dreptate mai mare ca mine, libertatea de a exprima este mai importanta decat politeturile 🙂

  …doar ca eu vream sa zic ca toata lumea stie linkurile blogului dlui Filat si a PLDM, mai ales ca chiar pe acest blog EXISTA linkul direct catre blogul dlui Filat !! DAR nu pot spune acelasi lucru invers: pe blogul dlui Filat NU exista link catre blogul dnei Pavlicenco.
  :))) spune multe… asai ?

  pace Jay.

 43. Nu cred ca cei mai buni oameni sint in acelasi partid. Oamenii pe care eu ii stiu sint profitori. In teritoriu nu este mare diferenta intre fostii agrarieni, fostii pedisti si cei azi in PLDM, unde stiu ei de liberalism cit stie … Au mers cu hurta la treuca si vor avea dezamagiri.

  Am facut si eu o analiza.
  Doamna Pavlicenco a pomenit de treuca, EEEEEEEEEEd……
  si de profitori
  dar din nefericire pt ea se inseala…

 44. Ed, fiecare isi administreaza blog-ul cum considera de cuviinta..poate ca d-l Filat nu doreste sa faca „publicitate” d-nei Pavlicenco..in fine..dinsul cunoaste mai bine motivul. Acestea dupa parerea mea sint amanunte lipsite de importanta. „Spune multe”, dar conteaza mai putin 🙂 important e voi, cei care locuiti in Moldova, sa discerneti si sa votati cu cine va spune inima la alegerile care vin. Nu-mi permit sa va dau sfaturi, dar faptul ca scriu pe acest blog „spune multe”, nu? 🙂 toate cele bune si tie..

 45. da esti de acord ca am avut dreptate.cred ca e important sa comunici pe blog, dar fara sa utilizezi termeni de tipul „Treuca”, ca suntem oameni si nu animale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *